|
Post by ioannis85 on Oct 30, 2024 13:17:06 GMT
Προσωπικά θα πόνταρα πρόεδρο γιατι επεσε μεσα οταν ειχε πει "προσωρινα τέλος Ιουλίου''.
Απλά στη μικρή πιθανότα που δε δικαιωθεό ο πρόεδρος θεωρώ οτι παμε για μεσα Γεναρη, μετα τις γιορτες.
Φυσικά όλο αυτό ειναι δυσσάρεστη κατάσταση καθως κανεςι δε μπορει να κανει ενα στοιχειώδη προγραμματισμό (αν δουλευει ποτε θα παραιτηθει, μετακομισεις κτλ....)
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 13:22:14 GMT
Γενικά είναι πιθανό το σενάριο οι ήδη διοριστέοι να μπορούν να ξανακάνουν αίτηση στην επόμενη προκήρυξη, ή θα υπάρξουν ίσως χρονικές "δικλείδες" για να μην ξανακάνουν; Έχει πει ο πρόεδρος πως ΔΕΝ θα μπορουν Δεν ισχύει αυτό. Τον ρώτησα μόλις. Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό.
|
|
|
Post by ioannis85 on Oct 30, 2024 13:48:25 GMT
Προσωπικά θα πόνταρα πρόεδρο γιατι επεσε μεσα οταν ειχε πει "προσωρινα τέλος Ιουλίου''. Απλά στη μικρή πιθανότα που δε δικαιωθεό ο πρόεδρος θεωρώ οτι παμε για μεσα Γεναρη, μετα τις γιορτες. Φυσικά όλο αυτό ειναι δυσσάρεστη κατάσταση καθως κανεςι δε μπορει να κανει ενα στοιχειώδη προγραμματισμό (αν δουλευει ποτε θα παραιτηθει, μετακομισεις κτλ....) Και δεν εβαλα και τη παραμετρο , για όσους βρισκονται χαμηλα όπως εγώ , τις μεταπηδήσεις σε θεση χαμηλότερης προτίμησης ή το να μείνεις εκτός διορισμού σε περίπτωση δικαίωσης ενστάσεων.... δύσκολη κατάσταση για να τραβήξει και μετά τις 29.11.2024...................
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 30, 2024 13:59:21 GMT
Έχει πει ο πρόεδρος πως ΔΕΝ θα μπορουν Δεν ισχύει αυτό. Τον ρώτησα μόλις. Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Μην μπερδεύετε τις έννοιες διοριστέων με διορισμένων. Οι προκυρήξεις λογικά θα βγούνε όταν η πλειοψηφία είναι διορισμένοι. Δηλαδή μετά τις ορκομωσίες. Μέχρι την ορκομωσία θεωρείται κάποιος διοριστεος και λογικό είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει. Δεν είπε τίποτα παράλογο ο πρόεδρος
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 30, 2024 14:00:13 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Συγγνώμη αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί κάποια άτομα δεν έκαναν αίτηση στην πρώτη προκήρυξη. Ρωτάω καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσετε. Δεν υπήρχαν θέσεις που να σας ενδιαφέρουν ή να είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας; 1) Ηταν υψηλοβαθμοι, δεν τους πολυαρεσαν οι θεσεις, φοβοταν κοφτη για διοριστεους σε επομενη ΓΒ 2) Ηταν μεσαιοχαμηλοβαθμοι, ηλπιζαν σε κοφτη διοριστεων σε επομενη ΓΒ για να χτυπησουν καπυτερες θεσεις Κυριως το 1 πιστευω, καθως στο 2 θα κυριαρχουσε ο φοβος μη εκδοσης νεων ΓΒ...
