|
Post by Lina_Admin on Jun 30, 2024 15:52:36 GMT
Όχι διατηρείς το ΜΚ σου αλλά λαμβάνεις μισθό πε και όχι ΤΕ αυτό σίγουρα ισχύει;;διότι το μεταπτυχιακό θα το έχεις πάρει πριν παρίες το πτυχίο ΠΕ; Επίσης Λίνα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάποιος έχει 13-15 χρόνια προϋπηρεσία και εχει βαθμό Α και πάει σε νέα θέση μετά τη μονιμοποίηση του μετά από δύο χρόνια μπορεί να να αναγνωρίσει όλη του την προϋπηρεσία και να πάει πάλι βαθμό Α;;και κάτι για τα κλιμάκια επειδή η η διετία 2015-2016 για τα μκ δεν λαμβάνεται υπόψη ένας ο οποίος έχει προϋπηρεσία πχ 7 χρόνια τι 2017 με 2014 αναγνωρίζει 7 έτη ενώ ένας ο οποίος έχει 7 χρόνια 2012-2019 αναγνωρίζει πέντε; Δεν μου ετυχε ξέρω ότι μπορείς να αναγνωρίσεις 7 από τον ιδιωτικό τομέα και όλα τα χρόνια από το δημόσιο
|
|
|
Post by jimmysxv on Jul 8, 2024 20:40:14 GMT
Γεια και χαρά στην ομάδα. Μια γρήγορη ερώτηση για ένα μεταπτυχιακό έχω... εκτιμάτε πως θα αναγνώριζε η ΑΑΔΕ το μεταπτυχιακό τίτλο "Διακυβέρνηση και δημόσιες πολιτικές" από το τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jul 10, 2024 6:20:50 GMT
Γεια και χαρά στην ομάδα. Μια γρήγορη ερώτηση για ένα μεταπτυχιακό έχω... εκτιμάτε πως θα αναγνώριζε η ΑΑΔΕ το μεταπτυχιακό τίτλο "Διακυβέρνηση και δημόσιες πολιτικές" από το τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου; Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη! Είναι ευρέως αποδεκτό μεταπτυχιακό και σε κάποιες θέσεις η ΑΑΔΕ γιατί όχι; Αλλά καλύτερα ένα μεταπτυχιακό με ελεγκτικό αντικείμενο είναι καλύτερο.
|
|
|
Post by jimmysxv on Jul 10, 2024 9:10:46 GMT
Λίνα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όταν λές θα είναι καλύτερο ένα μεταπτυχιακό στην ελεγκτική πως το εννοείς? Για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου? Η ελεγκτική ήταν το πρώτο μου πτυχίο και δε με ενθουσιάζει τόσο η ιδέα για ένα ακόμη πτυχίο ελεγκτικής. Βέβαια στην ΑΑΔΕ με έλεγχο ασχολείσαι...Παίζει ρόλο πιστεύεις το μεταπτυχιακό να είναι απολύτως συναφές για κάποια μελλοντική εξέλιξη? Ή απλά τους αρκεί να έχεις ένα σχετικά συναφές μεταπτυχιακό για να αναλάβεις μια θέση ευθύνης? Για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό έχω feedback πως είναι αρκετά βατό και οι πολιτικές επιστήμες πάντα με ενθουσίαζαν.
|
|
|
Post by alfi1991 on Jul 11, 2024 12:36:49 GMT
Καλησπέρα σας,
Αν σε προσλάβουν στην ΑΑΔΕ, ο μισθός σου ποιος είναι ; Ξεκινάει από 900€ περίπου για ΠΕ ή σου αναγνωρίζουν κατευθείαν προϋπηρεσία ;
|
|
pas
Beekeeper
|
Post by pas on Jul 11, 2024 13:11:02 GMT
Καλησπέρα σε όλους ! Όποιος μπορεί ας πει μια γνωμη .. είμαι στους νέους διορισθεντες της 1γ με τη σημερινη απόφαση σε επαρχιακή πολη (αναπλήρωση). Σκέφτομαι μήπως αποδεχτώ τη θέση αυτή ξεκινήσω εκπαίδευση και όταν με το καλο βγουν τα αποτελέσματα της 2γ να αποδεχθώ τη νέα θεση που θα μου λάχει με βάση το αρ. 35 του υπαλ. Κώδικα ( Με τη 2γ πιστεύω ότι πιάνω Αττική για αυτό με νοιάζει). Αν και με τη 2γ είμαι Ααδε θα μπορώ άραγε να μετακινηθω εντός ααδε ; Με ποιον λέτε να μιλήσω (ειδικα εσείς που έχετε ξεκινήσει ααδε ) ώστε να είμαι σίγουρη ; Γενικά Μετά τα 2 πρώτα χρόνια μετακινήσεις είναι εφικτές στην Ααδε ; Οποία γνώμη ευπρόσδεκτη γιατί μου ήρθε κάπως απότομα σήμερα .. είχα ξεγράψει την 1γ από το μυαλό μου !!!!
|
|
|
Post by marilia on Jul 12, 2024 6:16:50 GMT
Καλημέρα, θα θεωρείται νέος διορισμός με τη 2γ, και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις εκπαίδευση. Θα μιλήσεις με τη ΔΔΑΔ τμήμα Β για να σου λυθούν όλες οι απορίες επί του θέματος.
|
|
pas
Beekeeper
|
Post by pas on Jul 12, 2024 9:47:32 GMT
Ευχαριστώ για την απάντηση !
