nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Jan 23, 2024 15:32:31 GMT
Καλησπέρα, τα 950 έχουν προκύψει υστερα και απο την αφαιρεση των αυξημένων κρατήσεων που θα έχουμε στο πρώτο έτος; Αν δεν κάνω λάθος (μακάρι να κάνω) η εξέλιξη είναι 30€ αύξηση ανά 2 έτη υπηρσίας σύμφφωνα με το Μ.Κ. Περίπου 40 καθαρά, επίσης αν δεν κάνω λάθος
|
|
MarKi
Wednesday
|
Post by MarKi on Jan 23, 2024 15:40:30 GMT
Αν δεν κάνω λάθος (μακάρι να κάνω) η εξέλιξη είναι 30€ αύξηση ανά 2 έτη υπηρσίας σύμφφωνα με το Μ.Κ. Περίπου 40 καθαρά, επίσης αν δεν κάνω λάθος Ναι 59€ μικτά, καθαρά... με κρατήσεις δημοσίου δικαίου λογικά -30% χονδρικά; Γύρω στο -20% είμαι εγώ ως ΙΔΟΧ υπάλληλος.
|
|
|
Post by steliosg on Jan 23, 2024 17:49:42 GMT
Καλημέρα. 951 δόκιμος ΠΕ, δίχως ΠΜΣ, επίδομα τέκνων, προϋπηρεσία στο δημόσιο. Καλησπέρα, τα 950 έχουν προκύψει υστερα και απο την αφαιρεση των αυξημένων κρατήσεων που θα έχουμε στο πρώτο έτος; Μάλιστα. Είναι το καθαρό ποσό, ύστερα από τις κρατήσεις που έχει ο δόκιμος υπάλληλος (συμπεριλαμβανομένου και της extra κράτησης για το ΜΤΠΥ)
|
|
|
Post by georgia31 on Jan 23, 2024 17:52:39 GMT
Καλησπέρα, τα 950 έχουν προκύψει υστερα και απο την αφαιρεση των αυξημένων κρατήσεων που θα έχουμε στο πρώτο έτος; Μάλιστα. Είναι το καθαρό ποσό, ύστερα από τις κρατήσεις που έχει ο δόκιμος υπάλληλος (συμπεριλαμβανομένου και της extra κράτησης για το ΜΤΠΥ) Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by thanassiscon on Jan 24, 2024 10:58:58 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Με πήρανε τηλέφωνο από τη ΔΑΔ για ένα έγγραφο που έλειπε από το φάκελό μου. Επ' ευκαιρία τους ρώτησα αν γνωρίζουν κάποιο χρονοδιάγραμμα και μου απάντησαν μέσα Μαρτίου για έναρξη ΦΟΤΑ ή ανάληψη καθηκόντων για όσους δεν έχουν ΦΟΤΑ.
|
|
|
Post by vki on Jan 24, 2024 11:19:21 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Με πήρανε τηλέφωνο από τη ΔΑΔ για ένα έγγραφο που έλειπε από το φάκελό μου. Επ' ευκαιρία τους ρώτησα αν γνωρίζουν κάποιο χρονοδιάγραμμα και μου απάντησαν μέσα Μαρτίου για έναρξη ΦΟΤΑ ή ανάληψη καθηκόντων για όσους δεν έχουν ΦΟΤΑ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Άρα απ' ό, τι φαίνεται θα ορκιστουμε όλοι την ίδια περίοδο, είτε περνάμε από ΦΟΤΑ είτε όχι.
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 24, 2024 11:21:22 GMT
Καλησπέρα. Ευχαριστούμε.
Άρα ξεκινάμε μαζί. Αυτό είναι το ζουμί. Τουλάχιστον αυτό είπε ο/η συγκεκριμένος συνάδελφος στην ΑΑΔΕ.
