|
Post by Georgia on May 31, 2024 15:49:23 GMT
Περαστικά κα Λίνα! Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά! ❤️
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 31, 2024 15:52:26 GMT
Είναι τα υπηρεσιακά email του Υπουργού που είχαμε στείλει προ τριετίας, ως απολυμένοι της πρώην Αγροτικής Τράπεζας αίτημα, διεκδικώντας μετάταξη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εκτιμώ ότι δεν θα έχουν αλλάξει. ypourgos@ypes.gr ypourgos@ypes.gov.gr protokollo.ypourgou@ypes.gov.gr
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 31, 2024 16:53:17 GMT
Λίνα περαστικά σου ! Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια πιστεύω ότι πολλοί από το φόρουμ θα ανταποκριθούν . Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ . Ο Θεός μαζί σου !! Εννοείται παιδιά … δεν θα το αφήσω έτσι … 🥰🌼 Τελικά αυτά τα εμβόλια για τον covid έχουν καταστρέψει την ζωή μας. Βγάζουν στη φόρα διάφορα προβλήματα. Δεν ήμουν εναντίον τους και τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει με τόσα που βλέπω γύρω μου
|
|
|
Post by Christos33 on May 31, 2024 17:07:15 GMT
Εννοείται παιδιά … δεν θα το αφήσω έτσι … 🥰🌼 Τελικά αυτά τα εμβόλια για τον covid έχουν καταστρέψει την ζωή μας. Βγάζουν στη φόρα διάφορα προβλήματα. Δεν ήμουν εναντίον τους και τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει με τόσα που βλέπω γύρω μου Τι βλέπεις Ιωάννη ; Γιατί εγώ έχω κάνει 5 δόσεις .
|
|
|
Post by thanos2 on May 31, 2024 17:20:14 GMT
Παιδιά κάπου στις επιλογές στα ποστς υπάρχει και μια επιλογή delete. Την πατάμε που και που... Το λέω εγώ που δεν έχω κάνει κανένα...
|
|
|
Post by pitsi26 on May 31, 2024 17:30:02 GMT
Λίνα περαστικά σου ! Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια πιστεύω ότι πολλοί από το φόρουμ θα ανταποκριθούν . Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ . Ο Θεός μαζί σου !! Εννοείται παιδιά … δεν θα το αφήσω έτσι … 🥰🌼 Ελπίζω να είναι όλα ένα ψέμα και λάθος διάγνωση ή αν δεν είναι να είναι ιάσιμο. Επειδή δεν είδα από την αρχή… αν χρειαστείς προσβάσεις σε νευρολόγους να μου στείλεις να μιλήσουμε με τους καλύτερους. Για αυτό παιδιά …. Υγεία υγεία υγεία
|
|
|
Post by dimosio on May 31, 2024 19:08:32 GMT
Λίνα, δεν ξέρω πώς συμβαίνει αλλά είμαι βαθιά σίγουρη πως ο ορθοπεδικός υπερέβαλε στα λεγόμενά του. Δε θα έπρεπε να σου μιλήσει έτσι απότομα ως ασθενής που είσαι. Όπως προείπαν τα παιδιά κ 2η γνώμη (ρευματολόγου) να πάρεις κ μεγάλη γκάμα θεραπειών υπάρχει κ αναπτύσσονται κ νέες για βελτίωση των συμπτωμάτων. Ο,τι χρειαστείς να μας πεις! Είσαι στις προσευχές μας!
|
|
|
Post by dimosio on May 31, 2024 19:10:02 GMT
|
|
|
Post by tns22 on May 31, 2024 20:25:14 GMT
Τελικά αυτά τα εμβόλια για τον covid έχουν καταστρέψει την ζωή μας. Βγάζουν στη φόρα διάφορα προβλήματα. Δεν ήμουν εναντίον τους και τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει με τόσα που βλέπω γύρω μου Ίσως το πιο απαράδεκτο ποστ στις 3000 σελίδες του thread!
|
|
|
Post by billy on May 31, 2024 21:19:41 GMT
Παιδιά, το θέμα αυτό είναι ευαίσθητο πολύ. Προσοχή πώς το χειριζόμαστε όλοι, για να μη φάμε τα μουστάκια μας ξανά στο νήμα (και για αυτό, δίπλα σε όλα τα άλλα του 2Γ/2022)!
