|
Post by adikimenos on Oct 25, 2024 22:01:22 GMT
Το τρικ θα είναι οτι δεν θα βγει νέα προκήρυξη για ΠΕ πριν γίνουν οι ορκωμοσίες του μεγαλύτερου ποσοστού των διορισθέντων. Θεωρώ οτι με αυτό το κόλπο λίγοι (από τους διορισθέντες της 3ΓΒ) θα είναι αυτοί που θα το ρισκάρουν να περιμένουν άλλο τόσο ώστε να μπορέσουν να διοριστούν χωρίς να ξέρουν ούτε ποιές θέσεις θα προκηρυχθούν. Με τον τρόπο αυτό οι αρμόδιοι φορείς δεν επεμβαίνουν νομοθετικά στο θέμα του διορισμού (σου λένε μπορείς να συμμετέχεις και στην επόμενη αλλά με το ρίσκο να τα χάσεις όλα μιας και δεν ξέρεις ούτε πόσες ούτε που είναι οι διαθέσιμες θέσεις) Όπως και πάλι η λαϊκή σοφία αναφέρει " Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα" Σίγουρα, και καλά το λες... Αλλά βασίζεσαι οτι θα πιάσει ο νόμος και τις εκκρεμείς που λέγαμε προκηρύξεις πριν το νόμο. Εδω όσοι ορεγονται όντας διοριστεοι να ξανα κάνουν αίτηση, θεωρούν οτι και να ορκιστούν, δε θα τους πιάνει ο νέος νόμος. Ετσι θα μπορούν να παραιτηθούν και να παρουν τη νέα θέση αν τους γουστάρει!!!! Καταλαβαινεις γιατί μιλαμε τωρα..... Τρέλα με κορδέλα!!! Μαλλον αυτο θα γινει
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 25, 2024 22:03:23 GMT
Σίγουρα, και καλά το λες... Αλλά βασίζεσαι οτι θα πιάσει ο νόμος και τις εκκρεμείς που λέγαμε προκηρύξεις πριν το νόμο. Εδω όσοι ορεγονται όντας διοριστεοι να ξανα κάνουν αίτηση, θεωρούν οτι και να ορκιστούν, δε θα τους πιάνει ο νέος νόμος. Ετσι θα μπορούν να παραιτηθούν και να παρουν τη νέα θέση αν τους γουστάρει!!!! Καταλαβαινεις γιατί μιλαμε τωρα..... Τρέλα με κορδέλα!!! Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεται ξεκάθαρα στον ν.4765/2021 που αφορά τον 2Γ/2022 οτι αν ορκιστείς διαγράφεσαι οριστικά από την λίστα επιτυχόντων και δεν έχεις δικαίωμα για συμμετοχή σε άλλες προκηρύξεις του 2Γ/2022. Οσοι διατεθουν για διορισμο λεει ο Νομος, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝΗ ΟΧΙ ΤΗ ΘΕΣΗ! Απλα, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να ακυρωσουν και οσους ριξουν ακυρο, μαλλον θα συμμετεχουν ολοι ξανα, ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ τη θεση
|
|
|
Post by poseidonas on Oct 25, 2024 23:57:58 GMT
Γνωμη μου ειναι, επειδη οπως λενε βιαζονται να γεμισουν τις κενες θεσεις, οτι θα βαλουν κωλυμα διορισμου (το μηνα που θα γινονται οι αιτησεις) και οσοι εχουμε διοριστει απο 3ΓΒ, δεν θα εχουμε δικαιωμα συμμετοχης!!!
Ανεφεραν ηδη στη Βουλη οτι καθε προκηρυξη ειναι ξεχωριστη, αρα μπορουν να εφαρμοσουν το κωλυμα διορισμου!!!
|
|
|
Post by jimmy43 on Oct 26, 2024 6:05:23 GMT
Καλημερα και χρονια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες. Σχετικα με τη 2ΓΒ, έχουν πιάσει δουλειά άτομα και πόσα υπολογιζονται?
