|
Post by Lina_Admin on Oct 22, 2022 18:00:24 GMT
Μόνο για ΠΕ δυστυχώς και επίσης δεν πρέπει να είσαι δόκιμος υπάλληλος. Δηλαδή Λίνα, κάποιος δόκιμος ΔΕ δεν μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ; Και όταν περάσει η δοκιμαστική περίοδος πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση ΔΕ για να εισαχθεί στην ΕΣΣΔΑ; Παλιά υπήρχαν και θέσεις ΔΕ που μπορούσαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ. Τώρα πλέον πρέπει να έχεις τελειώσει ΤΕΙ ή ΑΕΙ και προσμετράται το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό μισθολογικά καθώς και οι άλλες γλώσσες επίσης που έχεις. Επίσης, ως δόκιμος εκτός αν παραιτηθείς εννοείται πρώτα δεν μπορείς να αποσπαστείς στην ΕΣΔΔΑ ούτε πουθενά αλλού. Πρέπει να τελειώσει πρώτα η δοκιμαστική υπηρεσία σου και αφού θα είσαι μόνιμος πλέον υπάλληλος να κάνεις ότι θες.
|
|
kikib
Pink Panther
Member is Online
|
Post by kikib on Oct 22, 2022 19:53:26 GMT
Ζόρικα τα θέματα στο δίκαιο σήμερα. Μικρή συμμετοχή. τουλαχιστον 50% αποχή και από αυτους πολλοί δεν ηταν προετοιμασμενοι. καλό αυτό αλλά πρέπει να πιάσουμε 55% +60% συνολικά... ας ελπισουμε να μας ευνόησε και η τύχη. οι λεκτικές ειχε κάποια σημεία ζόρικα. Το δίκαιο είχε βασικά θέματα αλλά οι απαντήσεις πολύ μπερδεμένες. Ξέρουμε αν θα δημοσιευτούν και πότε τα θέματα? Καλή επιτυχία για αύριο!
|
|
|
Post by aiadas on Oct 23, 2022 10:11:31 GMT
Έδωσα σαν ΔΕ, τα μαθηματικά άκρως απαιτητικά και ο χρόνος δεν έφτανε ούτε για αποφοίτους θετικών σχολών... σίγουρα είναι το μάθημα κόφτης. Απαιτητικές και οι λεκτικές δεξιότητες, αλλά επαρκής ο χρόνος και το κράτος νορμάλ και σίγουρα το πιο εύκολο από τα τρία μαθήματα. Λαμβάνοντας υπόψη και τη μεγάλη αποχή που πρέπει να ξεπέρασε το 50%, η βάση επιτυχίας κρίνω ότι θα είναι αρκετά χαμηλά...
|
|
|
Post by riddick on Oct 23, 2022 11:47:45 GMT
60 ερωτήσεις γεματες πραξεις σε 2 ωρες.Στις πρωτες 25 περασε μια ωρα. Και θα πω οτι ειμαι καλος στα μαθηματικά ομως δεν εφτανε αυτο. Επρεπε να ειμαι και υπολογιστής για να προλαβω. 15 ερωτησεις δεν τις απαντησα καθολου. Δεν πειράζει παιδια ψηλα το κεφάλι. Εμεις δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό να ειστε περήφανοι γιαυτό.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 23, 2022 12:33:39 GMT
Εννοείται ψηλά το κεφάλι. Θα ήθελα όμως σύντομα να παραθέσω αν μου επιτρέπετε μία γενικότερη άποψη. Έχοντας συμμετάσχει συνολικά και διαχρονικά σε 5 διαγωνισμούς του Δημοσίου (2004 ΑΣΕΠ όπου ήμουν επιτυχών αλλά δυστυχώς στην Αγροτική Τράπεζα η οποία όταν έκλεισε το 2012 ξαναβρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), 2020 - 2022 4 φορές (27ος - 28ος - 29ος διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ και τώρα στο διαγωνισμό της ΑΑΔΕ)και παίρνοντας feedback kκαι από άλλους συνυποψήφιους, θα έλεγα ότι οι διαγωνισμοί γενικά έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ (π.