|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 21:27:49 GMT
Στο μεταξύ γράφει το δημοσίευμα ότι "όταν κάποιος δεν διοριστεί, έρχεται επιλαχών, αλλά για να μαζευτεί μια δεξαμενή κενών θέσεων και να γίνει ανακατανομή των επιλαχόντων πάλι χρειάζεται περίπου ένας χρόνος". (πάλι ο Υπουργός το είπε)
Αρα αν για την 3ΓΒ δεν ισχύει ο νόμος για την επίσπευση, μήπως έχουμε εδώ ένα χρονοδιάγραμμα (λέμε τώρα) για τους επιλαχόντες 3ΓΒ που πάει 11/2025 (ωχ αμάν, αμάν!);
Που το κατάλαβες, ότι τελευταία οταν βαζω να ακούσω μουσικη, είναι κυρίως αμανεδες;;; Ο αγαπημένος μου είναι αυτός.... Με αυτόν παω για ύπνο... Καλο ξημέρωμα! youtu.be/rP77PsyOAak?si=QFV0ygdJyyqmWMUw
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 24, 2024 4:05:05 GMT
Καλά κατάλαβα ότι έχει σημασία η υποβολή αίτησης για να εφαρμοστεί ή όχι κόλλημα διορισμού;; ( ερώτηση είναι, μη νομίζεις κάνεις ότι ειμσι σίγουρη ) Και αν είναι έτσι όταν ανοίγουν και ξανά ανοίγουν τις αιτήσεις ποια ημερομηνία θα πάρουν;
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 24, 2024 5:28:29 GMT
Καλά κατάλαβα ότι έχει σημασία η υποβολή αίτησης για να εφαρμοστεί ή όχι κόλλημα διορισμού;; ( ερώτηση είναι, μη νομίζεις κάνεις ότι ειμσι σίγουρη ) Και αν είναι έτσι όταν ανοίγουν και ξανά ανοίγουν τις αιτήσεις ποια ημερομηνία θα πάρουν; Η ημερομηνία υποβολής της αίτησης έχει σίγουρα σημασία για την εφαρμογή ή όχι των νέων ποινών. Για το κώλυμα διορισμού είχε πάλι σημασία στην πρώτη φάση. Δεδομένου ότι κατά δήλωση του προέδρου οι προκηρύξεις είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους μπορεί να εφαρμοστεί διαφορετικό κώλυμα διορισμού. Μπορεί να μην βάλουν ακόμη και ημερομηνία ως κώλυμα αλλά την αποδοχή διορισμού.
|
|
|
Post by faidralex on Oct 24, 2024 6:11:28 GMT
Σας ευχαριστώ όλους! Να ρωτήσω κάτι? Εγώ με 72 και ειδική κατηγορία (έμμεσος ΑΜΕΑ) έπρεπε να είχα κάνει ένσταση Οι Εμμ. ΑΜΕΑ σε Οικονομικό και Διεκπ (που είδα) ομοίως λογικά θα ήταν και στους νομικ. δεν έκαναν αναπληρώσεις, γιατί δεν χρειάστηκε, κάλυπταν το μικρό ποσοστό των θέσεων που τους αφορά χωρίς αυτές...δηλαδή στην πράξη η βάση τους ήταν ίδια με τους γενικής 80 περίπου και όχι 70 που είχαν τριτ. και πολ. 😉 Μπορείς να δεις ο τελευταίος εμμ. νομικής τι βάση είχε, λογικά θα ήταν πολύ ψηλά... {οπότε δεν έχει γίνει λάθος για να χρειάζεται ένσταση} Μα λέει ότι έχει 72 και ο τελευταίος έχει 70,4!!
