|
Post by atridim on Oct 25, 2024 11:51:57 GMT
Καλησπέραααα, δυστυχώς λόγο πιεσμένου χρόνου έχω πολύ καιρό να γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα, περιληπτικά έχω καταλάβει πως ψηφίζεται νέο νομοσχέδιο επίσπευσης των διορισμών γενικά αλλά που δεν θα επηρεάσει εμάς?! Με βάση τα τελευταία νέα πότε προβλέπεται βρε παιδιά να είμαστε στις υπηρεσίες μας; να κάνουμε και ένα προγραμματισμό ζωής ξερω γω... Έχουν αρχίσει και στην τωρινή δουλειά μου και δημιουργούνται εντάσεις...δεν ξέρουν τι προτζεκτ να αναλάβω αφού δεν ξέρουν πόσο θα είμαι εκεί...εγώ τους λέω για μετά τα χριστούγεννα αλλά θα είναι όντως γενάρης ή θα μας πιάσει καρναβάλι; Κλείσαμε αισίως 20 μήνες από τον γραπτό!! Λογικά και εκτός απροόπτου οι 3ΓΒ θα αρχίσουν να διορίζονται Φλεβάρη και οι περισσότεροι Μάρτη με μέσα Απρίλη... (αν πάμε με ρυθμούς 2ΓΒ...) Δηλαδή αν κάποιος ζητήσει παράταση διορισμού 2μηνο ή 4μηνο όσο δικαιούται ανα φορέα τότε πάμε προς καλοκαίρι του 2025;;;;
|
|
|
Post by hopeless on Oct 25, 2024 11:56:48 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...? Δεν ξέρω αν έχει νόημα. Του δίνω ακριβή στοιχεία για τις καθυστερήσεις με λέει απαισιόδοξη. Ρωτάω για χρονοδιάγραμμα, μου λέει ψυχραιμία. Του λέω είμαστε μετέωροι, μου λέει ξέρω την αγωνία σας και οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ καταλαβαίνουν γιατί πέρασαν από την ίδια διαδικασία. Δηλαδή τι να πω μετά;;;; Και τι νόημα έχουν οι απαντήσεις που δίνει; Οι άνθρωποι είναι άγιοι, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για εμάς κι εμείς οι αχάριστοι τους ενοχλούμε με ερωτήσεις.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 12:00:15 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...? Δεν ξέρω αν έχει νόημα. Του δίνω ακριβή στοιχεία για τις καθυστερήσεις με λέει απαισιόδοξη. Ρωτάω για χρονοδιάγραμμα, μου λέει ψυχραιμία. Του λέω είμαστε μετέωροι, μου λέει ξέρω την αγωνία σας και οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ καταλαβαίνουν γιατί πέρασαν από την ίδια διαδικασία. Δηλαδή τι να πω μετά;;;; Και τι νόημα έχουν οι απαντήσεις που δίνει; Οι άνθρωποι είναι άγιοι, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για εμάς κι εμείς οι αχάριστοι τους ενοχλούμε με ερωτήσεις. Αν ξεκαθαριζόταν αρμοδίως ότι πχ. κατά ΜΟ μια προκήρυξη από όταν βγαίνει στο χρονοδιάγραμμα εργασιών και έπειτα θέλει 6 μήνες μέχρι να εκδοθεί... Τότε για 6 μήνες τουλάχιστον θα γλίτωναν από τις ερωτήσεις σχετικά με την έκδοση των επόμενων ΓΒ... γιατί όλοι θα ήξεραν τι να περιμένουν από όταν βγει στο χρονοδιάγραμμά τους κι έπειτα...🤷♀️😉
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 12:01:55 GMT
Όχι ρε συ Νάντια 5.900 είναι οι επιλαχόντες διεκπ. 3ΓΒ...τώρα πόσοι θα προστεθούν από τους 1.000 που δεν αιτήθηκαν αρχικά και από αρνήσεις άλλο θέμα... Αλλά όχι και τόσο, άντε να πούμε 6.500 πχ...😉
|
|
|
Post by nantia on Oct 25, 2024 12:06:29 GMT
