|
Post by aiadas on Oct 23, 2022 15:14:39 GMT
Και εγώ απόφοιτος Θετικής Σχολής είμαι και δεν απάντησα σε 10 ερωτήσεις μαθηματικών ΔΕ λόγω χρόνου... Ωστόσο, τα θέματα είναι κοινά για όλους, οπότε δεν αλλάζει κάτι ο βαθμός δυσκολίας τους... Απλά θα αυξηθούν δραματικά οι αποτυχόντες, ειδικά οι μη άριστοι απόφοιτοι ΔΕ και οι πτυχιούχοι μη θετικών σχολών και θα μειωθεί η βάση επιτυχίας.
|
|
eleni
Pink Panther
|
Post by eleni on Oct 23, 2022 15:48:35 GMT
Καλησπέρα παιδιά και καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν. Θα διαφωνήσω λίγο με τον denis γιατί και στον προηγούμενο θεωρητική αρκετά ήταν η λογιστική και εγώ είχα μείνει στο παρατσακ απ' έξω,για 0,2 μετά από ενστάσεις και αιτήσεις θεραπείας και μήνες προσπάθειας για ένα παράβολο που πλήρωσα και αντιλογιστηκε. Είχε πάρα πολύ ελεγκτική σε σχέση με τον προηγούμενο και πάρα πολύ κοστολόγηση και ολόκληρα κομμάτια της ύλης μείναν εκτός θεμάτων. Θεωρώ ότι ήταν πιο δύσκολα από τον προηγούμενο , και της νομικής τα θέματα επίσης. Κάποια αναρωτιέμαι δηλαδή που τα βρήκανε. Αυτή τη φορά έχω μια αισιοδοξία ότι πήγε καλά, αλλά η μεμονωμένη βάση και το 0,35 ανά λάθος είναι θέμα. Τώρα λογιστική 17 σελ ερωτήσεις ήταν λίγο υπερβολή. Λεκτικές τα βρήκα καλύτερα να πω σε σχέση με τον προηγούμενο ίσως γιατί προτιμώ τα κενά παρά τις ερωτήσεις κειμενου. Βέβαια τα πρώτα πρώτα που ήταν γραμματικα με ιδρώσαν λιγο. Πιστεύω καλά λοιπόν αλλά Το σκέφτομαι.Αποτελεσματα ούτε θα δω, το κεφάλι είναι πλέον είναι αχταρμας δεν θα προσθέσω άλλο άγχος ,ο,τι έγινε έγινε. Κρατάω την αισιοδοξία μου ωστόσο και πραγματικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι περήφανη για την προσπάθεια μου.
Να πω ότι δεν πήγα φροντιστήριο ούτε τίποτα παρά μόνο διάβασα ΟΛΑ όσα ανέβασε η Λίνα μας για δίκαιο και έψαξα έξτρα μετά όπου θεώρησα ότι χρειαζομουν. Το εγχειρίδιο του Ελ.Συν για τους ελέγχους με βοήθησε άπειρα στην ελεγκτική, δεν έχω λόγια ειλικρινά, Λίνα ευχαριστουμε πολύ για ο,τι κάνεις!! ❤️
Το παλέψαμε παιδιά ,καλά αποτελέσματα και η προσπάθεια μετράει. Όπως λένε οι δικοί άνθρωποι μου για να κατευνάσουν τα άγχη μου "παίξε καλά και ας χάσεις"!
|
|
f2l
Beekeeper
|
Post by f2l on Oct 23, 2022 16:14:11 GMT
Με τη σειρά μου θα σας ευχηθώ και εγώ καλά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται κανένα απολύτως άγχος, άλλωστε στην διαμόρφωση των βάσεων ισχύει ο νόμος ζήτησης και προσφοράς: Το 2002 η βάση εισαγωγής σε παιδαγωγικές σχολές ήταν γύρω στο 14, ενώ το 2009 έφτασε κοντά στο 19. Έτσι λοιπόν μπορεί να υπάρξει σενάριο όπου με 90% κάποιος να μην περάσει, αλλά και σενάριο που να επιτύχει με 70%. Οι παράμετροι είναι πολλές, με κυριότερο αυτόν την αρνητικής βαθμολογίας.
