|
Post by kostas70 on Oct 25, 2024 17:28:58 GMT
Το εξήγησε εδώ Δύο είναι οι εξηγήσεις. Η μία είναι ότι πάνε να διορθώσουν το λάθος με λάθος. Η άλλη για να ανακατεύτηκαν στην υπόθεση συνδικαλιστές και βουλευτές... Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ.
|
|
|
Post by ev27 on Oct 25, 2024 17:39:34 GMT
Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ. Αν κατάλαβα καλά νομίζω πως ο συνάδελφος δεν μιλά για τα παιδιά αλλά για άλλες ομάδες όπως ανέφερε. Βέβαια θα απαντήσει και ο ίδιος. Τώρα αυτό το πράγμα με την σύγκριση και τα θέματα έχει καταντήσει αστείο. Και το λέω και εγώ που έδωσα και στους δύο και έγραψα στην 1Γ πολύ καλά μόνο στη λογιστική και όχι στα άλλα.
|
|
|
Post by cruze on Oct 25, 2024 17:50:37 GMT
Είναι σεβαστό να ενδιαφέρονται κάποιοι για τον επομενο διαγωνισμο,πιθανότατα και εγώ σαν χαμηλοβαθμος αλλά όχι ακομα είναι πολύ νωρίς,ακόμα κ η χαραλαμπογιαννη είπε κάποια στιγμή μέσα στο 25 θα γίνει νεος διαγωνισμος για ειδικότητες όπου δεν υπάρχουν επιτυχόντες Γιατί να βιαζόμαστε τόσο; Εσύ δεν χρειάζεται να με διαβάζεις. Και αν έχεις τέτοια γνώμη για εμένα καλύτερα να αποχωρήσεις μοναχός σου από το φόρουμ και να πας κάπου αλλού… βασικά να πάρεις έλεγα παλαιότερα τα κουβαδάκια σου και να πας σε άλλη παραλία. Δεν έχω κερδίσει τίποτα τόσα χρόνια από κανένα.. έχω βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά να μπουν όχι μόνο με κατατακτήριες στη νομική αλλά και στο δημόσιο δίχως να ζητήσω ούτε το ευχαριστώ τους και έρχεσαι εσύ σήμερα να μου υποβιβάζεις τις ατελείωτες ωρες που έχω διαθέσει και τη δουλειά μου! Δε μπορώ να καταλάβω κάποιους ανθρώπους. Θέλουν να κερδίζουν οι ίδιοι από παντού και όταν ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει αφιλοκερδώς, θελήσει να βγάλει ένα μικρό κέρδος με το σπαθί και τη δουλειά του και κυρίως για να μη του κλέβουν αυτή τη δουλειά, επαναστατούν θεωρώντας ότι η Λίνα και κάθε Λίνα είναι υποχρεωμένη να κοπιάζει, και να εμφανίζονται στο fb επιτήδειοι που ανεβάζουν αναρτήσεις " πωλούνται σημειώσεις" κτλ. Πολύ καλα κάνει η Λίνα. Όποιος θέλει δίνει 50 ευρώ και παίρνει άριστες σημειώσεις...οποίος πάλι θέλει δίνει 1000 και τα κλαίει μετα
|
|
|
Post by efkolos on Oct 25, 2024 18:00:01 GMT
Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ. Αν κατάλαβα καλά νομίζω πως ο συνάδελφος δεν μιλά για τα παιδιά αλλά για άλλες ομάδες όπως ανέφερε. Βέβαια θα απαντήσει και ο ίδιος. Τώρα αυτό το πράγμα με την σύγκριση και τα θέματα έχει καταντήσει αστείο. Και το λέω και εγώ που έδωσα και στους δύο και έγραψα στην 1Γ πολύ καλά μόνο στη λογιστική και όχι στα άλλα. Καλησπέρα σας τι έγινε πάλι με τις θέσεις της ΑΑΔΕ ? Θα τις πάρουν και άλλοι εκτός από την 1γ? Πόση ήττα μια για εμάς της 2γ? Και μας διαβεβαίωνε ότι θα τις πάρουμε εμείς. Ας το είχαν βάλει εξαρχής από την διαβούλευση τουλάχιστον.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 18:01:47 GMT
