|
Post by Persefoni on May 27, 2024 13:22:16 GMT
Καλησπέρα σας... Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγει νέα ΓΒ; Επίσης πως το βλέπετε όσοι έχετε μείνει απέξω..(προς το παρόν)..θα ξεκινήσετε διάβασμα για το νέο γραπτό ή μπα..;; Εγώ καλοκαίριατικο το βλέπω χλωμό..να διαβάζω.. ίσως από το Σεπτέμβρη να ξεκινήσω με πολύ... πάρα πολύ βαριά καρδιά 💓 Aπό 16/5: ibb.co/rvqDRvrΕπόμενη ΓΒ (ΤΕ) Φθινόπωρο 2024, για ΠΕ μετά τα οριστικά της 3ΓΒ (Νοέμβρη++)... Για διάβασμα νέο, έχουμε δρόμο ακόμη (έχει σημασία αν τελικά γίνουν διαφορετικοί γραπτοί για ΤΕ πρώτα και μετά για ΠΕ ή πάλι μεγάλος κοινός), πάντως προς τέλη 2025 φαίνεται...
|
|
rigel
Kill Bill
|
Post by rigel on May 27, 2024 14:15:51 GMT
Σε επόμενη γβ θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει υπεύθυνη δήλωση για κάποιον που δεν θέλει να προσθέσει νέα προσόντα να χρησιμοποιήσει τα ίδια δικαιολογητικά και την βαθμολογία της 2γβ ή 3γβ π.χ. με αυτό τον τρόπο θα βγουν πολύ πιο γρήγορα τα αποτελέσματα
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 14:17:31 GMT
Σε επόμενη γβ θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει υπεύθυνη δήλωση για κάποιον που δεν θέλει να προσθέσει νέα προσόντα να χρησιμοποιήσει τα ίδια δικαιολογητικά και την βαθμολογία της 2γβ ή 3γβ π.χ. με αυτό τον τρόπο θα βγουν πολύ πιο γρήγορα τα αποτελέσματα Γιατί να μη θέλει κάποιος/α να προσθέσει προσόντα; Μόνο αν είναι στα "ταβάνι" της μοριοδότησης.
|
|
rigel
Kill Bill
|
Post by rigel on May 27, 2024 14:19:26 GMT
Αν δεν έχει κάτι καινούργιο να προσθέσει τι να προσθέσει? αν έχει το προσθέτει
|
|
|
Post by sok on May 27, 2024 14:19:55 GMT
Σε επόμενη γβ θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει υπεύθυνη δήλωση για κάποιον που δεν θέλει να προσθέσει νέα προσόντα να χρησιμοποιήσει τα ίδια δικαιολογητικά και την βαθμολογία της 2γβ ή 3γβ π.χ. με αυτό τον τρόπο θα βγουν πολύ πιο γρήγορα τα αποτελέσματα Γιατί να μη θέλει κάποιος/α να προσθέσει προσόντα; Μόνο αν είναι στα "ταβάνι" της μοριοδότησης. κάποιοι που έχουν το max προϋπηρεσίας και δεν απέκτησαν μεταπτυχιακό/διδακτορικο ή ξένη γλώσσα μέσα στο τελευταίο έτος. δεν θα είναι και λίγοι
|
|
rigel
Kill Bill
|
Post by rigel on May 27, 2024 14:20:53 GMT
Γιατί να μη θέλει κάποιος/α να προσθέσει προσόντα; Μόνο αν είναι στα "ταβάνι" της μοριοδότησης. κάποιοι που έχουν το max προϋπηρεσίας και δεν απέκτησαν μεταπτυχιακό/διδακτορικο ή ξένη γλώσσα μέσα στο τελευταίο έτος. δεν θα είναι και λίγοι ακριβώς
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 14:23:42 GMT
κάποιοι που έχουν το max προϋπηρεσίας και δεν απέκτησαν μεταπτυχιακό/διδακτορικο ή ξένη γλώσσα μέσα στο τελευταίο έτος. δεν θα είναι και λίγοι ακριβώς Αυτό γίνεται. Δεν ξέρω αν πάψει να αναγνωρίζεται κάποιο μεταπτυχιακό, πτυχίο υπολογιστών, ξένες γλώσσες κλπ.
