|
Post by efkolos on Oct 30, 2024 17:00:32 GMT
Να πω κι εγώ την παρόλα μου. Θα περιμένουμε τις επόμενες προκηρύξεις πε και ΤΕ και για να δούμε πως θα κατανεμηθουν οι θέσεις της ααδε μεταξύ 1γ και 2γ
|
|
|
Post by musician on Oct 30, 2024 17:05:39 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Συγγνώμη αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί κάποια άτομα δεν έκαναν αίτηση στην πρώτη προκήρυξη. Ρωτάω καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσετε. Δεν υπήρχαν θέσεις που να σας ενδιαφέρουν ή να είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας; Προσωπικά είχα σχετικά χαμηλή βαθμολογία και θεώρησα οτι στην πρώτη ''φάση άντλησης απο την δεξαμενή επιτυχόντων'' δεν είχα ελπίδες για θέσεις που με ενδιέφεραν /ήταν κοντά στον τόπο κατοικίας μου. Σε καμμία περίπτωση δεν θα δήλωνα θέσεις που ήξερα πως δεν πρόκειται/δεν θα μπορούσα να πάω..Προτίμησα να μην κάνω καθόλου αίτηση και να περιμένω επόμενη προκήρυξη.
|
|
|
Post by musician on Oct 30, 2024 17:14:12 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Για ασφάλεια. Σε ελάχιστους άλλαξε κάτι στη πορεία. Νομίζω όλοι το ίδιο θα κάναμε. Τι είδους αίσθημα ασφάλειας σου δίνει ενω μένεις στην Καλαμάτα το να δηλώνεις θέση στο Σουφλί (ξέροντας πως δεν θέλεις να πας με τιποτα εκεί)για μένα αποτελεί αναπάντητο ερώτημα..😉
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 30, 2024 17:27:11 GMT
Για ασφάλεια. Σε ελάχιστους άλλαξε κάτι στη πορεία. Νομίζω όλοι το ίδιο θα κάναμε. Τι είδους αίσθημα ασφάλειας σου δίνει ενω μένεις στην Καλαμάτα να δηλώνεις θέση στο Σουφλί (ξέροντας πως δεν θέλεις να πας με τιποτα εκεί)για μένα αποτελεί αναπάντητο ερώτημα..😉 Όταν λέω ασφάλεια δεν εννοώ την προοπτική αλλά την κατοχή μιας θέσης στο διαγωνισμό. Ασχέτως αν τους ενδιαφέρει πραγματικά να πάνε. Ο μέσος διαγωνιζόμενος έτσι δηλώνει. Υπήρχαν άτομα που δήλωναν 500+ θέσεις. Θα πήγαιναν παντού; Όχι. Αν δεις τα προσωρινά στον πίνακα των εναπομείναντων 5900, Υπάρχουν 1000+ επιλαχόντες που δηλώνουν κάθε θέση, ακόμα και τις δυσπρόσιτες. Τώρα ποιο είναι το σκεπτικό τους; Να ψάξουν τρόπο για άμεση μετάθεση; Απλά το αίσθημα ικανοποίησης ότι είναι διοριστέοι σε κάποιο διαγωνισμό; Άγνωστο.
|
|
|
Post by manolis76 on Oct 30, 2024 17:40:49 GMT
Συγγνώμη αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί κάποια άτομα δεν έκαναν αίτηση στην πρώτη προκήρυξη. Ρωτάω καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσετε. Δεν υπήρχαν θέσεις που να σας ενδιαφέρουν ή να είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας; Προσωπικά είχα σχετικά χαμηλή βαθμολογία και θεώρησα οτι στην πρώτη ''φάση άντλησης απο την δεξαμενή επιτυχόντων'' δεν είχα ελπίδες για θέσεις που με ενδιέφεραν /ήταν κοντά στον τόπο κατοικίας μου. Σε καμμία περίπτωση δεν θα δήλωνα θέσεις που ήξερα πως δεν πρόκειται/δεν θα μπορούσα να πάω..Προτίμησα να μην κάνω καθόλου αίτηση και να περιμένω επόμενη προκήρυξη. Βέβαια ρισκάρατε την πιθανότητα να μην κάνουν ποτέ δεύτερη προκύρηξη....