Επικόλλησα το ερώτημα σου ως έχει και μου απάντησε: Δεν μπορώ να σας πω γιατί ακόμη δεν έχουμε λάβει τον προγραμματισμό του 2025 όπου αναλύονται όλες οι θέσεις. Από τη στιγμή που θα το λάβουμε οι προκηρύξεις πε και Τε έχουν προτεραιότητα. Για να τα βάλουμε κάτω σύμφωνα με αυτήν την απάντηση. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Δεν έχουν λάβει ακόμα τις θέσεις οπότε δεν μπορούν να ξεκινήσουν την επεξεργασία των επόμενων προκηρύξεων για τον γραπτό σύμφωνα με τον πρόεδρο. Με δεδομένο ότι ο Οκτώβριος τελειώνει και έχουμε τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου λίγο δύσκολο να του τα στείλουν την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου. Επομένως δεν θα ξεκινήσει η επεξεργασία αυτών των προκυρήξεων τον Νοέμβριο(θα το δούμε σύντομα αυτό μιας και θα βγουν στην Διαύγεια οι ομάδες εργασίας του ΑΣΕΠ). Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσουν να επεξεργάζεται τις επόμενες προκηρύξεις τον Δεκέμβριο. Ας πούμε ότι θέλουν 2 μήνες να ετοιμάσουν την προκήρυξη των ΤΕ που θα βγει και πρώτη(αρκετά αισιόδοξο σενάριο μιας και πέφτουν και οι γιορτές στο ενδιάμεσο), τότε περιμένουμε την προκήρυξη των ΤΕ τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου. Αν υποθέσουμε ότι θα μεσολαβήσουν 2 μήνες και άτι ψηλά για να βγει η προκήρυξη των ΠΕ ατρό σημαίνει ότι την προκήρυξη των ΠΕ πρέπει να την αναμένουμε μέσα Απριλίου(αν προκύψει και κάτι απρόοπτο διόλου απίθανο μιας και μιλάμε για το ΑΣΕΠ) μπορεί να πάει και Μάιο. Πολύ φοβάμαι πλέον ότι θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα και η επόμενη προκήρυξη για τους ΠΕ θα βγει το καλοκαίρι. Δυστυχώς επειδή δεν είπε για καμία αλλαγή που μπορεί να επιτευχθεί επιτάχυνση έκδοσης προκήρυξης και δεν διέψευσε το 5-6 μήνες από επεξεργασία ως έκδοση ο πρόεδρος, συμπεραίνουμε ότι δεν άλλαξε κάτι και ότι όσο να είναι προτεραιότητα οι νέες ΓΒ (έτσι ήταν και η ΑΜΕΑ κλπ), από την στιγμή που θα βγει στο χρονοδιάγραμμα πιστεύω πρέπει να μετρούν αντίστροφα το λιγότερο 4-5 μήνες οι ΤΕ... Εξάλλου αν βγει εκεί, μετά φαίνονται τα στάδια, κάθε μήνα μέχρι να πει αποστολή στο ΕΤ... Αν γίνει η αρχή δηλαδή θα βλέπουμε από τα στάδια πόσο γρήγορα προχωράει, δεν θα χρειάζεται να τον ρωτάμε κλπ...🤷♀️ {βάσει αυτών πριν τις 15/2 δεν θα περίμενα ΓΒ για ΤΕ για κανένα λόγο αυτή τη στιγμή...}
|
|
|
Post by Mona_Liza on Oct 25, 2024 18:01:55 GMT
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 18:05:18 GMT
Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ. Μάλλον μπερδεύεις λίγο τις καταστάσεις. Στη μία περίπτωση είχαμε αλλαγή νόμου. Το ΦΕΚ είχε μια συγκεκριμένη βάση. Στη πορεία άλλαξε με υπουργική απόφαση για κάποιο σκοπό. Ο σκοπός επετεύχθη και έληξε η υπόθεση. Μετά επέφεραν την υπόθεση βαφτίζοντας την ως δεξαμενή επιτυχόντων και έκαναν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να τους δώσουν Θέσεις ετών που δεν