|
|
|
Post by steliosg on Jul 12, 2024 13:38:16 GMT
Καλησπέρα σας, Αν σε προσλάβουν στην ΑΑΔΕ, ο μισθός σου ποιος είναι ; Ξεκινάει από 900€ περίπου για ΠΕ ή σου αναγνωρίζουν κατευθείαν προϋπηρεσία ; Καλησπέρα. ΜΚ1 ΠΕ 951,76€. Αναγνώριση προϋπηρεσίας μόνο από δημόσιο φορέα, και όχι με σύμβαση έργου. Τα παίρνεις αναδρομικά. Θέλει κάποιους μήνες μέχρι να περάσει από Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Jul 14, 2024 13:53:37 GMT
Καλησπέρα, Είμαι στους διοριστεους αυτής της απόφασης diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%A4%CE%A46%CE%976-%CE%A9%CE%A3%CE%9D Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποια είναι η διαδικασία. Επικοινωνεί μαζι μας η ααδε; Μας παίρνουν τηλέφωνο η ταχυδρομικά; Σε πόσο καιρό περίπου θα επικοινωνήσουν μαζί μας; Και πόσο καιρό έχουμε προθεσμία να απαντήσουμε αν ενδιαφερόμαστε η όχι; Ρωτάω γιατί περιμένω και από τη 2γ
|
|
|
Post by polyzos1 on Jul 14, 2024 14:13:35 GMT
Καλησπέρα, Είμαι στους διοριστεους αυτής της απόφασης diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%A4%CE%A46%CE%976-%CE%A9%CE%A3%CE%9D Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποια είναι η διαδικασία. Επικοινωνεί μαζι μας η ααδε; Μας παίρνουν τηλέφωνο η ταχυδρομικά; Σε πόσο καιρό περίπου θα επικοινωνήσουν μαζί μας; Και πόσο καιρό έχουμε προθεσμία να απαντήσουμε αν ενδιαφερόμαστε η όχι; Ρωτάω γιατί περιμένω και από τη 2γ Θά ειδοποιηθετε με mail. Έχετε 20 μέρες προθεσμία για να στείλετε τά δικαιολογητικα. Επειδή η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική το πιθανότερο είναι να κληθείτε μαζί με την 2γ.
|
|
|
Post by polyzos1 on Jul 14, 2024 14:17:22 GMT
Καλησπέρα, Είμαι στους διοριστεους αυτής της απόφασης diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%A4%CE%A46%CE%976-%CE%A9%CE%A3%CE%9D Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποια είναι η διαδικασία. Επικοινωνεί μαζι μας η ααδε; Μας παίρνουν τηλέφωνο η ταχυδρομικά; Σε πόσο καιρό περίπου θα επικοινωνήσουν μαζί μας; Και πόσο καιρό έχουμε προθεσμία να απαντήσουμε αν ενδιαφερόμαστε η όχι; Ρωτάω γιατί περιμένω και από τη 2γ Θά ειδοποιηθετε με mail. Έχετε 20 μέρες προθεσμία για να στείλετε τά δικαιολογητικα. Επειδή η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική το πιθανότερο είναι να κληθείτε μαζί με την 2γ. Αυτά αφορούν εφοριακους και τελωνειακούς. Οι υπόλοιποι δεν περνούν από εκπαίδευση.
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Jul 14, 2024 17:41:52 GMT
Αν με πάρουν και στη 2γ ενώ έχω στείλει δικαιολογητικά και αναλάβει στην 1γ, θα μπορώ να διαλέξω οποιο από τα δύο θέλω;
|
|
|
Post by vanessa on Jul 15, 2024 13:22:28 GMT
Γειά σας, Θα μπορούσα και εγώ να γίνω μέλος της ομάδας στο viber των ΠΕ Πληροφορικής;
|
|
maya
Beekeeper
|
Post by maya on Jul 15, 2024 16:13:06 GMT
Καλησπέρα σας, Είμαι και εγώ στον πίνακα διοριστέων αυτής της απόφασης diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%A4%CE%A46%CE%976-%CE%A9%CE%A3%CE%9D, που έστειλε παραπάνω ο χρήστης madok. Γνωρίζει κάποιος περίπου σε πόσο καιρό θα στείλουν email για να υποβάλλουμε τα δικαιολογητικά;
Τα δικαιολογητικά τα γνωρίζουμε; Θα είναι και βεβαιώσεις απο γιατρούς; Το ρωτάω γιατί αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο, ειδικά αν είναι με ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία.
Επίσης, η εκπαίδευση ξέρουμε σε πόσο χρονικό διάστημα απο την υποβολή τωω δικαιολογητικών ξεκινάει; Και πόσο διαρκεί; Γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κέντρο στην Αθήνα; Για παράδειγμα, εγώ κατοικώ Αθήνα, αλλά η θέση διορισμού ΠΕ Εφοριακών, βλέπω οτι είναι στην ΔΟΥ Ελευσίνας, η εκπαίδευσή μου πού θα γίνει;
Τέλος, εάν εργαζόμαστε σε ιδιωτική εταιρεία, πότε θα γνωρίζουμε την έναρξη της εκπαίδευσης και την αρχή ανάληψης υπηρεσίας ώστε να παραιτηθούμε εγκαίρως;
Θα μπορούσε κάποιος να με προσθέσει στην viber ομάδα των ΠΕ Εφοριακών;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
|
|