|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 10:54:10 GMT
Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Πως δεν ψάχνεις για πελάτες,αφού έκανες post που καλουσες κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου σου για τους γραπτους διαγωνισμούς από μεγάλο εκδοτικό οίκο και μετά έκανες και παράπονα που δεν ήρθαν πολλοί Καλά έκανε. Κάθε αρχή και δύσκολη. Από το να δώσεις 500 ευρώ για αμφίβολης ποιότητας ύλη στα φροντιστήρια προτιμότερο είναι να αγοράσει κάποιος το βιβλίο της Λίνας που θα του δώσει επιτυχία. Ασχέτως αν (δυστυχώς) εγώ και πολλοί άλλοι βρήκαμε το φόρουμ αργά.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 10:56:00 GMT
Εγώ δεν ψάχνω για πελάτες μου φτάνετε εσείς αλλά έπιασες το νόημα των ομάδων συμφερόντων μπράβο!!! 🥂 Πως δεν ψάχνεις για πελάτες,αφού έκανες post που καλουσες κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου σου για τους γραπτους διαγωνισμούς από μεγάλο εκδοτικό οίκο και μετά έκανες και παράπονα που δεν ήρθαν πολλοί Και πολύ καλά κάνει φίλε μου. Στη ζωή δίνεις και παίρνεις. Δεν είμαστε ο Άγιος Παντελεήμονας. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που μόνο παίρνουν.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 11:01:36 GMT
Θα το κάνουν αυτό; εάν δεν θα συμμετάσχουν και οι διοριστέοι 3γβ τότε έχω πιθανότητες με την επόμενη προκήρυξη αλλιώς όχι γιατί η Θεσσαλονίκη πάντα έχει πολύ λίγες θέσεις και πολλοί διοριστέοι 3γβ που μπήκαν Κατερίνη, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α θα δηλώσουν πάλι επειδή είναι συνήθως άτομα που μένουν Θεσσ/νίκη. Είναι γνωστή συνήθεια εδώ, και μετά από 2,3 χρόνια έρχονται πίσω. Κατάλαβα. Θα το κάνουν, αλλά να δούμε πως. Πάντως εκεί πάνω πρέπει να γίνεται η μεγαλύτερη "σφαγή". Ας ελπίσουμε να βγουν αρκετές θέσεις και να έχουν σχεδόν εξαντληθεί οι ειδικές κατηγορίες.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 25, 2024 11:03:48 GMT
Καλά δεν ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει ; και μάλλον και άλλοι ενδιαφέρονται. Το ότι εσύ έχεις μάλλον σίγουρο διορισμό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε ο κόσμος. Είναι σεβαστό να ενδιαφέρονται κάποιοι για τον επομενο διαγωνισμο,πιθανότατα και εγώ σαν χαμηλοβαθμος αλλά όχι ακομα είναι πολύ νωρίς,ακόμα κ η χαραλαμπογιαννη είπε κάποια στιγμή μέσα στο 25 θα γίνει νεος διαγωνισμος για ειδικότητες όπου δεν υπάρχουν επιτυχόντες Γιατί να βιαζόμαστε τόσο;
|
|
|
Post by ev27 on Oct 25, 2024 11:07:31 GMT
Καλά δεν ακούς ότι εμένα με ενδιαφέρει ; και μάλλον και άλλοι ενδιαφέρονται. Το ότι εσύ έχεις μάλλον σίγουρο διορισμό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε ο κόσμος. Είναι σεβαστό να ενδιαφέρονται κάποιοι για τον επομενο διαγωνισμο,πιθανότατα και εγώ σαν χαμηλοβαθμος αλλά όχι ακομα είναι πολύ νωρίς,ακόμα κ η χαραλαμπογιαννη είπε κάποια στιγμή μέσα στο 25 θα γίνει νεος διαγωνισμος για ειδικότητες όπου δεν υπάρχουν επιτυχόντες Γιατί να βιαζόμαστε τόσο; Γιατί μπορεί κάποιος που δεν έδωσε να θέλει να ξεκινήσει να κάνει τεστ;
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 11:10:40 GMT
Σε θυμάται πάντως!!! Κάτι είναι κι αυτό! 😂😂 Ναι είμαι ένας συνδυασμός Βασιλάκη Καΐλα και Μάρθας Βούρτση, πως να με ξεχάσει μετά; Αν κρίνω και από το nickname σου, τότε εσύ είσαι δικιά μου. Δηλαδή φουλ απαισιόδοξη. Πάντως δεν νομίζω να με φτάνεις με τίποτα. Εγώ αγγίζω τα όρια του μηδενισμού. Δεν βλέπω απλά το ποτήρι μισοάδειο, το βλέπω άδειο!
