|
Post by Christos33 on May 24, 2024 11:55:28 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές Τι είπε ;
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 24, 2024 11:58:59 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές Συγκεκριμένα είπε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για απορροφηθούν οι περισσότεροι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού. Ναι και το ψάχνουν ώστε να καταργηθούν οι χρονικοι περιορισμοί
|
|
|
Post by Christos33 on May 24, 2024 12:02:13 GMT
Στον γραπτό πήγα εντελώς αδιάβαστος αλλά φορτωμένος με βιωματική γνώση και χωρίς άγχος . Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα είμαι στους επιτυχόντες . Δεν άνοιξα το αρχείο του ΑΣΕΠ για να ελέγξω αν είμαι επιτυχών . Μετά από 3 μέρες μου τηλεφώνησε ένας φίλος μου που είδε τα αποτελέσματα για να με συγχαρεί . Έτσι έμαθα και εγώ ότι είμαι επιτυχών .🤩
|
|
|
Post by epr on May 24, 2024 12:02:49 GMT
1 χρόνο μετά εχουμε μεινει με τη χαρα ιδιως οσοι εχουμε υψηλη βαθμολογια
εγω το εμαθα οταν εβλεπα τον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μπορεί να χασαμε το κυπελλο αλλα το 72,75 με πεταξε στα ουρανια...
Βεβαια δεν περιμενα πως 1 χρονο μετα δε θα ειχα διοριστει ουτε μου ειχε περασει η πιθανοτητα απο το μυαλο οτι ως ΠΕ ΟΙΚ μπορει να μη διοριστω καν
|
|
|
Post by kardim on May 24, 2024 12:34:44 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί.
Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;"
Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα"
Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου"
Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία.
Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου.
|
|
|
Post by spiros41 on May 24, 2024 12:41:29 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. Χρόνια σου πολλά φίλε μου!Πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!Και με έναν καλό διορισμό σου εύχομαι!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2024 12:42:46 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. Και μετά από 1 χρόνο είσαι ήδη "God of War". Σού εύχομαι και "Transporter" (4.800 ++ posts)! Χρόνια πολλά και από εμένα!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 12:52:49 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. Χρόνια Πολλά!
|
|
|
Post by Christos33 on May 24, 2024 12:55:43 GMT
Φυσικά … όπως ανέφερε και ο πρόεδρος επιτυχών δεν σημαίνει και διοριστεος … αλλά οι Κ συνεχίζουν κανονικά !!!
|
|
|
Post by Mona_Liza on May 24, 2024 12:57:08 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. χρονια πολλα παντα γερος και καλο διορισμο
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 12:58:32 GMT
Βγήκε η 2Κ/2023 πρίν λίγο. Προσωρινά!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 24, 2024 12:59:54 GMT
Εκείνη τη μέρα πριν ένα χρόνο είμαι δουλειά, το φόρουμ ούτε καν το είχα εντοπίσει, με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει ότι θα πάνε όλοι στη μάνα μου για να πάω όταν σχολάσω από εκεί. Πάω από εκεί και λέει η μάνα μου, "Μα τι έγινε με εκείνο το γραπτό που έδωσες;" Της λέω "Ε κάποια στιγμή θα βγουν τα αποτελέσματα" Μου λέει "Μπες να δεις μήπως βγήκανε και μετά θα φυσήξεις την τούρτα σου" Μπαίνω μέσα βλέπω ονοματεπώνυμο. Λέω μισό να βγάλω την ταυτότητά μου να δω ότι είμαι αυτός. Και όντως είμαι εγώ. Δεν το πίστευα πραγματικά ότι είχα καταφέρει τέτοιο πράγμα. Όλοι μέσα στο σπίτι να πανηγυρίζουν, τα παιδιά μου να μας κοιτάνε με απορία. Μετά φύσηξα την τούρτα μου και στήσαμε ένα μικρό γλέντι. Ήταν νομίζω το καλύτερο δώρο στα γενέθλια μου. χρονια πολλα παντα γερος και καλο διορισμο Στην τέταρτη λέξη βάλε τόνο σε παρακαλώ! Με τον Μ.Ο. ηλικίας εδώ μέσα και όπως πάνε με τα αποτελέσματα τρομάζω!
|
|
|
Post by cruze on May 24, 2024 13:00:43 GMT
Εκείνο το πρωί, χωρίς υπερβολή είχα κάνει πάνω από 100 ανανεώσεις στη σελίδα του ΑΣΕΠ. Γνώριζα ότι είχα γράψει καλά αλλά φοβόμουν μήπως έκανε καμία πατάτα το σκάνερ του ΑΣΕΠ και έβγαζε αλλα αντί άλλων. Βλέπω τελικά τους βαθμούς που περιμένω και μετά από λίγο και τους πίνακες και διαπιστώνω ότι είμαι στο τοπ-10 της διεκπεραίωσης, κάτι που δεν περίμενα. Τεράστια χαρά και συγκίνηση για όλους μας που έστω και στα 40 μου θα έβρισκα την εργασιακή ασφάλεια που αναζητούσα. Ακόμα τη θυμάμαι πολύ ευχάριστα εκείνη τη μέρα, παρά την πίκρα από όσα ακολούθησαν, διότι απέδειξα στον εαυτό μου και στους άλλους ότι αξίζω και ότι πέτυχα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν. Θυμηθείτε ότι ήταν και προεκλογική περίοδος και πολλοί ψάχνονταν να τρυπώσουν σε καμία θεσουλα με κάνα ρουσφέτι
|
|
|
Post by xalia on May 24, 2024 13:08:53 GMT
ΥΓ καταφέρατε και με συγκινησατε βρε χαμένα. ΥΓ 2 οποίος θέλει ας πει και αυτός τη δικιά του αντίστοιχη ιστορία. Ένα χρόνο πριν λοιπόν ε… Ήμουν σε αμφιθέατρο Παθολογίας αν δεν κάνω λάθος, όταν ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι βγήκαν. Εκτοξεύθηκα θυμάμαι σαν ελατήριο από το έδρανο να πάω έξω για να είμαι μόνος όταν τα ανοίξω (ο καμένος φυσάει και το γιαούρτι). Ήξερα πάνω κάτω τη βαθμολογία μου, οποτε μετα την επιβεβαίωση το επόμενο βήμα ήταν αυτό των σεναρίων, που καθιστούσαν το διορισμό μια βεβαιότητα μεν βάσει της προσφοράς, με άγνωστες όμως πολλές άλλες παραμέτρους. Δεν γνώριζα ακόμη οτι τότε άρχιζε πραγματικά μια πολύ μεγάλη νέα διαδρομή εξερεύνησης και στοχασμού. Φυσικά εκείνη τη μέρα δεν παρακολούθησα άλλο μάθημα.
|
|
|
Post by john on May 24, 2024 13:52:17 GMT
Αν ισχύουν αυτά που φέρεται να είπε ο Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης τότε θα έχουμε απορρόφηση των περισσότερων ΠΕ. Βέβαια πολιτικοι είναι και λένε λογια πολλά ειδικά πριν από εκλογές Μπορείς να το αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτο; Πότε μίλησε και πού;
|
|