|
Post by fr33k3r on Jan 29, 2024 20:38:36 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Καλα σωθηκες τωρα, ειμαστε αλλη ρατσα εμεις Αλλωστε ολοι σχεδον στο ιδιο κτιριο θα βρεθουμε και θα τα λεμε εκει live
Εκτός και δεν είμαστε όλοι μαζί εκεί την ίδια στιγμή...τώρα δεν έχει μεγάλη σημασία, μετά νομίζω θα είναι πιο χρήσιμο, γιατί δεν νομίζω να πολυ μπαίνουμε εδώ για updates
|
|
|
Post by jases on Jan 30, 2024 9:02:21 GMT
Καλα σωθηκες τωρα, ειμαστε αλλη ρατσα εμεις Αλλωστε ολοι σχεδον στο ιδιο κτιριο θα βρεθουμε και θα τα λεμε εκει live
Εκτός και δεν είμαστε όλοι μαζί εκεί την ίδια στιγμή...τώρα δεν έχει μεγάλη σημασία, μετά νομίζω θα είναι πιο χρήσιμο, γιατί δεν νομίζω να πολυ μπαίνουμε εδώ για updates
Μετρήστε και εμένα στους Πληροφορικούς
|
|
|
Post by ap11 on Jan 30, 2024 9:28:24 GMT
Βλέπω ότι υπάρχει τάση απομόνωσης από τώρα, ανά ειδικότητα...Πληροφορικοί όλου του κόσμου, για να ξυπνήσουμε λιγάκι Καλα σωθηκες τωρα, ειμαστε αλλη ρατσα εμεις Αλλωστε ολοι σχεδον στο ιδιο κτιριο θα βρεθουμε και θα τα λεμε εκει live Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να έρθουμε σε επαφή από τώρα (μέσω κάποιου ΜΚΔ) οι Πληροφορικοί για να ανταλλάξουμε πληροφορίες σχετικά με τα υπηρεσιακά, μισθολογικά κλπ., ώστε να αποφασίσουμε και όσοι ακόμη το σκεφτόμαστε και δεν έχουμε κάποια άλλη πηγή πληροφόρησης. Συμφωνώ με τον fr33k3r.
|
|
|
Post by papadim on Jan 30, 2024 10:19:06 GMT
Μεταφέρω σχόλιο συναδέλφου από το Viber εφοριακών:
«Καλημερα στους συναδελφους, μολις μιλησα με Ανθρ. Δυναμικο, το φεκ διορισμου μου ειπε το περιμενουμε απο μερα σε μερα, τη ρωτησα δλδ μεσα στη βδομαδα? Και μου απαντησε εξαρταται απο το Εθνικο Τυπογραφειο, αρα ειναι θεμα ημερων»
Μακάρι να ισχύει και να έχουμε νέα μέσα στην εβδομάδα!
|
|
|
Post by andromeda on Jan 30, 2024 10:56:49 GMT
Μεταφέρω σχόλιο συναδέλφου από το Viber εφοριακών: «Καλημερα στους συναδελφους, μολις μιλησα με Ανθρ. Δυναμικο, το φεκ διορισμου μου ειπε το περιμενουμε απο μερα σε μερα, τη ρωτησα δλδ μεσα στη βδομαδα? Και μου απαντησε εξαρταται απο το Εθνικο Τυπογραφειο, αρα ειναι θεμα ημερων» Μακάρι να ισχύει και να έχουμε νέα μέσα στην εβδομάδα! Άντε, μακάρι!!!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 30, 2024 11:09:42 GMT
Καλημέρα. Να φτιάξω ένα community στο Viber για πληροφορικούς και δημοσιονομικούς; Ούτως ή άλλως χωρίς ΦΟΤΑ είμαστε όλοι. Θα λέμε τον πόνο μας για το πώς δεν θα βρίσκουμε parking. Είστε μέσα;
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Jan 30, 2024 11:13:12 GMT
Καλημέρα. Να φτιάξω ένα community στο Viber για πληροφορικούς και δημοσιονομικούς; Ούτως ή άλλως χωρίς ΦΟΤΑ είμαστε όλοι. Θα λέμε τον πόνο μας για το πώς δεν θα βρίσκουμε parking. Είστε μέσα; Εγω δεν εχω προβλημα, ειμαι της τεχνολογιας αλλωστε Καντο private να μη φαινεται τιποτα ωστε να μπουνε οσοι θελουν
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 30, 2024 11:32:33 GMT
Θα το κάνω group τότε. Στο community όποιος έχει το link μπαίνει αβέρτα. Public ομάδα είμαστε εδώ. Το forum είναι κορυφαίο άλλωστε.
Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν για Viber group πληροφορικών/δημοσιονομικών ας μου στείλει στοιχεία σε pm. Και όποιος έχει άλλη πρόταση ας την πει.
EDIT: Έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε. Πολύ ωραία, το προχωράω. Όταν βγει αυτό το πανέμορφο ΦΕΚ, θα κάνω και τσεκάρισμα τα ονόματα από εκεί. Μη ψάχνω τώρα στα Excel.
|
|
|
Post by 2gasep on Jan 30, 2024 12:08:10 GMT
|
|
|
Post by hikf92 on Jan 30, 2024 14:18:03 GMT
Καλησπέρα, μπορεί ένας δικηγόρος της α’ φάσης να μου πει ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να γίνει πριν την ορκομωσία όσον αφορά τη διαγραφή από το σύλλογο, κλείσιμο βιβλίων κλπ;
|
|
|
Post by theodleizer on Jan 30, 2024 20:16:37 GMT
Δυστυχώς επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα που έδωσαν και μεταξύ αυτών και συγγενικό μου πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Απλά θα βγάλουν εκ νέου καινούριο διαγωνισμό
|
|
hippo
Pink Panther
|
Post by hippo on Jan 31, 2024 9:15:10 GMT
Καλημέρα,
Ήθελα να ρωτήσω αν στις διακοπές του Πάσχα η ΦΟΤΑ κλείνει κάποιες ημέρες ή μόνο τις επίσημες αργίες;
Ευχαριστώ:-)
|
|
|
Post by ax85 on Jan 31, 2024 9:18:39 GMT
Καλημέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν στις διακοπές του Πάσχα η ΦΟΤΑ κλείνει κάποιες ημέρες ή μόνο τις επίσημες αργίες; Ευχαριστώ:-) Καλημέρα!! Τις επίσημες αργίες όπως κάθε υπηρεσία του Δημοσίου..
|
|
|
Post by socrates1980 on Jan 31, 2024 9:23:51 GMT
Δυστυχώς επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα που έδωσαν και μεταξύ αυτών και συγγενικό μου πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Απλά θα βγάλουν εκ νέου καινούριο διαγωνισμό Πατε καλά ;γιατι δωσαμε εξετασεις τοτε ;Είστε παλαβοί ;
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Jan 31, 2024 10:31:50 GMT
Δυστυχώς επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα που έδωσαν και μεταξύ αυτών και συγγενικό μου πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Απλά θα βγάλουν εκ νέου καινούριο διαγωνισμό Πατε καλά ;γιατι δωσαμε εξετασεις τοτε ;Είστε παλαβοί ; Καλημέρα. Αν και δεν μου αρέσει καθόλου το ύφος με το οποίο γράφεις, η απάντηση είναι ότι διαγωνισμό δίνεις για να πάρεις μόρια. Αν έχεις τα κατάλληλα μόρια, τότε διορίζεσαι. Αν περάσεις τη βάση ενός γραπτού διαγωνισμού, αυτό δεν συνεπάγεται διορισμό.
|
|