|
|
|
Post by nikos1978 on Oct 25, 2024 11:14:15 GMT
Γιατί να αργήσουν με την προκήρυξη; εγω θεωρώ ότι αν θέλουν να την κάνουν αμέσως μετά των οριστικών μια χαρά μπορούν. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αφού είναι ανεξάρτητες όπως είπαν οι προκηρύξεις αλλά αλπιζω μη μας πάνε το Πάσχα. Παιδιά, καλά κάνει η Λινα που γράφει και εδώ για τον επόμενο διαγωνισμό, εγώ δεν διαβάζω αλλού στο φόρουμ συνήθως και με ενδιαφέρει το θα γίνει αφού δεν βρίσκομαι τώρα στα προσωρινά. Συναδέλφισσα πριν κάμποσες μέρες κάποια συνάδελφος του φόρουμ μας είχε αναφέρει σχετικά πως είχε ρωτήσει τον πρόεδρο στο fb για το αν θα βγουν οι επόμενες προκηρύξεις που περιμένουμε Φλεβάρη-Μάρτη και της απάντησε ότι την βρίσκει πολύ απαισιόδοξη. Τα συμπεράσματα δικά σας. Για το αν μπορούν να βγάλουν την επόμενη γβ αμέσως μετά τα οριστικά της 3γβ δεν είμαι σίγουρος αν και κυρίως πως μπορούν να το κάνουν, από τη στιγμή βέβαια που όπως έχει αναφερθεί δεν έχουν σκοπό να συμμετάσχουν και οι διοριστέοι της 3γβ για τους ευνόητους λόγους. Από οτι καταλαβαίνω κοιτάς απο τώρα σχετικά με τον 2ο γραπτό, δλδ για 24&25 δεν βλέπεις να βγαίνει ούτε μια θέση στα μέρη σου;! Λίγο δύσκολο το βλέπω. Είναι γεγονός ότι αρκετοί θα βολεύονταν αν στις επόμενες ΓΒ η δεξαμενή των αιτούντων αποτελείτο αποκλειστικά και μόνο από τους αδιόριστους. Βέβαια, με αυτά που έχουμε δεί μέχρι τώρα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν πάει πολύς καιρός που μια μέρα ξύπνησα και είδα ότι καταργείται η μοριοδότηση των πρόσθετων. Όλα παίζουν. Προσωπικά, έχω σταματήσει να κάνω εικασίες και απλά περιμένω.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 11:20:33 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...?
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 11:21:16 GMT
Ρώτησα πότε θα βγει η νέα προκήρυξη και αν θα είναι κοινή. Ο πρόεδρος είπε δεν τους έχει έρθει ο προγραμματισμός και ότι θα βγει πρώτα ΤΕ και μετά ΠΕ. 😭 [Ούτε Απρίλιο δεν μας βλέπω να βγαίνει] Αλλά μετά το πολύ αστείο "μην είστε απαισιόδοξη" έχουμε και καινούργιο ανέκδοτο. Ο πρόεδρος συνέστησε "ψυχραιμία" όταν τον ρώτησα πότε θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός και του θύμισα το σχόλιο περί απαισιοδοξίας για προκήρυξη τον Φεβρουάριο. Τα χάπια μου........ Οπότε έχουμε σαν πληροφόρηση από πρόεδρο ότι πρώτα θα βγει η προκήρυξη για ΤΕ και μετά για ΠΕ και η αρχή θα γίνει με ΤΕ τον Γενάρη, σωστά;; Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Εφόσον σου απαντάει, καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by geoastrix on Oct 25, 2024 11:21:39 GMT
😂😂 Ναι είμαι ένας συνδυασμός Βασιλάκη Καΐλα και Μάρθας Βούρτση, πως να με ξεχάσει μετά; Αν κρίνω και από το nickname σου, τότε εσύ είσαι δικιά μου. Δηλαδή φουλ απαισιόδοξη. Πάντως δεν νομίζω να με φτάνεις με τίποτα. Εγώ αγγίζω τα όρια του μηδενισμού. Δεν βλέπω απλά το ποτήρι μισοάδειο, το βλέπω άδειο! Μα είναι άδειο!!!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 11:24:14 GMT
Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για επόμενες ΓΒ και ρωτάτε πρόεδρο...για να μην σας λέει και απαισιόδοξους ούτε αυτός, ούτε το ΥΠΕΣ που ήθελε στο πρώτο εξάμηνο του 25 να έχουν διοριστεί κιόλας οι επόμενες ΓΒ....🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Μπορείτε να του κάνετε ένα απλό ερώτημα, για να το ξεκαθαρίσετε κάπως... Στατιστικά οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ βγαίνουν στο χρονοδιάγραμμα εργασιών ως επεξεργασία τάδε προκήρυξης και μετά από 5-6 μήνες τελικά εκδίδεται το ΦΕΚ τους... Οπότε επειδή οι επόμενες ΓΒ δεν υπάρχουν εκεί, ως έναρξη/επεξεργασία κλπ, αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η πρώτη ΓΒ 5-6 μήνες αργότερα σίγουρα ή έχει αλλάξει κάτι με τον νέο νόμο που θα τους επιτρέπει να γλιτώνουν καθυστερήσεις επικοινωνίας/έγκρισης από τους φορείς και θα εκδίδονται νωρίτερα...? Μπορώ να το κάνω copy paste και να του το στείλω ως έχει;
|
|
|
Post by atridim on Oct 25, 2024 11:28:10 GMT
Καλησπέραααα,
δυστυχώς λόγο πιεσμένου χρόνου έχω πολύ καιρό να γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα, περιληπτικά έχω καταλάβει πως ψηφίζεται νέο νομοσχέδιο επίσπευσης των διορισμών γενικά αλλά που δεν θα επηρεάσει εμάς?!