|
|
|
Post by nantia on May 27, 2024 14:30:36 GMT
Αυτό γίνεται. Δεν ξέρω αν πάψει να αναγνωρίζεται κάποιο μεταπτυχιακό, πτυχίο υπολογιστών, ξένες γλώσσες κλπ. Με τα μεταπτυχιακά και την πιθανή σύνδεση με την θέση δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα άλλα δύο ακόμα και να πάψουν να αναγνωρίζονται δεν επηρεάζει όσους τα κατέχουν, δεν έχει αναδρομική ισχύ. Βέβαια δεν παίζει να γίνει αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει να συντομεύσουν τους χρόνους, αλλά οκ.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 14:37:23 GMT
Αυτό γίνεται. Δεν ξέρω αν πάψει να αναγνωρίζεται κάποιο μεταπτυχιακό, πτυχίο υπολογιστών, ξένες γλώσσες κλπ. Με τα μεταπτυχιακά και την πιθανή σύνδεση με την θέση δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά τα άλλα δύο ακόμα και να πάψουν να αναγνωρίζονται δεν επηρεάζει όσους τα κατέχουν, δεν έχει αναδρομική ισχύ. Βέβαια δεν παίζει να γίνει αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει να συντομεύσουν τους χρόνους, αλλά οκ. Το πρώτο εννοούσα περισσότερο. Δηλαδή θέση ειδικότητας που στη 3ΓΒ/23 αναγνωρίζεται το "Α" μάστερ και για έναν λόγο στη 3ΓΒ/2024 πάψει να αναγνωρίζεται για Χ.Ψ λόγους. Αλλά θα είναι ελάχιστα και ΑΝ είναι αυτά τα παραδείγματα και δεν είναι λόγος μη εφαρμογής ενός μέτρου που θα τους διευκολύνει.
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 15:12:07 GMT
1041 δασοπονοι, δήλωσαν συμμετοχή στο νέο μίνι γραπτό!!!! Πολύ μεγάλο νούμερο μου φαίνεται... Φανταστείτε τι θα γίνει στον επόμενο γενικό γραπτό!!!?
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 27, 2024 15:18:05 GMT
Βουντού βουντού και πράσινη μαγείαααα οοοοο Παο όλεεεεε ολεεεε Παό ολέεεεε όλεεεε Καλημέρα. Σόρρυ είναι τα χθεσινά απομεινάρια από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Εφτάστερου πλέον Παναθηναϊκού. Απίστευτο παιχνίδι πραγματικά!!!! Έτσι Ιωάννη! Τα είχα πει εγώ! ☘️☘️☘️ Έ ναι ότι το είχες πει το είχες πει!!!
|
|
|
Post by Christos33 on May 27, 2024 15:32:35 GMT
1041 δασοπονοι, δήλωσαν συμμετοχή στο νέο μίνι γραπτό!!!! Πολύ μεγάλο νούμερο μου φαίνεται... Φανταστείτε τι θα γίνει στον επόμενο γενικό γραπτό!!!? Και στον 2γ είχαν δηλώσει γύρω στους 30000 ΤΕ από όλες τις ειδικότητες. Κάποιοι δεν προσήλθαν και από αυτούς που προσήλθαν πέτυχε το 9% .
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 15:39:25 GMT
1041 δασοπονοι, δήλωσαν συμμετοχή στο νέο μίνι γραπτό!!!! Πολύ μεγάλο νούμερο μου φαίνεται... Φανταστείτε τι θα γίνει στον επόμενο γενικό γραπτό!!!? Και στον 2γ είχαν δηλώσει γύρω στους 30000 ΤΕ από όλες τις ειδικότητες. Κάποιοι δεν προσήλθαν και από αυτούς που προσήλθαν πέτυχε το 9% . Ισχύει.. Νομιζω όμως οτι είχαν δηλώσει αρκετά λιγοτεροι δασοπονοι ... Βγάλε και αυτούς που πέρασαν στη 2ΓΒ, καμιά 75αρια νομίζω...
|
|
|
Post by Christos33 on May 27, 2024 15:45:07 GMT
Και στον 2γ είχαν δηλώσει γύρω στους 30000 ΤΕ από όλες τις ειδικότητες. Κάποιοι δεν προσήλθαν και από αυτούς που προσήλθαν πέτυχε το 9% . Ισχύει.. Νομιζω όμως οτι είχαν δηλώσει αρκετά λιγοτεροι δασοπονοι ... Βγάλε και αυτούς που πέρασαν στη 2ΓΒ, καμιά 75αρια νομίζω... αρα 75/0,09=833 περίπου δασοπονοι
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 15:51:34 GMT
Ισχύει.. Νομιζω όμως οτι είχαν δηλώσει αρκετά λιγοτεροι δασοπονοι ... Βγάλε και αυτούς που πέρασαν στη 2ΓΒ, καμιά 75αρια νομίζω... αρα 75/0,09=833 περίπου δασοπονοι Τώρα ψάχνω να βρω ακριβώς. Κάπου τα είχα δει παλιότερα. Αν δε μας προλάβει η Περσεφόνη, θα σου πω....
|
|