gig
Maximus
|
Post by gig on Oct 25, 2024 18:43:35 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό.
|
|
iraklee
Pink Panther
Member is Online
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 18:45:23 GMT
Αν ισχύσει αυτό με τους 5-6 μήνες τότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε προκήρυξη των ΠΕ πριν τον Ιούλιο στο καλύτερο σενάριο Είχα γράψει σχόλιο παλιότερα, δεν ξέρω αν το έχω κρατήσει κάπου με ΥΕ, ΔΕ, ΑΜΕΑ και άλλες Κ που ήταν τουλάχιστον 5-6 μήνες στο χρονοδιάγραμμα... Αν το βρω θα το ξαναβάλω...οπότε αν δεν άλλαξαν κάποια βήματα επανέγκρισης των θέσεων πχ. ξανά από τους φορείς ή άλλα, δεν νομίζω να μπορεί να μειωθεί αλλιώς δραματικά το χρονικό όριο... Γι'αυτό είπα να ρωτήσουμε μήπως υπάρχουν αλλαγές, αλλά δεν απάντησε κι αυτός κάτι προς αυτή την κατεύθυνση... Ακόμα και να έχουν γίνει ή γίνουν αλλαγές, δεν νομίζω να ρίξουν κάτω από 2 μήνες(μάλλον υπερβολικά αισιοόδοξο μιας και τώρα είναι 5-6 μήνες) που υπολόγισα εγώ το χρόνο για να επεξεργαστούν μια προκήρυξη άρα οι ΤΕ πάνε στην καλύτερη περίπτωση τέλη χειμώνα και οι ΠΕ για τέλη άνοιξης ίσως και καλοκαίρι. Είμαι περίεργος να δω που θα στρημώξουν και τον 2ο γραπτό ή τους μίνι γραπτούς μιας και λένε συνέχεια ότι θα γίνουν το 2025. Ρε μήπως τελικά οι μισοί επιτυχόντες ξανά δίνουν στον επόμενο γραπτό ενώ ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα των προκηρύξεων του 1ου. Εν τέλει βλέπω να καταφέρουν στο τέλος κάτι αντίστοιχο με τις Κ με επιτυχόντες σε 2 διαγωνισμούς και πολλές αρνήσεις. Ρε λέτε να πουν τότε ότι το πείραμα του γραπτού απέτυχε και να τον καταργήσουν ώστε να διορίζουν αυτούς που θέλουν πάλι εν τέλει με τους δικούς τους γνωστούς τρόπους.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 18:46:48 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό. 3 χρόνια έλεγε ο νόμος του 21 (εκτός αν βγει νέος πίνακας από νέο γραπτό ίδιας ειδικότητας)...οπότε έως 5/26 😉 esdda2.freeforums.net/attachment/download/987
|
|
iraklee
Pink Panther
Member is Online
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 18:46:55 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό. Θα δώσουν παράταση μην αγχώνεσαι, αλλάζουν νόμους εν μία νυχτί αυτοί όπως τους συμφέρει
|
|
gig
Maximus
|
Post by gig on Oct 25, 2024 18:53:33 GMT
2026 έχεις δίκιο Περσεφόνη. Πω ρε παιδιά... Βαρέα και ανθυγιεινά δικαιούμαστε με τόση αναμονή. Ούτε θέλω να σκέφτομαι αυτή τη στιγμή πόσο μακρυά θα τραβήξει η βαλίτσα για εμάς τους υπόλοιπους. Ας βγουν τουλάχιστον τα οριστικά της 3ΓΒ να γίνει το reset, ήδη μετράμε τόσους μήνες από τα προσωρινά. Πραγματικά, έλεος. Τι να πω κουράγιο σε όλους.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 18:54:33 GMT
