|
Post by Lina_Admin on Jul 18, 2022 11:23:38 GMT
Καλησπέρα σας. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άσχετη ερώτηση απλά επειδή έχω βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα από τις πανελλαδικές, θα ήθελα να μάθω πως γίνονται η εξέτασης από κάποιον που έχει πρόσφατη εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα ακολουθούμε αλφαβητική σειρά και καθόμαστε, επιτηρητές και γενικότερη κατάσταση. Εγώ έδωσα 20 χρόνια πριν.. θυμάμαι ότι γράφαμε ένας σε κάθε θρανίο όπου πάνω είχε τον αριθμό αίτησής μας... η διαδικασία είναι λίγο αγχώδης αν πας με άγχος. Πήγαινε χαλαρά και να σκέφτεσαι μόνο ότι, ότι και να πέσει εσύ θα γράψεις. Άλλωστε πολλαπλής επιλογής είναι...
|
|
|
Post by feintsmile on Jul 18, 2022 12:38:00 GMT
δεν είναι μονο το καθαρό άγχος τον εξετάσεων. Είναι το άγχος που έχει αποκτηθεί από τις μαρτυρικές πανελλαδικές του τότε και το ατέλειωτο και αβάσταχτο άγχος μας που κρεμόμαστε από μια ελπίδα να ξεκινήσουμε την ζωή μας και και και και
|
|
|
Post by Lina_Admin on Jul 18, 2022 12:41:16 GMT
δεν είναι μονο το καθαρό άγχος τον εξετάσεων. Είναι το άγχος που έχει αποκτηθεί από τις μαρτυρικές πανελλαδικές του τότε και το ατέλειωτο και αβάσταχτο άγχος μας που κρεμόμαστε από μια ελπίδα να ξεκινήσουμε την ζωή μας και και και και Όχι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Πάντως κακώς σου έχουν περάσει τέτοιο μήνυμα ότι κρέμεται η ζωή σου από κάποιες εξετάσεις. Ο γιος μου φέτος μου δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει πανελλαδικές και εγώ του είπα απλά οκ. Θα κάνει κάτι άλλο με τη ζωή του και ήδη έκανα τα χαρτιά του στον ΟΑΕΔ και μας βρήκαν ήδη δυο δουλειές. Τίποτα λοιπόν δεν τελείωσε ούτε με τις πανελλαδικές ούτε και με τις εξετάσεις της ΑΑΔΕ αν δεν περάσεις πας παρακάτω στην επόμενη ευκαιρία κοκ.
|
|
|
Post by llxek26 on Jul 20, 2022 13:19:21 GMT
Η αλήθεια είναι ότι επαναφέρει μνήμες αυτός ο τρόπος εξέτασης, και δυστυχώς ή ευτυχώς με την γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί στον κλάδο μας αυτός ο διαγωνισμός φαντάζει όαση, αλλά νομίζω μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση πάντα φέρνει καλύτερα αποτελέσματα!
|
|
andreastsa
Kill Bill
TRUST IS EVERYTHING
|
Post by andreastsa on Jul 24, 2022 20:58:56 GMT
Εμένα μου ξέφυγε και δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση υγεία να έχουμε
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Aug 7, 2022 18:33:02 GMT
Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος κανένα νέο σχετικά με το πότε υπολογίζονται οι εξετάσεις, εκτός από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για Οκτώβρη? Έχει κουράσει και αυτή η αναμονή.. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Aug 8, 2022 4:26:58 GMT
Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος κανένα νέο σχετικά με το πότε υπολογίζονται οι εξετάσεις, εκτός από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για Οκτώβρη? Έχει κουράσει και αυτή η αναμονή.. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!! Η μόνη έγκυρη πηγή είναι να πάρεις την ίδια την ΑΑΔΕ όπως κάνουμε και με την ΕΣΔΔΑ. Ωστόσο η ΑΑΔΕ είναι υποχρεωμένη να κάνει προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ όποτε μόνο η σελίδα του ΑΣΕΠ είναι η πιο έγκυρη πηγή. www.asep.gr/webcenter/portal/asep/page1505/page164?_afrLoop=93370031744477294&_adf.ctrl-state=lbhq6ol1r_37#!%40%40%3F_afrLoop%3D93370031744477294%26_adf.ctrl-state%3Dlbhq6ol1r_41
|
|
|
Post by lina89 on Aug 24, 2022 21:51:40 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω για τον διαγωνισμό. Λόγω άγχους το ανέβαλλα συνεχώς. Προλαβαίνω πιστεύετε να βγάλω τις ύλες; Για δημοσιονομικό δίκαιο από που διαβάζετε; Έχω πάρει ένα βιβλίο με θέματα από το 2018. Με καλύπτει; Πώς να οργανώσω τη μελέτη μου; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε ολους
|
|
|
Post by Lina_Admin on Aug 25, 2022 5:25:17 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω για τον διαγωνισμό. Λόγω άγχους το ανέβαλλα συνεχώς. Προλαβαίνω πιστεύετε να βγάλω τις ύλες; Για δημοσιονομικό δίκαιο από που διαβάζετε; Έχω πάρει ένα βιβλίο με θέματα από το 2018. Με καλύπτει; Πώς να οργανώσω τη μελέτη μου; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε ολους Θα σου απαντήσουν μόλις σε δουν μη ξεχνάς ότι ακόμα έχουμε καλοκαίρι.
