|
Post by antantant on May 1, 2022 9:27:10 GMT
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!!
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια από το forum.
Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και έχω μια απορία σχετικά με την διαδικασία. Τα τυχόν δικαιολογητικά θα ζητηθούν από επιτυχόντες μετά τον γραπτό διαγωνισμό σωστά? Έτσι το κατάλαβα και έχω αφήσει μεταφράσεις κλπ για αργότερα. Ή θα προηγηθεί του διαγωνισμού??
Ευχαριστώ πολύ και καλή προσπάθεια σε όλους!!
|
|
|
Post by niki81 on May 1, 2022 11:57:33 GMT
Όταν βγουν τα αποτελέσματα θα δώσουν μια προθεσμία μετά για να στείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά όσοι θα έχουν περασει
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 13, 2022 5:29:56 GMT
Καλησπέρα σας! Έχετε καταλάβει τι ακριβώς εννοούν στην ύλη του δημοσιονομικού - φορολογικού με τον όρο «Δημοσιονομική και φορολογική πολιτική στον προσδιορισμό»; Πως προσδιορίζουμε για παράδειγμα τον φόρο εισοδήματος, τον ΦΠΑ (φορολογική πολιτική) και κάτι ανάλογο και στη δημοσιονομική με τον προσδιορισμό των δημοσίων δαπανών.
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on May 16, 2022 19:27:49 GMT
Όταν λέει στην ύλη για Ελεγκτικό Συνέδριο, πόσο ευρεία ύλη θεωρείτε ότι καλύπτει;
|
|
|
Post by niki81 on May 16, 2022 22:10:16 GMT
Δείτε το 98Σ κ τους νόμους 4820/21 κ 4700/20.
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2022 5:43:37 GMT
|
|
|
Post by cristofer on May 17, 2022 12:52:29 GMT
Καλησπέρα σας,
Από την ύλη της Μικροοικονομίας, μήπως γνωρίζετε βιβλιογραφία για Ολιγοψώνιο, Μονοψώνιο και Μονοψωνιακό ανταγωνισμό;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 17, 2022 20:37:55 GMT
Καλησπέρα σας, Από την ύλη της Μικροοικονομίας, μήπως γνωρίζετε βιβλιογραφία για Ολιγοψώνιο, Μονοψώνιο και Μονοψωνιακό ανταγωνισμό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων euretirio.com/antagonismos-agoraston-monopsonio-oligopsonio/Που τα θυμήθηκες αυτά ως έννοιες; Που τα ζητούν; Δυστυχώς δεν βρηκα κάτι στο διαδίκτυο.
|
|
|
Post by niki81 on May 17, 2022 21:02:21 GMT
Κ όμως περιλαμβάνονται στην ύλη για υποψηφίους ΤΕ στις εξετάσεις για την ΑΑΔΕ. Αν έχουν το Θεό τους ...! Cristofer διάβασε τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ύλη κ αστα αυτά ...
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 18, 2022 8:53:01 GMT
Κ όμως περιλαμβάνονται στην ύλη για υποψηφίους ΤΕ στις εξετάσεις για την ΑΑΔΕ. Αν έχουν το Θεό τους ...! Cristofer διάβασε τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ύλη κ αστα αυτά ... Αυτά τα διάβαζα πριν τριάντα plus χρόνια στο ΤΕΛ σκέψου... δεν ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα ως έννοιες... τι να πούμε; Καλή συνέχεια στη μελέτη σας!