Όχι ρε συ Νάντια 5.900 είναι οι επιλαχόντες διεκπ. 3ΓΒ...τώρα πόσοι θα προστεθούν από τους 1.000 που δεν αιτήθηκαν αρχικά και από αρνήσεις άλλο θέμα... Αλλά όχι και τόσο, άντε να πούμε 6.500 πχ...😉 Αααα, my bad... Βέβαια παίζει να κάνουμε πάλι όλοι 😂🤭 (Δε γελάω με την αγωνία όσων είναι στο περίμενε, σε καμία περίπτωση, αλλά με τις αβελτηρίες ΑΣΕΠ-υπουργείου που δε μαζεύονται με τίποτα πλέον)
|
|
jimmy
Pink Panther
|
Post by jimmy on Oct 25, 2024 12:08:20 GMT
Κι εγώ που πίστευα ότι μες στις γιορτές τον Δεκέμβρη θα έκανα πάλι αίτηση όπως πέρσι... ώρες ολόκληρες μέχρι να φορτώσουν οι γραμμούλες
|
|
|
Post by john on Oct 25, 2024 12:21:11 GMT
Ισχύει πως θα παραταθεί ο πίνακας της διεκπεραίωσης και τα επόμενα χρόνια, ενώ ο νέος διαγωνισμός θα αφορά μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες; Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε στο παρόν νομοσχέδιο..
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 12:44:11 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...? Μπορώ να το κάνω copy paste και να του το στείλω ως έχει; Επικόλλησα το ερώτημα σου ως έχει και μου απάντησε: Δεν μπορώ να σας πω γιατί ακόμη δεν έχουμε λάβει τον προγραμματισμό του 2025 όπου αναλύονται όλες οι θέσεις. Από τη στιγμή που θα το λάβουμε οι προκηρύξεις πε και Τε έχουν προτεραιότητα.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 12:52:38 GMT
Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Το ψάρεμα αυτών των φροντιστηρίων γίνεται μέσω fb συνήθως. Στη μία περίπτωση λειτουργεί κάποιος ανώνυμα ως δόλωμα, αναζητώντας ύλη για τον επόμενο γραπτό ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον άλλων. Στην άλλη περίπτωση εμφανίζεται κάποιος που πουλάει σημειώσεις είτε ως επιτυχών του πρώτου γραπτού είτε ως συγγραφέας. Υπάρχουν και τα επίσημα πακέτα φροντιστηρίων βέβαια που αναφέρονται στο επόμενο γραπτό και χαρίζουν πιθανότητα επιτυχίας και προσφορές στο διδακτικό υλικό. Το αστείο είναι ότι όταν έρθει η ώρα του γραπτού, θα πουλήσουν σε όποιον ευκολόπιστο βρεθεί στο δρόμο τους υλικό και τεστ του α γραπτού και ο β μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικός από άποψη τύπου ερωτήσεων και φιλοσοφίας. Αυτή τη στιγμή κάνουν την ύλη α σειράς μέχρι τώρα που έχω κοιτάξει και μπορεί να τους λένε ότι μόλις βγει η προκήρυξη και αλλάξει κάτι ξανά πληρώστε για τα επιπλέον τα οποία μπορεί να είναι και όλα επιπλέον όπως είπες.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 12:54:53 GMT
Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Πως δεν ψάχνεις για πελάτες,αφού έκανες post που καλουσες κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου σου για τους γραπτους διαγωνισμούς από μεγάλο εκδοτικό οίκο και μετά έκανες και παράπονα που δεν ήρθαν πολλοί Ήρθαν να γνωριστούμε όχι να πωλήσω τα είχαν τα βιβλία μου τα οποία είναι όπως σας έχω πει στο μικρότερο κόστος προετοιμασίας . Πάντως μπράβο σου που μετά από όσα σας έχω δώσει έρχεσαι να μου την πεις ενώ γνωρίζεις ότι μου πήραν το υλικό και το πωλούσαν για δικό τους διάφοροι επιτήδειοι. Αν πιστεύεις αυτό για μένα καλύτερα να αποχωρήσεις καθώς δεν χρειάζομαι ανθρώπους να μου κόβουν τα φτερά σε κάθε μου βήμα.