Όσο για το κομμάτι το οποίο κατέχω σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό των μαθηματικών, τα θέματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά σε επίπεδο γνώσεων ΔΕ άλλα και έκτασης. Με βάση την (προσωπική) λογική ότι ένας πτυχιούχος μαθηματικός θέματα κατηγορίας ΔΕ οφείλει να τα λύνει σε χρόνο ίσο με το 1/3 του χρόνου εξέτασης, το γεγονός ότι χρειάστηκα λίγο παραπάνω από μια ώρα σήμερα δείχνει τον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας που υπήρχε.
|
|
|
Post by aragorn on Oct 23, 2022 16:31:42 GMT
Ανακοινώθηκαν κ τα ποσοστά συμμετοχής από ΑΣΕΠ…
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 23, 2022 19:10:07 GMT
Καλησπέρα παιδιά και καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν. Θα διαφωνήσω λίγο με τον denis γιατί και στον προηγούμενο θεωρητική αρκετά ήταν η λογιστική και εγώ είχα μείνει στο παρατσακ απ' έξω,για 0,2 μετά από ενστάσεις και αιτήσεις θεραπείας και μήνες προσπάθειας για ένα παράβολο που πλήρωσα και αντιλογιστηκε. Είχε πάρα πολύ ελεγκτική σε σχέση με τον προηγούμενο και πάρα πολύ κοστολόγηση και ολόκληρα κομμάτια της ύλης μείναν εκτός θεμάτων. Θεωρώ ότι ήταν πιο δύσκολα από τον προηγούμενο , και της νομικής τα θέματα επίσης. Κάποια αναρωτιέμαι δηλαδή που τα βρήκανε. Αυτή τη φορά έχω μια αισιοδοξία ότι πήγε καλά, αλλά η μεμονωμένη βάση και το 0,35 ανά λάθος είναι θέμα. Τώρα λογιστική 17 σελ ερωτήσεις ήταν λίγο υπερβολή. Λεκτικές τα βρήκα καλύτερα να πω σε σχέση με τον προηγούμενο ίσως γιατί προτιμώ τα κενά παρά τις ερωτήσεις κειμενου. Βέβαια τα πρώτα πρώτα που ήταν γραμματικα με ιδρώσαν λιγο. Πιστεύω καλά λοιπόν αλλά Το σκέφτομαι.Αποτελεσματα ούτε θα δω, το κεφάλι είναι πλέον είναι αχταρμας δεν θα προσθέσω άλλο άγχος ,ο,τι έγινε έγινε. Κρατάω την αισιοδοξία μου ωστόσο και πραγματικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι περήφανη για την προσπάθεια μου. Να πω ότι δεν πήγα φροντιστήριο ούτε τίποτα παρά μόνο διάβασα ΟΛΑ όσα ανέβασε η Λίνα μας για δίκαιο και έψαξα έξτρα μετά όπου θεώρησα ότι χρειαζομουν. Το εγχειρίδιο του Ελ.Συν για τους ελέγχους με βοήθησε άπειρα στην ελεγκτική, δεν έχω λόγια ειλικρινά, Λίνα ευχαριστουμε πολύ για ο,τι κάνεις!! ❤️ Το παλέψαμε παιδιά ,καλά αποτελέσματα και η προσπάθεια μετράει. Όπως λένε οι δικοί άνθρωποι μου για να κατευνάσουν τα άγχη μου "παίξε καλά και ας χάσεις"! Παιδιά το μυστικό είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας... βρίσκονται όλα στο διαδίκτυο... όλα με μια μικρή έρευνα μέρα παρά μέρα μπορείτε να βρείτε "διαμαντάκια". Εύχομαι παρόλη την αποχή, να πάνε για όλους σας όλα καλά και να μη σκέφτεστε τίποτα για το αν κοπήκατε ή δεν απαντήσατε σωστά ή γρήγορα. Εγώ ένα έχω να σας πω, πήγα το 2002 να δώσω ξενυχτισμένη και λίγο μεθυσμένη (το προηγούμενο βράδυ είχα χωρίσει και ήμουν 29 χρονών) και πέρασα στο Υπουργείο Οικονομικών! Ήταν η δεύτερη φορά που έδινα ΥΠΟΙΚ, είχα περάσει και το 1998 αλλά ήμουν στους επιτυχόντες και μου ήρθε διορισμός το 2005, είχα δώσει δύο φορές ανεπιτυχώς τότε ΕΣΔΔΑ και μια φορά Αγροτική Τράπεζα όπου πέρασα και παραιτήθηκα λόγω του διορισμού μου στο δημόσιο. Η ζωή μας χρωστάει όταν προσπαθούμε συνέχεια για κάτι καλύτερο... μη σταματάτε να προσπαθείτε!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 23, 2022 19:19:56 GMT
|
|
|
Post by Zambon on Oct 23, 2022 19:27:08 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που οι υποψήφιοι που έχουν πιάσει τη βάση εισαγωγής είναι λιγότεροι από τις προκηρυσσομενες θέσεις για έναν κλάδο;
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Oct 23, 2022 19:33:29 GMT
Ισχύει Λίνα..έπεσαν όντως ορισμένες από αυτές..
