|
Post by mihalis80 on May 24, 2024 9:59:03 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. . Οι διοριστέοι της 1ΓΒ και της 2ΓΒ λογικά θα δουλεύουν...Για τους διοριστέους της 3ΓΒ δύσκολα τα πράγματα ειδικά αν βγούνε τα προσωρινά αποτελέσματα Σεπτέμβριο και ύστερα...
|
|
nena40
Pink Panther
|
Post by nena40 on May 24, 2024 9:59:15 GMT
Ημέρα γενεθλίων κόρης μου και συζύγου.. και πρόβλεψης του ότι δεν θα είμαι στον τόπο κατοικίας μου.. όπως και σύμφωνα με τους οριστικούς ισχύει! Μακάρι να βγούνε τα αποτελέσματα σύντομα να μας φύγει το άγχος.
|
|
|
Post by robinhood on May 24, 2024 10:05:44 GMT
Ημέρα γενεθλίων κόρης μου και συζύγου.. και πρόβλεψης του ότι δεν θα είμαι στον τόπο κατοικίας μου.. όπως και σύμφωνα με τους οριστικούς ισχύει! Μακάρι να βγούνε τα αποτελέσματα σύντομα να μας φύγει το άγχος. Να χαίρεστε την οικογένειά σας! Θερμές ευχές! Πολύ σύντομα οι Οριστικοί Πίνακες 2ΓΒ θα είναι γεγονός και όλα θα έρθουν στη θέση τους. Ο αριθμός αναμονής είναι μικρός διψήφιος! (εκτιμώ αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα αρχίσουν να εμφανίζονται νέα!). Το δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας έχει παρέλθει!
|
|
nena40
Pink Panther
|
Post by nena40 on May 24, 2024 10:22:43 GMT
Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μην υπάρχουν σημαντικές αλλαγές!
|
|
|
Post by asepita on May 24, 2024 10:26:22 GMT
Να ενημερώσω πως δημιουργήθηκε ένα thread για διοριστέους ΑΑΔΕ της 2ΓΒ και wannabe της 3ΓΒ. Για να μη μένει μόνο στις συζητήσεις η δημιουργία του και να μη γράφουμε εδώ για τα θέματα της ΑΑΔΕ.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 10:33:24 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. . Οι διοριστέοι της 1ΓΒ και της 2ΓΒ λογικά θα δουλεύουν...Για τους διοριστέους της 3ΓΒ δύσκολα τα πράγματα ειδικά αν βγούνε τα προσωρινά αποτελέσματα Σεπτέμβριο και ύστερα... Βρε Μιχάλη εσυ σε απαισιοξια περνάς και εμένα. Του χρόνου τέτοια ημέρα θα είμαστε/είναι στις θέσεις μας/τους οι διορισθέντες του 2023.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 10:51:14 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. Τι μου θύμησες; Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία .... Που έλεγε ο Κοντολάζος. Ήμουν στη δουλειά. Φύσει απαισιόδοξος ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω περάσει από την πρώτη ημέρα. Παρόλα αυτά και λογικά περίμενα τα αποτελέσματα να δω τη λυπητερή. Έψαχνα στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψα το φόρουμ πρώτη φορά. Γράφει ένα μέλος "η σελίδα αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ έχει πέσει. Μήπως βγαίνουν;" Και μετά από λίγη ώρα "βγήκαν, βγήκαν". Να παλεύω όπως όλοι μας μπούμε στο ΑΣΕΠ και η σελίδα να έχει πέσει. Τέτοια ώρα κατάφερα και μπήκα. Περιττό να σας πω ότι έτρεμα ολόκληρος. Μπαίνω και βλέπω ότι είναι επιτυχών. Βάζω μια φωνή στη συνάδελφο "Βασσσωωωωω ....