Αν ισχύσει αυτό με τους 5-6 μήνες τότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε προκήρυξη των ΠΕ πριν τον Ιούλιο στο καλύτερο σενάριο Είχα γράψει σχόλιο παλιότερα, δεν ξέρω αν το έχω κρατήσει κάπου με ΥΕ, ΔΕ, ΑΜΕΑ και άλλες Κ που ήταν τουλάχιστον 5-6 μήνες στο χρονοδιάγραμμα... Αν το βρω θα το ξαναβάλω...οπότε αν δεν άλλαξαν κάποια βήματα επανέγκρισης των θέσεων πχ. ξανά από τους φορείς ή άλλα, δεν νομίζω να μπορεί να μειωθεί αλλιώς δραματικά το χρονικό όριο... Γι'αυτό είπα να ρωτήσουμε μήπως υπάρχουν αλλαγές, αλλά δεν απάντησε κι αυτός κάτι προς αυτή την κατεύθυνση... Πρέπει να υπάρχουν σχετικές αλλαγές αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω κάποια άλλη στιγμή. Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως πιθανολογείς Περσεφόνη, μέχρι τότε δεν θα έχει μείνει δεξαμενή, αλλά ντεπόζιτο! Θα έχει αλλάξει τόσο πολύ η ζωή των περισσοτέρων, άλλοι θα έχουν φύγει εξωτερικό, άλλοι από τη ζωή (μπλακ χιούμορ) , ώστε θα χάσει σημαντικά τον στόχο και την ουσία του ο 1ος γραπτός.
|
|
iraklee
Pink Panther
Member is Online
|
Post by iraklee on Oct 25, 2024 18:55:52 GMT
Αυτό που τους συμφέρει νομίζω εγώ είναι να γίνει ο επόμενος γραπτός πριν της επόμενες εκλογές. Να μπορούν να κάνουν ξανά εμπόριο ελπίδας
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 25, 2024 19:01:12 GMT
Αυτό που τους συμφέρει νομίζω εγώ είναι να γίνει ο επόμενος γραπτός πριν της επόμενες εκλογές. Να μπορούν να κάνουν ξανά εμπόριο ελπίδας Και εγώ έτσι πιστεύω. Αν τον έκαναν το 25 θα είχαν τη νέα δεξαμενή το 26. Φαντάσου το 27 στις εκλογές να είχαν 20.000 επιτυχόντες να ζητάνε θέσεις και διορισμούς. Μπελά στο κεφάλι τους θα έβαζαν.
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 25, 2024 19:21:28 GMT
Βέβαια ως απλός πολίτης και τελείως αντικειμενικά ούτε είναι σωστό να κάνει το ΑΣΕΠ διαγωνισμό γραπτό, να δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το κράτος για αυτόν για να μπουν πχ. 1.000 άτομα στην ΑΑΔΕ, να διαγωνίζονται πάνω από 10.000 άτομα και για λόγους αστοχίας του να υπάρχουν μόνο 250 επιτυχόντες και να ζητάμε να ξαναδαπανήσει το κράτος άλλα τόσα άμεσα για να γίνει πιο σωστός διαγωνισμός... Απλά σε μία πιο ιδανική κοινωνία θα έπρεπε να διορίζονταν όλοι οι επιτυχόντες και έπειτα να γινόταν ξανά διαγωνισμός και στις 2 περιπτώσεις (όχι μόνο στον ένα γραπτό και στον άλλον όχι) ή να κάνει κάθε 2-3 χρόνια γραπτούς, αλλά οι αδιόριστοι επιτυχόντες να μπορούν να κρατούν την βαθμολογία τους για αρκετά χρόνια έπειτα... Σε μια απλή κοινωνία υπάρχουν δαπάνες απαραίτητες έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά το κράτος δικαίου. Αφου υπάρχει ένα ΦΕΚ που προσδιορίζει κατι δεν χωράει συζήτηση για δευτερεύουσες πράξεις μόνο να μειώσει το κόστος.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 19:33:11 GMT
Τελικά ας δεχθούμε οτι οι διοριστεοι της 2 και 3 ΓΒ, εχουν το δικαίωμα να αιτηθουν στις καινούργιες προκυρηξεις. Όμως απο τη στιγμή που θα αιτηθουν δεν θα πρέπει ταυτόχρονα να χάνουν και την θέση που είχαν απο2,3ΓΒ;Δηλ...ωραία δε σου άρεσε η θέση που πηρες ή άλλαξαν στο ενδιάμεσο οι συνθήκες, και η θέση δε σου κάνει. Αν ξανά αιτηθεις θα πρέπει να δηλώνεις μ αυτο τον τρόπο, χωρίς πλατφόρμες αποδοχής ή μη... οτι παραιτησε απο την αξίωση της πρώτης θέσης που έχεις κατάλαβει αυτομάτως !!! Επαναιτηση = παραίτηση απο την 1η θεση!!?
