|
Post by kostas1988 on Jan 24, 2024 18:00:08 GMT
Καμιά πρόβλεψη ή αν έχει ρωτήσει κανείς πότε περίπου το ΦΕΚ?
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jan 24, 2024 18:38:37 GMT
Η Μαντάμ Ζαίρα βλέπει το ΦΕΚ 19-23/2 και ορκωμοσία 15 και 22 Μαρτίου. Αφού όλοι προβλέπουν, γιατί όχι κι εγώ δηλαδή;
|
|
|
Post by andromeda on Jan 24, 2024 18:47:03 GMT
Καμιά πρόβλεψη ή αν έχει ρωτήσει κανείς πότε περίπου το ΦΕΚ? Τέλος Φεβρουαρίου είχαν πει πριν δύο εβδομάδες.
|
|
|
Post by marilia on Jan 24, 2024 18:53:03 GMT
Καμιά πρόβλεψη ή αν έχει ρωτήσει κανείς πότε περίπου το ΦΕΚ? Τέλος Φεβρουαρίου είχαν πει πριν δύο εβδομάδες. Είναι και μεγαλύτερος ο Φεβρουάριος φέτος... Την πατήσαμε 🤣
|
|
|
Post by diesdda on Jan 24, 2024 19:50:08 GMT
Καμιά πρόβλεψη ή αν έχει ρωτήσει κανείς πότε περίπου το ΦΕΚ? Τέλος Φεβρουαρίου είχαν πει πριν δύο εβδομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουν 10-11 εβδομάδες μεταξύ ΦΕΚ κατανομής και ΦΕΚ διορισμού όταν στην Α' Φάση είχαν κάνει 7 εβδομάδες και μέχρι τώρα τα χρονικά διαστήματα με την Α' Φάση των σταδίων που έχουν προηγηθεί είναι πολύ παρόμοια σε περίοδο.
|
|
|
Post by andromeda on Jan 24, 2024 19:58:46 GMT
Τέλος Φεβρουαρίου είχαν πει πριν δύο εβδομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουν 10-11 εβδομάδες μεταξύ ΦΕΚ κατανομής και ΦΕΚ διορισμού όταν στην Α' Φάση είχαν κάνει 7 εβδομάδες και μέχρι τώρα τα χρονικά διαστήματα με την Α' Φάση των σταδίων που έχουν προηγηθεί είναι πολύ παρόμοια σε περίοδο. Φαίνεται ότι είχαν πει από την Διεύθυνση προσωπικού ότι σκοπίμως καθυστερούν το ΦΕΚ διορισμού γιατί τους δεσμεύει ο ένας μήνας από την έκδοση του μέχρι την ορκωμοσία, και το καθυστερούν γιατί δεν είναι έτοιμη η ΦΟΤΑ. Αυτά από τα λεγόμενα της υπαλλήλου.
|
|
|
Post by diesdda on Jan 24, 2024 20:32:38 GMT
Α, ναι, ορθά πράττουν, τότε.
Πάντως, με "τρομάζουν" που ακόμη καλούν για πρόσθετα δικαιολογητικά, ήλπιζα ότι πλέον είμαστε απλά σε αναμονή, οι περισσότεροι πλέον έχουμε δηλώσει και παραίτηση...
|
|
hippo
Pink Panther
|
Post by hippo on Jan 25, 2024 7:29:15 GMT
Α, ναι, ορθά πράττουν, τότε. Πάντως, με "τρομάζουν" που ακόμη καλούν για πρόσθετα δικαιολογητικά, ήλπιζα ότι πλέον είμαστε απλά σε αναμονή, οι περισσότεροι πλέον έχουμε δηλώσει και παραίτηση... Κ εγώ πίστευα ότι έχουμε τελειώσει με αυτό το στάδιο του ελέγχου ....
|
|
|
Post by amaranthus on Jan 25, 2024 7:33:47 GMT
Ο έλεγχος θα συνεχιστεί και μετά τον διορισμό μας πάντως.
