apomei
Pink Panther
|
Post by apomei on Jun 1, 2024 7:33:58 GMT
Να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει...υπάρχει η δυνατότητα παράτασης κατά 6 μήνες για να ορκιστεί κάποιος δημόσιος υπάλληλος σε εξαιρετικές περιπτώσεις....γνωρίζουμε ποιες μπορεί να είναι αυτές; Δεν έχω βρει κάπου...κάτι...
|
|
|
Post by mihalis80 on Jun 1, 2024 8:22:17 GMT
Περαστικά Λίνα, δύναμη και κουράγιο πάντα σου εύχομαι. Έχουμε κανένα νεόοτερο για την 3ΓΒ; Βγήκε ο προογραμματισμός του ΑΣΕΠ για τον Ιούνιο; Υπήρξε κάτι που αναθεωρεί την εκτίμηση για προσωρινά μέσα στον Ιούλιο; Βασικά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να βγούνε τα προσωρινά τέλη Ιούλιο....Που είναι σα να λέει ότι δεν πρόκειται να βγούνε Ιούλιο τα αποτελέσματα..
|
|
|
Post by maryjob on Jun 1, 2024 8:48:37 GMT
Λίνα επειδή έτυχε να διαβάσω στο theard για την ΕΣΔΙ για το θέμα της υγείας σου, να σου ευχηθώ ολόψυχα περαστικά. Να περάσεις όσο γίνεται πιο ανώδυνα το θέμα της υγείας σου. Ο Θεός τους καλούς ανθρώπους με διάθεση προσφοράς δεν τους αφήνει! Παιδιά σας ευχαριστώ αφού πέρασα ένα σοβαρό σοκ σήμερα…. Και ξέροντας τι με περιμένει σε λίγα χρόνια … θα σκεφτώ ανάμεσα σε όλα θα σκεφτώ πως θα μπορέσω να έχω μια αξιοπρεπή ζωή δίχως τη λειτουργικότητα των άνω άκρων… θα πάρω κουράγιο από τις ζωές άλλων ανθρώπων που είχαν σοβαρότερα προβλήματα και τα κατάφεραν… πάντως δεν θα το αφήσω έτσι… τώρα που ξέρω γιατί ποναω τόσο πολύ θα σκεφτώ! Λίνα καλημέρα και καλή πορεία στο νόσημα! Ό,τι και αν είναι πέρα από την υγιεινή ζωή που φαντάζομαι το ξέρεις πολύ καλά ότι απαιτείται να κάνεις, το κύριο είναι να απομακρύνεις οποιονδήποτε και οτιδήποτε σε βαραίνει. Τα αυτοάνοσα και όλες οι ασθένειες έχουν τη βάση τους ακόμα και σε πράγματα της παιδικής μας ηλικίας αν και η επιστήμη ακόμα είναι πολύ πίσω και τα διερευνά...Μακριά από τοξικότητες και θα δεις άμεση βελτίωση σε όλα. Σε φιλώ και εύχομαι μια πορεία ευδαιμονίας, γιατί αυτό είναι η ζωή είτε με ασθένεια είτε με φτώχεια είτε με οποιεσδήποτε συνθήκες, ο στόχος είναι αυτός για τις αγνές καρδιές, που προσφέρουν, όπως εσύ, με κάθε τους βήμα σε αυτή τη ζωή.