|
|
|
Post by blondy on Oct 24, 2024 7:04:07 GMT
Οι Εμμ. ΑΜΕΑ σε Οικονομικό και Διεκπ (που είδα) ομοίως λογικά θα ήταν και στους νομικ. δεν έκαναν αναπληρώσεις, γιατί δεν χρειάστηκε, κάλυπταν το μικρό ποσοστό των θέσεων που τους αφορά χωρίς αυτές...δηλαδή στην πράξη η βάση τους ήταν ίδια με τους γενικής 80 περίπου και όχι 70 που είχαν τριτ. και πολ. 😉 Μπορείς να δεις ο τελευταίος εμμ. νομικής τι βάση είχε, λογικά θα ήταν πολύ ψηλά... {οπότε δεν έχει γίνει λάθος για να χρειάζεται ένσταση} Μα λέει ότι έχει 72 και ο τελευταίος έχει 70,4!! Αποτι διάβασα αυτός με 70.4 είναι αναπλήρωση από άλλη κατηγορία ειδικής που δεν καλύφτηκε το ποσοστό της πχ τριτεκνος η πολυτεκνος
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 24, 2024 7:27:19 GMT
Εχω μια απορία! Βλέπω όντως μια δυσκολία, στο να ετοιμαστούν ολα έγκαιρα ώστε να λειτουργήσει η ηλεκτρονική διασταυρωση των στοιχείων. Ειχα πρόσφατα και την απορία, αν θα μπορώ να ζητήσω κατ εξαίρεση αριθμό επαλήθευσης απο το πανεπιστήμιο, μιας και το πτυχίο μου δεν έχει ψηφιοποιηθει ακόμα. Και λέω.... Μπορούν πχ τα ΚΕΠ να βοηθήσουν κάπως το πραγμα; Να πάρω το πτυχίο μου, να τους το δειξω, και αυτοί αμέσως να επιβεβαιωσουν ηλεκτρ. το ασεπ για την εγκυρότητα του. Κάπως έτσι παλαιότερα μας επιβεβαιωναν το γνήσιο της υπογραφής!Μπορεί και άλλες δημόσιες υπηρεσίες να το κάνουν.... Δεν θέλει τιποτε σπουδαίο νομιζω.... Μπορούν επίσης να μας δίνουν απλά ενα κωδικό που να αναγάγει στην εγκυρότητα του εγγράφου. Π.χ 123(παν.ιωαν)45(τμήμα φυσ)67890(υπόλοιπα νούμερα οπως στα καρτοτηλεφωνα) Μετά θα καταθέτουμε αυτο τον αριθμό αντι για φωτοτυπία στο ΑΣΕΠ!!!! Δεν ξέρω.... μου φαίνεται απλό!!! Κάτι σαν παράβολο να είναι δηλ.(Αν κι εκει μαζεύουν λεφτά και βρίσκουν τον εύκολο και άμεσο τροπο...)
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 24, 2024 7:32:54 GMT
Και αν μπορεί να βοηθήσει το ΚΕΠ πάλι εγώ δεν θα πήγαινα τώρα επειδή όταν θα βγει η προκήρυξη σίγουρα θα έχει εξηγήσεις σε οτι αφορά αυτά τα πτυχία, πως ακριβώς γίνονται δεκτά και μπορεί να είναι άλλη η διαδικασία.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 24, 2024 7:37:47 GMT
Και αν μπορεί να βοηθήσει το ΚΕΠ πάλι εγώ δεν θα πήγαινα τώρα επειδή όταν θα βγει η προκήρυξη σίγουρα θα έχει εξηγήσεις σε οτι αφορά αυτά τα πτυχία, πως ακριβώς γίνονται δεκτά και μπορεί να είναι άλλη η διαδικασία. Γιαυτό έβαλα και αριθμούς που θα δείχνουν και την ποιότητα του εγγράφου, εκτός απο την εγκυρότητα!
|
|
|
Post by Fenix2023 on Oct 24, 2024 7:58:07 GMT
Άρθρο 25 Διάθεση και διορισμός - επιλαχόντες 1. Οι διοριστέοι/προσληπτέοι διατίθενται με απόφαση του Α.Σ.Ε.Π. κατά τη σειρά που έχουν στον οικείο πίνακα κατάταξης, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους, στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 2 για διορισμό ή πρόσληψη. 2. Μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη διάθεση των διο- ριστέων/προσληπτέων, κάθε φορέας καλεί τους διατεθέ- ντες σε αυτό να υποβάλουν μέσα σε είκοσι (20) ημέρες τα απαιτούμενα, κατά τις οικείες διατάξεις, δικαιολογη- τικά διορισμού.
Η διάθεση πότε γίνεται από την έκδοση των οριστικών; τηρείται με ακρίβεια το 2 του άρθρου 25 όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια;
|
|
|
Post by robinhood on Oct 24, 2024 8:01:48 GMT
Άρθρο 25 Διάθεση και διορισμός - επιλαχόντες 1. Οι διοριστέοι/προσληπτέοι διατίθενται με απόφαση του Α.Σ.Ε.Π. κατά τη σειρά που έχουν στον οικείο πίνακα κατάταξης, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους, στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 2 για διορισμό ή πρόσληψη. 2. Μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη διάθεση των διο- ριστέων/προσληπτέων, κάθε φορέας καλεί τους διατεθέ- ντες σε αυτό να υποβάλουν μέσα σε είκοσι (20) ημέρες τα απαιτούμενα, κατά τις οικείες διατάξεις, δικαιολογη- τικά διορισμού. Η διάθεση πότε γίνεται από την έκδοση των οριστικών; τηρείται με ακρίβεια το 2 του άρθρου 25 όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια; Η απόφαση που διαθέτει τους διοριστέους για διορισμό συνήθως απέχει από τη δημοσίευση των Οριστικών στο Τυπογραφείο πολύ λίγες μέρες (πχ μια βδομάδα). Με ακρίβεια 100% δεν τηρείται τίποτα. Αλλά δεν θα αργήσουν, όταν με το καλό βγουν τα Οριστικά. Μια απλή απόφαση είναι. Πολύ τυπική διαδικασία. Έχει ήδη βγει εξάλλου μια για τα Προσωρινά.