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 6:34:08 GMT
Γνωμη μου ειναι, επειδη οπως λενε βιαζονται να γεμισουν τις κενες θεσεις, οτι θα βαλουν κωλυμα διορισμου (το μηνα που θα γινονται οι αιτησεις) και οσοι εχουμε διοριστει απο 3ΓΒ, δεν θα εχουμε δικαιωμα συμμετοχης!!! Ανεφεραν ηδη στη Βουλη οτι καθε προκηρυξη ειναι ξεχωριστη, αρα μπορουν να εφαρμοσουν το κωλυμα διορισμου!!! Το οποίο σημαίνει οτι, "αμεσως" μετά τα οριστικά της 3ΓΒ,μπορεί να είναι όλα έτοιμα για νεα προκήρυξη των ΤΕ, και για τους ΠΕ το λιγότερο Φλεβάρη! Αρα εδω δενει το... πρώτα θα βγει μια για ΤΕ και μετά για ΠΕ που είπε ο πρόεδρος! Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ κι εγω, ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα! Όμως χθες, σκεφτομενος τι μπορεί να γίνει αν δεν αλλάξει το κώλυμα του 12/22... ,μιας και το :ξεχωριστές προκηρύξεις για κάποιους ερμηνεύεται ως δυνατότητα να εμφανίζονται με δυο η περισσότερες θέσεις διορισμού, στον ίδιο διαγωνισμο(2Γ/2022)...ειπα για αυτόματη παραίτηση καποιου μεσω της συμμετοχής του σε επόμενη ΓΒ. Βέβαια ο νέος νόμος δε το αναφέρει, και θέλει εκ νέου ρύθμιση. Ο υπουργός είπε και για ακόμα 100 αν χρειαστεί!Όπως και να χει... Το θέμα είναι να μην ξαναδούμε 3700 πχ αιτήσεις ξανά, απο τους διοριστεους της 3ΓΒ.Αντε κάποιες ή καλύτερα καθόλου που λες κι εσυ. Εγω λίγο πιο ελαστικά... ειπα... αντε να ξαναδηλωσουν και να περιμενουν αποτελέσματα... , αλλα οχι και απο τους υπολογιστές της υπηρεσίας που ηδη θα εχουν διοριστεί! Αυτο θα είναι ανω ποταμών!!!Προκλητική παρωδία....
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 26, 2024 6:55:11 GMT
Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες που γιορτάζουν! Εγω γιατί θυμάμαι ότι είδα να εξαρτάται το κόλλημα από την ημερομηνία αίτησης; έχει κάπου στο φορούν το τελικό κείμενο; ευχαριστώ
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 7:11:06 GMT
Χρόνια Πολλά σε όλους και σε όλες που γιορτάζουν!Εγω γιατί θυμάμαι ότι είδα να εξαρτάται το κόλλημα από την ημερομηνία αίτησης; έχει κάπου στο φορούν το τελικό κείμενο; ευχαριστώ Ποιας αίτησης όμως; Όλες οι μέχρι τώρα( ΥΠΑ,2ΓΒ, 3ΓΒ, ΕΕΠ,κτλ), αν και ανεξαρτητες, ειχαν κώλυμα τον 12/2022....