|
|
|
Post by Fenix2023 on Oct 25, 2024 19:44:37 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό. Πιστεύω οτι η νέα προκήρυξη που αφορά τους επιτυχόντες ΤΕ του 2Γ/2022 θα τρέξει λιαν συντόμως (Δεκέμβριος 2024). Η νέα προκήρυξη που θα αφορά τους ΠΕ του 2Γ/2022 θα τρέξει κατά τον Μάρτιο του 2025 και αυτό θα γίνει με την λογική του να έχουν διοριστεί οι διορισθέντες της 3ΓΒ ώστε να είναι ελάχιστοι αυτοί που θα ζητήσουν θέσεις με την νέα προκήρυξη. Με αυτό τον τρόπο έμμεσα φεύγουν οι περισσότεροι διοριστέοι των προηγούμενων προκηρύξεων ακόμα και αν έχουν επιλεχθεί να αναλάβουν θέση σε χαμηλή επιλογή τους. Λογικά θα ισχύσει αυτό που έχει προκύψει μέσω της λαϊκής σοφίας για τους διοριστέους της 3ΓΒ "Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και (αβέβαιο) καρτέρι".
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 25, 2024 20:05:29 GMT
Μάης 2023: • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση εκατόν σαράντα μία (141) θέσεων τακτικού προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) [Προκήρυξη 2Γ/2022, Β΄στάδιο]. • Επεξεργασία Πίνακα Θέσεων ΠΕ, ΤΕ που έχουν εγκριθεί με τον προγραμματισμό προσλήψεων ετών 2022 και 2023 ( Β΄ σταδίο στο πλαίσιο της προκήρυξης 2Γ/2022). diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%9D%CE%A56%CE%976-%CE%A5%CE%A1%CE%A5?inline=trueΟι οποίες βγήκαν: 1ΓΒ/23 (141 θέσεις) (3,5 μήνες), 2ΓΒ/23 (1.843 θέσεις) (5 μήνες) και 3ΓΒ/23 (4.276 θέσεις) (7,5 μήνες) μετά...
