|
Post by scorpione78 on May 27, 2024 8:02:17 GMT
Καλημέρα!Συναγωνιστές και συνοδοιπόροι χρειάζομαι τα φώτα σας, ενώ περιμένω με αγωνία τα προσωρινά των ΠΕ τον Ιούλιο (καλως εχόντων ..) έσκασε αυτή η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ info.asep.gr/node/72585 και καθότι στους τότε πίνακες καταταξης ειμαι η αμέσως επόμενη επιλαχούσα για τη θέση που είχα δηλωσει , κοντευω να χάσω τα λογικά μου... Τι ισχύει θα παρουν ατομα και γενική και ειδικής κατηγορίας ? Ειναι κανένας άλλος εδώ μεσα ? Πρώτα από όλα συγχαρητήρια! Αν η απορία αφορά το κώλυμα που μπορεί να δημιουργείται, την απάντηση δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών:
Δέχεσαι ό,τι έρθει πρώτο και αν έρθει μετά κάτι καλύτερο το δέχεσαι και θεωρείται αυτοδίκαιη παραίτηση. Αν τελικά θελήσεις να παραμείνεις στην πρώτη θέση που διορίστηκες, απλά αρνείσαι το δεύτερο διορισμό και συνεχίζεις κανονικά εκεί που άρχισες. Για την απορία με τις γενικές ή ειδικές θέσεις, καλύτερα διάβασε προσεκτικά τι λέει η ανακοίνωση για τους επιλαχόντες της 13/Κ.
|
|
1pas
Kill Bill
|
Post by 1pas on May 27, 2024 8:47:23 GMT
Καλημέρα!Συναγωνιστές και συνοδοιπόροι χρειάζομαι τα φώτα σας, ενώ περιμένω με αγωνία τα προσωρινά των ΠΕ τον Ιούλιο (καλως εχόντων ..) έσκασε αυτή η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ info.asep.gr/node/72585 και καθότι στους τότε πίνακες καταταξης ειμαι η αμέσως επόμενη επιλαχούσα για τη θέση που είχα δηλωσει , κοντευω να χάσω τα λογικά μου... Τι ισχύει θα παρουν ατομα και γενική και ειδικής κατηγορίας ? Ειναι κανένας άλλος εδώ μεσα ? Πρώτα από όλα συγχαρητήρια! Αν η απορία αφορά το κώλυμα που μπορεί να δημιουργείται, την απάντηση δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών:
Δέχεσαι ό,τι έρθει πρώτο και αν έρθει μετά κάτι καλύτερο το δέχεσαι και θεωρείται αυτοδίκαιη παραίτηση. Αν τελικά θελήσεις να παραμείνεις στην πρώτη θέση που διορίστηκες, απλά αρνείσαι το δεύτερο διορισμό και συνεχίζεις κανονικά εκεί που άρχισες. Για την απορία με τις γενικές ή ειδικές θέσεις, καλύτερα διάβασε προσεκτικά τι λέει η ανακοίνωση για τους επιλαχόντες της 13/Κ.
Φοβαμαι να το πιστέψω, μήπως κατι δεν κατάλαβα καλά και απογοητευτώ μετά ... Ευχαριστω !
