dim28
Wednesday
|
Post by dim28 on Nov 3, 2024 11:33:43 GMT
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Αποτελέσματα
Κατάταξη
Κριτήρια αναζήτησης: Όλες
Κωδικός προκύρηξης: 3ΓΒ (ισχύει για όλες τις προκυρήξεις)
--> Αναζήτηση
Εμφανίζει τον πίνακα κατάταξης.
Στήλες: κωδικός θέσης, σειρά στη θέση. Καλησπέρα! Σας ανοίγει η σελίδα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες; Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει. Ενημέρωση: τώρα μπαίνει.
|
|
|
Post by ev27 on Nov 3, 2024 11:38:27 GMT
Καλησπέρα! Σας ανοίγει η σελίδα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες; Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει. Ενημέρωση: τώρα μπαίνει. Η 3Γβ δεν φαινεται. Εγώ τουλάχιστον δεν την βλέπω. Το είδε κάποιος ή απλά έτσι θα το βλέπουμε μετά που θα βγουν τα οριστικά;
|
|
|
Post by sotostath on Nov 3, 2024 11:40:35 GMT
Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει. Ενημέρωση: τώρα μπαίνει. Η 3Γβ δεν φαινεται. Εγώ τουλάχιστον δεν την βλέπω. Το είδε κάποιος ή απλά έτσι θα το βλέπουμε μετά που θα βγουν τα οριστικά; Δεν εχουν βγει ακόμη,ο προφήτης βλέπει στο μέλλον....
|
|
|
Post by konstantinos84 on Nov 3, 2024 11:41:05 GMT
Καλησπέρα! Σας ανοίγει η σελίδα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες; Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει. Ενημέρωση: τώρα μπαίνει. Μπήκα αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή 3ΓΒ. Σε εσάς;
|
|
|
Post by ev27 on Nov 3, 2024 11:46:22 GMT
Η 3Γβ δεν φαινεται. Εγώ τουλάχιστον δεν την βλέπω. Το είδε κάποιος ή απλά έτσι θα το βλέπουμε μετά που θα βγουν τα οριστικά; Δεν εχουν βγει ακόμη,ο προφήτης βλέπει στο μέλλον.... Άντε και κατατρόμαξα!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Nov 3, 2024 11:50:40 GMT
Με κανένα. Δεν τα έχουν βγάλει για την 3γβ. Ας ελπίσουμε να τα βγάλουν αμέσως μετά τα οριστικά. Θα έχει όμως μέχρι 3 αναπληρώσεις. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να τα βγάλει και κάποιος μόνος του. Ας πάρει ναχει ντεπόν για ελέφαντα και καλή διασκέδαση. Τελικά είπαν, για τους φορείς που έχουν παραπάνω κωδικούς για μια θέση, πώς θα επιλέγουν ποια θέση θα πάει σε ποιο υποψήφιο ; Με σειρά κατάταξης θα διαλέξουμε; Sent from my Phone using Tapatalk Kαλησπέρα. Η επιλογή γίνεται με απόφαση προισταμένων του κάθε τμήματος και αφού σε 2η φάση οι διορισθέντες στείλουν Βιογραφικό σημείωμα και στείλουν την δική τους επιλογή θέσης με σειρά προτεραιότητας από το 1 ώς πχ το 8. Αυτό έμαθα ότι έγινε σε Υπουργείο. Αλλού δεν ξέρω αν γίνεται κάπως αλλιώς.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Nov 3, 2024 12:10:03 GMT
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;
Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
Δεν νομίζω ότι όλοι πληρώνουν Spotify και Ψυχολόγο αλλά σχηματίζεις μια εικόνα..