Μάρτης 2024: • Επεξεργασία Πίνακα θέσεων ΕΕΠ, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, και ΑΜΕΑ σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 και 26/31.10.2023 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα. • Επεξεργασία σχεδίου Προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 50/4.11.2021, 31/27.09.2022 και 26/31.10.2023 Πράξεις του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε ο προγραμματισμός προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα. Ενδεικτικά: Η ΕΕΠ (82 θέσεις) εκδόθηκε τον Ιούλιο, 5μήνες μετά. Η ΑΜΕΑ (1.592 θέσεις) και η ΥΕ (1.113 θέσεις) εκδόθηκαν τον Οκτώβριο, 8 μήνες μετά. Η ΔΕ (2.237 θέσεις) είναι τον Οκτώβριο σε στάδιο "Αποστολή εγγράφων συμφωνίας στους φορείς" (8μήνες μετά) και τον Νοέμβριο σε στάδιο "Αναμονή εγγράφων συμφωνίας από τους φορείς" (9μήνες μετά). {για να μην μας λένε ότι να'ναι από τα κεντρικά, αυτές είναι οι ταχύτητές τους, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά ο νέος νόμος...}
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 25, 2024 20:07:03 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό. Πιστεύω οτι η νέα προκήρυξη που αφορά τους επιτυχόντες ΤΕ του 2Γ/2022 θα τρέξει λιαν συντόμως (Δεκέμβριος 2024). Η νέα προκήρυξη που θα αφορά τους ΠΕ του 2Γ/2022 θα τρέξει κατά τον Μάρτιο του 2025 και αυτό θα γίνει με την λογική του να έχουν διοριστεί οι διορισθέντες της 3ΓΒ ώστε να είναι ελάχιστοι αυτοί που θα ζητήσουν θέσεις με την νέα προκήρυξη. Με αυτό τον τρόπο έμμεσα φεύγουν οι περισσότεροι διοριστέοι των προηγούμενων προκηρύξεων ακόμα και αν έχουν επιλεχθεί να αναλάβουν θέση σε χαμηλή επιλογή τους. Λογικά θα ισχύσει αυτό που έχει προκύψει μέσω της λαϊκής σοφίας για τους διοριστέους της 3ΓΒ "Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και (αβέβαιο) καρτέρι". Αν όμως δεν ισχύσει αυτό που έγραψα παραπάνω, θα αιτηθουν ξανά 3700 διοριστεοι της 3ΓΒ πχ, χωρίς κανένα φοβο. Έτσι φυσικά θα βγάλει γρήγορα αποτελέσματα το ασεπ, διότι τα δικαιολογητικά αυτων είναι ήδη ελεγμένα!!! Να η επιτάχυνση μεσου μιας παρωδίας! Μετά με το πασο τους θα δίνουν θέσεις σε αναπληρωσεις.... Κοροϊδία και πάλι!!!!
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 20:09:36 GMT
Διαβάζω τα τελευταία σχόλιά σας σχετικά με τις επόμενες ΓΒ. Συμφωνώ πώς θα τις περιμένουμε από τη νέα χρονιά, δεν βγαίνει αλλιώς. Αυτό που με αγχώνει ωστόσο είναι ότι οι πίνακες επιτυχόντων της 2Γ θα ισχύουν ως τον Μάιο του 2025, σωστά; Άρα μιλάμε ότι όλα θα είναι πολύ οριακά. *Πρέπει* να έχουν εκδοθεί έως τότε, αλλιώς την κάτσαμε. Εκτός κι αν το νομοσχέδιο είχε κάποια ακόμα αλλαγή ως προς αυτό. Αναφέρει το ψηφισθέν νομοσχέδιο : Άρθρο 18 Πλήρωση θέσεων ετών 2022 - 2023 και 2024 - 2025 από τους επιτυχόντες της πρόσκλησης/προκήρυξης 2Γ/2022 - Πλήρωση θέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ................................................. 2. Σε κάθε περίπτωση οι πίνακες επιτυχόντων της υπό στοιχεία 2Γ/2022 πρόσκλησης/προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. παύουν να ισχύουν από την έκδοση της βαθμολογίας ε-
πόμενης γραπτής διαδικασίας για τις κατηγορίες Π.Ε.
και Τ.Ε. και για τις αντίστοιχες ειδικότητες.
...................................... Το "Σε κάθε περίπτωση" ίσως ακυρώνει για τον 2Γ/2022 την 3ετια που αναφέρει ο ν. 4765/2021.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 25, 2024 20:17:24 GMT
Αυτό που τους συμφέρει νομίζω εγώ είναι να γίνει ο επόμενος γραπτός πριν της επόμενες εκλογές. Να μπορούν να κάνουν ξανά εμπόριο ελπίδας Ακριβώς! Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με μια τροπολογία. Έπειτα όταν θα γίνει ο 2ος γραπτός λίγο πριν τις εκλογές (όπως είχε γίνει ο 1ος) θα έχουν πολλές χιλιάδες επιτυχόντες που θα κρέμονται από τον προγραμματισμό της νυν κυβέρνησης.
|
|