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 23, 2022 19:39:19 GMT
Το ποσοστό συμμετοχής στην κατηγορία ΔΕ είναι περίπου 40%!Στα μαθηματικά δυσκολεύτηκαν ακόμα και οι μαθηματικοί και δεν έφτασε σε κανέναν ο χρόνος!Θα περάσουν μάλλον οι απόφοιτοι Πολυτεχνείου!Όπως είπε και η Λίνα,οι εξετάσεις αυτές είναι σαν της ΕΕ(πάνω από 80%)!
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Oct 23, 2022 19:49:35 GMT
Ισχύει!!! γίνεται αυτό? 20 από τις 30 ερωτησεις αυτούσιες ουτε κομμα δεν άλλαξαν! Πραγματικά πήγα φροντηστήριο διάβαζα από τον Μάρτιο και νομίζω ότι αν διαβαζα μόνο ελεγκτική και ότι ξέρω από το πανεπιστήμιο περνούσα.... Ξέρουμε αν θα βγουν τα θέματα ή μετά από πόσο καιρό περίπου περιμένουμε τις βαθμολογίες?
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 23, 2022 19:54:47 GMT
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση που οι υποψήφιοι που έχουν πιάσει τη βάση εισαγωγής είναι λιγότεροι από τις προκηρυσσομενες θέσεις για έναν κλάδο; Τίποτα περνάνε μόνο αυτοί που τα κατάφεραν και σε επόμενη φορά θα έχουν πιο εύκολες ερωτήσεις…
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 23, 2022 19:58:20 GMT
Ισχύει!!! γίνεται αυτό? 20 από τις 30 ερωτησεις αυτούσιες ουτε κομμα δεν άλλαξαν! Πραγματικά πήγα φροντηστήριο διάβαζα από τον Μάρτιο και νομίζω ότι αν διαβαζα μόνο ελεγκτική και ότι ξέρω από το πανεπιστήμιο περνούσα.... Ξέρουμε αν θα βγουν τα θέματα ή μετά από πόσο καιρό περίπου περιμένουμε τις βαθμολογίες? Παιδιά αυτοί που βάζουν τα θέματα είναι συνήθως καθηγητές των πανεπιστημίων μας όποτε όπου τα Eclass είναι ανοιχτά και μπορείτε να κατεβάζετε σημειώσεις και διαγωνίσματα μπορει κάποια από αυτά να ξαναπέσουν. Αλλά αυτό να βάλουν αυτούσιες 20 ερωτήσεις ξεπερνάει τον καθένα μας αφού είναι και από το 2006!!! Ούτε επικαιροποιημένες δηλαδή.
|
|
|
Post by niki81 on Oct 23, 2022 20:03:45 GMT
Υπάρχουν εντωμεταξύ κ οι απαντήσεις (με bold το γράμμα της σωστής απάντησης)
|
|
|
Post by niki81 on Oct 23, 2022 20:14:33 GMT
17 ερωτήσεις ήταν αυτούσιες κ μια με διαφοροποιημένη εκφώνηση οποτε δε ξερω αν είναι κ ίδια απαντηση.
|
|
|
Post by niki2022 on Oct 24, 2022 5:35:07 GMT
Το θέμα είναι ότι κάποιες δεν ισχύουν καν πλέον επδ είναι τόσο παλιές , έχουν αναθεωρηθεί με νέα ΔΕΠ ! Όποτε είναι επιτρεπτό να βάζουν τέτοια θέματα ;
|
|