|
Post by marilia on Jul 15, 2024 20:32:45 GMT
Καλησπέρα σας, Είμαι και εγώ στον πίνακα διοριστέων αυτής της απόφασης diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A5%CE%A4%CE%A46%CE%976-%CE%A9%CE%A3%CE%9D, που έστειλε παραπάνω ο χρήστης madok. Γνωρίζει κάποιος περίπου σε πόσο καιρό θα στείλουν email για να υποβάλλουμε τα δικαιολογητικά; Τα δικαιολογητικά τα γνωρίζουμε; Θα είναι και βεβαιώσεις απο γιατρούς; Το ρωτάω γιατί αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο, ειδικά αν είναι με ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία. Επίσης, η εκπαίδευση ξέρουμε σε πόσο χρονικό διάστημα απο την υποβολή τωω δικαιολογητικών ξεκινάει; Και πόσο διαρκεί; Γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κέντρο στην Αθήνα; Για παράδειγμα, εγώ κατοικώ Αθήνα, αλλά η θέση διορισμού ΠΕ Εφοριακών, βλέπω οτι είναι στην ΔΟΥ Ελευσίνας, η εκπαίδευσή μου πού θα γίνει; Τέλος, εάν εργαζόμαστε σε ιδιωτική εταιρεία, πότε θα γνωρίζουμε την έναρξη της εκπαίδευσης και την αρχή ανάληψης υπηρεσίας ώστε να παραιτηθούμε εγκαίρως; Θα μπορούσε κάποιος να με προσθέσει στην viber ομάδα των ΠΕ Εφοριακών; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Για τους γιατρούς εγώ δεν πρόλαβα μέσα στην προθεσμία των 20 ημερών να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε πήρα από ιδιώτες. Αν θέλετε κλείστε ραντεβού για Αύγουστο -Σεπτεμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει μέσα στα πλαίσια που θα σας ζητηθούν τα δικαιολογητικά. Ακούστηκε από τους 2γ ότι παίζει να ξεκινήσει εκπαίδευση περίπου Νοέμβριο, τίποτα όμως δεν είναι επίσημο.
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Jul 16, 2024 13:03:27 GMT
Καλησπέρα!! Είμαι και γω στην ίδια απόφαση..Πράγματι ακούγεται οτι θέλουν να προλάβουν την εκπαίδευση τον Νοέμβριο χωρίς όμως να έχει βγει κάτι επίσημο...το μέιλ είπαν οτι θα αργήσει λίγο γιατί έχουν και μετακόμιση..όσον αφορά την εκπαιδευση ως τώρα γινόταν διαδικτυακά και ακούγεται ότι θα συνεχίσει έτσι..διαφορετικά η ΦΟΤΑ είναι στην Ηλιούπολη..
|
|
maya
Beekeeper
|
Post by maya on Jul 16, 2024 14:36:36 GMT
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! όποια άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Υπάρχει κάποιο viber γκρουπ για ΠΕ Εφοριακούς;
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Jul 16, 2024 15:34:16 GMT
Θα ήθελα κι εγώ για viber μηχανικών
|
|
|
Post by maria1999 on Jul 19, 2024 8:00:22 GMT
αυτό σίγουρα ισχύει;;διότι το μεταπτυχιακό θα το έχεις πάρει πριν παρίες το πτυχίο ΠΕ; Επίσης Λίνα ήθελα να σε ρωτήσω αν κάποιος έχει 13-15 χρόνια προϋπηρεσία και εχει βαθμό Α και πάει σε νέα θέση μετά τη μονιμοποίηση του μετά από δύο χρόνια μπορεί να να αναγνωρίσει όλη του την προϋπηρεσία και να πάει πάλι βαθμό Α;;και κάτι για τα κλιμάκια επειδή η η διετία 2015-2016 για τα μκ δεν λαμβάνεται υπόψη ένας ο οποίος έχει προϋπηρεσία πχ 7 χρόνια τι 2017 με 2014 αναγνωρίζει 7 έτη ενώ ένας ο οποίος έχει 7 χρόνια 2012-2019 αναγνωρίζει πέντε; Δεν μου ετυχε ξέρω ότι μπορείς να αναγνωρίσεις 7 από τον ιδιωτικό τομέα και όλα τα χρόνια από το δημόσιο Τελικά ξέρουμε για αυτό που λέει ο συνάδελφος ότι το μεταπτυχιακό θα έχει αποκτηθεί πριν το πτυχίο ΠΕ;
