|
Post by katerinakaf on Jan 28, 2024 11:36:21 GMT
Η ομάδα των τελωνειακών στο viber υπάρχει ακόμα?Θα ήθελα να συμμετέχω.Αν ξέρει κάποιος ας μου πει! Ναι υπάρχει κανονικά… στείλε μου pm αν θέλεις
|
|
|
Post by katerinakaf on Jan 28, 2024 11:37:14 GMT
Οποίος είναι τελωνειακος και θέλει να έρθει στην ομάδα του viber που έχουμε κάνει ας μου στείλει pm
|
|
|
Post by chroniusx on Jan 28, 2024 16:42:45 GMT
Οποία/ος είναι Εφοριακός και θέλει να έρθει στην ομάδα του viber που έχουμε κάνει ας μου στείλει pm
|
|
|
Post by marilia on Jan 28, 2024 18:15:22 GMT
|
|
|
Post by fr33k3r on Jan 28, 2024 19:42:07 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι
|
|
|
Post by marilia on Jan 28, 2024 20:45:31 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Δεν είναι θέμα απομόνωσης. Ούτε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με ορκωμοσία κλπ θα μείνουν κρυφές και δε θα δημοσιευτούν στο φόρουμ. Μια πιο άμεση συζήτηση πάει να γίνει που ήδη οι τελωνειακοί το κάνουν εδώ και μήνες.
|
|
|
Post by niki81 on Jan 28, 2024 20:55:02 GMT
Οποία/ος είναι Εφοριακός και θέλει να έρθει στην ομάδα του viber που έχουμε κάνει ας μου στείλει pm η ίδια ομάδα με την ομάδα στο Facebook δεν είναι;
|
|
|
Post by chroniusx on Jan 29, 2024 7:08:11 GMT
Οποία/ος είναι Εφοριακός και θέλει να έρθει στην ομάδα του viber που έχουμε κάνει ας μου στείλει pm η ίδια ομάδα με την ομάδα στο Facebook δεν είναι; στο Facebook "Εφοριακοί 1Γ/2022 ΑΣΕΠ"
|
|
|
Post by thanassiscon on Jan 29, 2024 11:17:09 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Οι δημοσιονομικοί γέλασαν, γιατί οι δημοσιονομικοί ξέρουν...
|
|
|
Post by amaranthus on Jan 29, 2024 11:23:26 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Οι δημοσιονομικοί γέλασαν, γιατί οι δημοσιονομικοί ξέρουν... Υπάρχει ομάδα δημοσιονομικων;
|
|
|
Post by thanassiscon on Jan 29, 2024 11:27:13 GMT
Οι δημοσιονομικοί γέλασαν, γιατί οι δημοσιονομικοί ξέρουν... Υπάρχει ομάδα δημοσιονομικων; Ακριβώς αυτό εννοούσα Πρέπει να είμαστε με το ζόρι 10 άτομα αν μετρήσουμε και τις δυο φάσεις.
|
|
|
Post by amaranthus on Jan 29, 2024 11:39:37 GMT
Υπάρχει ομάδα δημοσιονομικων; Ακριβώς αυτό εννοούσα Πρέπει να είμαστε με το ζόρι 10 άτομα αν μετρήσουμε και τις δυο φάσεις. Πώς μπορεί να μπει κάποιος
|
|
|
Post by thanassiscon on Jan 29, 2024 11:54:16 GMT
Ακριβώς αυτό εννοούσα Πρέπει να είμαστε με το ζόρι 10 άτομα αν μετρήσουμε και τις δυο φάσεις. Πώς μπορεί να μπει κάποιος Δεν υπάρχει, it was a joke. Είμαστε ελάχιστοι και κανένας δεν έχει ασχοληθεί να φτιάξει μια. Update: είμαστε ακριβώς 3 άτομα στη Β φάση και 7 στην Α φάση.
|
|
|
Post by chroniusx on Jan 29, 2024 18:19:42 GMT
Πώς μπορεί να μπει κάποιος Δεν υπάρχει, it was a joke. Είμαστε ελάχιστοι και κανένας δεν έχει ασχοληθεί να φτιάξει μια. Update: είμαστε ακριβώς 3 άτομα στη Β φάση και 7 στην Α φάση. Ελάτε με την ομάδα των εφοριακών σας θέλουμε!!
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Jan 29, 2024 20:16:19 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Καλα σωθηκες τωρα, ειμαστε αλλη ρατσα εμεις Αλλωστε ολοι σχεδον στο ιδιο κτιριο θα βρεθουμε και θα τα λεμε εκει live
|
|