έλα να δεις! Το βλέπεις και εσύ;" Δεν το πίστευα ούτε τότε. "Κωστάκη πέρασες!" "Να το εκτυπώσουμε να το έχω" ούτε εκτύπωση μπορούσα να κάνω από το άγχος. Η πρώτη αγκαλιά ήταν από τη Βάσω. Το επόμενο που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο την οικογένεια μου να χαρεί. Μέχρι η ώρα να φτάσει 3 να πάρω το αστικό και να φτάσω σπίτι μου δεν πέρναγε η ώρα . Φτάνω σπίτι και αντί να κατέβω στο δικό μου όπως κάθε ημέρα. Ανεβαίνω στον πάνω όροφο στους δικούς μου που με περίμεναν χαρούμενοι στην πόρτα. Το χαμόγελο και η χαρά που τους έδωσα ήταν πιο σπουδαία και ανεκτίμητη. Δεν βαθμολογείται, δεν μπαίνει σε μέτρηση. 2 βιοπαλαιστές ανθρώποι που έκαναν τα πάντα για να με σπουδάσουν και να μη μου λείψει τίποτα, τους ανταπέδωσα μέρος οσων μου είχαν δώσει ΥΓ καταφέρατε και με συγκινησατε βρε χαμένα. ΥΓ 2 οποίος θέλει ας πει και αυτός τη δικιά του αντίστοιχη ιστορία.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 24, 2024 10:59:46 GMT
Μισό λεπτό. Έχω στους μήνες εμπειρίας έβαλα και τον στρατό που είχα ειδικότητα σχετική. Δεν ξέρω αν το ΑΣΕΠ θα μου τη μετρήσει. Πείτε ότι μου τη μετρήσει. Και δώσει τα πχ 5 μόρια. Μπορεί ο φορέας να πει ότι τα 5 μόρια που σου έδωσε το ΑΣΕΠ είναι λάθος. Έχει πχ 4 και σε ακυρώνω. Από αυτά που ξέρω από την υπηρεσία που ήμουν πέρυσι είναι ότι ελέγχουν τη γνησιότητα των δικαιολογητικών. Τα μόρια αποδέχονται τη μοριοδοτηση του ΑΣΕΠ. Κάνω λάθος; Kωνσταντίνε τη γνησιότητα της βεβαίωσης θα ελέγξει. Όχι αν τα μέτρησε το ΑΣΕΠ. Θα στείλει ένα έγγραφο στο στρατό αν το έγγραφο είναι γνήσιο και έχει εκδοθεί από αυτούς. Η πιστό αντίγραφο αν βάλεις φωτοτυπία. Δεν σου ελέγχουν τα μόρια αλλά τη γνησιότητα των όσων δικαιολογητικών καταθέτεις.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 24, 2024 11:05:17 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. Τι μου θύμησες; Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία .... Που έλεγε ο Κοντολάζος. Ήμουν στη δουλειά. Φύσει απαισιόδοξος ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω περάσει από την πρώτη ημέρα. Παρόλα αυτά και λογικά περίμενα τα αποτελέσματα να δω τη λυπητερή. Έψαχνα στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψα το φόρουμ πρώτη φορά. Γράφει ένα μέλος "η σελίδα αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ έχει πέσει. Μήπως βγαίνουν;" Και μετά από λίγη ώρα "βγήκαν, βγήκαν". Να παλεύω όπως όλοι μας μπούμε στο ΑΣΕΠ και η σελίδα να έχει πέσει. Τέτοια ώρα κατάφερα και μπήκα. Περιττό να σας πω ότι έτρεμα ολόκληρος. Μπαίνω και βλέπω ότι είναι επιτυχών. Βάζω μια φωνή στη συνάδελφο "Βασσσωωωωω ....έλα να δεις! Το βλέπεις και εσύ;" Δεν το πίστευα ούτε τότε. "Κωστάκη πέρασες!" "Να το εκτυπώσουμε να το έχω" ούτε εκτύπωση μπορούσα να κάνω από το άγχος. Η πρώτη αγκαλιά ήταν από τη Βάσω. Το επόμενο που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο την οικογένεια μου να χαρεί. Μέχρι η ώρα να φτάσει 3 να πάρω το αστικό και να φτάσω σπίτι μου δεν πέρναγε η ώρα . Φτάνω σπίτι και αντί να κατέβω στο δικό μου όπως κάθε ημέρα. Ανεβαίνω στον πάνω όροφο στους δικούς μου που με περίμεναν χαρούμενοι στην πόρτα. Το χαμόγελο και η χαρά που τους έδωσα ήταν πιο σπουδαία και ανεκτίμητη. Δεν βαθμολογείται, δεν μπαίνει σε μέτρηση. 2 βιοπαλαιστές ανθρώποι που έκαναν τα πάντα για να με σπουδάσουν και να μη μου λείψει τίποτα, τους ανταπέδωσα μέρος οσων μου είχαν δώσει ΥΓ καταφέρατε και με συγκινησατε βρε χαμένα. ΥΓ 2 οποίος θέλει ας πει και αυτός τη δικιά του αντίστοιχη ιστορία. Οι δικοί μου πάντως αν δεν πάω για δουλειά δεν πιστεύουν ότι έχω διοριστεί με τόσα που έχουμε περάσει.....