|
|
|
Post by palaiologos on Oct 30, 2024 17:48:10 GMT
Φυσικα και εχουν εξαιρεθει απο τον αποκλεισμο. Ο προεδρος ειπε οτι οι διορισμενοι δε θα εχουν ποινη / αποκλεισμο, αλλα ειπε και οτι δε θα μπορουν στη δευτερη προκηρυξη. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Για να το ξεκαθαρίσω και να λήξει εδώ το θέμα (γιατί εγώ είχα σαν πρόθεση να ενημερώσω και νομίζουν κάποιοι ότι έχω ως στόχο την παραπληροφόρηση): -Θα μπορούν οι διοριστεοι της 3ΓΒ να κάνουν αίτηση στη νέα προκήρυξη; -Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Η συμβουλή μου είναι ότι θα ήταν ριψοκίνδυνο να βασιστούν αόριστα στην επόμενη προκήρυξη χωρίς να ξέρουν ποιες θέσεις θα έχει. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, τι να πω; 🤷 Hopeless τον πρόεδρο τον ρώτησες για διοριστέους όπως γράφεις παραπάνω και σου απάντησε σε αυτό. Οι διορισμένοι είναι κάτι τελείως διαφορετικό αφού προϋπόθετει και το στάδιο της ορκομωσίας. Πάντως όπως και να έχει χειροπιαστές απαντήσεις θα υπάρξουν όταν θα βγούνε οι νέες ΓΒ με αρχή αυτή των ΤΕ.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 30, 2024 17:59:15 GMT
Για όσους θα συμμετάσχουν στην επόμενη γβ θα ισχύει για αυτούς η 3ετης ποινή για επόμενες προκηρύξεις;
|
|
|
Post by atridim on Oct 30, 2024 18:15:31 GMT
Τι είδους αίσθημα ασφάλειας σου δίνει ενω μένεις στην Καλαμάτα να δηλώνεις θέση στο Σουφλί (ξέροντας πως δεν θέλεις να πας με τιποτα εκεί)για μένα αποτελεί αναπάντητο ερώτημα..😉 Όταν λέω ασφάλεια δεν εννοώ την προοπτική αλλά την κατοχή μιας θέσης στο διαγωνισμό. Ασχέτως αν τους ενδιαφέρει πραγματικά να πάνε. Ο μέσος διαγωνιζόμενος έτσι δηλώνει. Υπήρχαν άτομα που δήλωναν 500+ θέσεις. Θα πήγαιναν παντού; Όχι. Αν δεις τα προσωρινά στον πίνακα των εναπομείναντων 5900, Υπάρχουν 1000+ επιλαχόντες που δηλώνουν κάθε θέση, ακόμα και τις δυσπρόσιτες. Τώρα ποιο είναι το σκεπτικό τους; Να ψάξουν τρόπο για άμεση μετάθεση; Απλά το αίσθημα ικανοποίησης ότι είναι διοριστέοι σε κάποιο διαγωνισμό; Άγνωστο. Προσωπικά την θέση στο Σουφλί δν την έβαλα, όπως δεν έβαλα τις θέσεις στα ΚΕΠ ή στο υπουργείο μετανάστευσης ή κάποια άλλα λόγω αντικειμένου. Έβαλα όμως αρκετές σε θέσεις μακρυά από την διαμονή μου σε μέρη που θα πήγαινα με στόχο πάντα να μπορέσω στην 5ετια είτε να φύγω με μετάθεση, είτε να κάνω σε άλλη προκήρυξη. Αν ήμουν 100% σίγουρη ότι θα γίνει δεύτερη προκήρυξη δεν θα δηλωνα τίποτα πέρα από τη περιοχή μου καθώς έχω σχετικά καλά μόρια και σε επόμενη προκήρυξη θα ημουν σίγουρα κάπου εδώ τριγύρω, όμως δεν τους εμπιστεύομαι οπότε τα έβαλα όλα να τελειώνουμε...αν υπολογίσει κανείς και το χρόνο ολοκλήρωσης τα χρόνια περνάνε δεν είναι να περιμένεις...(ακόμα και τώρα αμφιβάλω αν όντως θα διοριστω :Ρ)
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 18:24:11 GMT