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 26, 2024 7:19:40 GMT
Δεν ξέρω ποια άλλα νομίζω ότι μετά από το ψήφισμα το είδα. Θα ψάξω λίγο αργότερα. Δηλαδή νομίζεις ότι μιλάνε για την αρχική αίτηση που κάναμε 2Γ; ε, τότε ας είναι η Λίνα καλά και να βάλει υλικό για τον επόμενο διαγωνισμό γιατί όποιος δεν μπήκε με την 3γβ ούτε θα μπει . Εγω βρήκα το φόρουμ.μετα αλλά τωρα ελπίζω να διαβάζω πιο οργανωμένα
|
|
|
Post by kostas70 on Oct 26, 2024 7:25:20 GMT
Δημοσιεύκτηκε το ΦΕΚ για το νομοσχέδιο. Είναι αριθμός φύλλου 169/25-10-2024.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 26, 2024 7:27:39 GMT
Δεν ξέρω ποια άλλα νομίζω ότι μετά από το ψήφισμα το είδα. Θα ψάξω λίγο αργότερα. Δηλαδή νομίζεις ότι μιλάνε για την αρχική αίτηση που κάναμε 2Γ; ε, τότε ας είναι η Λίνα καλά και να βάλει υλικό για τον επόμενο διαγωνισμό γιατί οποίοι δεν μπήκαν με 3γβ ούτε θα μπουν . Εγω βρήκα το φόρουμ.μετα αλλά τωρα ελπίζω να διαβάζω πιο οργανωμένα Και αν μπουν... τσακισμενοι απο την αναμονή των αναπληρωσεων... Πάει για χρόνια η βαλίτσα.... Να περιμένουμε τι θα αφήσουν τελικά οι 3700 μετά τα οριστικά των νέων προκηρύξεων... για να ξεκινήσουν οι αναπληρωσεις των τωρινών και των επομενων ΓΒ....Παρέα με τον αδελφό της Ελπιδας! youtu.be/O6nLChp_lfI?si=UxiPcWk0jlpPv8SM
|
|
|
Post by tasostheanimal on Oct 26, 2024 7:53:44 GMT
Καλημέρα και Χρόνια Πολλα. Και επειδή έχω τελείως απογοητευτεί με το τι θα γίνει με εμάς που δεν έχουμε επιλεγεί για πρόσληψη, ενώ έχουμε επιτύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, θα ποστάρω το τραγούδι του Τζίμη: www.youtube.com/watch?v=HMmwfR8Tag8
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 26, 2024 8:20:11 GMT
Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες!!
|
|
|
Post by Μαρία on Oct 26, 2024 8:29:17 GMT
Το αρθρο 9 το ειχα διαβάσει τότε . Οπότε δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι στους πίνακες ( όλε,όλε, πάλι όλοι θα κάνουν αίτηση εάν βγαίνει η προκήρυξη νωρίς , έτσι όπως είπατε) αλλά εχει σημασία η ημερομηνία διορισμού . Δεν καταλαβαίνω που γράφει αυτό που ειπώθηκε εδώ ότι δεν υφίσταται και για 3γβ . 169_25.10.2024.pdf (818.56 KB)
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 26, 2024 8:35:23 GMT
Γνωμη μου ειναι, επειδη οπως λενε βιαζονται να γεμισουν τις κενες θεσεις, οτι θα βαλουν κωλυμα διορισμου (το μηνα που θα γινονται οι αιτησεις) και οσοι εχουμε διοριστει απο 3ΓΒ, δεν θα εχουμε δικαιωμα συμμετοχης!!! Ανεφεραν ηδη στη Βουλη οτι καθε προκηρυξη ειναι ξεχωριστη, αρα μπορουν να εφαρμοσουν το κωλυμα διορισμου!!! Αν εφαρμοσουν τετοια τακτικη το σωστο ειναι να αποκλεισουν ολους τους διοριστεους
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 26, 2024 8:38:52 GMT
Δεν ξέρω ποια άλλα νομίζω ότι μετά από το ψήφισμα το είδα. Θα ψάξω λίγο αργότερα. Δηλαδή νομίζεις ότι μιλάνε για την αρχική αίτηση που κάναμε 2Γ; ε, τότε ας είναι η Λίνα καλά και να βάλει υλικό για τον επόμενο διαγωνισμό γιατί οποίοι δεν μπήκαν με 3γβ ούτε θα μπουν . Εγω βρήκα το φόρουμ.μετα αλλά τωρα ελπίζω να διαβάζω πιο οργανωμένα Και αν μπουν... τσακισμενοι απο την αναμονή των αναπληρωσεων... Πάει για χρόνια η βαλίτσα.... Να περιμένουμε τι θα αφήσουν τελικά οι 3700 μετά τα οριστικά των νέων προκηρύξεων... για να ξεκινήσουν οι αναπληρωσεις των τωρινών και των επομενων ΓΒ....Παρέα με τον αδελφό της Ελπιδας! youtu.be/O6nLChp_lfI?si=UxiPcWk0jlpPv8SM Οι περισσοτερες μη αποδοχες εκτιμω οτι θα ειναι αμεσες, οποτε θα διοριστουν οι περισσοτεροι αρκετα νωριτερα. Εκτιμω...
|
|