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 24, 2024 12:49:53 GMT
vki Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πιστεύω ότι θα γίνει έτσι. Πιστεύω θα έχουμε διαφορά λίγων ημερών, όπως είχε ειπωθεί αρχικά. Απλά ο υπάλληλος έδωσε μια γενική απάντηση. Θα ορκιστούμε είτε 23/2 είτε 1/3, πάμε και στοίχημα. Αν το χάσεις, κερνάς τον πρώτο καφέ στη δουλειά! 🤣
|
|
|
Post by vki on Jan 24, 2024 13:16:24 GMT
vki Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πιστεύω ότι θα γίνει έτσι. Πιστεύω θα έχουμε διαφορά λίγων ημερών, όπως είχε ειπωθεί αρχικά. Απλά ο υπάλληλος έδωσε μια γενική απάντηση. Θα ορκιστούμε είτε 23/2 είτε 1/3, πάμε και στοίχημα. Αν το χάσεις, κερνάς τον πρώτο καφέ στη δουλειά! 🤣 Αποδέχομαι το στοίχημα, αν και νομίζω ότι θα το χάσεις!
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Jan 24, 2024 13:55:51 GMT
vki Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πιστεύω ότι θα γίνει έτσι. Πιστεύω θα έχουμε διαφορά λίγων ημερών, όπως είχε ειπωθεί αρχικά. Απλά ο υπάλληλος έδωσε μια γενική απάντηση. Θα ορκιστούμε είτε 23/2 είτε 1/3, πάμε και στοίχημα. Αν το χάσεις, κερνάς τον πρώτο καφέ στη δουλειά! 🤣 Αποδέχομαι το στοίχημα, αν και νομίζω ότι θα το χάσεις! Αν ορκιστουμε πριν από 1/3 τότε σας κερνάω και τους δύο 😂😂
|
|
|
Post by vki on Jan 24, 2024 14:12:07 GMT
😜😜😜
|
|
|
Post by kon1914 on Jan 24, 2024 16:51:26 GMT
Καλησπέρα.
Η ορκωμοσία δεν είναι που αναμένεται κάπου στα μέσα Μαρτίου;; Εμένα έτσι μου είχαν πει.
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Jan 24, 2024 17:11:22 GMT
Καλησπέρα. Η ορκωμοσία δεν είναι που αναμένεται κάπου στα μέσα Μαρτίου;; Εμένα έτσι μου είχαν πει. Ναι, αυτό είπαν και πάλι. Απλά κάποιοι βάζουν στοιχήματα ότι θα γίνει νωρίτερα
|
|
|
Post by kon1914 on Jan 24, 2024 17:19:08 GMT
Έχω πάρει, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, μαζεμένες τις δικαιούμενες άδειες για το 2024 στον φορέα όπου εργάζομαι, οι οποίες διαρκούν έως 1/3.
Με ανησυχούν αυτά τα στοιχήματα. Υποτίθεται αναζητούμε υπεύθυνη ενημέρωση στο φόρουμ 😂😂
|
|
namnat
Pink Panther
|
Post by namnat on Jan 24, 2024 17:55:23 GMT
Έχω πάρει, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, μαζεμένες τις δικαιούμενες άδειες για το 2024 στον φορέα όπου εργάζομαι, οι οποίες διαρκούν έως 1/3. Με ανησυχούν αυτά τα στοιχήματα. Υποτίθεται αναζητούμε υπεύθυνη ενημέρωση στο φόρουμ 😂😂 Ααααα, εμάς εδώ, της β φασης, έτσι μας αρέσει από την αρχη😅😂😂! Έχουμε την ενημέρωση μας, μας αρέσει να υπολογίζουμε πάντα σε κάτι συντομότερο (υπεραισιοδοξοι γαρ) και ρίχνουμε και τα στοιχηματάκια μας!!! Ποντάρω σε 2 φουρνιες, 8 και 15 Μαρτίου, ωραιότατες ημερομηνίες. Ειδικα το 8 το καλοβλεπω. Ε μετά, μια η καθαρά Δευτέρα, μια η 25η, ποιος να μπλέκει με ορκωμοσίες εκεί ανάμεσα,χαχαχχα Ας βγουν μια φορά και τα φεκ διορισμού 😅
|
|