|
|
|
Post by Persefoni on May 31, 2024 22:15:08 GMT
Παιδιά, το θέμα αυτό είναι ευαίσθητο πολύ. Προσοχή πώς το χειριζόμαστε όλοι, για να μη φάμε τα μουστάκια μας ξανά στο νήμα (και για αυτό, δίπλα σε όλα τα άλλα του 2Γ/2022)! Σωστά, είπαμε όσο μπορούμε όχι κομματικά, όχι οπαδικά, όχι ιατρικά κλπ.. Γενικά όχι ανάπτυξη μεγάλη για τελείως άσχετα θέματα με 2Γ... Ευχαριστώ!!!
|
|
|
Post by scorpione78 on Jun 1, 2024 4:34:46 GMT
Στο παρακάτω λινκ είναι ένα αρχείο excel με τις επικαλύψεις ειδικοτήτων στον πίνακα ΠΕ 407. Νομίζω κάποιος είχε κάνει στο νήμα κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι, αλλά δε μπορούσα να το βρω... Περιέχει - τους 9.656 επιτυχόντες ΠΕ 407 - τις ειδικότητες για όσους είναι και σε άλλους πίνακες με ξεχωριστό χρωματάκι - τους 246 που βρήκα να διορίζονται με άλλες προκηρύξεις - μερικά αριθμητικά στοιχεία βάσει 3ΓΒ/2023 Το έκανα για να έχω μια εικόνα τι γίνεται εκεί μέσα και ίσως βοηθήσει και στη διαχείριση των προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ, όταν αυτά βγουν, που ίσως έχουν πολλές διπλοεγγραφές και χάνεται η μπάλα. Στη διάθεση και όσων ασχολούνται με τα στατιστικά και μπορούν να βγουν πράγματα χρήσιμα για τις επόμενες προκηρύξεις. Όσα στοιχεία περιέχει είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 3ΓΒ/2023. Με επιφύλαξη λαθών!!! Θα είναι στο WeTranfer μέχρι 5 Ιουνίου.
Καταπληκτική δουλειά! Για να πάρουμε όλοι κουράγιο: από τους πίνακες υπάρχουν κι άλλοι που έχουν διοριστεί στην τελευταία σειρά Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (25 άτομα από ΠΕ 407 που κάποιοι σίγουρα ανήκουν και σε ειδικότητες), όλες τις σειρές των Γραμματέων Δικαστηρίων (δεν έχω ψάξει για όλες τις σειρές, αλλά τουλάχιστον από την 1η σειρά ήταν τουλάχιστον 20 άτομα, μπορεί και περισσότεροι). Αναμένουμε τα καλύτερα!✌️🥳🍾🥂
|
|
|
Post by asepita on Jun 1, 2024 5:35:06 GMT
Καλημέρα σε όλους! Το νέο thread που αφορά τους προσωρινά διοριστέους της ΑΑΔΕ στη 2ΓΒ και όσους ενδιαφερόμενους αναμένουν τα προσωρινά της 3ΓΒ.
|
|
tippi84
Pink Panther
Be curious, not judgmental
|
Post by tippi84 on Jun 1, 2024 6:21:47 GMT
Καλησπέρα! Στις περιφέρειες ακόμα ισχύει το 65%. Όμως λογικά εν καιρώ θα εφαρμοστεί και εκεί το 80% Στους δήμους πόσο είναι το ποσοστό για να πάρει καποιος μετάθεση? Το ποσοστό υπολογίζεται στο σύνολο των οργανικών του δήμου ή της υπηρεσίας που είναι η οργανική κάποιου? Καλημέρα! Στους δήμους είναι 80% και το ποσοστό υπολογίζεται με βάση τα άτομα του κλάδου του φορέα από τον οποίο ζητείται η μετακίνηση. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
|
|
glyka
Kill Bill
|
Post by glyka on Jun 1, 2024 7:11:57 GMT
κ. Λίνα, περαστικά σας και εκτός του ότι θα πρέπει να πάρετε κι άλλες γνώμες, μην απελπίζεστε και προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Έχετε βοηθήσει και βοηθάτε τόσους ανθρώπους! Οι θετικές τους σκέψεις είναι μαζί σας! Κουράγιο!
|
|