|
|
|
Post by nantia on Oct 24, 2024 8:03:45 GMT
Εχω μια απορία! Βλέπω όντως μια δυσκολία, στο να ετοιμαστούν ολα έγκαιρα ώστε να λειτουργήσει η ηλεκτρονική διασταυρωση των στοιχείων. Ειχα πρόσφατα και την απορία, αν θα μπορώ να ζητήσω κατ εξαίρεση αριθμό επαλήθευσης απο το πανεπιστήμιο, μιας και το πτυχίο μου δεν έχει ψηφιοποιηθει ακόμα. Και λέω.... Μπορούν πχ τα ΚΕΠ να βοηθήσουν κάπως το πραγμα; Να πάρω το πτυχίο μου, να τους το δειξω, και αυτοί αμέσως να επιβεβαιωσουν ηλεκτρ. το ασεπ για την εγκυρότητα του. Κάπως έτσι παλαιότερα μας επιβεβαιωναν το γνήσιο της υπογραφής!Μπορεί και άλλες δημόσιες υπηρεσίες να το κάνουν.... Δεν θέλει τιποτε σπουδαίο νομιζω.... Μπορούν επίσης να μας δίνουν απλά ενα κωδικό που να αναγάγει στην εγκυρότητα του εγγράφου. Π.χ 123(παν.ιωαν)45(τμήμα φυσ)67890(υπόλοιπα νούμερα οπως στα καρτοτηλεφωνα) Μετά θα καταθέτουμε αυτο τον αριθμό αντι για φωτοτυπία στο ΑΣΕΠ!!!! Δεν ξέρω.... μου φαίνεται απλό!!! Κάτι σαν παράβολο να είναι δηλ.(Αν κι εκει μαζεύουν λεφτά και βρίσκουν τον εύκολο και άμεσο τροπο...) Είσαι υπάλληλος στα ΚΕΠ. Σου έρχεται εσένα ένας να του βεβαιώσεις το "γνήσιο του πτυχίου" του. Αυτός σου έχει φέρει πλαστό πτυχίο και εσένα σου φαίνεται legit και προχωράς τη διαδικασία. Μετά κυνηγούν και εσένα εκτός από αυτόν 🤝
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 24, 2024 8:09:19 GMT
Εχω μια απορία! Βλέπω όντως μια δυσκολία, στο να ετοιμαστούν ολα έγκαιρα ώστε να λειτουργήσει η ηλεκτρονική διασταυρωση των στοιχείων. Ειχα πρόσφατα και την απορία, αν θα μπορώ να ζητήσω κατ εξαίρεση αριθμό επαλήθευσης απο το πανεπιστήμιο, μιας και το πτυχίο μου δεν έχει ψηφιοποιηθει ακόμα. Και λέω.... Μπορούν πχ τα ΚΕΠ να βοηθήσουν κάπως το πραγμα; Να πάρω το πτυχίο μου, να τους το δειξω, και αυτοί αμέσως να επιβεβαιωσουν ηλεκτρ. το ασεπ για την εγκυρότητα του. Κάπως έτσι παλαιότερα μας επιβεβαιωναν το γνήσιο της υπογραφής!Μπορεί και άλλες δημόσιες υπηρεσίες να το κάνουν.... Δεν θέλει τιποτε σπουδαίο νομιζω.... Μπορούν επίσης να μας δίνουν απλά ενα κωδικό που να αναγάγει στην εγκυρότητα του εγγράφου. Π.χ 123(παν.ιωαν)45(τμήμα φυσ)67890(υπόλοιπα νούμερα οπως στα καρτοτηλεφωνα) Μετά θα καταθέτουμε αυτο τον αριθμό αντι για φωτοτυπία στο ΑΣΕΠ!!!! Δεν ξέρω.... μου φαίνεται απλό!!! Κάτι σαν παράβολο να είναι δηλ.(Αν κι εκει μαζεύουν λεφτά και βρίσκουν τον εύκολο και άμεσο τροπο...) Είσαι υπάλληλος στα ΚΕΠ. Σου έρχεται εσένα ένας να του βεβαιώσεις το "γνήσιο του πτυχίου" του. Αυτός σου έχει φέρει πλαστό πτυχίο και εσένα σου φαίνεται legit και προχωράς τη διαδικασία. Μετά κυνηγούν και εσένα εκτός από αυτόν 🤝 Έτσι δε γινόταν με το γνήσιο της υπογραφής; Εντωμεταξύ ο Υπουργός πέταξε το ΕΦΚΑ ως παραδειγμα για κάτι τέτοιο!!! Εγώ θα έβαζα και ΔΥΠΑ, αστυνομίες κτλ. Εχω επικύρωσει παλιότερα, ουυυυ!!! πάμπολλες φορές απο κει έγραφα!!!! Δηλ μια φωτοτυπία σκαναρισμενη λέει περισσότερα στον υπάλληλο του ασεπ;