αφορούσε ο διαγωνισμός της 1Γ. Από την άλλη ούτε ο διαγωνισμός της 2Γ αφορούσε τις θέσεις της ααδε. Αλλά οι σωστές επιλογές ήταν ή να δώσουν θέσεις στην 2Γ ως μόνη δεξαμενή γραπτού ή να κρατήσουν τις θέσεις και να κάνουν νέο γραπτό. Χρόνος υπήρχε άλλωστε από το 2022. Το απέδειξε και ο γραπτός των δασοπόνων που έγινε άμεσα. Θέληση δεν υπήρχε. Όσο για τις θέσεις του 25 που θα μας δώσουν ο νομός έλεγε διαγωνισμός κάθε 2 έτη και η δεξαμενή καταργείται με τη δημιουργία νέας δεξαμενής επιτυχόντων. Οργάνωση δεν είχαν ώστε κάνουν νέο γραπτό 100 χιλιάδων ατόμων. Οπότε νέος γραπτός δεν έγινε ώστε να καταργηθεί ο παλιός. Άρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα πίεσης. Εκτός αν θεωρείς πίεση το ότι έχουμε φτάσει στο δεύτερο έτος του διαγωνισμού και δεν έχει διοριστεί σχεδόν κανείς. Κάτσε να δούμε πρώτα την κατανομή των θέσεων του 25 μήπως δούμε πάλι ειδικότητες μη επιλέξιμες. Αλήθεια 3 διαφορετικοί είστε ή ένας με 3 προφίλ; Γιατί και οι τρεις της 1Γ που συμμετείχαν εδώ είχαν ακριβώς το ίδιο ύφος και παρόμοιες απαντήσεις έδιναν.
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 18:05:51 GMT
Μα δεν πρέπει να πάρει κανείς τις θέσεις ούτε οι 2γ ούτε οι 1γ που δεν ήταν αρχικά στους επιτυχόντες απλά επειδή η ααδε κάνει διαγωνισμούς για συγκεκριμένες προκηρύξεις. Δεν κάνει δεξαμενή. Κανονικά έπρεπε να οργανώσουν πάλι καινούριος διαγωνισμός για άλλη προκήρυξη. Εγω φοβάμαι μην αργήσουν την επόμενη προκήρυξη 2Γ και και γι'αυτο το μπλέξιμο..
|
|
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 18:09:28 GMT
Για να τα βάλουμε κάτω σύμφωνα με αυτήν την απάντηση. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Δεν έχουν λάβει ακόμα τις θέσεις οπότε δεν μπορούν να ξεκινήσουν την επεξεργασία των επόμενων προκηρύξεων για τον γραπτό σύμφωνα με τον πρόεδρο. Με δεδομένο ότι ο Οκτώβριος τελειώνει και έχουμε τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου λίγο δύσκολο να του τα στείλουν την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου. Επομένως δεν θα ξεκινήσει η επεξεργασία αυτών των προκυρήξεων τον Νοέμβριο(θα το δούμε σύντομα αυτό μιας και θα βγουν στην Διαύγεια οι ομάδες εργασίας του ΑΣΕΠ). Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσουν να επεξεργάζεται τις επόμενες προκηρύξεις τον Δεκέμβριο. Ας πούμε ότι θέλουν 2 μήνες να ετοιμάσουν την προκήρυξη των ΤΕ που θα βγει και πρώτη(αρκετά αισιόδοξο σενάριο μιας και πέφτουν και οι γιορτές στο ενδιάμεσο), τότε περιμένουμε την προκήρυξη των ΤΕ τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου. Αν υποθέσουμε ότι θα μεσολαβήσουν 2 μήνες και άτι ψηλά για να βγει η προκήρυξη των ΠΕ ατρό σημαίνει ότι την προκήρυξη των ΠΕ πρέπει να την αναμένουμε μέσα Απριλίου(αν προκύψει και κάτι απρόοπτο διόλου απίθανο μιας και μιλάμε για το ΑΣΕΠ) μπορεί να πάει και Μάιο. Πολύ φοβάμαι πλέον ότι θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα