dk
Beekeeper
|
Post by dk on Mar 13, 2024 11:05:26 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι ανοικτή η ορκομωσία; Η γυναίκα μου και η κορούλα μου έκαναν μεγάλη υπομονή στην διάρκεια της προετοιμασίας και τους αξίζει να είναι παρούσες! Ευχαριστώ!!
|
|
|
Post by dimitrisbas on Mar 13, 2024 13:13:44 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι ανοικτή η ορκομωσία; Η γυναίκα μου και η κορούλα μου έκαναν μεγάλη υπομονή στην διάρκεια της προετοιμασίας και τους αξίζει να είναι παρούσες! Ευχαριστώ!! Μην φαντάζεσαι καμμιά grande κατάσταση! Για μια τυπική δημοσιουπαλληλική διαδικασία πρόκειται - χωρίς ιδιαίτερο νόημα κατά την γνώμη μου. Η ανάληψη υπηρεσίας είναι που μετράει. Τέλος πάντων , μη σου το χαλάω!
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on Mar 13, 2024 14:58:37 GMT
Συγγενεις μπορουν να ειναι παροντες. Διάβασα για ως έναν ανά διοριστέο.
|
|
|
Post by polyzos1 on Mar 13, 2024 15:36:01 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι ανοικτή η ορκομωσία; Η γυναίκα μου και η κορούλα μου έκαναν μεγάλη υπομονή στην διάρκεια της προετοιμασίας και τους αξίζει να είναι παρούσες! Ευχαριστώ!! Μπορούν απλά δυο τρια άτομα , η αιθουσα δεν είναι μεγαλη.
|
|
|
Post by marilia on Mar 13, 2024 20:26:16 GMT
Είπαν σε πολλά άτομα ως τώρα που τηλεφώνησαν ότι επειδή θα είμαστε εμείς ήδη πάρα πολλοί, δικαιούμαστε 1 συνοδό γιατι δεν χωράνε επιπλέον άτομα.
|
|
|
Post by harrison on Mar 13, 2024 21:05:26 GMT
Η φουρνιά του 2018 που ήταν 530+ άτομα, τι είχε γίνει με τα άτομα στην ορκωμοσία; Εκτός αν φοβούνται λόγω covid-19.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Mar 19, 2024 12:13:48 GMT
Καλημέρα συναδελφάκια! Καλή εβδομάδα ορκωμοσίας για το πρώτο γκρουπάκι. Meanwhile, εγώ που διευθετώ κάτι τελευταία θεματάκια με τη δουλειά...
|
|
namnat
Pink Panther
|
Post by namnat on Mar 19, 2024 14:25:15 GMT
Καλημέρα συναδελφάκια! Καλή εβδομάδα ορκωμοσίας για το πρώτο γκρουπάκι. Meanwhile, εγώ που διευθετώ κάτι τελευταία θεματάκια με τη δουλειά... Δεν μπορώ 🤣🤣 κλαίω!!! Με το καλό οι ορκωμοσίες μας !!!!
|
|
klm
Beekeeper
|
Post by klm on Mar 19, 2024 14:57:27 GMT
Γειά σας και από εμένα συναδελφοι. Δυστυχώς αργησα να ανακαλύψω το forum, έχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. ΠΕ Πληροφορικής, ξεκιναω και εγώ Παρασκευή!
|
|
|
Post by lakis83 on Mar 21, 2024 22:02:04 GMT
Μήπως έχουμε νέα από ΣΤΕ? Σήμερα ήταν να συζητηθεί η προσφυγή αν θυμάμαι καλά.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Mar 21, 2024 22:30:43 GMT
Μήπως έχουμε νέα από ΣΤΕ? Σήμερα ήταν να συζητηθεί η προσφυγή αν θυμάμαι καλά. Πήρε αναβολή για τις 25/4/2024.
|
|
|
Post by effiek on Mar 23, 2024 10:40:11 GMT
Χαίρεται σε όλη την ομάδα. Αρχικά να ευχαριστήσω το φόρουμ γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήξερα καν ότι είχα διορισθεί! Είμαι ΠΕ πληροφορική. Πήρα παράταση ορκωμοσίας και παρουσιάζομαι Ιούνιο. θα εκτιμούσα αν κάποιος/α συνάδελφος που ξεκινάει τώρα μοιραστεί εντυπώσεις. Επειδή ζούσα μέχρι πρότεινος Αγγλία, δεν έχω καμμία εμπειρία για τα πιθανά αντικείμενα. Αν υπάρχει και κάποια ομάδα πληροφορικής μου λέτε!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Mar 23, 2024 12:04:18 GMT
Χαίρεται σε όλη την ομάδα. Αρχικά να ευχαριστήσω το φόρουμ γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήξερα καν ότι είχα διορισθεί! Είμαι ΠΕ πληροφορική. Πήρα παράταση ορκωμοσίας και παρουσιάζομαι Ιούνιο. θα εκτιμούσα αν κάποιος/α συνάδελφος που ξεκινάει τώρα μοιραστεί εντυπώσεις. Επειδή ζούσα μέχρι πρότεινος Αγγλία, δεν έχω καμμία εμπειρία για τα πιθανά αντικείμενα. Αν υπάρχει και κάποια ομάδα πληροφορικής μου λέτε!!! Όλα καλά θα πάνε… από δω και περα! Μην ανησυχείς για τίποτα… τις γνώσεις σου θα χρησιμοποιήσεις και η δουλειά ειναι όλες όπως οι δουλειές! Καλή σταδιοδρομία να έχεις!!!
|
|
|
Post by effiek on Mar 24, 2024 9:34:44 GMT
Ευχαριστώ πολύ Λίνα. Μακάρι όλοι οι συνάδελφοι να είναι δοτικοί σαν εσένα!!
|
|
|
Post by vki on Mar 24, 2024 13:13:53 GMT
Χαίρεται σε όλη την ομάδα. Αρχικά να ευχαριστήσω το φόρουμ γιατί χωρίς αυτό δεν θα ήξερα καν ότι είχα διορισθεί! Είμαι ΠΕ πληροφορική. Πήρα παράταση ορκωμοσίας και παρουσιάζομαι Ιούνιο. θα εκτιμούσα αν κάποιος/α συνάδελφος που ξεκινάει τώρα μοιραστεί εντυπώσεις. Επειδή ζούσα μέχρι πρότεινος Αγγλία, δεν έχω καμμία εμπειρία για τα πιθανά αντικείμενα. Αν υπάρχει και κάποια ομάδα πληροφορικής μου λέτε!!! Καλησπέρα! Σου έχω στείλει μήνυμα για ομάδα στο Viber αν σε ενδιαφέρει
|
|