|
Post by kostas70 on Oct 23, 2024 19:12:42 GMT
Καλησπέρα συνφορουμίτες μου. Μία ερώτηση με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο. Για τις θέσεις της ΑΑΔΕ μάλλον τις χαιρετάμε (προσωπική εκτίμηση). Στους ΤΕ που η "δεξαμενή" είναι 30 άτομα τι θα γίνει; Αυτοί οι 30 έχουν επιλέξει ήδη θέσεις όταν έκαναν την αίτηση στον 1Γ. Δηλαδή θα βγουν οι θέσεις και θα κάτσουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ να κοιτάξουν τι έχει δηλώσει ο καθένας τους μέχρι να πιάσουν το σύνολο των θέσεων; Το ίδιο θα ισχύει και για τους ΠΕ (500 άτομα) αλλά με περισσότερες θέσεις; Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι δεν θα δούμε ούτε μία; Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πριν τις δικές μας προκυρήξεις θα εξετάσει ο ΑΣΕΠ τις παλιες δηλώσεις των επιλαχόντων της 1Γ σύμφωνα με τις νέες θέσεις και σε όσες υπάρχουν δηλωσαντες θα βγάλει κατάσταση διοριστέων χωρίς νέα προκήρυξη. Οι μη δηλωθείσες από κανένα θα δωθούν στον 2Γ. Έτσι νομίζω ότι θα γίνει η υποτιθέμενη μοιρασιά. Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 23, 2024 19:26:50 GMT
|
|
tempo
Kill Bill
|
Post by tempo on Oct 23, 2024 19:29:45 GMT
Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πριν τις δικές μας προκυρήξεις θα εξετάσει ο ΑΣΕΠ τις παλιες δηλώσεις των επιλαχόντων της 1Γ σύμφωνα με τις νέες θέσεις και σε όσες υπάρχουν δηλωσαντες θα βγάλει κατάσταση διοριστέων χωρίς νέα προκήρυξη. Οι μη δηλωθείσες από κανένα θα δωθούν στον 2Γ. Έτσι νομίζω ότι θα γίνει η υποτιθέμενη μοιρασιά. Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ. συγνώμη αν είμαι λίγο off topic αλλά όταν λέτε επιλαχόντες της 1Γ σε ποιούς αναφέρεστε; Αν θυμάμαι καλά η 1Γ είχε και ΠΕ και ΤΕ και ΔΕ. Απο ποιά δεξαμενή σχεδιάζει να διορίσει;
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 23, 2024 19:34:05 GMT
Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ. συγνώμη αν είμαι λίγο off topic αλλά όταν λέτε επιλαχόντες της 1Γ σε ποιούς αναφέρεστε; Αν θυμάμαι καλά η 1Γ είχε και ΠΕ και ΤΕ και ΔΕ. Απο ποιά δεξαμενή σχεδιάζει να διορίσει; Από όλες..αν είδα καλά κάποια στιγμή όταν ανέβηκαν οι εργασίες Οκτωβρίου έλεγε για επεξεργασία προκήρυξης ΔΕ για την ΑΑΔΕ
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:35:28 GMT
Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πριν τις δικές μας προκυρήξεις θα εξετάσει ο ΑΣΕΠ τις παλιες δηλώσεις των επιλαχόντων της 1Γ σύμφωνα με τις νέες θέσεις και σε όσες υπάρχουν δηλωσαντες θα βγάλει κατάσταση διοριστέων χωρίς νέα προκήρυξη. Οι μη δηλωθείσες από κανένα θα δωθούν στον 2Γ. Έτσι νομίζω ότι θα γίνει η υποτιθέμενη μοιρασιά. Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ. Δύσκολο το βλέπω. Αν κάνουν νέα προκήρυξη κινδυνεύουν να μείνουν περισσότερες θέσεις της ααδε κενές με την έννοια της ελλείψεως δεξαμενής ή θέλησης διορισμού εκτός τόπου κατοικίας. Αν δεις τις παραιτήσεις επιτυχόντων του 1Γ θα καταλάβει τι εννοώ. Πιστεύω ότι ο ΑΣΕΠ θα ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία που τη χρησιμοποιει αρκετά τα τελευταία χρόνια. www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-13k-2021-prosklisi-ypopsifion-apo-epilachontes-gia-diorismo-se-dimoys/
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:37:27 GMT
συγνώμη αν είμαι λίγο off topic αλλά όταν λέτε επιλαχόντες της 1Γ σε ποιούς αναφέρεστε; Αν θυμάμαι καλά η 1Γ είχε και ΠΕ και ΤΕ και ΔΕ. Απο ποιά δεξαμενή σχεδιάζει να διορίσει; Από όλες..αν είδα καλά κάποια στιγμή όταν ανέβηκαν οι εργασίες Οκτωβρίου έλεγε για επεξεργασία προκήρυξης ΔΕ για την ΑΑΔΕ Εγώ νόμιζα ότι βιάζονταν και δεν προλάβαιναν να βγάλουν νέες προκηρύξεις για την ααδε. 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by nomikarios on Oct 23, 2024 19:41:21 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σε ένα κωδικό θέσης που είχα δηλώσει προβλεπόταν ότι θα έπαιρναν συνολικά 6 άτομα. Τελικά στα προσωρινά βλέπω ότι οι διοριστέοι είναι πέντε. Ο τελευταίος μπαίνει με 74 μόρια και εγώ έχω 72. Δεν ξέρω αν μεσολαβούν άλλοι πριν από εμένα και πόσοι, απλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στην προκήρυξη και τα προσωρινά. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by kostas70 on Oct 23, 2024 19:42:45 GMT
Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ. Δύσκολο το βλέπω. Αν κάνουν νέα προκήρυξη κινδυνεύουν να μείνουν περισσότερες θέσεις της ααδε κενές με την έννοια της ελλείψεως δεξαμενής ή θέλησης διορισμού εκτός τόπου κατοικίας. Αν δεις τις παραιτήσεις επιτυχόντων του 1Γ θα καταλάβει τι εννοώ. Πιστεύω ότι ο ΑΣΕΠ θα ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία που τη χρησιμοποιει αρκετά τα τελευταία χρόνια. www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-13k-2021-prosklisi-ypopsifion-apo-epilachontes-gia-diorismo-se-dimoys/Οι θέσεις που θα δοθούνε θα είναι σε όλη την χώρα καθώς επίσης και οι επιλαχόντες άρα το λογικό είναι νέα προκήρυξη. Σίγουρα θα μείνουν κάποιες θέσεις κενές με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνει.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:43:02 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σε ένα κωδικό θέσης που είχα δηλώσει προβλεπόταν ότι θα έπαιρναν συνολικά 6 άτομα. Τελικά στα προσωρινά βλέπω ότι οι διοριστέοι είναι πέντε. Ο τελευταίος μπαίνει με 74 μόρια και εγώ έχω 72. Δεν ξέρω αν μεσολαβούν άλλοι πριν από εμένα και πόσοι, απλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στην προκήρυξη και τα προσωρινά. Ευχαριστώ πολύ. Μήπως είχε βγει κάποια διόρθωση με φεκ κατά τις αιτήσεις και δεν την είχες δει;
|
|
|
Post by nomikarios on Oct 23, 2024 19:45:44 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σε ένα κωδικό θέσης που είχα δηλώσει προβλεπόταν ότι θα έπαιρναν συνολικά 6 άτομα. Τελικά στα προσωρινά βλέπω ότι οι διοριστέοι είναι πέντε. Ο τελευταίος μπαίνει με 74 μόρια και εγώ έχω 72. Δεν ξέρω αν μεσολαβούν άλλοι πριν από εμένα και πόσοι, απλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στην προκήρυξη και τα προσωρινά. Ευχαριστώ πολύ. Μήπως είχε βγει κάποια διόρθωση με φεκ κατά τις αιτήσεις και δεν την είχες δει; Δεν το γνωρίζω. Έχει συμβεί δηλαδή και σε άλλες περιπτώσεις;
|
|
|
Post by kostas70 on Oct 23, 2024 19:45:51 GMT
Το πιθανότερο είναι να βγει ξεχωριστή προκήρυξη για την ΑΑΔΕ για να δηλώσουν οι επιλαψόντες της 1Γ. συγνώμη αν είμαι λίγο off topic αλλά όταν λέτε επιλαχόντες της 1Γ σε ποιούς αναφέρεστε; Αν θυμάμαι καλά η 1Γ είχε και ΠΕ και ΤΕ και ΔΕ. Απο ποιά δεξαμενή σχεδιάζει να διορίσει; Στους Π.Ε είχανε μείνει περίπου 600 άτομα εκτός. Για Τ.Ε και Δ.Ε δεν γνωρίζω.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:48:32 GMT
Οι θέσεις που θα δοθούνε θα είναι σε όλη την χώρα καθώς επίσης και οι επιλαχόντες άρα το λογικό είναι νέα προκήρυξη. Σίγουρα θα μείνουν κάποιες θέσεις κενές με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνει. Μπορεί να γίνει και έτσι αλλά στο δικό μου σενάριο θα μπορέσουν άμεσα να βγάλουν επιτυχόντες και κενές θέσεις οι οποίες θα δωθούν στον 2Γ ενώ με τη νέα προκήρυξη όσες μείνουν αδηλωτες θα περιμένουν κενές για ένα τουλάχιστον χρόνο. Όταν είναι οι θέσεις 500 και οι ενδιαφερόμενοι 500 λογικό είναι και να μείνουν κενές αλλά και στις αρνήσεις διορισμού που θα ακολουθήσουν να μην υπάρχει αντικαταστάτης. Μεγάλο πρόβλημα νομίζω που θα μπορούσε να λυθεί απλά με το σενάριο μου και να μείνουν και οι τρεις πλευρές ικανοποιημένες έστω και σχετικά. Και η ααδε και οι 1Γ και οι 2Γ
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 23, 2024 19:48:56 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Σε ένα κωδικό θέσης που είχα δηλώσει προβλεπόταν ότι θα έπαιρναν συνολικά 6 άτομα. Τελικά στα προσωρινά βλέπω ότι οι διοριστέοι είναι πέντε. Ο τελευταίος μπαίνει με 74 μόρια και εγώ έχω 72. Δεν ξέρω αν μεσολαβούν άλλοι πριν από εμένα και πόσοι, απλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στην προκήρυξη και τα προσωρινά. Ευχαριστώ πολύ. Πες μας κωδικό θέσης να το δούμε...κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει...ισοψηφία ίσως...?🤔
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 23, 2024 19:51:00 GMT
Με 3ΓΒ θα διοριστεις κι εσυ
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:51:06 GMT
Μήπως είχε βγει κάποια διόρθωση με φεκ κατά τις αιτήσεις και δεν την είχες δει; Δεν το γνωρίζω. Έχει συμβεί δηλαδή και σε άλλες περιπτώσεις; Συχνά συμβαίνει. Είδα χθες διορθωτικό ΦΕΚ για τους ΑΜΕΑ. Προσέθεσαν μια θέση. Δεν θυμάμαι αν απλά δεν την είχαν υπολογίσει στο σύνολο ή αν έλλειπε και στην ειδικότητα
|
|