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jul 19, 2024 11:42:42 GMT
Δεν μου ετυχε ξέρω ότι μπορείς να αναγνωρίσεις 7 από τον ιδιωτικό τομέα και όλα τα χρόνια από το δημόσιο Τελικά ξέρουμε για αυτό που λέει ο συνάδελφος ότι το μεταπτυχιακό θα έχει αποκτηθεί πριν το πτυχίο ΠΕ; Μεταπτυχιακό πριν το πτυχίο δεν είχε πριν κανένα;
|
|
|
Post by maria1999 on Jul 19, 2024 13:28:21 GMT
Τελικά ξέρουμε για αυτό που λέει ο συνάδελφος ότι το μεταπτυχιακό θα έχει αποκτηθεί πριν το πτυχίο ΠΕ; Μεταπτυχιακό πριν το πτυχίο δεν είχε πριν κανένα; Η χρονική σειρά είναι η εξής Πτυχίο ΤΕΙ Μεταπτυχιακο 1 (συναφές) Μεταπτυχιακό 2 (συναφές) Πτυχίο πανεπιστημίου. Τώρα είμαι ΤΕ ΜΚ 3 (λόγω αναγνώρισης μεταπτυχιακού) Στη μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ θα χάσω τα 2 ΜΚ που πήρα λόγω μεταπτυχιακού; Η απλώς θα αλλάξει η κατηγορία από ΤΕ σε ΠΕ;
|
|
|
Post by alfi1991 on Jul 22, 2024 11:49:46 GMT
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! όποια άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Υπάρχει κάποιο viber γκρουπ για ΠΕ Εφοριακούς;
|
|
|
Post by alfi1991 on Jul 22, 2024 11:50:40 GMT
Αν υπάρχει σχετική ομάδα viber θα ήθελα να με προσθέσετε και εμένα , ευχαριστώ
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Jul 22, 2024 17:29:14 GMT
Καλησπέρα, Έχετε λάβει κάποιο μέιλ από την ααδε; Για αποδοχή η μη της θέσης;
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Jul 22, 2024 19:20:23 GMT
Καλησπέρα, Έχετε λάβει κάποιο μέιλ από την ααδε; Για αποδοχή η μη της θέσης; Καλησπέρα!!Όχι ,δεν έχει σταλεί ακόμα!
|
|
|
Post by alfi1991 on Jul 23, 2024 12:57:27 GMT
Καλημέρα, Ανήκω στον κλάδο ΠΕ πληροφορικής και πήρα παράταση ορκωμοσίας. Έμαθα εδώ στο forum ότι υπάρχει κάποια ομάδα και για εμάς τους Πληροφορικούς. θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στην ομάδα, για να γνωρίσω ανθρώπους του κλάδου μου. Θα εκτιμούσα οποία βοήθειά σας Ευχαριστώ, Κωνσταντίνος Καλησπέρα σας, Ήταν εύκολο να πάρετε παράταση ή σας ζήτησαν κάποιο σοβαρό λόγο : Γνωρίζει κάποιος άλλος ;
|
|
|
Post by katdeg on Jul 27, 2024 11:10:25 GMT
Καλησπέρα. Στις αναπληρώσεις πόσο καιρό μετά τους κάλεσαν για ορκομωσία από την ημερομηνία που έστειλαν τα δικαιολογητικά;
|
|
|
Post by katdeg on Jul 27, 2024 11:10:41 GMT
Καλησπέρα. Στις αναπληρωσεις πόσο καιρό μετά τους κάλεσαν για ορκομωσία από την ημερομηνία που έστειλαν τα δικαιολογητικά;
|
|
|
Post by john21 on Jul 27, 2024 13:21:50 GMT
Καλησπέρα. Στις αναπληρώσεις πόσο καιρό μετά τους κάλεσαν για ορκομωσία από την ημερομηνία που έστειλαν τα δικαιολογητικά; 1 Φλεβάρη έστειλα τα δικαιολογητικά. Αρχές Ιουνίου βγήκε το ΦΕΚ και μετά από ένα μήνα, μέσα Ιουλίου, έγινε η ορκωμοσία. 5 μήνες περίπου...
|
|