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2024 11:11:40 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. Τι μου θύμησες; Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία .... Που έλεγε ο Κοντολάζος. Ήμουν στη δουλειά. Φύσει απαισιόδοξος ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω περάσει από την πρώτη ημέρα. Παρόλα αυτά και λογικά περίμενα τα αποτελέσματα να δω τη λυπητερή. Έψαχνα στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψα το φόρουμ πρώτη φορά. Γράφει ένα μέλος "η σελίδα αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ έχει πέσει. Μήπως βγαίνουν;" Και μετά από λίγη ώρα "βγήκαν, βγήκαν". Να παλεύω όπως όλοι μας μπούμε στο ΑΣΕΠ και η σελίδα να έχει πέσει. Τέτοια ώρα κατάφερα και μπήκα. Περιττό να σας πω ότι έτρεμα ολόκληρος. Μπαίνω και βλέπω ότι είναι επιτυχών. Βάζω μια φωνή στη συνάδελφο "Βασσσωωωωω ....έλα να δεις! Το βλέπεις και εσύ;" Δεν το πίστευα ούτε τότε. "Κωστάκη πέρασες!" "Να το εκτυπώσουμε να το έχω" ούτε εκτύπωση μπορούσα να κάνω από το άγχος. Η πρώτη αγκαλιά ήταν από τη Βάσω. Το επόμενο που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο την οικογένεια μου να χαρεί. Μέχρι η ώρα να φτάσει 3 να πάρω το αστικό και να φτάσω σπίτι μου δεν πέρναγε η ώρα . Φτάνω σπίτι και αντί να κατέβω στο δικό μου όπως κάθε ημέρα. Ανεβαίνω στον πάνω όροφο στους δικούς μου που με περίμεναν χαρούμενοι στην πόρτα. Το χαμόγελο και η χαρά που τους έδωσα ήταν πιο σπουδαία και ανεκτίμητη. Δεν βαθμολογείται, δεν μπαίνει σε μέτρηση. 2 βιοπαλαιστές ανθρώποι που έκαναν τα πάντα για να με σπουδάσουν και να μη μου λείψει τίποτα, τους ανταπέδωσα μέρος οσων μου είχαν δώσει ΥΓ καταφέρατε και με συγκινησατε βρε χαμένα. ΥΓ 2 οποίος θέλει ας πει και αυτός τη δικιά του αντίστοιχη ιστορία. Ας πω λοιπόν και εγώ τη δική μου: Καταρχήν - δημοσίευση απαντήσεων: Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιες από τις 17 ερωτήσεις που υποτίθεται δόθηκαν σωστές σε όλους μας, στις μαθηματικές δεξιότητες είχα κάνει λάθος (αδύνατο να το θυμηθώ!). Στις γενικές γνώσεις τα πράγματα πολύ καλύτερα και αυτό τελικά με έσωσε (α ρε ευλογημένη ΕΣΔΔΑ!). Περνάει λοιπόν ο καιρός βγαίνουν και οι πίνακες επιτυχόντων..... Λέω στη γυναίκα μου (έλειπε επαρχία τότε μαζί με το παιδί, εκπαιδευτικός γαρ) βγήκα 95ος στον πίνακα ΤΕ Λογιστικού - Οικονομικού. Συγχαρητήρια μου απαντάει. Ευχαριστώ πολύ της λέω αλλά δεν ξέρω αν αυτό αντιστοιχεί σε διορισμό (βέβαιος πια για την πατάτα που είχα κάνει να μην δηλώσω στην αρχική αίτηση θέση διεκπεραίωσης!). Περνάει ο καιρός, βγαίνει και η προκήρυξη.... ξεκινάνε και οι αιτήσεις.... (καλά εδώ ας μην σταθώ περαιτέρω!). Ώσπου έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες: Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (όταν εγώ πίστευα ότι θα είμαι Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, τελευταία μου επιλογή δηλαδή και αν!). Συμπέρασμα: Άγνωσται αι βουλαί του Υψίστου (για ΕΣΔΑΑ θα ξαναδώσω πάντως, είναι μικρόβιο αυτό, δεν θεραπεύεται ούτε με αντιβίωση!). Καλή συνέχεια σε όλους.
