|
Post by chroniusx on Jan 25, 2024 15:44:21 GMT
Δεν μπορούμε μέσω αναζήτησης να το βρούμε στο viber νομίζω. Στο fb υπάρχουν ήδη δύο ομάδες δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να γίνει και τρίτη. Το όνομα Facebook για την αναζήτηση είναι "Εφοριακοί 1Γ/2022 ΑΣΕΠ" Προαιρετικά οποίος θέλει συμμετέχει, σεβαστή κάθε άποψη
|
|
|
Post by marilia on Jan 25, 2024 15:54:20 GMT
Κάποιοι δεν έχουν fb γι'αυτό το ανέφερα. Στο viber τελικά θα μας βάλεις στην ομάδα? Να σου στείλουμε pm τα τηλέφωνα μας?
|
|
|
Post by chroniusx on Jan 25, 2024 16:02:55 GMT
Κάποιοι δεν έχουν fb γι'αυτό το ανέφερα. Στο viber τελικά θα μας βάλεις στην ομάδα? Να σου στείλουμε pm τα τηλέφωνα μας? για το viber ναι έστειλα pm το Facebook "Εφοριακοί 1Γ/2022 ΑΣΕΠ"
|
|
|
Post by corsair on Jan 25, 2024 16:26:38 GMT
Εν όψει της επικείμενης υλοποίησης του εισαγωγικού προγράμματος για την εκπαίδευση των νεοδιόριστων τελωνειακών υπαλλήλων της Β΄ εκπαιδευτικής σειράς της 1Γ/2022 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η οποία αποτελείται από 189 περίπου νέους υπαλλήλους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα της θεωρητικής εκπαίδευσης του Α΄ Σταδίου θα υλοποιηθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΦΟ.Τ.Α., σε τέσσερα (4) Τμήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν διαδοχικά με διαφορά μιας εβδομάδας. Σύμφωνα με τον έως σήμερα σχεδιασμό της ΦΟ.Τ.Α. (χωρίς αυτό να είναι οριστικοποιημένο) η έναρξη του προγράμματος για το πρώτο τμήμα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. Το κανω επικολληση εδω για να μην σας γραφω λαθος πληροφοριες. Καλη αρχη συναδελφοι!!! Η θεωρητική εκπαίδευση θαναι εξ αποστάσεως έτσι; αν θες να καταθέσεις χαρτιά για αναγνώριση ετών στο Δημόσιο ή και ιδιωτικό τομέα; πότε θα το κάνεις; μεταπτυχιακό οτιδήποτε; και ποια διαδικασία;
|
|
|
Post by mitsos on Jan 25, 2024 16:34:58 GMT
Κάποιοι δεν έχουν fb γι'αυτό το ανέφερα. Στο viber τελικά θα μας βάλεις στην ομάδα? Να σου στείλουμε pm τα τηλέφωνα μας? για το viber ναι έστειλα pm το Facebook "Εφοριακοί 1Γ/2022 ΑΣΕΠ" [br Πώς μπορώ να γίνω μέλος της ομάδας στο Viber; Δεν έχω facebook και θέλω να ενημερώνονται.
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Jan 25, 2024 16:39:46 GMT
Εν όψει της επικείμενης υλοποίησης του εισαγωγικού προγράμματος για την εκπαίδευση των νεοδιόριστων τελωνειακών υπαλλήλων της Β΄ εκπαιδευτικής σειράς της 1Γ/2022 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η οποία αποτελείται από 189 περίπου νέους υπαλλήλους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα της θεωρητικής εκπαίδευσης του Α΄ Σταδίου θα υλοποιηθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΦΟ.Τ.Α., σε τέσσερα (4) Τμήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν διαδοχικά με διαφορά μιας εβδομάδας. Σύμφωνα με τον έως σήμερα σχεδιασμό της ΦΟ.Τ.Α. (χωρίς αυτό να είναι οριστικοποιημένο) η έναρξη του προγράμματος για το πρώτο τμήμα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. Το κανω επικολληση εδω για να μην σας γραφω λαθος πληροφοριες. Καλη αρχη συναδελφοι!!! Η θεωρητική εκπαίδευση θαναι εξ αποστάσεως έτσι; αν θες να καταθέσεις χαρτιά για αναγνώριση ετών στο Δημόσιο ή και ιδιωτικό τομέα; πότε θα το κάνεις; μεταπτυχιακό οτιδήποτε; και ποια διαδικασία; Στην ημέρα της ορκωμοσίας η οποία γίνεται δια ζώσης.
