|
Post by evieliak on Mar 8, 2024 9:14:42 GMT
καλημέρα και με υγεία ο διορισμός, γνωρίζει κάποιος εάν όλες αυτές οι αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσουμε και να υπογράψουμε θα πρέπει να έχουν γνήσιο υπογραφής ή όχι? επίσης επειδή στη διεύθυνση οικονομικών δεν μπορώ να βγάλω γραμμή με τίποτα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνουμε για να ασφαλίσουμε και έμμεσα μέλη π.χ ανήλικα ευχαριστώ πολύ,
|
|
|
Post by dimitrisbas on Mar 8, 2024 12:14:34 GMT
καλημέρα και με υγεία ο διορισμός, γνωρίζει κάποιος εάν όλες αυτές οι αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσουμε και να υπογράψουμε θα πρέπει να έχουν γνήσιο υπογραφής ή όχι? επίσης επειδή στη διεύθυνση οικονομικών δεν μπορώ να βγάλω γραμμή με τίποτα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνουμε για να ασφαλίσουμε και έμμεσα μέλη π.χ ανήλικα ευχαριστώ πολύ, Oι υπεύθυνες δηλώσεις και αιτήσεις μπορεί να υπογραφούν και ψηφιακά μέσω gov.gr
|
|
|
Post by michailia84 on Mar 8, 2024 15:38:51 GMT
καλημέρα και με υγεία ο διορισμός, γνωρίζει κάποιος εάν όλες αυτές οι αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσουμε και να υπογράψουμε θα πρέπει να έχουν γνήσιο υπογραφής ή όχι? επίσης επειδή στη διεύθυνση οικονομικών δεν μπορώ να βγάλω γραμμή με τίποτα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνουμε για να ασφαλίσουμε και έμμεσα μέλη π.χ ανήλικα ευχαριστώ πολύ, Καλησπέρα, στο τηλέφωνο μου είπαν ότι οι ΥΔ σχετικά με τη μισθοδοσία/προϋπηρεσία ή μη στο Δημόσιο αρκεί να είναι χειρόγραφες, δε χρειάζονται γνήσιο της υπογραφής
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Mar 8, 2024 17:26:03 GMT
Καλησπέρα σας. Στην αίτηση υποβολής της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης έχει ένα "ΑΜΥ", το οποίο υποθέτω είναι Αριθμός Μητρώου Υπαλλήλου. Το αφήνουμε κενό ή μπορούμε να το βρούμε κάπως;
|
|
|
Post by kont55 on Mar 8, 2024 21:36:53 GMT
Καλησπέρα σας. Στην αίτηση υποβολής της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης έχει ένα "ΑΜΥ", το οποίο υποθέτω είναι Αριθμός Μητρώου Υπαλλήλου. Το αφήνουμε κενό ή μπορούμε να το βρούμε κάπως; Δεδομένου ότι, ακόμη, δεν έχουμε λάβει ΑΜ Υπαλλήλου, αναγράφουμε, αντ΄αυτού, τον ΑΦΜ μας.
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Mar 11, 2024 10:26:14 GMT
Καλησπέρα σας. Στην αίτηση υποβολής της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης έχει ένα "ΑΜΥ", το οποίο υποθέτω είναι Αριθμός Μητρώου Υπαλλήλου. Το αφήνουμε κενό ή μπορούμε να το βρούμε κάπως; Δεδομένου ότι, ακόμη, δεν έχουμε λάβει ΑΜ Υπαλλήλου, αναγράφουμε, αντ΄αυτού, τον ΑΦΜ μας. Ευχαριστώ πολύ, συνάδελφε. Επιτέλους, όλο αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 με την σχετική προκήρυξη τελειώνει σε λίγες μέρες. Ένα νέο ξεκινά στις 22/3/2024... 😊
|
|
thsa
Kill Bill
|
Post by thsa on Mar 12, 2024 9:49:49 GMT
Ξέρει καποιος που μπορει να βρουμε εαν υπάρχει καποιο υποδειγμα ή καποια συγκεκριμένη φόρμα για να συμπληρωσουμε σωστα την δηλωση περιουσιακης καταστασης που μας ζητανε στην ορκωμοσία μας για το διορισμό μας; Δεν ξερω τι πρεπει να αναφερουμε και ποια στοιχεια ακριβως πρεπει να γραψουμε...Εχει κανείς πιο ακριβη ενημερωση;
|
|
|
Post by vki on Mar 12, 2024 10:21:39 GMT
Καλησπέρα! Συμπληρωνεις τη φόρμα που επισυνάπτεται στο email της ανακοίνωσης διορισμού. Στον πίνακα Κινητά 2 με τις καταθέσεις κλπ, αναφέρεις όλες τις καταθέσεις, μετοχές κλπ στις οποίες είσαι δικαιούχος ή συνδικαιουχος, όπως και τυχόν συζύγου αντίστοιχα, ως εξης:
- Είδος : Όνομα τράπεζας, 3 τελευταία ψηφία IBAN
- Χρόνος κτήσης : ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού
- Αξία : υπόλοιπο του λογαριασμού τη μέρα που κάνεις και υπογράφεις την δήλωση περ. κατάστασης.