χ. σήμερα σαν ΤΕ εξεταζόμενουν σε Λογιστική Κόστους, πολύ δυσκολότερη από Γενική Λογιστική - Λογιστική Εταιρειών που ζητείτο σε παλιότερους διαγωνισμούς) ενώ παράλληλα έχει τεθεί πλέον και βάση σε κάθε μάθημα ξεχωριστά (!) πέραν της γενικής βάσης, κάτι που τουλάχιστον στον ΑΣΕΠ σε παλαιότερους διαγωνισμούς δεν υπήρχε. Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη οφείλεται σε επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου (καθόλα θεμιτή είναι απόλυτο δικαίωμά τους να γίνουν οι διαγωνισμοί όσο δύσκολοι επιθυμούν). Δυστυχώς όμως αυτό, σε συνδυασμό και με τους χαμηλούς εισαγωγικούς μισθούς στο Δημόσιο Τομέα εκτιμώ λειτουργεί αποτρεπτικά για ανθρώπους σαν και εμένα που έχουμε υπερβεί τα σαράντα, με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, στην προσπάθειά μας για μια δεύτερη καριέρα στον Δημόσιο Τομέα (μετά τον Ιδιωτικό) καθώς το κόστος σε οικονομικούς αλλά και άλλους πόρους (π.χ. χρόνος για μελέτη που τον στερούμε από τις οικογένειές μας) καθίσταται δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το όφελος που έχουμε να περιμένουμε σε περίπτωση επιτυχίας μας. Τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο και κατά τα πρώτα έτη της υπηρεσίας μας στο Δημόσιο Τομέα. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους. Λίνα ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.
|
|
ok1990
Pink Panther
|
Post by ok1990 on Oct 23, 2022 12:48:38 GMT
Εγω πραγματικα ενω χθες τα βρηκα τελεια σημερα κοπηκα..τα μαθηματικα δε ξερω αν τα εβγαζαν ουτε οι ιδιοι σε 2 ωρες! Μονο αυτο!
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Oct 23, 2022 13:29:04 GMT
Καλησπέρα παιδιά κι από μένα και καλά αποτελέσματα σε όλους!!!η λογιστική για μένα απαράδεκτη σήμερα (ΠΕ)...για πείτε και οι υπόλοιποι γνώμες...
|
|
|
Post by mindtheg on Oct 23, 2022 13:48:42 GMT
Εννοείται ψηλά το κεφάλι. Θα ήθελα όμως σύντομα να παραθέσω αν μου επιτρέπετε μία γενικότερη άποψη. Έχοντας συμμετάσχει συνολικά και διαχρονικά σε 5 διαγωνισμούς του Δημοσίου (2004 ΑΣΕΠ όπου ήμουν επιτυχών αλλά δυστυχώς στην Αγροτική Τράπεζα η οποία όταν έκλεισε το 2012 ξαναβρέθηκα στον ιδιωτικό τομέα), 2020 - 2022 4 φορές (27ος - 28ος - 29ος διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ και τώρα στο διαγωνισμό της ΑΑΔΕ)και παίρνοντας feedback kκαι από άλλους συνυποψήφιους, θα έλεγα ότι οι διαγωνισμοί γενικά έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ (π.χ. σήμερα σαν ΤΕ εξεταζόμενουν σε Λογιστική Κόστους, πολύ δυσκολότερη από Γενική Λογιστική - Λογιστική Εταιρειών που ζητείτο σε παλιότερους διαγωνισμούς) ενώ παράλληλα έχει τεθεί πλέον και βάση σε κάθε μάθημα ξεχωριστά (!) πέραν της γενικής βάσης, κάτι που τουλάχιστον στον ΑΣΕΠ σε παλαιότερους διαγωνισμούς δεν υπήρχε. Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη οφείλεται σε επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου (καθόλα θεμιτή είναι απόλυτο δικαίωμά τους να γίνουν οι διαγωνισμοί όσο δύσκολοι επιθυμούν). Δυστυχώς όμως αυτό, σε συνδυασμό και με τους χαμηλούς εισαγωγικούς μισθούς στο Δημόσιο Τομέα εκτιμώ λειτουργεί αποτρεπτικά για ανθρώπους σαν και εμένα που έχουμε υπερβεί τα σαράντα, με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, στην προσπάθειά μας για μια δεύτερη καριέρα στον Δημόσιο Τομέα (μετά τον Ιδιωτικό) καθώς το κόστος σε οικονομικούς αλλά και άλλους πόρους (π.χ. χρόνος για μελέτη που τον στερούμε από τις οικογένειές μας) καθίσταται δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το όφελος που έχουμε να περιμένουμε σε περίπτωση επιτυχίας μας. Τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο και κατά τα πρώτα έτη της υπηρεσίας μας στο Δημόσιο Τομέα. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους. Λίνα ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. Δεν θα μπορούσα να ταυτιστώ περισσότερο. Είμαι κι εγώ στα σαράντα με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις και σε προηγούμενο μου Post είχα θέσει τις ερωτήσεις μου σχετικά και με το οικονομικό θέμα όπως αναφέρεις κι εσύ denis. Μάλιστα, σήμερα στην αίθουσα που δίναμε εμείς το μάθημα των Βάσεων Δεδομένων, υπήρξε μπροστά μου η εξής συζήτηση. Είχαμε μείνει 4 άτομα λίγο πριν έρθουν τα θέματα και μας ρώτησε ο επιτηρητής αν εμείς εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα και τώρα δίνουμε για να περάσουμε στο δημόσιο. Εγώ του είπα πως ναι, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, μάλιστα στο αντικείμενο στο οποίο σήμερα εξεταζόμαστε. Οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι (είχα καταλάβει από την προηγούμενη ημέρα πως γνωρίζονταν, διότι πήγαιναν μαζί παντού και συνομιλούσαν μαζί) είπαν πως εργάζονται ήδη στην ΑΑΔΕ αλλά επειδή είναι με σύμβαση η οποία λήγει, ήθελαν να πετύχουν το κάτι καλύτερο. Και ρωτάει λοιπόν ξανά ο επιτηρήτης μας ... "Ποιος είναι ο πρώτος μισθός μπαίνοντας στην ΑΑΔΕ;" Η απάντηση των ανθρώπων ήταν, 850€ ... Και κάπου εκεί αναρωτιέμαι, τι κάνω εδώ εγώ. Με την έννοια ποια, για να μην παρεξηγηθώ. Όντας σαράντα χρόνων και ήδη εργαζόμενος 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ο σημερινός μισθός μου είναι ο διπλάσιος αυτού που ανέφεραν τα παιδιά αυτά. Συγγνώμη αλλά ... αν το ενοίκιο μου είναι 600€, πως θα βγει ο μήνας με τα 850€;; Ακόμη κι αν είναι για έναν μήνα! Τα λέω όλα αυτά γιατί διαβάζω από το Σάββατο σχόλια περί αποχής. Ε, δεν είναι και περίεργο τελικά...
Όσον αφορά τα θέματα της Πληροφορικής, έχω να σχολιάσω το εξής: Αν δεν είσαι της δουλειάς, οι απαντήσεις μόνο με διάβασμα, δεν έβγαιναν ...