|
|
|
Post by kostas50 on Jun 1, 2024 9:07:06 GMT
Λίνα περαστικά σου. Με καλή ψυχολογία, θετική ενέργεια και δύναμη όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
|
|
|
Post by xalia on Jun 1, 2024 10:24:24 GMT
Στους δήμους πόσο είναι το ποσοστό για να πάρει καποιος μετάθεση? Το ποσοστό υπολογίζεται στο σύνολο των οργανικών του δήμου ή της υπηρεσίας που είναι η οργανική κάποιου? Καλημέρα! Στους δήμους είναι 80% και το ποσοστό υπολογίζεται με βάση τα άτομα του κλάδου του φορέα από τον οποίο ζητείται η μετακίνηση. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Είναι πιο μπερδεμένο, θέλει 80% στον κλάδο (πχ Διεκπεραίωσης ) αλλά και στην επιμέρους ειδικοτητα ( πχ Λογιστικού) + οχι μοναδικότητα θέσης στην υπηρεσία/διευθυνση υπηρεσιας. Στις περιφέρειες εφαρμόζεται με 65% το ίδιο, και συνολικά στην περιφέρεια (πχ Θεσσαλίας ) αλλά και σε κάθε περιφερειακή ενότητα (Καρδίτσας, Τρικάλων κλπ). Από φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πήγε 80% . Στο παρακάτω λινκ είναι ένα αρχείο excel με τις επικαλύψεις ειδικοτήτων στον πίνακα ΠΕ 407. Νομίζω κάποιος είχε κάνει στο νήμα κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι, αλλά δε μπορούσα να το βρω... Περιέχει - τους 9.656 επιτυχόντες ΠΕ 407 - τις ειδικότητες για όσους είναι και σε άλλους πίνακες με ξεχωριστό χρωματάκι - τους 246 που βρήκα να διορίζονται με άλλες προκηρύξεις - μερικά αριθμητικά στοιχεία βάσει 3ΓΒ/2023 Το έκανα για να έχω μια εικόνα τι γίνεται εκεί μέσα και ίσως βοηθήσει και στη διαχείριση των προσωρινών αποτελεσμάτων ΠΕ, όταν αυτά βγουν, που ίσως έχουν πολλές διπλοεγγραφές και χάνεται η μπάλα. Στη διάθεση και όσων ασχολούνται με τα στατιστικά και μπορούν να βγουν πράγματα χρήσιμα για τις επόμενες προκηρύξεις. Όσα στοιχεία περιέχει είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην 3ΓΒ/2023. Με επιφύλαξη λαθών!!! Θα είναι στο WeTranfer μέχρι 5 Ιουνίου.
Καταπληκτική δουλειά! Για να πάρουμε όλοι κουράγιο: από τους πίνακες υπάρχουν κι άλλοι που έχουν διοριστεί στην τελευταία σειρά Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (25 άτομα από ΠΕ 407 που κάποιοι σίγουρα ανήκουν και σε ειδικότητες), όλες τις σειρές των Γραμματέων Δικαστηρίων (δεν έχω ψάξει για όλες τις σειρές, αλλά τουλάχιστον από την 1η σειρά ήταν τουλάχιστον 20 άτομα, μπορεί και περισσότεροι). Αναμένουμε τα καλύτερα!✌️🥳🍾🥂 Δεν νομίζω τα πράγματα να είναι τόσο καλα…. Τουλάχιστον στα προσωρινά. Πέρα από τους διορισθέντες στην ΕΣΔΔΑ, δεν νομίζω οποιοσδήποτε άλλος διορισθέντας άλλου, να αφήσει την ευκαιρία να δηλώσει για μια καλύτερη θέση. Ποσό μάλλον κατι Δικαστικους Γραμματεις που μπορεί να σε στείλουν πραγματικά οπουδήποτε. Εάν είναι να αποτυπωθεί κατι καλο με αυτο τον τρόπο, θα είναι πολύ μετα τα προσωρινά, με τις αναπληρώσεις που θα γίνουν.
|
|
pi38
Pink Panther
|
Post by pi38 on Jun 1, 2024 11:17:10 GMT
Λίνα σου εύχομαι να έχεις σύντομα καλύτερα νέα για το θέμα της υγείας σου. Υπομονή,επιμονή και θετική ενέργεια να έχεις.
|
|
|
Post by 15.000+1 on Jun 1, 2024 11:21:25 GMT
Λίνα όταν είδα τις αναφορές στο θέμα της υγείας σου, σκέφτηκα να μπω να γράψω: «Να μην το βάζεις κάτω. Να μην το αφήσεις έτσι (να ζητήσεις δεύτερες και τρίτες γνώμες και όλα αυτά που έxoυν πει και τα άλλα μέλη) και πως στο τέλος της ημέρας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (την εξέλιξη της ιατρικής και ενδεχόμενες νέες θεραπείες) θα τα καταφέρεις και να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα.»