|
|
|
Post by Christos33 on May 27, 2024 9:00:02 GMT
Πρώτα από όλα συγχαρητήρια! Αν η απορία αφορά το κώλυμα που μπορεί να δημιουργείται, την απάντηση δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών:
Φοβαμαι να το πιστέψω, μήπως κατι δεν κατάλαβα καλά και απογοητευτώ μετά ... Ευχαριστω ! Σου εύχομαι ολόψυχα να διοριστείς με την 13Κ🦿✌️✌️👍
|
|
|
Post by thanos2 on May 27, 2024 9:17:46 GMT
Καλημέρα!Συναγωνιστές και συνοδοιπόροι χρειάζομαι τα φώτα σας, ενώ περιμένω με αγωνία τα προσωρινά των ΠΕ τον Ιούλιο (καλως εχόντων ..) έσκασε αυτή η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ info.asep.gr/node/72585 και καθότι στους τότε πίνακες καταταξης ειμαι η αμέσως επόμενη επιλαχούσα για τη θέση που είχα δηλωσει , κοντευω να χάσω τα λογικά μου... Τι ισχύει θα παρουν ατομα και γενική και ειδικής κατηγορίας ? Ειναι κανένας άλλος εδώ μεσα ? Συγχαρητήρια! Τώρα για να σου πω την πικρή αλήθεια... μας άφησες λίγο απο συναγωνιστρια! Πήγες λίγο στο ανταγωνιστρια, καθότι είμαστε εναντίον των Κ. Εντάξει, αυτή βέβαια είναι παλιά κάπως... Όπως και να έχει σου εύχομαι να καταληξεις στην καλύτερη θέση. Ελπίζω παλι βέβαια να είναι αυτή της Κ, γιατί εδω μσς συμφέρει αυτό. Και για σένα καλύτερα που θα τελειώσεις πιο γρήγορα απο τις περιπέτειες .... Αλλά κι αν είναι η 2Γ χαλάλι σου!!!!!
|
|
|
Post by 15.000+1 on May 27, 2024 9:47:00 GMT
Καλήμερα Αν υποθέσουμε ότι καταφέρουν να βγάλουν προσωρινά 3ΓΒ εντός της άτυπης προθεσμίας (31/7), πιστεύετε πως κάποιοι φορείς (πχ Δήμοι, Περιφέρειες) θα καλέσουν τους προσωρινά διοριστέους με ΣΟΧ, λόγω του ότι οι μόνιμοι υπάλληλοι θα θέλουν να πάρουν τις καλοκαιρινές τους άδειες (θα "αδειάσουν" κοινώς) ή όπως έχει αναφερθεί κάποιες φορές και εδώ επειδή πολλά κοινωφελή και άλλες συμβάσεις ΣΟΧ έχουν πάρει παράταση, δεν θα χρειαστούν προσωπικό. Ποια είναι η άποψη σας;
(προφανώς δε μιλάω για ΑΑΔΕ λόγω ΦΟΤΑ κτλ)
|
|
|
Post by billy on May 27, 2024 9:50:30 GMT
Είναι πλήρωση 129 νέων θέσεων προγραμματισμού 2022 (!!!) που τραβάνε από τους επιλαχόντες της Κ... Οι πιο πολλές είναι θέσεις ειδικοτήτων με λίγους επιτυχόντες στον 2Γ, αλλά έχει και καμιά 20αριά διοικητικούς-οικονομολόγους-γεωπόνους που υπάρχουν άφθονοι στον 2Γ. Είχα την εντύπωση ότι τον προγραμματισμό 2022 τον είχαν καλύψει με την 3ΓΒ, αλλά μάλλον υπάρχουν ακόμη "κενάκια" και εκεί...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 10:18:16 GMT
|
|
|
Post by kardim on May 27, 2024 10:26:24 GMT
V.I.C. και τα μυαλά στα κάγκελα!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 27, 2024 10:29:48 GMT
V.I.C. και τα μυαλά στα κάγκελα! VIC κλαρίνο τσίπουρο και χ... (δεν τα γράψω. Είμαι ευγενής.)
|
|
|
Post by Christos33 on May 27, 2024 10:30:33 GMT
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 27, 2024 10:38:44 GMT
Βουντού βουντού και πράσινη μαγείαααα οοοοο
Παο όλεεεεε ολεεεε Παό ολέεεεε όλεεεε
Καλημέρα. Σόρρυ είναι τα χθεσινά απομεινάρια από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Εφτάστερου πλέον Παναθηναϊκού. Απίστευτο παιχνίδι πραγματικά!!!!
|
|
|
Post by kardim on May 27, 2024 10:46:05 GMT
Εμένα η τίγρης παλεύει μέσα μου, μέχρι να βγουν τα οριστικά. Τελείωνε ΑΣΕΠ εδώ δίνεται μάχη.