Μήπως έχει κάποιος κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγάλει η ΑΑΔΕ το ΦΕΚ διορισμού;
|
|
kater
Pink Panther
|
Post by kater on Jan 25, 2024 7:41:51 GMT
Καλημέρα! Μίλησα και εγώ με τη ΔΑΔΔ για την ορκωμοσία πε εφοριακων και μου είπε Μάρτιο κοφτά και περιεκτικά. Θα μας ειδοποιήσουν λέει τέλος Φεβρουαρίου με email για τις ημερομηνίες.
|
|
|
Post by andromeda on Jan 25, 2024 7:45:26 GMT
Καλημέρα! Μίλησα και εγώ με τη ΔΑΔΔ για την ορκωμοσία πε εφοριακων και μου είπε Μάρτιο κοφτά και περιεκτικά. Θα μας ειδοποιήσουν λέει τέλος Φεβρουαρίου με email για τις ημερομηνίες. Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Σήμερα καλέσατε; Σας ρώτησε σε ποιον κλάδο ανήκετε ή το είπατε εσείς;
|
|
kater
Pink Panther
|
Post by kater on Jan 25, 2024 7:54:53 GMT
Καλημέρα! Μίλησα και εγώ με τη ΔΑΔΔ για την ορκωμοσία πε εφοριακων και μου είπε Μάρτιο κοφτά και περιεκτικά. Θα μας ειδοποιήσουν λέει τέλος Φεβρουαρίου με email για τις ημερομηνίες. Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Σήμερα καλέσατε; Σας ρώτησε σε ποιον κλάδο ανήκετε ή το είπατε εσείς; Σήμερα κάλεσα, με ρώτησε η ίδια τι κατηγορία είμαι. Επίσης μίλησα τώρα με ΦΟΤΑ για ένα προσωπικό μου θέμα και παράλληλα μου είπε ο υπάλληλος ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο γιατί εκείνοι το έχουν ζητήσει. Έχουν οργανωθεί για να είναι εξ αποστάσεως. Οπότε μάλλον για αυτό η ορκωμοσία τον Μάρτιο 🤔
|
|
|
Post by marilia on Jan 25, 2024 7:57:50 GMT
Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Σήμερα καλέσατε; Σας ρώτησε σε ποιον κλάδο ανήκετε ή το είπατε εσείς; Σήμερα κάλεσα, με ρώτησε η ίδια τι κατηγορία είμαι. Επίσης μίλησα τώρα με ΦΟΤΑ για ένα προσωπικό μου θέμα και παράλληλα μου είπε ο υπάλληλος ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο γιατί εκείνοι το έχουν ζητήσει. Έχουν οργανωθεί για να είναι εξ αποστάσεως. Οπότε μάλλον για αυτό η ορκωμοσία τον Μάρτιο 🤔 εντάξει στο Μάρτιο έχουμε καταλήξει από καιρό, το θέμα είναι οτι ο Μάρτιος έχει 5 Παρασκευές....
|
|
|
Post by andromeda on Jan 25, 2024 8:00:24 GMT
Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Σήμερα καλέσατε; Σας ρώτησε σε ποιον κλάδο ανήκετε ή το είπατε εσείς; Σήμερα κάλεσα, με ρώτησε η ίδια τι κατηγορία είμαι. Επίσης μίλησα τώρα με ΦΟΤΑ για ένα προσωπικό μου θέμα και παράλληλα μου είπε ο υπάλληλος ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο γιατί εκείνοι το έχουν ζητήσει. Έχουν οργανωθεί για να είναι εξ αποστάσεως. Οπότε μάλλον για αυτό η ορκωμοσία τον Μάρτιο 🤔 Και πάλι ευχαριστούμε!!
|
|
|
Post by andromeda on Jan 25, 2024 8:10:26 GMT
Σήμερα κάλεσα, με ρώτησε η ίδια τι κατηγορία είμαι. Επίσης μίλησα τώρα με ΦΟΤΑ για ένα προσωπικό μου θέμα και παράλληλα μου είπε ο υπάλληλος ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο γιατί εκείνοι το έχουν ζητήσει. Έχουν οργανωθεί για να είναι εξ αποστάσεως. Οπότε μάλλον για αυτό η ορκωμοσία τον Μάρτιο 🤔 εντάξει στο Μάρτιο έχουμε καταλήξει από καιρό, το θέμα είναι οτι ο Μάρτιος έχει 5 Παρασκευές.... Πιστεύω ότι αυτό θα διευκρινιστεί τέλος Φεβρουαρίου.
|
|