|
Post by michailia84 on Mar 24, 2024 19:03:05 GMT
Μήπως έχουμε νέα από ΣΤΕ? Σήμερα ήταν να συζητηθεί η προσφυγή αν θυμάμαι καλά. Πήρε αναβολή για τις 25/4/2024. Καλησπέρα!! Έχει πάψει να μας απασχολεί, σωστά; Ως αδαής, γιατί πήρε νέα αναβολή αφού έχει τελειώσει η υπόθεση, βγήκαν τα ΦΕΚ κλπ;
|
|
|
Post by gm2023 on Mar 26, 2024 8:18:19 GMT
καλημέρα και καλή αρχή συνάδελφοι. έστω και τελευταία στιγμή λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να προστεθώ στην ομάδα viber ΠΕ εφοριακών? επίσης από αυτούς που ορκίστηκαν ήδη, ζητήθηκε στην ορκωμοσία κάτι πέραν όσων αναφέρονται στο μειλ που μας είχαν στείλει? (πόθεν έσχες κτλ)
σας ευχαριστώ
|
|
|
Post by mixalis on Mar 26, 2024 18:55:06 GMT
Γεια χαρά συνάδελφοι. Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ρε παιδιά, στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων, στα ακίνητα, στην πρώτη στήλη που λέει α/α, γράφουμε απλώς έναν αύξοντα αριθμό για κάθε ακίνητο ή εννοεί τον αριθμό ταυτότητας ακινήτου όπως παρουσιάζεται στο Ε9; Γιατί βλέπω παρακάτω στα κινητά περιουσιακά στοιχεία που έχει ήδη γραμμένο τον αύξοντα αριθμό 1,2,3,... αλλά στα ακίνητα δεν τον έχει. Το 'χει ρωτήσει κανείς;
|
|
|
Post by vki on Mar 27, 2024 12:55:44 GMT
Γεια χαρά συνάδελφοι. Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ρε παιδιά, στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων, στα ακίνητα, στην πρώτη στήλη που λέει α/α, γράφουμε απλώς έναν αύξοντα αριθμό για κάθε ακίνητο ή εννοεί τον αριθμό ταυτότητας ακινήτου όπως παρουσιάζεται στο Ε9; Γιατί βλέπω παρακάτω στα κινητά περιουσιακά στοιχεία που έχει ήδη γραμμένο τον αύξοντα αριθμό 1,2,3,... αλλά στα ακίνητα δεν τον έχει. Το 'χει ρωτήσει κανείς; Αύξοντα αριθμό έβαλα εγώ. Για διευκρινισεις παντως μπορείτε να καλέσετε στο
|
|
|
Post by Lina_Admin on Mar 27, 2024 14:14:22 GMT
Γεια χαρά συνάδελφοι. Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ρε παιδιά, στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων, στα ακίνητα, στην πρώτη στήλη που λέει α/α, γράφουμε απλώς έναν αύξοντα αριθμό για κάθε ακίνητο ή εννοεί τον αριθμό ταυτότητας ακινήτου όπως παρουσιάζεται στο Ε9; Γιατί βλέπω παρακάτω στα κινητά περιουσιακά στοιχεία που έχει ήδη γραμμένο τον αύξοντα αριθμό 1,2,3,... αλλά στα ακίνητα δεν τον έχει. Το 'χει ρωτήσει κανείς; Αύξοντα αριθμό έβαλα εγώ. Για διευκρινισεις παντως μπορείτε να καλέσετε στο Όχι τηλέφωνα παιδιά στο φόρουμ. μόνο λινκς
|
|
|
Post by efkolos on Mar 27, 2024 19:05:15 GMT
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσοι είναι οι επιτυχόντες μετά το χαμήλωμα της βάσης που δεν έχουν διοριστεί από την 1γ/2022. Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by kostasman on Mar 28, 2024 10:09:00 GMT
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσοι είναι οι επιτυχόντες μετά το χαμήλωμα της βάσης που δεν έχουν διοριστεί από την 1γ/2022. Ευχαριστώ. Από την εικόνα που έχω για τους ΠΕ είναι γύρω στους 600. (1004 νεοι επιτυχοντες με τη νεα βαση για 400 κενες θεσεις). Βεβαια εμειναν και καποιες θεσεις κενες στο τελος.