Με βάση τα τελευταία νέα πότε προβλέπεται βρε παιδιά να είμαστε στις υπηρεσίες μας; να κάνουμε και ένα προγραμματισμό ζωής ξερω γω...
Έχουν αρχίσει και στην τωρινή δουλειά μου και δημιουργούνται εντάσεις...δεν ξέρουν τι προτζεκτ να αναλάβω αφού δεν ξέρουν πόσο θα είμαι εκεί...εγώ τους λέω για μετά τα χριστούγεννα αλλά θα είναι όντως γενάρης ή θα μας πιάσει καρναβάλι;
Κλείσαμε αισίως 20 μήνες από τον γραπτό!!
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 11:35:03 GMT
Καλησπέραααα, δυστυχώς λόγο πιεσμένου χρόνου έχω πολύ καιρό να γράψω ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα, περιληπτικά έχω καταλάβει πως ψηφίζεται νέο νομοσχέδιο επίσπευσης των διορισμών γενικά αλλά που δεν θα επηρεάσει εμάς?! Με βάση τα τελευταία νέα πότε προβλέπεται βρε παιδιά να είμαστε στις υπηρεσίες μας; να κάνουμε και ένα προγραμματισμό ζωής ξερω γω... Έχουν αρχίσει και στην τωρινή δουλειά μου και δημιουργούνται εντάσεις...δεν ξέρουν τι προτζεκτ να αναλάβω αφού δεν ξέρουν πόσο θα είμαι εκεί...εγώ τους λέω για μετά τα χριστούγεννα αλλά θα είναι όντως γενάρης ή θα μας πιάσει καρναβάλι; Κλείσαμε αισίως 20 μήνες από τον γραπτό!! Λογικά και εκτός απροόπτου οι 3ΓΒ θα αρχίσουν να διορίζονται Φλεβάρη και οι περισσότεροι Μάρτη με μέσα Απρίλη... (αν πάμε με ρυθμούς 2ΓΒ...)
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 11:39:50 GMT
Θα το κάνουν αυτό; εάν δεν θα συμμετάσχουν και οι διοριστέοι 3γβ τότε έχω πιθανότητες με την επόμενη προκήρυξη αλλιώς όχι γιατί η Θεσσαλονίκη πάντα έχει πολύ λίγες θέσεις και πολλοί διοριστέοι 3γβ που μπήκαν Κατερίνη, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α θα δηλώσουν πάλι επειδή είναι συνήθως άτομα που μένουν Θεσσ/νίκη. Είναι γνωστή συνήθεια εδώ, και μετά από 2,3 χρόνια έρχονται πίσω. Κατάλαβα. Θα το κάνουν, αλλά να δούμε πως. Πάντως εκεί πάνω πρέπει να γίνεται η μεγαλύτερη "σφαγή". Ας ελπίσουμε να βγουν αρκετές θέσεις και να έχουν σχεδόν εξαντληθεί οι ειδικές κατηγορίες. Οι δεύτεροι ΓΒ μπορεί να είναι πιο δύσκολοι από τους πρώτους. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων. Πχ στον ΠΕ διεκπεραίωσης είστε 5900. Δεν γνωρίζουμε τον τελικό ανταγωνισμό αφού περίπου 1000 δεν αιτήθηκαν και υπάρχει τον ενδεχόμενο αρκετών αρνήσεων. Αν οι αρνήσεις φτάσουν ποσοστό 20% και από τους 1000 που δεν αιτήθηκαν συμμετάσχουν οι μισοί τότε η δεξαμενή της γενικής κατηγορίας μπορεί να φτάσει τις 7000. Τα νερά προς το παρόν εντελώς αχαρτογράφητα και κρύβονται πολλές παγίδες. Στις προηγούμενες αιτήσεις οι ΠΕ γνωρίζατε τις θέσεις ενώ τώρα μόνο συγκεντρωτικούς αριθμούς. Κάποιος που θα αρνηθεί, μπορεί να βγει χαμένος επειδή δεν θα βρει θέση κοντινή ή θέση ειδικότητας και να πέσει επίσης στα νέα μέτρα. Από την άλλη μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Ένας που στον πίνακα των επιλαχόντων είναι από τους πρώτους μπορεί να είναι στην πραγματικότητα χιλιοστός. Έτσι να περιμένει διορισμό στον τόπο κατοικίας του και να βρεθεί 200 χιλιόμετρα μακριά.
|
|
|
Post by nantia on Oct 25, 2024 11:51:10 GMT
|
|