|
|
|
Post by sailor on Aug 25, 2022 16:55:04 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ξεκίνησα να διαβάζω για τον διαγωνισμό. Λόγω άγχους το ανέβαλλα συνεχώς. Προλαβαίνω πιστεύετε να βγάλω τις ύλες; Για δημοσιονομικό δίκαιο από που διαβάζετε; Έχω πάρει ένα βιβλίο με θέματα από το 2018. Με καλύπτει; Πώς να οργανώσω τη μελέτη μου; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε ολους Καλησπέρα! Νομίζω κανείς δε μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα σου, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες πχ πόσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις καθημερινά, τις υποχρεώσεις σου, εάν είσαι εξοικειωμένος με κάποιο από τα μαθήματα που εξετάζονται κλπ Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι! Η ύλη είναι μεγάλη, θεωρώ ότι χρειάζεται αρκετούς μήνες προετοιμασίας! Ωστόσο, εφόσον το αποφάσισες μην χάνεις άλλο χρόνο και ξεκίνα σήμερα! Δεν ξέρω εάν σε καλύπτει το βιβλίο του 18 για το φορολογικό δίκαιο γιατί συνεχώς τροποποιούνται κλπ έχει ανεβάσει κάποιο μέλος ένα ebook για το δίκαιο! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι εκμεταλλεύσου όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο μέχρι τις εξετάσεις!
|
|
|
Post by llxek26 on Aug 26, 2022 13:05:53 GMT
Κοίτα χωρίς να έχω καμία πρόθεση να σε αγχώσω (και κάτι τέτοιο δεν θα σε ωφελήσει στην παρούσα φάση) να έχεις υπόψιν σου ότι η ύλη είναι αχανέστατη. Λογικά ανήκεις στην κατηγορία ΠΕ οπότε εκτός από τα νομικά είναι κ η λογιστική μέσα η οποία από μόνη της είναι 4 διαφορετικά κομμάτια/θεματικές. Γενικά εγώ προσωπικά διαβάζω ασταμάτητα από Μάρτιο και πάλι με την επανάληψη ξεχνάω πράγματα. Γενικά τίποτα δεν είναι απόλυτο σε ένα διαγωνισμό ουτε οτι κάποιος που διαβάζει πολύ θα ανταμειφθεί κιολας. Επομένως προσπάθησε να οργανωσεις πρώτα την ύλη και μετά δώσε βάση στα πιο βασικά. Μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες την δεδομένη στιγμή. Μην άγχεσαι και όλα θα γίνουν. Εχεις ακόμη χρόνο απλά θέλει να καταβάλεις λίγη προσπάθεια παραπάνω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!
|
|
|
Post by claire on Aug 27, 2022 20:44:52 GMT
Καλησπέρα,
Διαβάζω πως πρόκειται να εκδοθεί τώρα το φθινόπωρο η προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ. Κι ενώ υπάρχει μέσα η ειδικότητα μου (Χημικοί), είμαι σε ένα συνεχές δίλημμα σχετικά με το αν αξίζει να δώσω στον γραπτό έχοντας ένα μεταπτυχιακό και άριστα δύο ξένες γλώσσες(για προσαύξηση μορίων). Επιπλέον ανήκω στην κατηγορία των πολυτέκνων. Υπάρχουν πιθανότητες, αν πετύχω στον γραπτό να είμαι μέσα ή ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που από τη στιγμή που δεν έχω διδακτορικό, δεν έχω και ελπιδες;
|
|
|
Post by polyzos1 on Aug 28, 2022 8:39:50 GMT
Στο γραπτό διαγωνισμό παίζει ρόλο η βαθμολογία τής εξέτασης. Η μοριοδοτηση των άλλων Προσόντων είναι μικρη. Από κει και πέρα εξαρτάται πόσες είναι οι θέσεις στην ειδικότητα σου, πόσοι θα δώσουν και πόσοι θα περάσουν τη βάση. Περιμενε να βγει το ΦΕΚ και αποφασίζεις.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Aug 28, 2022 11:23:29 GMT
Καλησπέρα, Διαβάζω πως πρόκειται να εκδοθεί τώρα το φθινόπωρο η προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ. Κι ενώ υπάρχει μέσα η ειδικότητα μου (Χημικοί), είμαι σε ένα συνεχές δίλημμα σχετικά με το αν αξίζει να δώσω στον γραπτό έχοντας ένα μεταπτυχιακό και άριστα δύο ξένες γλώσσες(για προσαύξηση μορίων). Επιπλέον ανήκω στην κατηγορία των πολυτέκνων. Υπάρχουν πιθανότητες, αν πετύχω στον γραπτό να είμαι μέσα ή ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που από τη στιγμή που δεν έχω διδακτορικό, δεν έχω και ελπιδες; Εγώ κάποτε που έδωσα στο ΑΣΕΠ είχα μόνο ένα ΤΕΙ λογιστικής και ένα proficiency στα αγγλικά και επειδή είχα πολύ καλή βαθμολογία πέρασα κανονικά. Κακώς σκέφτεσαι έτσι πήγαινε να δώσεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ήδη έχεις πολλά προσόντα!!
|
|
tch
Beekeeper
|
Post by tch on Sept 4, 2022 15:54:49 GMT
Καλησπέρα, Θα ήθενα την βοήθεια σας σχετικά με τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ. Αν γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για τα άτομα που θα δώσουν προφορικά! π.χ αν οι εξεταστές είναι καθηγητές και τι καθηγητές είναι(πανεπιστημίου από λύκεια ή άτομα σχετικά με τον κλάδο; ) Τα λένε μπροστά σε μια κάμερα; Ευχαριστώ
|
|