borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 18:35:03 GMT
Τα Άγραφα ρε παιδιά... τα Άγραφα! Είχαμε γράψει σελίδες σελιδων γι αυτά! Και το είχα ξεκινήσει εγώ το θέμα.... Κατάλαβες; Είναι και οι πολλές μύγες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!!! Βρε λες να μας παρακολουθούν...; Άρχισα να μυγιαζομαι πάλι... Πάει η θέση στα Άγραφα! Μας τη πήρε άλλος! Ο οποίος αν θυμάμαι καλά δεν ήταν από τα Άγραφα, γιατί προφανώς δεν υπάρχει ψυχή από επιτυχόντα εκεί πέρα, αλλά από το Καρπενήσι!
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 23, 2024 18:37:22 GMT
Πάει η θέση στα Άγραφα! Μας τη πήρε άλλος! Ο οποίος αν θυμάμαι καλά δεν ήταν από τα Άγραφα, γιατί προφανώς δεν υπάρχει ψυχή από επιτυχόντα εκεί πέρα, αλλά από το Καρπενήσι! Σωστά! Και καλό παιδί!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:40:25 GMT
Πάει η θέση στα Άγραφα! Μας τη πήρε άλλος! Ο οποίος αν θυμάμαι καλά δεν ήταν από τα Άγραφα, γιατί προφανώς δεν υπάρχει ψυχή από επιτυχόντα εκεί πέρα, αλλά από το Καρπενήσι! Καρπενήσι-Άγραφα ένα τσιγάρο δρόμος
|
|
takis022
Pink Panther
Ένα γραμμάριο πρακτικής εφαρμογής αξίζει έναν τόνο σκέψης.
|
Post by takis022 on Oct 23, 2024 18:40:48 GMT
Μόλις έριξα μια ματιά στις θέσεις της 6Κ/2024. Μια εκ των θέσεων σε ΟΤΑ είμαι 99% σίγουρος ότι μπήκε στον προγραμματισμό το 2024. Άντε να μην θυμάμαι καλά και να μπήκε μια χρονιά πριν (2023)... Τί δουλειά έχει σε προκήρυξη Κ και όχι στις θέσεις του γραπτού; Στην απογραφή η θέση εμφανίζεται ως δεσμευμένη (!) με έκδοση περιγράμματος στις 3-11/09/2024.
ΥΓ. Όσοι είστε στα προσωρινά του γραπτού θα κάνετε αίτηση στην 6Κ;
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 18:42:32 GMT
Ένα σχόλιο που διάβασα για να πέσει η βάση στη 2Γ στο 50, υπάρχει περίπτωση να γίνει; Αν έχουν σκοπό να κάνουν τον επόμενο γραπτό λίγο πριν τις επόμενες εκλογές (βλ. 1ο γραπτό), και αφού περάσουν μια σχετική τροπολογία, ναι μπορεί.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:50:46 GMT
Μόλις έριξα μια ματιά στις θέσεις της 6Κ/2024. Μια εκ των θέσεων σε ΟΤΑ είμαι 99% σίγουρος ότι μπήκε στον προγραμματισμό το 2024. Άντε να μην θυμάμαι καλά και να μπήκε μια χρονιά πριν (2023)... Τί δουλειά έχει σε προκήρυξη Κ και όχι στις θέσεις του γραπτού; Στην απογραφή η θέση εμφανίζεται ως δεσμευμένη (!) με έκδοση περιγράμματος στις 3-11/09/2024. ΥΓ. Όσοι είστε στα προσωρινά του γραπτού θα κάνετε αίτηση στην 6Κ; Μερίδιο των θέσεων του γραπτού δόθηκαν στην κατηγορία των ΑΜΕΑ. Υποχρεούνται και δίκαια από το νόμο
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 18:52:13 GMT
Ο οποίος αν θυμάμαι καλά δεν ήταν από τα Άγραφα, γιατί προφανώς δεν υπάρχει ψυχή από επιτυχόντα εκεί πέρα, αλλά από το Καρπενήσι! Καρπενήσι-Άγραφα ένα τσιγάρο δρόμος Τσιγάρο ή τσιμ...κι;;;;Δεν ξέρω... μακάρι όπως το λες, μιας και είναι και καλό παιδι!!!!!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 18:56:33 GMT
Καρπενήσι-Άγραφα ένα τσιγάρο δρόμος Τσιγάρο ή τσιμ...κι;;;;Δεν ξέρω... μακάρι όπως το λες, μιας και είναι και καλό παιδι!!!!! Τσιγάρο εννοώ. Μην πάει στο πονηρό το μυαλό σου
|
|
|
Post by poseidonas on Oct 23, 2024 18:56:42 GMT
Καρπενήσι-Άγραφα ένα τσιγάρο δρόμος Τσιγάρο ή τσιμ...κι;;;;Δεν ξέρω... μακάρι όπως το λες, μιας και είναι και καλό παιδι!!!!! Τον δρομο αυτο τον εκανα τον Ιουνιο...Γυρω στα 40χλμ ειναι αλλα θελεις περιπου 50 λεπτα με 1 ωρα να φτασεις... Δυσκολος, στενος δρομος με ανηφορα και αρκετες στροφες... Θα ειναι ζορικα για το παλικαρι που διοριζεται εκει!!!