|
|
|
Post by menchris on Oct 23, 2022 14:09:59 GMT
Καλησπέρα και από μένα. Καλά αποτελέσματα σε όλους μας θα πω. Ομάδα Α και εγώ με δίκαιο και ελεγκτική θα παραθέσω την γνώμη μου. Λεκτικές δεξιότητες αναμενόμενες αν και πιο απαιτητικές πάλι σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά οκ νο προβλεμ. Στο δίκαιο,με το οποίο δεν είχα καμία πρότερη επαφή προμηθεύτηκα βιβλία φροντιστηρίων και άλλα διάφορα δεξιά αριστερά διαβάζοντας όσο μπορώ και εγώ αλλά δυστυχώς είμαι μέσα στην αμφιβολία για το πιάσιμο της βάσης γιατί σε πολλά αισθάνομαι να είμαι ανάμεσα σε δύο, αλλά γενικά πιστεύω ότι ήταν απαιτητικά καθώς ρώτησα και δύο νομικούς και το επιβεβαίωσαν. Όσο αφορά την Λογιστική - ελεγκτική είμαι απόφοιτος οικ.σχολης με μτχκ αλλά δεν έχω ασκήσει το επάγγελμα με, διάβασμα δικό μου εδώ και φροντηστηριακή εμπειρία περασμένου διαγωνισμού που έμεινα στο τσακ εκτός. Σε αυτό που μπορώ να εκφέρω άποψη πιο εύκολα θα πω ότι πάλι ευνοούν τους νομικούς γιατί τα θέματα ήταν κυρίως θεωρητικά και όχι νουμερικά-λογιστικα που πιστεύω θα πρεπε για να τους δυσκολέψουν όπως εμάς χθες. Εξίσου απαιτητική και η λογιστική ελεγκτική. Μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα να αναφέρω κατι που παραλείψατε όλοι σας, ότι η αρνητική βαθμολογία αυξήθηκε καθώς πλέον για κάθε 3 λάθη χάνεις ακόμα ένα ενώ μέχρι πρότινος έχανες κάθε 4 λάθη ένα σωστό . Θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω ότι πλέον θέλουν παπάδες για να μπεις ενώ έχω θεία που πέτυχε το 08-09 ααδε και τα θέματα ήταν για παιδάκια ας μην γελιομαστε η διαφορά είναι χαοτική , συγνώμη αν θίγω κάποιον αλλά άμα καλούνταν να απαντήσουν αυτά ούτε απέξω δεν θα πέρναγαν. Σε κάνει να αισθάνεσαι μια αδικία γιατί λες αυτοί μπήκαν έτσι όπως μπήκαν και εσύ που θες τώρα χαιρετά μου τον πλάτανο. Το μόνο καλό είναι ότι θεωρητικά αυτό μελλοντικά θα το αντιμετωπίσουμε με καλύτερες υπηρεσίες ως πολίτες.
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Oct 23, 2022 14:21:12 GMT
Καλησπέρα και από μένα. Καλά αποτελέσματα σε όλους μας θα πω. Ομάδα Α και εγώ με δίκαιο και ελεγκτική θα παραθέσω την γνώμη μου. Λεκτικές δεξιότητες αναμενόμενες αν και πιο απαιτητικές πάλι σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά οκ νο προβλεμ. Στο δίκαιο,με το οποίο δεν είχα καμία πρότερη επαφή προμηθεύτηκα βιβλία φροντιστηρίων και άλλα διάφορα δεξιά αριστερά διαβάζοντας όσο μπορώ και εγώ αλλά δυστυχώς είμαι μέσα στην αμφιβολία για το πιάσιμο της βάσης γιατί σε πολλά αισθάνομαι να είμαι ανάμεσα σε δύο, αλλά γενικά πιστεύω ότι ήταν απαιτητικά καθώς ρώτησα και δύο νομικούς και το επιβεβαίωσαν. Όσο αφορά την Λογιστική - ελεγκτική είμαι απόφοιτος οικ.