|
|
|
Post by nantia on Oct 24, 2024 8:25:45 GMT
Είσαι υπάλληλος στα ΚΕΠ. Σου έρχεται εσένα ένας να του βεβαιώσεις το "γνήσιο του πτυχίου" του. Αυτός σου έχει φέρει πλαστό πτυχίο και εσένα σου φαίνεται legit και προχωράς τη διαδικασία. Μετά κυνηγούν και εσένα εκτός από αυτόν 🤝 Έτσι δε γινόταν με το γνήσιο της υπογραφής; Εντωμεταξύ ο Υπουργός πέταξε το ΕΦΚΑ ως παραδειγμα για κάτι τέτοιο!!! Εγώ θα έβαζα και ΔΥΠΑ, αστυνομίες κτλ. Εχω επικύρωσει παλιότερα, ουυυυ!!! πάμπολλες φορές απο κει έγραφα!!!! Δηλ μια φωτοτυπία σκαναρισμενη λέει περισσότερα στον υπάλληλο του ασεπ; Παλιά απαιτούνταν να καταθέτουμε επικυρωμένα αντίγραφα, αλλά δε νομίζω ότι από εκεί και πέρα δεν είχε ευθύνη ο υπάλληλος που βγάζει τα αποτελέσματα να ελέγξει τη γνησιότητα των κατατεθειμένων δικαιολογητικών. Η σφραγίδα έγραφε "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου", δε βεβαίωναν γνησιότητα του πρωτότυπου. Το γνήσιο της υπογραφής είναι εντελώς άλλη διαδικασία γιατί πρέπει να υπογράψεις μπροστά σε υπάλληλο ή αστυνομικό το έγγραφο με την επίδειξη της ταυτότητάς σου. Αν το έχω ήδη υπογεγραμμένο το έγγραφο και απλά το επιδείξω και ζητήσω το γνήσιο, δε θα το βεβαιώσουν
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 24, 2024 8:27:17 GMT
Αυτά τα πτυχία θα ελεγχθούν έτσι όπως γίνεται και τώρα μάλλον απλά επειδή θα είναι λίγα δεν θα τους πάρει τόσο πολύ χρόνο.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 24, 2024 8:35:26 GMT
Έτσι δε γινόταν με το γνήσιο της υπογραφής; Εντωμεταξύ ο Υπουργός πέταξε το ΕΦΚΑ ως παραδειγμα για κάτι τέτοιο!!! Εγώ θα έβαζα και ΔΥΠΑ, αστυνομίες κτλ. Εχω επικύρωσει παλιότερα, ουυυυ!!! πάμπολλες φορές απο κει έγραφα!!!! Δηλ μια φωτοτυπία σκαναρισμενη λέει περισσότερα στον υπάλληλο του ασεπ; Παλιά απαιτούνταν να καταθέτουμε επικυρωμένα αντίγραφα, αλλά δε νομίζω ότι από εκεί και πέρα δεν είχε ευθύνη ο υπάλληλος που βγάζει τα αποτελέσματα να ελέγξει τη γνησιότητα των κατατεθειμένων δικαιολογητικών. Η σφραγίδα έγραφε "ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου", δε βεβαίωναν γνησιότητα του πρωτότυπου. Το γνήσιο της υπογραφής είναι εντελώς άλλη διαδικασία γιατί πρέπει να υπογράψεις μπροστά σε υπάλληλο ή αστυνομικό το έγγραφο με την επίδειξη της ταυτότητάς σου. Αν το έχω ήδη υπογεγραμμένο το έγγραφο και απλά το επιδείξω και ζητήσω το γνήσιο, δε θα το βεβαιώσουν Τεσπα... είτε λεγόταν έτσι η διαδικασία είτε αλλιώς.... Δεν είναι εκεί που σκαλώνει το θέμα... νομιζω! Ο υπάλληλος του δημοσίου φέρει το αξιόπιστο όπως και ο υπάλληλος του ασεπ! Ειδικά αν είναι και κάποιου βαθμού ή του δωθει η αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο!
|
|