|
|
|
Post by ev1975 on May 24, 2024 11:12:30 GMT
Μόλις συνειδητοποίησα ότι σαν σήμερα βγήκαν πέρυσι οι βαθμοί. Γρήγορα πέρασε. Ελπίζω στην επόμενη επέτειο να δουλεύουμε όλοι. Τι μου θύμησες; Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία .... Που έλεγε ο Κοντολάζος. Ήμουν στη δουλειά. Φύσει απαισιόδοξος ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω περάσει από την πρώτη ημέρα. Παρόλα αυτά και λογικά περίμενα τα αποτελέσματα να δω τη λυπητερή. Έψαχνα στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψα το φόρουμ πρώτη φορά. Γράφει ένα μέλος "η σελίδα αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ έχει πέσει. Μήπως βγαίνουν;" Και μετά από λίγη ώρα "βγήκαν, βγήκαν". Να παλεύω όπως όλοι μας μπούμε στο ΑΣΕΠ και η σελίδα να έχει πέσει. Τέτοια ώρα κατάφερα και μπήκα. Περιττό να σας πω ότι έτρεμα ολόκληρος. Μπαίνω και βλέπω ότι είναι επιτυχών. Βάζω μια φωνή στη συνάδελφο "Βασσσωωωωω ....έλα να δεις! Το βλέπεις και εσύ;" Δεν το πίστευα ούτε τότε. "Κωστάκη πέρασες!" "Να το εκτυπώσουμε να το έχω" ούτε εκτύπωση μπορούσα να κάνω από το άγχος. Η πρώτη αγκαλιά ήταν από τη Βάσω. Το επόμενο που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο την οικογένεια μου να χαρεί. Μέχρι η ώρα να φτάσει 3 να πάρω το αστικό και να φτάσω σπίτι μου δεν πέρναγε η ώρα . Φτάνω σπίτι και αντί να κατέβω στο δικό μου όπως κάθε ημέρα. Ανεβαίνω στον πάνω όροφο στους δικούς μου που με περίμεναν χαρούμενοι στην πόρτα. Το χαμόγελο και η χαρά που τους έδωσα ήταν πιο σπουδαία και ανεκτίμητη. Δεν βαθμολογείται, δεν μπαίνει σε μέτρηση. 2 βιοπαλαιστές ανθρώποι που έκαναν τα πάντα για να με σπουδάσουν και να μη μου λείψει τίποτα, τους ανταπέδωσα μέρος οσων μου είχαν δώσει ΥΓ καταφέρατε και με συγκινησατε βρε χαμένα. ΥΓ 2 οποίος θέλει ας πει και αυτός τη δικιά του αντίστοιχη ιστορία. Ο μεγάλος μου δίνει πανελλήνιες, προσπαθούσα να του πω πόσο σημαντικό είναι να προκαλείς τον εαυτό σου και να πετυχαίνεις στόχους......Η απάντηση που έλαβα ήταν " Τι να μας πεις γέρο εσύ για προκλήσεις/εξετάσεις που έδωσες πανελλήνιες στην καθαρεύουσα". Για να τον προκαλέσω του ζήτησα να διαλέξει δοκιμασία, μαντέψτε τι διάλεξε.... ΑΣΕΠ. Τώρα δίνει πανελλήνιες και εγώ κουνάω το Λάβαρο του Επιτυχόντα! Ελπίζω να τον έχω εμπνεύσει.....
|
|
|
Post by bluemerry on May 24, 2024 11:34:49 GMT
Χαρούμενη επέτειο! Αν και ήξερα πάνω-κάτω το ποσοστό στο τεστ γνώσεων (το τεστ μπανάνες-σταφύλια δεν μπορούσα να το υπολογίσω με καμία δύναμη), ήταν μια χαρούμενη μέρα η περσινή. Not bad για 1 μήνα διάβασμα και ύλη των οικονομικών από search στο ίντερνετ. Ας είναι καλά η Λίνα.
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 24, 2024 11:46:49 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές
|
|
|
Post by helen90 on May 24, 2024 11:51:06 GMT
Σαν σημερα ειχαν βγει οι βαθμοι ε; εγω ημουν τοσο delulu- στον κοσμο μου που λεω οκ...αφου ετσι και αλλιως στο ενα ημουν ψιλο οριακα ετσι οπως τα υπολογιζα..λεω θα το δω το βραδυ....και τελικα το ειδε η φιλη μου οποτε δεν χρειαστηκε να ''ταλαιπωρηθω'' ωραιες αναμνησεις..!!!!
|
|
|
Post by palaiologos on May 24, 2024 11:53:16 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές Συγκεκριμένα είπε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για απορροφηθούν οι περισσότεροι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.
|
|