σχολης με μτχκ αλλά δεν έχω ασκήσει το επάγγελμα με, διάβασμα δικό μου εδώ και φροντηστηριακή εμπειρία περασμένου διαγωνισμού που έμεινα στο τσακ εκτός. Σε αυτό που μπορώ να εκφέρω άποψη πιο εύκολα θα πω ότι πάλι ευνοούν τους νομικούς γιατί τα θέματα ήταν κυρίως θεωρητικά και όχι νουμερικά-λογιστικα που πιστεύω θα πρεπε για να τους δυσκολέψουν όπως εμάς χθες. Εξίσου απαιτητική και η λογιστική ελεγκτική. Μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα να αναφέρω κατι που παραλείψατε όλοι σας, ότι η αρνητική βαθμολογία αυξήθηκε καθώς πλέον για κάθε 3 λάθη χάνεις ακόμα ένα ενώ μέχρι πρότινος έχανες κάθε 4 λάθη ένα σωστό . Θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω ότι πλέον θέλουν παπάδες για να μπεις ενώ έχω θεία που πέτυχε το 08-09 ααδε και τα θέματα ήταν για παιδάκια ας μην γελιομαστε η διαφορά είναι χαοτική , συγνώμη αν θίγω κάποιον αλλά άμα καλούνταν να απαντήσουν αυτά ούτε απέξω δεν θα πέρναγαν. Σε κάνει να αισθάνεσαι μια αδικία γιατί λες αυτοί μπήκαν έτσι όπως μπήκαν και εσύ που θες τώρα χαιρετά μου τον πλάτανο. Το μόνο καλό είναι ότι θεωρητικά αυτό μελλοντικά θα το αντιμετωπίσουμε με καλύτερες υπηρεσίες ως πολίτες. Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα! Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα όσα είπες , όντας υποψήφια στην ίδια κατηγορία..στην αντίθετη πλευρά, μη έχοντας καμία σχέση με λογιστική.Μόνο σε αυτό έκανα μαθήματα γιατί δε θεωρώ ότι θα μπορούσα να διαβάσω μόνη ένα τελείως άγνωστο αντικείμενο προκειμένου να πάρω κάποια κατεύθυνση..προφανώς η ύλη χαοτική, όχι ότι το δίκαιο πάει πίσω...ωστόσο σε μας η κατεύθυνση που δόθηκε - και από ότι άκουσα και αλλού - ήταν ότι ελεγκτική περίμεναν πολύ λίγα θέματα...με αποτέλεσμα εγώ που έχω πολλές υποχρεώσεις -δουλειά , οικογένεια κλπ- να ρίξω το βάρος αλλού και από ελεγκτική να δω τα βασικά...οπότε αν και νομικός, μπόρεσα -θεωρώ- να ανταπεξέλθω στις λιγοστές ασκήσεις και να μην είμαι καθόλου σίγουρη για τα θεωρητικά...σίγουρα αν κάποιος ήξερε τη θεωρία απαντούσε..δε συνάντησα πάντως κάποιον ικανοποιημένο..
|
|
|
Post by menchris on Oct 23, 2022 14:21:15 GMT
Επειδή είδα και κάποιο σχόλιο για τα λεφτά. Αυτή την στιγμή εργάζομαι σε πολυεθνική γερμ.συμφ. σε καλουτσικο πόστο γραφειου και τα λεφτά που παίρνω τώρα στην ααδε θα τα φτάσω/ξεπερασω σε 5 χρόνια. Ωστόσο έχοντας υπάρξει συμβασιούχος στον εφκα, μέσα εκεί παιδιά κάνουν ζωάρα. Τσιγάρα, κάφε, κους κους εε που και που εξυπηρετούν κανέναν. Μεσημέρι ζεστό φαι στο σπίτι, όλο το κουτσουρευαν το ωράριο τις κάρτες ένας τις χτυπούσε για όλους σαν να ήταν οι σωματοφύλακες (ένας για όλους και όλοι για έναν), αναρρωτικές λόγω συραπτικου, κάτι άδειες από την σημαία,ονομαστική εορτή κτλπ. Μην λέω και άλλα γιατί τα αναπολώ και ένα δάκρυ κυλάει. Για να καταλάβετε γυρνάω και με τα μισά λεφτά. Ενώ στον ιδιωτικό τομέα όλα πρέπει να γίνουν χθες το ξέρετε άλλωστε όλοι. Το κυνηγάς με λίγα λόγια το δημόσιο για την περιφερειακή ποιότητα ζωής που σου παρέχει. Αν με ρωτάγε κάποιος πως να μπει; Ή με γραπτό προφανώς ειδάλλως στέλνεις το παιδάκι σου ένα ιδιωτικό σχολειο, εξασφαλίζεις να πάρει απολυτήριο 20 ώστε να είναι μέσα στον επόμενο ως ΔΕ. Και από εκεί και πέρα με το στανταράκι ας κάνει ότι θέλει. Συγνώμη αν κούρασα,συγνώμη αν εθιξα κάποιον είναι η αποφόρτιση λόγω τέλους . Ευχαριστώ για το βήμα , καλά αποτελέσματα να έχουμε όλοι , keep going!