Φυσικα και εχουν εξαιρεθει απο τον αποκλεισμο. Ο προεδρος ειπε οτι οι διορισμενοι δε θα εχουν ποινη / αποκλεισμο, αλλα ειπε και οτι δε θα μπορουν στη δευτερη προκηρυξη. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Για να το ξεκαθαρίσω και να λήξει εδώ το θέμα (γιατί εγώ είχα σαν πρόθεση να ενημερώσω και νομίζουν κάποιοι ότι έχω ως στόχο την παραπληροφόρηση): -Θα μπορούν οι διοριστεοι της 3ΓΒ να κάνουν αίτηση στη νέα προκήρυξη; -Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Η συμβουλή μου είναι ότι θα ήταν ριψοκίνδυνο να βασιστούν αόριστα στην επόμενη προκήρυξη χωρίς να ξέρουν ποιες θέσεις θα έχει. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, τι να πω; 🤷 Βάσει της συμβουλης του, ο προέδρος ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ οτι οσοι αποδεχθούν διορισμό δεν θα εχουν δικαίωμα να αιτηθουν σε νεα προκήρυξη! Αλλιώς προς τι το ρίσκο; Πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις... Αλλά παράκληση... να παρουσιάζεις τα γεγονότα σε ολη τους την έκταση εξαρχής! Σταδιακή παρουσίαση προκαλεί παρεξηγήσεις, και αγχώνει πολλούς!Εντάξει, το σασπένς έχει τη χάρη του... Αλλά... Σε ευχαριστω!!!!
|
|
gpap
Kill Bill
|
Post by gpap on Oct 30, 2024 18:37:01 GMT
Για να το ξεκαθαρίσω και να λήξει εδώ το θέμα (γιατί εγώ είχα σαν πρόθεση να ενημερώσω και νομίζουν κάποιοι ότι έχω ως στόχο την παραπληροφόρηση): -Θα μπορούν οι διοριστεοι της 3ΓΒ να κάνουν αίτηση στη νέα προκήρυξη; -Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Η συμβουλή μου είναι ότι θα ήταν ριψοκίνδυνο να βασιστούν αόριστα στην επόμενη προκήρυξη χωρίς να ξέρουν ποιες θέσεις θα έχει. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, τι να πω; 🤷 Βάσει της συμβουλης του, ο προέδρος ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ οτι οσοι αποδεχθούν διορισμό δεν θα εχουν δικαίωμα να αιτηθουν σε νεα προκήρυξη! Αλλιώς προς τι το ρίσκο; Πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις... Αλλά παράκληση... να παρουσιάζεις τα γεγονότα σε ολη τους την έκταση εξαρχής! Σταδιακή παρουσίαση προκαλεί παρεξηγήσεις, και αγχώνει πολλούς! Σε ευχαριστω!!!! Είναι ξεκάθαρο απο το ΦΕΚ της 2ΓΒ και θα είναι και στο επόμενο (2η φουρνιά 2Γ) ότι όποιος διοριστεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης Να ξέρετε ότι έχει ήδη περάσει και ποινή 3 ετους αποκλεισμού σε περίπτωση μη αποδοχής που θα εφαρμοστεί από εδώ και περα και επίσης η υποχρεωτική 5ετια θα γίνει 10ετια για όλους. Ψάξτε τα λίγο και θα τα βρείτε ολα
|
|
psi
Nemo
|
Post by psi on Oct 30, 2024 18:40:32 GMT
Για να το ξεκαθαρίσω και να λήξει εδώ το θέμα (γιατί εγώ είχα σαν πρόθεση να ενημερώσω και νομίζουν κάποιοι ότι έχω ως στόχο την παραπληροφόρηση): -Θα μπορούν οι διοριστεοι της 3ΓΒ να κάνουν αίτηση στη νέα προκήρυξη; -Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Η συμβουλή μου είναι ότι θα ήταν ριψοκίνδυνο να βασιστούν αόριστα στην επόμενη προκήρυξη χωρίς να ξέρουν ποιες θέσεις θα έχει. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, τι να πω; 🤷 Βάσει της συμβουλης του, ο προέδρος ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ οτι οσοι αποδεχθούν διορισμό δεν θα εχουν δικαίωμα να αιτηθουν σε νεα προκήρυξη! Αλλιώς προς τι το ρίσκο; Πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις... Αλλά παράκληση... να παρουσιάζεις τα γεγονότα σε ολη τους την έκταση εξαρχής! Σταδιακή παρουσίαση προκαλεί παρεξηγήσεις, και αγχώνει πολλούς! Σε ευχαριστω!!!! Αναλυοντας κειμενικα την απαντηση του προεδρου, οντως δειχνει προς αυτη την κατευθυνση, αλλα αναλυοντας κειμενικα το σχολιο αυτο, η λεξη "ξεκαθαριζει" ειναι πολυ ισχυρη, και βασικα δεν ταιριαζει σε καμια απο τις απαντησεις του προεδρου που εχω δει