Έχω μια τίγρη μέσα μου, άγρια λιμασμένη π' όλο με περιμένει κι όλο την καρτερώ, τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει, μα ελπίζω να φιλιώσει καιρό με τον καιρό. Έχει τα δόντια στην καρδιά, τα νύχια στο μυαλό μου κι εγώ για το καλό μου για κείνη πολεμώ κι όλου του κόσμου τα καλά με κάνει να μισήσω, για να της τραγουδήσω τον πιο βαρύ καημό. Όρη, λαγκάδια και γκρεμνά με σπρώχνει να περάσω, για να την αγκαλιάσω στον πιο τρελό χορό, κι όταν τις κρύες τις βραδιές θυμάται τα κλουβιά της, μου δίνει την προβιά της για να τηνε φορώ. Καμιά φορά απ' το πιοτό πέφτομε μεθυσμένοι, σχεδόν αγαπημένοι, καθείς να κοιμηθεί και μοιάζει ετούτη η σιωπή με λίγο πριν τη μπόρα, σαν τη στερνή την ώρα που θα επιτεθεί.
|
|
|
Post by nantia on May 27, 2024 12:15:48 GMT
Βουντού βουντού και πράσινη μαγείαααα οοοοο Παο όλεεεεε ολεεεε Παό ολέεεεε όλεεεε Καλημέρα. Σόρρυ είναι τα χθεσινά απομεινάρια από την μεγαλειώδη εμφάνιση του Εφτάστερου πλέον Παναθηναϊκού. Απίστευτο παιχνίδι πραγματικά!!!! Έτσι Ιωάννη! Τα είχα πει εγώ! ☘️☘️☘️
|
|
ele7
Kill Bill
|
Post by ele7 on May 27, 2024 13:06:35 GMT
Καλησπέρα σας... Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγει νέα ΓΒ; Επίσης πως το βλέπετε όσοι έχετε μείνει απέξω..(προς το παρόν)..θα ξεκινήσετε διάβασμα για το νέο γραπτό ή μπα..;; Εγώ καλοκαίριατικο το βλέπω χλωμό..να διαβάζω.. ίσως από το Σεπτέμβρη να ξεκινήσω με πολύ... πάρα πολύ βαριά καρδιά 💓
|
|
|
Post by kotonos on May 27, 2024 13:13:26 GMT
Καλήμερα Αν υποθέσουμε ότι καταφέρουν να βγάλουν προσωρινά 3ΓΒ εντός της άτυπης προθεσμίας (31/7), πιστεύετε πως κάποιοι φορείς (πχ Δήμοι, Περιφέρειες) θα καλέσουν τους προσωρινά διοριστέους με ΣΟΧ, λόγω του ότι οι μόνιμοι υπάλληλοι θα θέλουν να πάρουν τις καλοκαιρινές τους άδειες (θα "αδειάσουν" κοινώς) ή όπως έχει αναφερθεί κάποιες φορές και εδώ επειδή πολλά κοινωφελή και άλλες συμβάσεις ΣΟΧ έχουν πάρει παράταση, δεν θα χρειαστούν προσωπικό. Ποια είναι η άποψη σας; (προφανώς δε μιλάω για ΑΑΔΕ λόγω ΦΟΤΑ κτλ) Στη 13Κ/2021 οι δήμοι και οι περιφέρειες είχαν καλέσει τους προσωρινά διοριστέους με ΣΟΧ. Εμένα πιο συγκεκριμένα με είχαν καλέσει δύο μήνες αφότου ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα. Τέλη Ιουνίου τα προσωρινά, τέλη Αυγούστου με είχαν πάρει τηλέφωνο. Οπότε παίζει να συμβεί το ίδιο και στην 3ΓΒ. Για τους ΟΤΑ μιλάω πάντα.
|
|