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 14:04:00 GMT
Δεν ισχύει αυτό. Τον ρώτησα μόλις. Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Μην μπερδεύετε τις έννοιες διοριστέων με διορισμένων. Οι προκυρήξεις λογικά θα βγούνε όταν η πλειοψηφία είναι διορισμένοι. Δηλαδή μετά τις ορκομωσίες. Μέχρι την ορκομωσία θεωρείται κάποιος διοριστεος και λογικό είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει. Δεν είπε τίποτα παράλογο ο πρόεδρος Συγγνώμη asxetouli αλλά εγώ κατάλαβα ότι θα μπορούν και οι διορισμένοι να κάνουν αίτηση 🤷
|
|
|
Post by nikos1978 on Oct 30, 2024 14:27:15 GMT
Με όλο το σεβασμό σε κάποιους, καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι να ναι. Είπαμε κουβέντα να γίνεται για να περνάει η ώρα μας αλλά όχι και έτσι. Δημιουργείται σύγχυση σε αρκετούς ανθρώπους που μπαίνουν στο forum για μια έγκυρη ενημέρωση και αντί αυτού τρελένονται περισσότερο. Η μοναδική αξιόπιστη πηγή είναι τα δημόσια έγγραφα και ότι αναγράφουν αυτά. Λίγο υπομονή μέχρι την έκδοση των επόμενων προκηρύξεων. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο λογαριασμός στο FB του Παπαϊωάννου να μην είναι δικός του ή στα μηνύματα που του στέλνετε να απαντά κανένα ανιψάκι του και να σας τρολάρει;
|
|
|
Post by marapp on Oct 30, 2024 14:38:47 GMT
Έχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα γράφουν ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, αργόσχολοι εντελώς, μεταμφιεσμένοι σε "επιτυγχόντες". Ποια δουλειά, ποιες "πολλές βάσιμες" ενστάσεις; Ποιον κοροϊδεύετε; 600 ενστάσεις του τύπου "δεν ήξερα δεν γνώριζα, είναι 600 εργάσιμες ώρες το πολύ. Με καφέ, τυρόπιτα και fb μαζί. Ένας υπάλληλος υποτίθεται εργάζεται 160 ώρες τον μήνα. 4 υπάλληλοι την έχουν βγάλει σε έναν μήνα τη δουλειά. Τι κουραφέξαλα είναι αυτά που μας δικαιολογείτε για Δεκέμβρη. Πόσα χρόνια θέλετε κύριοι αργόσχολοι; Ξέρετε εσείς, οι "επιτυχόντες"...
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 14:44:05 GMT
Με όλο το σεβασμό σε κάποιους, καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι να ναι. Είπαμε κουβέντα να γίνεται για να περνάει η ώρα μας αλλά όχι και έτσι. Δημιουργείται σύγχυση σε αρκετούς ανθρώπους που μπαίνουν στο forum για μια έγκυρη ενημέρωση και αντί αυτού τρελένονται περισσότερο. Η μοναδική αξιόπιστη πηγή είναι τα δημόσια έγγραφα και ότι αναγράφουν αυτά. Λίγο υπομονή μέχρι την έκδοση των επόμενων προκηρύξεων. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο λογαριασμός στο FB του Παπαϊωάννου να μην είναι δικός του ή στα μηνύματα που του στέλνετε να απαντά κανένα ανιψάκι του και να σας τρολάρει; Εεεεε οκ. Αν πιστεύετε ότι οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΣΕΠ δεν είναι αξιόπιστες ή ότι δεν είναι δικό του το προφίλ ή ότι τρολαρει το ανηψακι του είναι δικό σας θέμα. Δεν πιστεύω ότι γράφω ότι ναι, ούτε προσπαθώ να διαδώσω ψευδείς πληροφορίες. Καλώς ή κακώς, η συνομιλία με τον πρόεδρο είναι ένας τρόπος για να ενημερωνόμαστε. Αν αυτό σας προκαλεί σύγχυση ή δεν το θεωρείται έγκυρη ενημέρωση μην διαβάζετε τα συγκεκριμένα σχόλια.
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 15:27:39 GMT
Δεν ισχύει αυτό. Τον ρώτησα μόλις. Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Φυσικα και εχουν εξαιρεθει απο τον αποκλεισμο. Ο προεδρος ειπε οτι οι διορισμενοι δε θα εχουν ποινη / αποκλεισμο, αλλα ειπε και οτι δε θα μπορουν στη δευτερη προκηρυξη. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Για να το ξεκαθαρίσω και να λήξει εδώ το θέμα (γιατί εγώ είχα σαν πρόθεση να ενημερώσω και νομίζουν κάποιοι ότι έχω ως στόχο την παραπληροφόρηση): -Θα μπορούν οι διοριστεοι της 3ΓΒ να κάνουν αίτηση στη νέα προκήρυξη; -Οι επιτυχόντες του γραπτού έχουν εξαιρεθεί από τον αποκλεισμό. Η συμβουλή μου είναι ότι θα ήταν ριψοκίνδυνο να βασιστούν αόριστα στην επόμενη προκήρυξη χωρίς να ξέρουν ποιες θέσεις θα έχει. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας, τι να πω; 🤷