Απο την αλλη, τι σημασια εχει; Οταν βγουν τα οριστικα, ή λιγο πριν ή λιγο μετα, θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ τι ισχυει και τι δεν ισχυει. Αν τελικα ισχυσει το αντιθετο τι θα κανουμε δηλαδη; Καταγγελια γιατι ο προεδρος (πιθανον) ειχε πει (σε καποιον) το αντιθετο στο FB;
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 30, 2024 18:44:19 GMT
Βάσει της συμβουλης του, ο προέδρος ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ οτι οσοι αποδεχθούν διορισμό δεν θα εχουν δικαίωμα να αιτηθουν σε νεα προκήρυξη! Αλλιώς προς τι το ρίσκο; Πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις... Αλλά παράκληση... να παρουσιάζεις τα γεγονότα σε ολη τους την έκταση εξαρχής! Σταδιακή παρουσίαση προκαλεί παρεξηγήσεις, και αγχώνει πολλούς! Σε ευχαριστω!!!! Είναι ξεκάθαρο απο το ΦΕΚ της 2ΓΒ και θα είναι και στο επόμενο (2η φουρνιά 2Γ) ότι όποιος διοριστεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης Να ξέρετε ότι έχει ήδη περάσει και ποινή 3 ετους αποκλεισμού σε περίπτωση μη αποδοχής που θα εφαρμοστεί από εδώ και περα και επίσης η υποχρεωτική 5ετια θα γίνει 10ετια για όλους. Ψάξτε τα λίγο και θα τα βρείτε ολα Οτι να ναι
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 18:45:42 GMT
Βάσει της συμβουλης του, ο προέδρος ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ οτι οσοι αποδεχθούν διορισμό δεν θα εχουν δικαίωμα να αιτηθουν σε νεα προκήρυξη! Αλλιώς προς τι το ρίσκο; Πολύ καλά κάνεις και μας ενημερώνεις... Αλλά παράκληση... να παρουσιάζεις τα γεγονότα σε ολη τους την έκταση εξαρχής! Σταδιακή παρουσίαση προκαλεί παρεξηγήσεις, και αγχώνει πολλούς! Σε ευχαριστω!!!! Αναλυοντας κειμενικα την απαντηση του προεδρου, οντως δειχνει προς αυτη την κατευθυνση, αλλα αναλυοντας κειμενικα το σχολιο αυτο, η λεξη "ξεκαθαριζει" ειναι πολυ ισχυρη, και βασικα δεν ταιριαζει σε καμια απο τις απαντησεις του προεδρου που εχω δει
Απο την αλλη, τι σημασια εχει; Οταν βγουν τα οριστικα, ή λιγο πριν ή λιγο μετα, θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ τι ισχυει και τι δεν ισχυει. Αν τελικα ισχυσει το αντιθετο τι θα κανουμε δηλαδη; Καταγγελια γιατι ο προεδρος (πιθανον) ειχε πει (σε καποιον) το αντιθετο στο FB;
Σωστά... Συμπληρώνω... ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥ! Τωρα νομίζω είναι καλύτερα....
|
|
|
Post by nantia on Oct 30, 2024 18:46:35 GMT
Για όσους θα συμμετάσχουν στην επόμενη γβ θα ισχύει για αυτούς η 3ετης ποινή για επόμενες προκηρύξεις; Ναι, στις επόμενες θα έχει εφαρμογή το άρθρο 9 του νέου νόμου.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 30, 2024 19:13:51 GMT
Για όσους θα συμμετάσχουν στην επόμενη γβ θα ισχύει για αυτούς η 3ετης ποινή για επόμενες προκηρύξεις; Ναι, στις επόμενες θα έχει εφαρμογή το άρθρο 9 του νέου νόμου. Θενξ Νάντια! Άντε με το καλό να τελειώνετε και σεις να περνούμε σειρά. Λέμε τώρα...
|
|