|
Post by Lina_Admin on Sept 4, 2022 21:56:05 GMT
Καλησπέρα, Θα ήθενα την βοήθεια σας σχετικά με τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ. Αν γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία για τα άτομα που θα δώσουν προφορικά! π.χ αν οι εξεταστές είναι καθηγητές και τι καθηγητές είναι(πανεπιστημίου από λύκεια ή άτομα σχετικά με τον κλάδο; ) Τα λένε μπροστά σε μια κάμερα; Ευχαριστώ Δεν νομίζω να είναι καθηγητές από τα λύκεια ούτε θα υπάρχουν κάμερες. Όλες οι πληροφορίες για τις προφορικές εξετάσεις είναι πάντα μέσα στην προκήρυξη. www.protothema.gr/files/2022-02-28/asep-prokiriksi-aade-asep.pdfΔες υποβολή αιτήσεων
|
|
|
Post by llxek26 on Sept 5, 2022 18:53:55 GMT
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος το εξής: Στον διαγωνισμό του 2017 οι επιλαχόντες που προσλήφθηκαν ήταν υποψήφιοι που έγραψαν κάτω από την απαιτούμενη βάση του 60% (ή 55% δεν είμαι πολύ σίγουρη) λόγω του ότι οι επιτυχόντες άνω της βάσης δεν επαρκούσαν να καλύψουν το συνολικό αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων; Αν ναι, αυτό ενδεχομένως θα ισχύσει και τώρα; Ευχαριστώ πολυ!
|
|
|
Post by niki81 on Sept 5, 2022 18:57:37 GMT
Δεν ισχύει. Όσοι δεν πέρασαν τη βάση σ ένα μάθημα δεν πέρασαν στο διαγωνισμό.
|
|
|
Post by vicky74 on Sept 8, 2022 8:15:40 GMT
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όσους διαβάζουν! Έναν προβληματισμό θέλω να καταθέσω απλά για τον μήνα διεξαγωγής του διαγωνισμού (που όπως ακούγεται θα είναι ο Οκτώβριος). Στους προηγούμενους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΑΔΕ 2018 και Τράπεζα Ελλάδος το 2019, αν θυμάμαι καλά, είχε προηγηθεί ο ορισμός θεματοδοτών και μετά από την ανάρτηση της απόφασης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πέρασαν δύο μήνες (και στους δυο γραπτούς) για να γίνει ο διαγωνισμός. Ακόμα απόφαση ορισμού θεματοδοτών δεν έχει αναρτηθεί πάντως για τον τρέχοντα διαγωνισμό. Αυτό παιδιά ήθελα να καταθέσω ως προβληματισμό απλά!
|
|
|
Post by niki81 on Sept 8, 2022 12:26:53 GMT
22-23/10 δίνουμε, καλή επιτυχία σ όλους.
|
|
|
Post by polyzos1 on Sept 8, 2022 12:52:51 GMT
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όσους διαβάζουν! Έναν προβληματισμό θέλω να καταθέσω απλά για τον μήνα διεξαγωγής του διαγωνισμού (που όπως ακούγεται θα είναι ο Οκτώβριος). Στους προηγούμενους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΑΔΕ 2018 και Τράπεζα Ελλάδος το 2019, αν θυμάμαι καλά, είχε προηγηθεί ο ορισμός θεματοδοτών και μετά από την ανάρτηση της απόφασης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πέρασαν δύο μήνες (και στους δυο γραπτούς) για να γίνει ο διαγωνισμός. Ακόμα απόφαση ορισμού θεματοδοτών δεν έχει αναρτηθεί πάντως για τον τρέχοντα διαγωνισμό. Αυτό παιδιά ήθελα να καταθέσω ως προβληματισμό απλά! 22-23/10 οι εξετάσεις βγήκε ανακοίνωση.
|
|
|
Post by george on Sept 8, 2022 13:08:44 GMT
Καλησπέρα σας.Στην αίτηση που είχα κάνει έβαλα τη Λάρισα ως περιφερειακή ενοτητα εξέτασης.Στην ανακοίνωση που βγήκε όμως δεν την αναφέρει.Γνωριζετε τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;Θα κάνω κάποια συμπληρωματική δήλωση για αλλαγή περιφερειακης ενότητας;
|
|
|
Post by niki81 on Sept 8, 2022 13:13:27 GMT
Θα βγει ανακοίνωση που δίνει ο καθένας υποψήφιος. Κατά πάσα πιθανότητα θα δώσετε Θεσσαλονίκη.
|
|
|
Post by george on Sept 8, 2022 13:16:46 GMT
Σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Sept 8, 2022 14:48:09 GMT
Καλή Επιτυχία σε όλους!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 8, 2022 15:03:13 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 8, 2022 15:04:57 GMT
|
|
|
Post by elisavetza on Sept 10, 2022 15:42:02 GMT
Είναι κάποιος από εδώ που δίνει κατηγορία ΣΤ ; ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ;
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 10, 2022 17:13:01 GMT
Είναι κάποιος από εδώ που δίνει κατηγορία ΣΤ ; ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ; Θα σε δουν... απλά δεν μπαίνουν κάθε μέρα στο φόρουμ...
|
|
|
Post by andr12 on Sept 17, 2022 6:30:23 GMT
Να ρωτήσω κάτι διαδικαστικό. Στη σελίδα του ΑΣΕΠ στις αιτήσεις σας υπάρχει η ένδειξη "υποβλήθηκε χωρίς δικαιολογητικά" ; Αν καταλαβαίνω σωστά κατόπιν έκδοσης αποτελεσμάτων θα κληθούν όσοι είναι από το ΑΣΕΠ να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους, απλώς θέλω να επιβεβαιώσω αν είναι οκ η ένδειξη.
|
|