και η επόμενη προκήρυξη για τους ΠΕ θα βγει το καλοκαίρι. Δυστυχώς επειδή δεν είπε για καμία αλλαγή που μπορεί να επιτευχθεί επιτάχυνση έκδοσης προκήρυξης και δεν διέψευσε το 5-6 μήνες από επεξεργασία ως έκδοση ο πρόεδρος, συμπεραίνουμε ότι δεν άλλαξε κάτι και ότι όσο να είναι προτεραιότητα οι νέες ΓΒ (έτσι ήταν και η ΑΜΕΑ κλπ), από την στιγμή που θα βγει στο χρονοδιάγραμμα πιστεύω πρέπει να μετρούν αντίστροφα το λιγότερο 4-5 μήνες οι ΤΕ... Εξάλλου αν βγει εκεί, μετά φαίνονται τα στάδια, κάθε μήνα μέχρι να πει αποστολή στο ΕΤ... Αν γίνει η αρχή δηλαδή θα βλέπουμε από τα στάδια πόσο γρήγορα προχωράει, δεν θα χρειάζεται να τον ρωτάμε κλπ...🤷♀️ {βάσει αυτών πριν τις 15/2 δεν θα περίμενα ΓΒ για ΤΕ για κανένα λόγο αυτή τη στιγμή...} Αν ισχύσει αυτό με τους 5-6 μήνες τότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε προκήρυξη των ΠΕ πριν τον Ιούλιο στο καλύτερο σενάριο
|
|
|
Post by ev27 on Oct 25, 2024 18:12:30 GMT
Αν κατάλαβα καλά νομίζω πως ο συνάδελφος δεν μιλά για τα παιδιά αλλά για άλλες ομάδες όπως ανέφερε. Βέβαια θα απαντήσει και ο ίδιος. Τώρα αυτό το πράγμα με την σύγκριση και τα θέματα έχει καταντήσει αστείο. Και το λέω και εγώ που έδωσα και στους δύο και έγραψα στην 1Γ πολύ καλά μόνο στη λογιστική και όχι στα άλλα. Καλησπέρα σας τι έγινε πάλι με τις θέσεις της ΑΑΔΕ ? Θα τις πάρουν και άλλοι εκτός από την 1γ? Πόση ήττα μια για εμάς της 2γ? Και μας διαβεβαίωνε ότι θα τις πάρουμε εμείς. Ας το είχαν βάλει εξαρχής από την διαβούλευση τουλάχιστον. Όχι της 1Γ όπως τα ξέραμε μέχρι τώρα.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 18:14:52 GMT
Δυστυχώς επειδή δεν είπε για καμία αλλαγή που μπορεί να επιτευχθεί επιτάχυνση έκδοσης προκήρυξης και δεν διέψευσε το 5-6 μήνες από επεξεργασία ως έκδοση ο πρόεδρος, συμπεραίνουμε ότι δεν άλλαξε κάτι και ότι όσο να είναι προτεραιότητα οι νέες ΓΒ (έτσι ήταν και η ΑΜΕΑ κλπ), από την στιγμή που θα βγει στο χρονοδιάγραμμα πιστεύω πρέπει να μετρούν αντίστροφα το λιγότερο 4-5 μήνες οι ΤΕ... Εξάλλου αν βγει εκεί, μετά φαίνονται τα στάδια, κάθε μήνα μέχρι να πει αποστολή στο ΕΤ... Αν γίνει η αρχή δηλαδή θα βλέπουμε από τα στάδια πόσο γρήγορα προχωράει, δεν θα χρειάζεται να τον ρωτάμε κλπ...🤷♀️ {βάσει αυτών πριν τις 15/2 δεν θα περίμενα ΓΒ για ΤΕ για κανένα λόγο αυτή τη στιγμή...} Αν ισχύσει αυτό με τους 5-6 μήνες τότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε προκήρυξη των ΠΕ πριν τον Ιούλιο στο καλύτερο σενάριο Είχα γράψει σχόλιο παλιότερα, δεν ξέρω αν το έχω κρατήσει κάπου με ΥΕ, ΔΕ, ΑΜΕΑ και άλλες Κ που ήταν τουλάχιστον 5-6 μήνες στο χρονοδιάγραμμα... Αν το βρω θα το ξαναβάλω...οπότε αν δεν άλλαξαν κάποια βήματα επανέγκρισης των θέσεων πχ. ξανά από τους φορείς ή άλλα, δεν νομίζω να μπορεί να μειωθεί αλλιώς δραματικά το χρονικό όριο... Γι'αυτό είπα να ρωτήσουμε μήπως υπάρχουν αλλαγές, αλλά δεν απάντησε κι αυτός κάτι προς αυτή την κατεύθυνση...
