|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 13:37:48 GMT
Το 80% στην κινητικότητα για τους Δήμους εφαρμόστηκε από 1/1/2024 έως 31/12/2026. Έγινε κυρίως για αυτούς που ήρθαν από τις καταργούμενες κοινωφελής επιχειρήσεις στους Δήμους ως νέο προσωπικό. Για να μην μπορούν να φύγουν αμέσως με την κινητικότητα. Ούτως ή άλλως όσοι διοριστουμε φέτος θα πάμε μέχρι τέλους του 2026. Οπότε θα πρέπει να δούμε τότε τι θα ισχύει.
|
|
dino
Pink Panther
|
Post by dino on Jun 1, 2024 13:49:46 GMT
Μα τόσο πίκρα ειναι στους ΟΤΑ; Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι Και πολύ πολύ καλά έκανες!!! Καλό διορισμό!!!
|
|
|
Post by adikimenos on Jun 1, 2024 14:15:15 GMT
Μα τόσο πίκρα ειναι στους ΟΤΑ; Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι Αν δεν ειχες κατι καλυτερο κοντα σου οκ.Τι ειδικοτητα;
|
|
|
Post by bluemerry on Jun 1, 2024 14:32:35 GMT
Συνοδοιπόροι, καλό μήνα! 29 και σήμερα μέχρι να μπει ο κρίσιμος μήνας για τους ΠΕ και να τελειώσουν τα βάσανα των ΤΕ που διορίστηκαν κάπου. Θα μετράμε σαν τους φαντάρους. Λέτε να προλάβουν να τα βγάλουν τον Ιούλιο;
|
|
|
Post by xalia on Jun 1, 2024 14:39:42 GMT
Το 80% στην κινητικότητα για τους Δήμους εφαρμόστηκε από 1/1/2024 έως 31/12/2026. Έγινε κυρίως για αυτούς που ήρθαν από τις καταργούμενες κοινωφελής επιχειρήσεις στους Δήμους ως νέο προσωπικό. Για να μην μπορούν να φύγουν αμέσως με την κινητικότητα. Ούτως ή άλλως όσοι διοριστουμε φέτος θα πάμε μέχρι τέλους του 2026. Οπότε θα πρέπει να δούμε τότε τι θα ισχύει. Δυστυχώς αυτά από τη στιγμή που θεσπίζονται δεν αλλάζουν εύκολα. Κι έχουν κι αλλά «κόλπα». Ενα άλλο είναι η επικείμενη ανανέωση κωδικών Υπαλληλικού & Δημοτικών υπαλλήλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΕΦΚΑ, όπου θεσπίστηκε αρχικά η απαγόρευση μεχρι το 2020 και ανανεώνεται συνεχώς. Πλέον μέχρι το 2025. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τότε μια γνωμοδότηση του ΝΣΚ, όπου μια κοπέλα ήθελε συνυπηρέτηση με τον άντρα της και το ΝΣΚ συμφώνησε ότι δεν επιτρεπεται και δεν πειράζει, καθώς η απαγόρευση ήταν «μόνο» μέχρι το 2022…
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 1, 2024 14:47:23 GMT
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 14:56:29 GMT
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι Και πολύ πολύ καλά έκανες!!! Καλό διορισμό!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και εσύ ότι καλύτερο εύχομαι!!
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 14:58:28 GMT
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίκρα και εγώ Δήμο επέλεξα στην περιοχή μου νομίζω μια χαρά είναι ούτε τρέξε να βρεις πάρκινγκ ούτε ξυπνά δύο ώρες πριν για να πάρεις τα μέσα μεταφοράς και λεφτά στην άκρη ειδικά αν έχεις και δικό σου σπίτι Αν δεν ειχες κατι καλυτερο κοντα σου οκ.Τι ειδικοτητα; Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο ! ΤΕ Τοπογράφων
|
|
|
Post by bluemerry on Jun 1, 2024 15:06:58 GMT
Η αλήθεια είναι ότι και τα προσωρινά των ΤΕ Μάρτιο θα έβγαιναν, αλλά υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα που δε μάθαμε ποτέ και βγήκαν Απρίλιο. Αν συνεχιστεί η πίεση από τα δημοσιεύματα, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού για ακόμα μια φορά θα έχουν πέσει έξω. Είπαν ότι τέλη Ιουνίου θα μπορούν να πουν στα σίγουρα. 29 και σήμερα το ανώτατο για να μάθουμε.