|
|
|
Post by Mona_Liza on Oct 30, 2024 15:32:28 GMT
Ο προεδρος απανταει κυριως μονολεκτικα σε οποια screenshot εχω δει εγω με τα ματια μου(εγκυρα απο γνωστους) ... το πολυ να γραψει 5-6 λεξεις. Οχι να δωσει κ συμβουλη....περιεργο μου φαινεται
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 30, 2024 15:35:05 GMT
Μην μπερδεύετε τις έννοιες διοριστέων με διορισμένων. Οι προκυρήξεις λογικά θα βγούνε όταν η πλειοψηφία είναι διορισμένοι. Δηλαδή μετά τις ορκομωσίες. Μέχρι την ορκομωσία θεωρείται κάποιος διοριστεος και λογικό είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει. Δεν είπε τίποτα παράλογο ο πρόεδρος Συγγνώμη asxetouli αλλά εγώ κατάλαβα ότι θα μπορούν και οι διορισμένοι να κάνουν αίτηση 🤷 Κανένα πρόβλημα. Και εγώ προσπαθώ να κρίνω τα λεγόμενα τους με βάση αυτά που γνωρίζω. Μην ξεχνάτε ότι οι πολιτικοί και οι έχοντες δημόσιες θέσεις πάντα μιλάνε με τρόπο που μπορεί να καταλάβει ο καθένας κάτι διαφορετικό και να ισχύει κάτι άλλο. Μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος είναι δικηγόρος. Μπορεί να περιμένουμε άλλα και άλλα να μας παρουσιάσει. Μέχρι να δούμε τις επόμενες προκυρήξεις δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τον αριθμό των θέσεων ούτε για τους όρους συμμετοχής. Ακόμα και αν κάποιοι σκέφτονται άρνηση με την πιθανότητα διορισμού σε καλύτερη θέση ας ψάξουν πρώτα την πιθανότητα νεων θέσεων στις περιοχές και τους φορείς που επιθυμούν για να μην χάσουν το δεδομένο για κάτι χειρότερο. Αυτό το 5000-6000-7000 θέσεις δεν μου λέει κάτι αυτή τη στιγμή. Όλα είναι προς το παρόν λόγια. Η μετάφραση των θέσεων και η υλοποίηση είναι τα σημαντικότερα.
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 15:38:06 GMT
Ο προεδρος απανταει κυριως μονολεκτικα σε οποια screenshot εχω δει εγω με τα ματια μου(εγκυρα απο γνωστους) ... το πολυ να γραψει 5-6 λεξεις. Οχι να δωσει κ συμβουλη....περιεργο μου φαινεται 😂😂💀 Ίσως είναι όντως το τρολ ανιψάκι του προέδρου; Ή πιστεύετε ότι λέω ψέματα;
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 15:42:10 GMT
Συγγνώμη asxetouli αλλά εγώ κατάλαβα ότι θα μπορούν και οι διορισμένοι να κάνουν αίτηση 🤷 Κανένα πρόβλημα. Και εγώ προσπαθώ να κρίνω τα λεγόμενα τους με βάση αυτά που γνωρίζω. Μην ξεχνάτε ότι οι πολιτικοί και οι έχοντες δημόσιες θέσεις πάντα μιλάνε με τρόπο που μπορεί να καταλάβει ο καθένας κάτι διαφορετικό και να ισχύει κάτι άλλο. Μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος είναι δικηγόρος. Μπορεί να περιμένουμε άλλα και άλλα να μας παρουσιάσει. Μέχρι να δούμε τις επόμενες προκυρήξεις δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τον αριθμό των θέσεων ούτε για τους όρους συμμετοχής. Ακόμα και αν κάποιοι σκέφτονται άρνηση με την πιθανότητα διορισμού σε καλύτερη θέση ας ψάξουν πρώτα την πιθανότητα νεων θέσεων στις περιοχές και τους φορείς που επιθυμούν για να μην χάσουν το δεδομένο για κάτι χειρότερο. Αυτό το 5000-6000-7000 θέσεις δεν μου λέει κάτι αυτή τη στιγμή. Όλα είναι προς το παρόν λόγια. Η μετάφραση των θέσεων και η υλοποίηση είναι τα σημαντικότερα. Σε αυτό που λέτε συμφωνώ απόλυτα. Εμείς δίνουμε ερμηνείες στα λεγόμενά τους. Εάν δεν βγει η προκήρυξη, να δούμε ακριβώς τι λέει, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.
|
|
|
Post by iraklee on Oct 30, 2024 16:00:33 GMT
Παιδιά εγώ με τα ίδια δικαιολογητικά(δεν τα άλλαξα) στην 3ΓΒ δεν θεωρήθηκα τρίτεκνος, ενώ στην 1ΓΒ ήμουν (26-30 και σπουδαστής σε ΑΕΙ). Επειδή δυστυχώς τώρα το είδα, ξέρετε τι μπορεί να έφταιξε ή αν πάρω στον ΑΣΕΠ αν θα με βοηθήσουν πάνω σε αυτό ? Ρωτάω για να μην την ξανά πατήσω στην επόμενη και τελευταία.. Αν ρωτήσεις το ΑΣΕΠ και σου δώσει επίσημη απάντηση ενημέρωσε και εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|