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 18:26:25 GMT
Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ. Αν κατάλαβα καλά νομίζω πως ο συνάδελφος δεν μιλά για τα παιδιά αλλά για άλλες ομάδες όπως ανέφερε. Βέβαια θα απαντήσει και ο ίδιος. Τώρα αυτό το πράγμα με την σύγκριση και τα θέματα έχει καταντήσει αστείο. Και το λέω και εγώ που έδωσα και στους δύο και έγραψα στην 1Γ πολύ καλά μόνο στη λογιστική και όχι στα άλλα. Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση δυσκολίας. Σειρά λαθών υπάρχει. Δεν λύνονται τα λάθη με μπαλώματα. Και εγώ οικονομικά σπούδασα και έχω συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και 2 της ααδε. Τα θέματα της 1Γ, ναι ήταν δυσκολότερα, ναι δεν υπήρχε διαβάθμιση δυσκολίας, ναι υπήρχε αφαίρεση βαθμού στα λάθη αλλά πώς να το κάνουμε. Κάποιοι διάβασαν, έγραψαν και πέρασαν χωρίς πτώση της βάσης. Η λύση δεν είναι να ρίχνουμε και να ξαναρίχνουμε βάσεις και να αλλάζουμε συνέχεια νόμους. Δημιουργούμε δεδικασμένο και αστάθεια έτσι. Άλλες αδικίες. Δεν είναι σωστό με πίεση να αλλάζουμε τους νόμους. Έπρεπε να γίνει νέος γραπτός άμεσα. Χρόνος υπήρχε και οι περισσότεροι ήταν θεωρητικά διάβασμένοι. Ναι υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ 1Γ και 2Γ αλλά δεν αναφέρομαι στις θέσεις αλλά στη διαδικασία
|
|
|
Post by kostas70 on Oct 25, 2024 18:31:35 GMT
Εάν το ένα λάθος ήταν η δυσκολία και τα προβληματικά θέματα που διορθώθηκε με την πτώση της βάσης τότε δεν είναι λάθος. Όπως εμείς ζητήσαμε τις θέσεις του 2025 ενώ θα έπρεπε να πάνε στον επόμενο γραπτό χρησιμοποιώντας κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, βουλευτές, συνδικαληστές κ.λ.π. έτσι και οι επιλαχόντες της 1Γ έκαναν πιθανόν το ίδιο. Δεν μπορεί από την μια να το κάνουμε εμείς και από την άλλη όταν το κάνουν κάποιοι άλλοι να τους κατηγορούμε. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τους επιλαχόντες της 1Γ.Τέλος επειδή έδωσα και στους δύο διαγωνισμούς είναι τουλάχιστον αστεία η σύγκρισή τους και ειδικά από κάποιους που δεν έδωσαν στην 1Γ. Μάλλον μπερδεύεις λίγο τις καταστάσεις. Στη μία περίπτωση είχαμε αλλαγή νόμου. Το ΦΕΚ είχε μια συγκεκριμένη βάση. Στη πορεία άλλαξε με υπουργική απόφαση για κάποιο σκοπό. Ο σκοπός επετεύχθη και έληξε η υπόθεση. Μετά επέφεραν την υπόθεση βαφτίζοντας την ως δεξαμενή επιτυχόντων και έκαναν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να τους δώσουν Θέσεις ετών που δεν αφορούσε ο διαγωνισμός της 1Γ. Από την άλλη ούτε ο διαγωνισμός της 2Γ αφορούσε τις θέσεις της ααδε. Αλλά οι σωστές επιλογές ήταν ή να δώσουν θέσεις στην 2Γ ως μόνη δεξαμενή γραπτού ή να κρατήσουν τις θέσεις και να κάνουν νέο γραπτό. Χρόνος υπήρχε άλλωστε από το 2022. Το απέδειξε και ο γραπτός των δασοπόνων που έγινε άμεσα. Θέληση