Την επόμενη στιγμή σκέφτηκα που τα έχω ακούσει πρόσφατα όλα αυτά και η απάντηση είναι ΕΔΩ. Η απάντηση Λίνα είναι ΕΣΥ. Στα δικά σου posts υπάρχουν πάντα αυτές οι συμβουλές και τα ενθαρρυντικά λόγια (όταν έλεγες στα απογοητευμένα μέλη να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρουν)
Αν χρειάζεται δύναμη, η δύναμη είσαι εσύ και όλοι εμείς εδώ αυτό το ξέρουμε πάρα πολύ καλά! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξεπεραστούν σύντομα όλες οι δυσκολίες.
|
|
gioz
Kill Bill
|
Post by gioz on Jun 1, 2024 11:39:02 GMT
Λίνα περαστικά! Σ'αγαπάμε ρε Λίνα! Να είσαι δυνατή
|
|
|
Post by katerina55 on Jun 1, 2024 11:50:08 GMT
Καλή δύναμη, Λίνα. Εύχομαι γρήγορα να είσαι και να αισθάνεσαι και πάλι γερή και δυνατή, με όλη την θετική ενέργεια που μας μεταδίδεις για να μας ενθαρρύνεις τόσο καιρό μέσα απ' αυτό το forum.
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 1, 2024 12:14:50 GMT
Περαστικά Λίνα, δύναμη και κουράγιο πάντα σου εύχομαι. Έχουμε κανένα νεόοτερο για την 3ΓΒ; Βγήκε ο προογραμματισμός του ΑΣΕΠ για τον Ιούνιο; Υπήρξε κάτι που αναθεωρεί την εκτίμηση για προσωρινά μέσα στον Ιούλιο; esdda2.freeforums.net/post/101166
|
|
|
Post by anonymousmath on Jun 1, 2024 12:51:49 GMT
Τελικά αυτά τα εμβόλια για τον covid έχουν καταστρέψει την ζωή μας. Βγάζουν στη φόρα διάφορα προβλήματα. Δεν ήμουν εναντίον τους και τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει με τόσα που βλέπω γύρω μου Ίσως το πιο απαράδεκτο ποστ στις 3000 σελίδες του thread!
|
|
|
Post by anonymousmath on Jun 1, 2024 12:54:09 GMT
Τελικά αυτά τα εμβόλια για τον covid έχουν καταστρέψει την ζωή μας. Βγάζουν στη φόρα διάφορα προβλήματα. Δεν ήμουν εναντίον τους και τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει με τόσα που βλέπω γύρω μου Ίσως το πιο απαράδεκτο ποστ στις 3000 σελίδες του thread! Δυστυχώς ξέρω πάνω από 10 ανθρώπους που παραδέχονται οι ίδιοι πως τα εμβόλια τους άφησαν κουσούρια.... και πολύ σοβαρά μάλιστα
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 1, 2024 13:00:57 GMT
Mην ξεφεύγουμε από το θέμα του forum που είναι ο 2Γ... Όσο μπορούμε να παραμένουμε όλοι, σε νέα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα...🙏🙏🙏
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 13:11:01 GMT
Θα το ξαναπώ πολλοστή φορά, αν και πλέον είναι αργά... ΜΑΚΡΙΑ από ΟΤΑ και κυρίως από δήμους! Υ.Γ. Εκτός φυσικά αν είναι της πόλης σου (και εκεί βέβαια αν έχεις και άλλη επιλογή, καλύτερα επέλεξε την άλλη επιλογή ) Μα τόσο πίκρα ειναι στους ΟΤΑ; Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 1, 2024 13:20:12 GMT
Μα τόσο πίκρα ειναι στους ΟΤΑ; Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι Τώρα ό,τι δηλώσαμε....δηλώσαμε.... Οι των πρώτων ΓΒ τουλάχιστον!!!! Ας δούμε τι θα δούμε και πότε θα δούμε προσωρινά αρχικά οι ΠΕ.... και όσοι κάνουν στις επόμενες ΓΒ, τα ξαναλέμε τότε...!!!!!!! {Φθινόπωρο+++}
|
|