|
|
|
Post by llxek26 on May 29, 2022 12:02:10 GMT
Καλησπέρα, είμαι νέα στο φορουμ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απολαβές των τελωνειακών ή εφοριακών μετά την θέση σε ισχύ του εννιαίου μισθολογίου και βάσει των ειδικών αμοιβών θέσης ειναι ικανοποιητικές. Παραδείγματος χάριν για έναν νεοδιόριστο ισχύουν οι ειδικές αμοιβές? Επίσης αν μπορεί κάποιος να μας δώσει μια εικόνα για την εργασία εντός της ΑΑΔΕ! Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 29, 2022 12:56:53 GMT
Καλησπέρα, είμαι νέα στο φορουμ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απολαβές των τελωνειακών ή εφοριακών μετά την θέση σε ισχύ του εννιαίου μισθολογίου και βάσει των ειδικών αμοιβών θέσης ειναι ικανοποιητικές. Παραδείγματος χάριν για έναν νεοδιόριστο ισχύουν οι ειδικές αμοιβές? Επίσης αν μπορεί κάποιος να μας δώσει μια εικόνα για την εργασία εντός της ΑΑΔΕ! Ευχαριστώ πολύ! Ισχύουν και αξιολογείσαι συνεχώς πλέον από τη διοίκηση της ανεξάρτητης αρχής. Η εργασία είναι οχτάωρη ακόμα, όταν χρειαστεί υπερωρία θα την πληρωθείς κανονικά και η δουλειά όταν είσαι σε επαφή με το κοινό είναι δύσκολη όπως ήταν πάντα ενώ όταν κανείς εσωτερική εργασία απλά έχεις deadlines. Σίγουρα οι συνθήκες είναι ικανοποιητικότερες από εργασία σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια ανώνυμη εταιρεία του ιδιωτικού τομέα.
|
|
|
Post by llxek26 on May 29, 2022 13:28:02 GMT
Καλησπέρα, είμαι νέα στο φορουμ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι απολαβές των τελωνειακών ή εφοριακών μετά την θέση σε ισχύ του εννιαίου μισθολογίου και βάσει των ειδικών αμοιβών θέσης ειναι ικανοποιητικές. Παραδείγματος χάριν για έναν νεοδιόριστο ισχύουν οι ειδικές αμοιβές? Επίσης αν μπορεί κάποιος να μας δώσει μια εικόνα για την εργασία εντός της ΑΑΔΕ! Ευχαριστώ πολύ! Ισχύουν και αξιολογείσαι συνεχώς πλέον από τη διοίκηση της ανεξάρτητης αρχής. Η εργασία είναι οχτάωρη ακόμα, όταν χρειαστεί υπερωρία θα την πληρωθείς κανονικά και η δουλειά όταν είσαι σε επαφή με το κοινό είναι δύσκολη όπως ήταν πάντα ενώ όταν κανείς εσωτερική εργασία απλά έχεις deadlines. Σίγουρα οι συνθήκες είναι ικανοποιητικότερες από εργασία σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια ανώνυμη εταιρεία του ιδιωτικού τομέα. Ευχαριστώ πολυ!! Η αξιολόγηση είναι τόσο εντονη όπως πχ σε μια ιδιωτική εταιρία όπου συνεχώς αξιολογείσαι? Η΄σε ηλιότερο βαθμο? Γενικότερα θα έλεγε κανείς οτι αξίζει η μετάβαση από τον ιδιωτικό τομέα στον δημόσιο μόνο στη βάσει του ωραρίου ή υπάρχουν και άλλα θετικά? Μου αναφερατε και τις υπερωρίες που σαφως και πληρωνεσαι.. κατι άλλο όπως ήρεμο εργασιακό περιβάλλον ως προς τις σχέσεις με τους συναδελφους?
|
|
|
Post by sailor on Jun 6, 2022 12:54:05 GMT
Καλησπέρα σας! Σχετικά με το φορολογικό και δημοσιονομικό δίκαιο γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο βιβλίο με πρακτική εφαρμογή; Βρήκα ένα βιβλίο αλλά είναι του 2013, οπότε φαντάζομαι δεν αξίζει να το αγοράσω.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jun 6, 2022 13:42:18 GMT
Καλησπέρα σας! Σχετικά με το φορολογικό και δημοσιονομικό δίκαιο γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο βιβλίο με πρακτική εφαρμογή; Βρήκα ένα βιβλίο αλλά είναι του 2013, οπότε φαντάζομαι δεν αξίζει να το αγοράσω. Νομίζω κάνει 20 ευρώ οπότε εγώ στη θέση σου θα το αγόραζα. Τα δημοσιονομικά δεν έχουν αλλάξει πολύ. Τα φορολογικά περισσότερο.
|
|