δεν υπήρχε. Όσο για τις θέσεις του 25 που θα μας δώσουν ο νομός έλεγε διαγωνισμός κάθε 2 έτη και η δεξαμενή καταργείται με τη δημιουργία νέας δεξαμενής επιτυχόντων. Οργάνωση δεν είχαν ώστε κάνουν νέο γραπτό 100 χιλιάδων ατόμων. Οπότε νέος γραπτός δεν έγινε ώστε να καταργηθεί ο παλιός. Άρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα πίεσης. Εκτός αν θεωρείς πίεση το ότι έχουμε φτάσει στο δεύτερο έτος του διαγωνισμού και δεν έχει διοριστεί σχεδόν κανείς. Κάτσε να δούμε πρώτα την κατανομή των θέσεων του 25 μήπως δούμε πάλι ειδικότητες μη επιλέξιμες. Αλήθεια 3 διαφορετικοί είστε ή ένας με 3 προφίλ; Γιατί και οι τρεις της 1Γ που συμμετείχαν εδώ είχαν ακριβώς το ίδιο ύφος και παρόμοιες απαντήσεις έδιναν. Μην βλέπεις παντού εχθρούς. Είναι η εμμονή που είπα παραπάνω. Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
|
|
|
Post by teoperi on Oct 25, 2024 18:34:13 GMT
Θέλω πάρα πολύ να απαντήσω αναλόγως σχετικά με όσα λέτε για τον 1Γ αλλά ας μην το χοντρύνουμε..Ας το πάμε ελαφρά.
38 ΤΕ αρχικά επιτυχόντες στους 2500... γιατί άραγε ρίξανε την βάση; Είναι που δεν δώσατε εσείς που τα βρήκατε εύκολα! Κρίμα! Αλήθεια μπορείτε να κρίνετε εναν διαγωνισμό που δεν συμμετείχατε;! Με το χειρότερο σενάριο αρνητικής βαθμολογίας 35% ever; Αλήθεια τώρα;
Επίσης η λογική λέει οτι "αυτοί που πρέπει" διορίζονται με κάτι νυχτερινά ΦΕΚ ως σύμβουλοι των συμβούλων, εκτος Ασεπ φυσικά, αλλά ας παραλογιστούμε και να πούμε ότι είναι βυσματικό το θέμα.. Όλα τα βύσματα επέλεξαν να δώσουν στον πιο δύσκολο διαγωνισμό στην ιστορία του ΑΣΕΠ (λόγια του προέδρου στην επιτροπή) και να ζητάνε δυο χρόνια μετά τροποποιήσεις....
Βυσματικό μπορεί να θεωρηθεί και ότι η 2Γ πήρε θέσεις ΑΑΔΕ και θέσεις του 2025, ενώ δεν προβλεπόταν! Αλλά περιμένετε... θα το ακούσετε και σεις αυτό απο τους συμμετέχοντες στον επόμενο πανελλήνιο, που θα αναρωτιούνται τι βύσμα είχατε.
Ασχοληθείτε τώρα με τις επόμενες προκηρύξεις και αφήστε τον 1Γ.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 18:40:29 GMT
Βέβαια ως απλός πολίτης και τελείως αντικειμενικά ούτε είναι σωστό να κάνει το ΑΣΕΠ διαγωνισμό γραπτό, να δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το κράτος για αυτόν για να μπουν πχ. 1.000 άτομα στην ΑΑΔΕ, να διαγωνίζονται πάνω από 10.000 άτομα και για λόγους αστοχίας του να υπάρχουν μόνο 250 επιτυχόντες και να ζητάμε να ξαναδαπανήσει το κράτος άλλα τόσα άμεσα για να γίνει πιο σωστός διαγωνισμός...
Απλά σε μία πιο ιδανική κοινωνία θα έπρεπε να διορίζονταν όλοι οι επιτυχόντες και έπειτα να γινόταν ξανά διαγωνισμός και στις 2 περιπτώσεις (όχι μόνο στον ένα γραπτό και στον άλλον όχι) ή να κάνει κάθε 2-3 χρόνια γραπτούς, αλλά οι αδιόριστοι επιτυχόντες να μπορούν να κρατούν την βαθμολογία τους για αρκετά χρόνια έπειτα...
|
|