Κύριος : Υπάλληλος (αν είσαι ο κύριος δικαιούχος) Ή συνδικαιουχος Ή σύζυγος
Σε περίπτωση που δεν αρκεί κάποιος πίνακας, επανεκτυπωνεις νέα ιδια κενή σελίδα και συμπληρωνεις τα υπόλοιπα στην νέα σελίδα με την επισήμανση "συνέχεια από προηγούμενη σελίδα"
Αν για τους ΠΙΝΑΚΕΣ Β και Γ δεν υπάρχει κάτι να συμπληρώσεις, δεν καταθέτεις καθόλου εκείνες τις σελίδες.
|
|
thsa
Kill Bill
|
Post by thsa on Mar 12, 2024 10:37:45 GMT
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Ερωτηση για διευκρινιση:Στις καταθεσεις δεν θα γραψουμε ολους τους αριθμους του Iban? Μόνο τα τελευταια 3 ψηφία ειναι οκ;
|
|
|
Post by vki on Mar 12, 2024 10:52:12 GMT
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Ερωτηση για διευκρινιση:Στις καταθεσεις δεν θα γραψουμε ολους τους αριθμους του Iban? Μόνο τα τελευταια 3 ψηφία ειναι οκ; Ναι, έτσι μου είπαν. Είχα καλέσει στο 2103375439
|
|
|
Post by chroniusx on Mar 12, 2024 18:04:56 GMT
Καλησπέρα! Κι εγώ ενδιαφέρομαι. Καλημέρα Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία γι’ αυτό το θέμα, μου έδωσαν τις εξής οδηγίες. Στέλνουμε αίτηση (συντάσσουμε εμείς ένα κείμενο) στην οποία αναφέρουμε ότι : αιτούμαστε παράταση ορκωμοσίας, το συγκεκριμένο λόγο που θέλουμε παράταση (πχ λόγοι υγείας) και επισυνάπτουμε τυχόν σχετικό έγγραφο, μέχρι πότε θέλουμε παράταση, αναφέροντας συγκεκριμένη ημερομηνία (μέγιστο διάστημα έξι μήνες). Αριστερά στην αίτηση αναγράφουμε τα στοιχεία μας. Μου είπαν ότι απάντηση θα λάβουμε σύντομα. Πιστεύω ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής της αίτησης είναι αυτή που αναγράφεται στις επιστολές τους. Δε ρώτησα κάτι άλλο. Ενδεχομένως και προσωπική σας τηλεφωνική επικοινωνία (στα τηλέφωνα που μας έχουν κοινοποιηθεί) να σας βοηθήσει περισσότερο. Σέ περίπτωση άρνησης της αίτησης για παράταση γνωρίζει κάποιος τι επιλογές έχουμε;
|
|
jpmj
Kill Bill
|
Post by jpmj on Mar 12, 2024 18:12:05 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση κυρίως προς συναδέλφους δικηγόρους. Ρώτησα στο ΔΣΑ και με ενημέρωσαν ότι μπορώ να διαγραφώ από τον σύλλογο και την ημέρα της ορκωμοσίας προσκομίζοντας το σχετικό πρωτόκολλο της ορκωμοσίας μου. Αυτο διότι θα δουλεύω μέχρι και την προηγούμενη μέρα της ορκωμοσίας. Αρχικά θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι ισχύει η σχετική ενημέρωση που είχα και δεύτερον εάν χρειάζεται να κάνω κάτι αλλο πέρα από τη διαγραφή από το σύλλογο για το διορισμό μου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
|
|
|
Post by chroniusx on Mar 12, 2024 20:22:45 GMT
Καλημέρα Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία γι’ αυτό το θέμα, μου έδωσαν τις εξής οδηγίες. Στέλνουμε αίτηση (συντάσσουμε εμείς ένα κείμενο) στην οποία αναφέρουμε ότι : αιτούμαστε παράταση ορκωμοσίας, το συγκεκριμένο λόγο που θέλουμε παράταση (πχ λόγοι υγείας) και επισυνάπτουμε τυχόν σχετικό έγγραφο, μέχρι πότε θέλουμε παράταση, αναφέροντας συγκεκριμένη ημερομηνία (μέγιστο διάστημα έξι μήνες). Αριστερά στην αίτηση αναγράφουμε τα στοιχεία μας. Μου είπαν ότι απάντηση θα λάβουμε σύντομα. Πιστεύω ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής της αίτησης είναι αυτή που αναγράφεται στις επιστολές τους. Δε ρώτησα κάτι άλλο. Ενδεχομένως και προσωπική σας τηλεφωνική επικοινωνία (στα τηλέφωνα που μας έχουν κοινοποιηθεί) να σας βοηθήσει περισσότερο. Σέ περίπτωση άρνησης της αίτησης για παράταση ορκωμοσίας γνωρίζει κάποιος τι επιλογές έχουμε;;
|
|
|
Post by tiesel on Mar 12, 2024 21:51:46 GMT
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Ερωτηση για διευκρινιση:Στις καταθεσεις δεν θα γραψουμε ολους τους αριθμους του Iban? Μόνο τα τελευταια 3 ψηφία ειναι οκ; Ναι, έτσι μου είπαν. Είχα καλέσει στο 2103375439 Συγνωμη επειδη λογικα θα ειμαι συναδελφος απο την 2Γ προκυρηξη του ΑΣΕΠ ( κατα 99,9% θα περασω ΑΑΔΕ), πρεπει να αναφερουμε μοναχα τους ενεργους τραπεζικους λογαριασμους? Ή και τους μηδενικους ή ανενεργους? Σας εδωσαν καποιες διευκρινησεις?
|
|
|
Post by niki81 on Mar 13, 2024 5:42:43 GMT
Ναι, έτσι μου είπαν. Είχα καλέσει στο 2103375439 Συγνωμη επειδη λογικα θα ειμαι συναδελφος απο την 2Γ προκυρηξη του ΑΣΕΠ ( κατα 99,9% θα περασω ΑΑΔΕ), πρεπει να αναφερουμε μοναχα τους ενεργους τραπεζικους λογαριασμους? Ή και τους μηδενικους ή ανενεργους? Σας εδωσαν καποιες διευκρινησεις? κ τους μηδενικους
|
|