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 15:15:24 GMT
Η αλήθεια είναι ότι και τα προσωρινά των ΤΕ Μάρτιο θα έβγαιναν, αλλά υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα που δε μάθαμε ποτέ και βγήκαν Απρίλιο. Αν συνεχιστεί η πίεση από τα δημοσιεύματα, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού για ακόμα μια φορά θα έχουν πέσει έξω. Είπαν ότι τέλη Ιουνίου θα μπορούν να πουν στα σίγουρα. 29 και σήμερα το ανώτατο για να μάθουμε. Και εγώ πιστεύω παιδιά δύσκολο να τα βγάλουν Ιούλιο τους ΠΕ ... Αν δεν είναι αρχές Αυγούστου πιστεύω θα είναι τέλος Αυγούστου προς αρχές Σεπτεμβρίου.
|
|
dino
Pink Panther
|
Post by dino on Jun 1, 2024 15:21:13 GMT
Αν δεν ειχες κατι καλυτερο κοντα σου οκ.Τι ειδικοτητα; Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο ! ΤΕ Τοπογράφων Εγώ πάντως θα σου πω κάτι .. Έχω φίλους οι οποίοι έχουν διοριστεί τα τελευταία χρόνια ο ένας ΑΑΔΕ και ο αλλος σε Δήμο.. Θες να σου πω ποιος περνάει καλύτερα;; Ο ένας από τους δύο προσπαθεί για μετάταξη!! Πάντως όχι αυτός από τον Δήμο!! Όλα είναι σχετικά!!
|
|
|
Post by adikimenos on Jun 1, 2024 15:21:36 GMT
Συνοδοιπόροι, καλό μήνα! 29 και σήμερα μέχρι να μπει ο κρίσιμος μήνας για τους ΠΕ και να τελειώσουν τα βάσανα των ΤΕ που διορίστηκαν κάπου. Θα μετράμε σαν τους φαντάρους. Λέτε να προλάβουν να τα βγάλουν τον Ιούλιο; Σεπτεμβριο στην καλυτερη πιστευω. Εδω ακομα περνανε χειροκινητα τα pdf
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 15:21:45 GMT
Το 80% στην κινητικότητα για τους Δήμους εφαρμόστηκε από 1/1/2024 έως 31/12/2026. Έγινε κυρίως για αυτούς που ήρθαν από τις καταργούμενες κοινωφελής επιχειρήσεις στους Δήμους ως νέο προσωπικό. Για να μην μπορούν να φύγουν αμέσως με την κινητικότητα. Ούτως ή άλλως όσοι διοριστουμε φέτος θα πάμε μέχρι τέλους του 2026. Οπότε θα πρέπει να δούμε τότε τι θα ισχύει. Δυστυχώς αυτά από τη στιγμή που θεσπίζονται δεν αλλάζουν εύκολα. Κι έχουν κι αλλά «κόλπα». Ενα άλλο είναι η επικείμενη ανανέωση κωδικών Υπαλληλικού & Δημοτικών υπαλλήλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΕΦΚΑ, όπου θεσπίστηκε αρχικά η απαγόρευση μεχρι το 2020 και ανανεώνεται συνεχώς. Πλέον μέχρι το 2025. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τότε μια γνωμοδότηση του ΝΣΚ, όπου μια κοπέλα ήθελε συνυπηρέτηση με τον άντρα της και το ΝΣΚ συμφώνησε ότι δεν επιτρεπεται και δεν πειράζει, καθώς η απαγόρευση ήταν «μόνο» μέχρι το 2022… Γενικώς ναι ότι περνάνε απλά το ανανεώνουν όπως στον ΕΦΚΑ. Βέβαια στον ΕΦΚΑ έχουν φύγει άπειροι γι'αυτό και το θέσπισαν από τους πρώτους οργανισμούς μετά ακολούθησε το Κτηματολόγιο...
|
|
|
Post by K#9 on Jun 1, 2024 15:22:35 GMT
Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο ! ΤΕ Τοπογράφων Εγώ πάντως θα σου πω κάτι .. Έχω φίλους οι οποίοι έχουν διοριστεί τα τελευταία χρόνια ο ένας ΑΑΔΕ και ο αλλος σε Δήμο.. Θες να σου πω ποιος περνάει καλύτερα;; Ο ένας από τους δύο προσπαθεί για μετάταξη!! Πάντως όχι αυτός από τον Δήμο!! Όλα είναι σχετικά!! Σίγουρα όλα σχετικά είναι!!
|
|
|
Post by bluemerry on Jun 1, 2024 15:24:26 GMT
Η αλήθεια είναι ότι και τα προσωρινά των ΤΕ Μάρτιο θα έβγαιναν, αλλά υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα που δε μάθαμε ποτέ και βγήκαν Απρίλιο. Αν συνεχιστεί η πίεση από τα δημοσιεύματα, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού για ακόμα μια φορά θα έχουν πέσει έξω. Είπαν ότι τέλη Ιουνίου θα μπορούν να πουν στα σίγουρα. 29 και σήμερα το ανώτατο για να μάθουμε. Και εγώ πιστεύω παιδιά δύσκολο να τα βγάλουν Ιούλιο τους ΠΕ ... Αν δεν είναι αρχές Αυγούστου πιστεύω θα είναι τέλος Αυγούστου προς αρχές Σεπτεμβρίου. Κι εγώ με το που διάβασα τη φράση "προσπαθούμε να", χλωμό το έκοψα. Ας ελπίσουμε να πιάσει τόπο η πίεση προς το ΑΣΕΠ. Οι ΠΕ δυστυχώς έχουμε κουπί ακόμα. Φαντάζομαι πόσο δύσκολα είναι για κάποιον που περιμένει την επόμενη προκήρυξη ΠΕ και έχει μείνει χωρίς δουλειά (σχετικά μεγάλο το ποσοστό των ανέργων επιτυχόντων δυστυχώς)
|
|