|
|
|
Post by konstantinos1 on Apr 3, 2024 11:16:58 GMT
Καλημέρα, Ανήκω στον κλάδο ΠΕ πληροφορικής και πήρα παράταση ορκωμοσίας. Έμαθα εδώ στο forum ότι υπάρχει κάποια ομάδα και για εμάς τους Πληροφορικούς. θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στην ομάδα, για να γνωρίσω ανθρώπους του κλάδου μου. Θα εκτιμούσα οποία βοήθειά σας Ευχαριστώ, Κωνσταντίνος
|
|
|
Post by vki on Apr 3, 2024 13:48:29 GMT
Καλημέρα, Ανήκω στον κλάδο ΠΕ πληροφορικής και πήρα παράταση ορκωμοσίας. Έμαθα εδώ στο forum ότι υπάρχει κάποια ομάδα και για εμάς τους Πληροφορικούς. θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στην ομάδα, για να γνωρίσω ανθρώπους του κλάδου μου. Θα εκτιμούσα οποία βοήθειά σας Ευχαριστώ, Κωνσταντίνος Καλησπέρα Κωνσταντίνε, Σου στέλνω μήνυμα για την ομάδα στο Viber
|
|
|
Post by kargo on Apr 3, 2024 16:37:34 GMT
Θα ηθελα κι εγώ να γίνω μέλος στις ομάδες viber ΠΕ εφοριακών και τελωνειακών, σας ευχαριστώ
|
|
|
Post by katdeg on Apr 3, 2024 16:57:56 GMT
Καλησπέρα..έχετε ακούσει κάτι για τις αναπληρώσεις θέσεων από τη μη αποδοχή θέσης; Έχουν καλέσει κανέναν;
|
|
|
Post by kargo on Apr 3, 2024 17:34:24 GMT
Καλησπέρα..έχετε ακούσει κάτι για τις αναπληρώσεις θέσεων από τη μη αποδοχή θέσης; Έχουν καλέσει κανέναν; Δεν έχουν καλέσει κάποιον εκ νέου απλώς υπάρχουν περίπου 15 θέσεις ΠΕ εφοριακών και 1 τελωνειακών από τη σύγκριση του ΦΕΚ διορισθέντων και των οριστικών. Επίσης, απ’ ότι λέγεται άλλες τόσες περίπου θέσεις, είτε και λίγο περισσότερες για πληροφορικούς. Επίσης, αναμένουμε και το ΦΕΚ ορκομωσίας για να δούμε πόσες ακόμη θα προκύπτουν από όσους δεν ορκίστηκαν. Μάλλον από το ΑΣΕΠ θα τις επεξεργαστούν όλες μαζί ακόμη ίσως και κάποιες θέσεις που πιθανόν προέκυψαν από την αναπλήρωση της α φάσης και θα αρχίσουν να καλούν και πάλι για αναπληρωσεις. Λογικά θα πάρει ακόμη από 1,5 μήνα έως ακόμη και 6 μήνες αναλόγως το φόρτο στον ΑΣΕΠ.
|
|
|
Post by katdeg on Apr 3, 2024 17:40:49 GMT
Τέλεια..σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες..για την κατηγορία ΤΕ πόσες αναπληρώσεις έχουμε μέχρι στιγμής έχει εικόνα κανένας;
|
|
|
Post by john21 on Apr 3, 2024 23:23:52 GMT
Γεια σε όλους, Ανήκω σ'αυτο το γκρουπακι των αναπληρώσεων. Έχω στείλει τα δικαιολογητικά από αρχές Φλεβάρη και ακόμη περιμένω ενημέρωση. Απ' ο,τι έχω καταλάβει, λογικά η διαδικασία βρίσκεται 1,5-2 μήνες πίσω σε σχέση με αυτούς που ορκίστηκαν τώρα. Σε πρόσφατη επικοινωνία μου είπαν ότι περιμένουν υπογραφές από την οικονομική υπηρεσία. Υπάρχει κάποιος άλλος από την αναπλήρωση εδώ και πότε περίπου να αναμένουμε το ΦΕΚ διορισμου; Σας ευχαριστώ. (έχετε ωραία ομάδα εδώ και δυστυχώς άργησα να την ανακαλύψω...)
|
|
|
Post by anasta on Apr 9, 2024 9:48:56 GMT
|
|