|
|
argi
Kill Bill
|
Post by argi on Jan 25, 2024 17:07:06 GMT
Η ομάδα των τελωνειακών στο viber υπάρχει ακόμα?Θα ήθελα να συμμετέχω.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει!
|
|
|
Post by marilia on Jan 25, 2024 18:14:34 GMT
όποιος θέλει μπορεί να στείλει μήνυμα σε μένα ή στον chroniusx για να σας προσθέσουμε στην ομάδα εφοριακών στο viber.
|
|
|
Post by jouhmarou on Jan 26, 2024 8:01:35 GMT
Καλημέρα, όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται για γκαρσονιέρα 35τμ στο μοσχάτο ας μου στείλει pm. (αν lina το post δεν συνάδει με τα ενδιαφέροντα της ομάδας παρακαλώ πολύ να διαγραφεί) σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by amaranthus on Jan 26, 2024 8:48:31 GMT
Καλημέρα!
Το ΦΕΚ πότε περίπου το περιμένουμε;
|
|
|
Post by marilia on Jan 26, 2024 8:57:40 GMT
καλημέρα! εμείς το περιμένουμε ήδη! τώρα αυτοί μάλλον θα το βγάλουν τέλη Φεβρουαρίου..
|
|
|
Post by corsair on Jan 26, 2024 22:00:39 GMT
Η ομάδα των τελωνειακών στο viber υπάρχει ακόμα?Θα ήθελα να συμμετέχω.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει! Υπάρχει νέα ομάδα που έχουν φτιάξει χωρίς προβλήματα. Καιι εγώ πριν 2 μέρες μπήκα. Νομίζω ήσουν και στην παλιά;;
|
|
argi
Kill Bill
|
Post by argi on Jan 27, 2024 7:36:43 GMT
Η ομάδα των τελωνειακών στο viber υπάρχει ακόμα?Θα ήθελα να συμμετέχω.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει! Υπάρχει νέα ομάδα που έχουν φτιάξει χωρίς προβλήματα. Καιι εγώ πριν 2 μέρες μπήκα. Νομίζω ήσουν και στην παλιά;; Οχι, δεν είχα μπει στην παλιά.Εστειλα μνμ να με προσθέσουν σε αυτή.
|
|
|
Post by argiro7 on Jan 27, 2024 11:06:40 GMT
Υπάρχει νέα ομάδα που έχουν φτιάξει χωρίς προβλήματα. Καιι εγώ πριν 2 μέρες μπήκα. Νομίζω ήσουν και στην παλιά;; Οχι, δεν είχα μπει στην παλιά.Εστειλα μνμ να με προσθέσουν σε αυτή.
|
|
|
Post by thanassiscon on Jan 27, 2024 16:13:45 GMT
Α, ναι, ορθά πράττουν, τότε. Πάντως, με "τρομάζουν" που ακόμη καλούν για πρόσθετα δικαιολογητικά, ήλπιζα ότι πλέον είμαστε απλά σε αναμονή, οι περισσότεροι πλέον έχουμε δηλώσει και παραίτηση... Ήταν η δεύτερη φορά που με καλέσανε. Είχαν ξανακαλέσει και το Δεκέμβριο για άλλο χαρτί.
|
|