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τι είναι τούτο πάλι "η κερατίνη";
|
|
dim28
Wednesday
|
Post by dim28 on Nov 3, 2024 12:11:13 GMT
Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει. Ενημέρωση: τώρα μπαίνει. Μπήκα αλλά δεν μου εμφανίζει επιλογή 3ΓΒ. Σε εσάς; Δεν υπάρχει ούτε σε μένα. Αναφερόμουν πριν στη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
|
|
|
Post by Mona_Liza on Nov 3, 2024 12:18:48 GMT
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τι είναι τούτο πάλι "η κερατίνη"; Μονιμη θεραπεια ισιωτικης μαλλιων που γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ χρησιμη..δεν το ειπα με κριτικη διαθεση. Αλλα εχει καποιο κοστος, συνηθως υψηλο..
|
|
|
Post by billy on Nov 3, 2024 15:56:17 GMT
Μέχρι να βγουν τα οριστικά νομίζω θα την χρειαστούμε όλοι την θεραπεία κερατίνης, τα μαλλιά μας κρόσσια θα γίνουν απ'το στρες.
|
|
|
Post by stefmar on Nov 3, 2024 16:10:38 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ειναι αδύνατον να διαβάσω τα εκατοντάδες ποστ, αν εχει την καλοσυνη να μου πει καποιος σε ποιο σημειο βρισκομαστε; Θα βγουν αμεσα τα οριστικά 3γβ; Η επομενη προκηρυξη ξερουμε πότε; Εν τελει θα μετρήσουν τα πρόσθετα προσόντα; Ευχαριστω οποιον μπει στον κόπο
|
|
|
Post by sotostath on Nov 3, 2024 16:23:05 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ειναι αδύνατον να διαβάσω τα εκατοντάδες ποστ, αν εχει την καλοσυνη να μου πει καποιος σε ποιο σημειο βρισκομαστε; Θα βγουν αμεσα τα οριστικά 3γβ; Η επομενη προκηρυξη ξερουμε πότε; Εν τελει θα μετρήσουν τα πρόσθετα προσόντα; Ευχαριστω οποιον μπει στον κόπο Για τα οριστικά της 3ΓΒ ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ έχει πει επανειλημμένα τέλη Νοεμβρίου. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζουμε κάτι πιό συγκεκριμένο.
|
|
|
Post by Persefoni on Nov 3, 2024 16:28:27 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ειναι αδύνατον να διαβάσω τα εκατοντάδες ποστ, αν εχει την καλοσυνη να μου πει καποιος σε ποιο σημειο βρισκομαστε; Θα βγουν αμεσα τα οριστικά 3γβ; Η επομενη προκηρυξη ξερουμε πότε; Εν τελει θα μετρήσουν τα πρόσθετα προσόντα; Ευχαριστω οποιον μπει στον κόπο Οριστικά μετά τις 15/11 και μέχρι τέλη Νοέμβρη λένε όλοι μέχρι τώρα. Οι προσαυξήσεις θα μετρηθούν κανονικά στις νέες ΓΒ (δεν το άλλαξε ο νέος νόμος τελικά αυτό). Η επόμενη ΓΒ που θα βγει θα είναι για ΤΕ και αργότερα η ΠΕ, λογικά αφού έχουν διοριστεί οι της 3ΓΒ...
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Nov 3, 2024 19:04:30 GMT
Τι είναι τούτο πάλι "η κερατίνη"; Μονιμη θεραπεια ισιωτικης μαλλιων που γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ χρησιμη..δεν το ειπα με κριτικη διαθεση. Αλλα εχει καποιο κοστος, συνηθως υψηλο.. Ζωτικά προβλήματα, όχι αστεία.
|
|
ili
Kill Bill
|
Post by ili on Nov 3, 2024 22:16:22 GMT
Καποια ατομα και 5.000 ευρω να παιρνανε παλι δεν θα τους φτανανε. Ακου η κερατινη απαραιτητο εξοδο........τι αλλο θα δω γραμμενο στα αρθρα δε ξερω! Τι είναι τούτο πάλι "η κερατίνη"; Καλά αυτός που έγραψε αυτό το εκτός πραγματικότητας άρθρο... αυτός που το δημοσίευσε κιόλας...
|
|