|
|
|
Post by user23 on Oct 23, 2024 18:57:47 GMT
Τελικά αφαίρεσαν απο το άρθρο 10 την ειδική πλατφόρμα που μπορούσε ο διοριστέος να δηλωσει εντός 15 ημερών την μη αποδοχή της θεση. Δηλαδή από τις επόμενες προκηρύξεις όποιος διοριστεος στους οριστικούς πίνακες θα πρέπει να αναλάβει υπηρεσία και να παραμείνει για 12 μήνες, διαφορετικά θα έχει την 3ετή ποινή αποκλεισμού?
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 23, 2024 18:59:37 GMT
Έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στα Άγραφα επειδή είναι της περιοχής. Δεν πήγε πρώτη φορά εκεί μετά από τα προσωρινά ετσι οπως θα γινόταν με μεγάλο μέρος των υποψηφίων που ζήτησαν και τα Άγραφα ανάμεσα σε άλλες 300 θέσεις
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 19:00:10 GMT
Τσιγάρο ή τσιμ...κι;;;;Δεν ξέρω... μακάρι όπως το λες, μιας και είναι και καλό παιδι!!!!! Τον δρομο αυτο τον εκανα τον Ιουνιο...Γυρω στα 40χλμ ειναι αλλα θελεις περιπου 50 λεπτα με 1 ωρα να φτασεις... Δυσκολος, στενος δρομος με ανηφορα και αρκετες στροφες... Θα ειναι ζορικα για το παλικαρι που διοριζεται εκει!!! Δεν θα έχει έξοδα μετακίνησης όποιος διοριστεί εκεί. Θα τον κρατήσουν σώγαμπρο. Γυναίκες υπάρχουν εκεί κάτω των 40;
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 19:02:01 GMT
Τσιγάρο ή τσιμ...κι;;;;Δεν ξέρω... μακάρι όπως το λες, μιας και είναι και καλό παιδι!!!!! Τσιγάρο εννοώ. Μην πάει στο πονηρό το μυαλό σου Μόλις είδα ότι μου τελείωσαν και τα τσιγάρα... θα σας αφήσω για λίγο!!!
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 23, 2024 19:05:31 GMT
Τελικά αφαίρεσαν απο το άρθρο 10 την ειδική πλατφόρμα που μπορούσε ο διοριστέος να δηλωσει εντός 15 ημερών την μη αποδοχή της θεση. Δηλαδή από τις επόμενες προκηρύξεις όποιος διοριστεος στους οριστικούς πίνακες θα πρέπει να αναλάβει υπηρεσία και να παραμείνει για 12 μήνες, διαφορετικά θα έχει την 3ετή ποινή αποκλεισμού? Από την επόμενη προκήρυξη όποιος είναι διοριστέος στα οριστικά και δεν πάει στη θέση που διορίζεται ή πάει και φύγει μέσα σε 12 μήνες, τότε θα έχει ποινή, δλδ για 3 έτη δεν θα μπορεί να αιτηθεί πουθενά.
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 23, 2024 19:11:52 GMT
Τελικά αφαίρεσαν απο το άρθρο 10 την ειδική πλατφόρμα που μπορούσε ο διοριστέος να δηλωσει εντός 15 ημερών την μη αποδοχή της θεση. Δηλαδή από τις επόμενες προκηρύξεις όποιος διοριστεος στους οριστικούς πίνακες θα πρέπει να αναλάβει υπηρεσία και να παραμείνει για 12 μήνες, διαφορετικά θα έχει την 3ετή ποινή αποκλεισμού? Από την επόμενη προκήρυξη όποιος είναι διοριστέος στα οριστικά και δεν πάει στη θέση που διορίζεται ή πάει και φύγει μέσα σε 12 μήνες, τότε θα έχει ποινή, δλδ για 3 έτη δεν θα μπορεί να αιτηθεί πουθενά. Έμεινε εκείνη η διευκρίνηση που έλεγε ότι αυτό δεν υφίσταται και για τους διοριστέους των 2γβ και 3γβ ; Κάτι τέτοιο δεν ήταν στο νομοσχέδιο; ή δεν θυμάμαι καλά..
|
|