|
|
|
Post by billy on Oct 25, 2024 12:56:21 GMT
Η λογική λέει ότι θα βγει πρώτα η ΤΕ, κάπου ... βαθιά μέσα στον Χρόνο. Και εκεί θα φανεί αν οι διοριστέοι 2ΓΒ/2023 βλέπουν πράσινο φως ή κόκκινο. Αυτό θα ισχύσει πιθανώς και για την νέα ΠΕ. Οι ΤΕ μας δείχνουν τον δρόμο στον 2Γ, "Μπρος Μαριά και πίσω Αντώνα!" που λέγανε και οι παλιοί.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 12:58:57 GMT
Ισχύει πως θα παραταθεί ο πίνακας της διεκπεραίωσης και τα επόμενα χρόνια, ενώ ο νέος διαγωνισμός θα αφορά μόνο συγκεκριμένες ειδικότητες; Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε στο παρόν νομοσχέδιο.. Είναι ένα πιθανό σενάριο.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 13:01:12 GMT
Καλά δεν ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει ; και μάλλον και άλλοι ενδιαφέρονται. Το ότι εσύ έχεις μάλλον σίγουρο διορισμό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε ο κόσμος. Είναι σεβαστό να ενδιαφέρονται κάποιοι για τον επομενο διαγωνισμο,πιθανότατα και εγώ σαν χαμηλοβαθμος αλλά όχι ακομα είναι πολύ νωρίς,ακόμα κ η χαραλαμπογιαννη είπε κάποια στιγμή μέσα στο 25 θα γίνει νεος διαγωνισμος για ειδικότητες όπου δεν υπάρχουν επιτυχόντες Γιατί να βιαζόμαστε τόσο; Εσύ δεν χρειάζεται να με διαβάζεις. Και αν έχεις τέτοια γνώμη για εμένα καλύτερα να αποχωρήσεις μοναχός σου από το φόρουμ και να πας κάπου αλλού… βασικά να πάρεις έλεγα παλαιότερα τα κουβαδάκια σου και να πας σε άλλη παραλία. Δεν έχω κερδίσει τίποτα τόσα χρόνια από κανένα.. έχω βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά να μπουν όχι μόνο με κατατακτήριες στη νομική αλλά και στο δημόσιο δίχως να ζητήσω ούτε το ευχαριστώ τους και έρχεσαι εσύ σήμερα να μου υποβιβάζεις τις ατελείωτες ωρες που έχω διαθέσει και τη δουλειά μου!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2024 13:05:26 GMT
Τον διέγραψα εγώ… αυτά τα σχόλια μετά από τόσα χρόνια δεν μου χρειάζονται ούτε να απολογούμαι δίχως λόγο. Καλό απόγευμα παιδιά !!
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 13:07:18 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...? Δεν ξέρω αν έχει νόημα. Του δίνω ακριβή στοιχεία για τις καθυστερήσεις με λέει απαισιόδοξη. Ρωτάω για χρονοδιάγραμμα, μου λέει ψυχραιμία. Του λέω είμαστε μετέωροι, μου λέει ξέρω την αγωνία σας και οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ καταλαβαίνουν γιατί πέρασαν από την ίδια διαδικασία. Δηλαδή τι να πω μετά;;;; Και τι νόημα έχουν οι απαντήσεις που δίνει; Οι άνθρωποι είναι άγιοι, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για εμάς κι εμείς οι αχάριστοι τους ενοχλούμε με ερωτήσεις. Υπομονή. Δώσε του λίγο χρόνο και ξαναρώτα. Μας ενδιαφέρουν πρωτίστως το πότε θα βγει η/οι επόμενη/ες γβ, το αν σίγουρα δεν θα έχουν δικαίωμα αίτησης οι οριστικά διοριστέοι της 3γβ (και πως θα γίνει αυτό τελικά) και για πόσες θέσεις μιλάμε συνολικά! Καλή συνέχεια συναδέλφισσα και καλό βόλι!
|
|