|
|
|
Post by niki81 on Oct 23, 2022 14:23:07 GMT
Μια φορά ζορικα τα θέματα χθες, δέκα φορές σήμερα. Τι να πω...
|
|
|
Post by niki2022 on Oct 23, 2022 14:36:32 GMT
ΠΕ α ομάδα ! Πτυχίο & μεταπτυχιακό δημόσιας διοίκησης ! Όποτε γνώσεις και από λογιστικη κ από τα δίκαια ! Φροντιστήριο στον Παπαϊωάννου ! Λεκτικές βατά ! Είχε περισσότερα κείμενα με κενά από άλλες φορές που είναι πιο βοηθητικά σε σχέση με τα πρώτα θέματα ! Δημοσιονομικό βατά ! Φορολογικό , είχε κάποιες ερωτήσεις για αντισυνταγματικά θέματα , που ακόμα κ οι δικηγόροι ψαχνοντουσαν να βρουν την απάντηση ! Θεωρώ ότι θέματα που βασίζονται στα δικαστήρια και όχι πάνω στους νόμους κ στο Σύνταγμα δε θα έπρεπε να πέφτουν ! Λογιστικη έγινε χαμός ! Από το 2002 π έχω δει όλα τα θέματα , πρώτη φορά έγινε αυτό ! Πάνω από 35 θέματα αφορούσαν την ελεγκτική κ τα υπόλοιπα λογιστικη ! Στη λογιστικη δεν έπεσαν ούτε εταιρείες , ούτε ΕΛΠ , ούτε αρχεία και στοιχεία ! Στην προετοιμασία ελεγκτικής στο φροντιστήριο αφιερώσαμε μόνο 4 μέρες από τους 6 μήνες π κάναμε τα υπόλοιπα ! Κ αυτό γτ από το 2002 , τα θεματα της ελεγκτικής ήταν το πολύ 8 ! Επίσης η ύλη π υπάρχει στην προκήρυξη , δε δικαιολογεί τόσα θεματα ελεγκτικής ! Ακόμα κ άτομα με έμπειρα στην ελεγκτική , θεώρησαν ότι ήταν δύσκολο να απαντηθούν ! Τέλος ακόμα κ στο φορολογικό έπεσε ερώτημα για το φορολογικό πιστοποιητικό , το οποίο είναι ξεκάθαρα ελεγκτική κ δεν αναφέρεται καν στους κώδικες ! Τα θέματα για μένα απαράδεκτο ! Απορώ με ποια λογική μπήκαν ;
|
|
|
Post by niki2022 on Oct 23, 2022 14:39:57 GMT
Επίσης σε σχέση με το προηγούμενο ποστ ! Ας βάζανε όπως και στο φορολογικό δημοσιονομικό , μισά μισά θέματα ! Δλδ 30 ελεγκτική , 30 λογιστικη! Τώρα ήταν πολύ περισσότερα ! Κ ήταν λες κ πιαστήκαμε στον ύπνο !
|
|
|
Post by aragorn on Oct 23, 2022 14:52:38 GMT
ΠΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ με εμπειρία σε φροντιστήρια στο παρελθόν,έδωσα ως ΔΕ. Τα θέματα σήμερα ήταν πολλά για 2 ώρες. Εγώ δεν πρόλαβα να απαντήσω καν σε 4. Οι μη σχετικοί με το αντικείμενο λογικά κόπηκαν. Επίσης τεράστια αποχή. Από τους 13 ήμασταν 5κ κάπως έτσι κ στις άλλες τάξεις.
|
|