catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 16:35:57 GMT
59 στα μαθηματικα 2 χ και ισως 2 λαθη στους θεσμους 3 χ και 2-3 αβεβαιες απαντησεις στις λεκτικες παρακολουθω μηνες σαν επισκεπτης το φορουμ και με εχει βοηθησει πολυ στο ξεκινημα Not bad!Είσαι μέσα στο 'παιχνίδι'!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 17:22:40 GMT
59 στα μαθηματικα 2 χ και ισως 2 λαθη στους θεσμους 3 χ και 2-3 αβεβαιες απαντησεις στις λεκτικες παρακολουθω μηνες σαν επισκεπτης το φορουμ και με εχει βοηθησει πολυ στο ξεκινημα Χαίρομαι πάρα πολύ!!
|
|
ok1990
Pink Panther
|
Post by ok1990 on Oct 25, 2022 7:24:17 GMT
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 25, 2022 7:38:09 GMT
Αν βάλανε παλιά θέματα ΑΣΟΕΕ που είναι λυμένα στο διαδίκτυο,δεν είμαστε ούτε σχολείο ούτε παν/μιο!Είναι από τις σοβαρότερες εξετάσεις του δημοσίου και απαιτείται ανάλογη σοβαρότητα!Ακόμα και τα ίδια θέματα με την προηγούμενη φορά να βάζανε (2018),αφού ήταν λυμένα,θάταν 'κουφό'!Μπορεί να γίνει μία διαμαρτυρία στη βάση αυτή!
|
|
|
Post by vicky74 on Oct 25, 2022 7:53:23 GMT
Καλημέρα σας! Το ίδιο ακριβώς διαβάζω ότι έγινε και στο μάθημα "Μίκρο - Μάκρο" στην κατηγορία Τ.Ε.
|
|
|
Post by vicky74 on Oct 25, 2022 7:57:55 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2022 7:58:41 GMT
Θα ήταν καλύτερο να γράφει ότι τα "δύο μεγαλύτερα φροντιστήρια" έδωσαν τις συγκεκριμένες ερωτήσεις στους υποψηφίους τους που τους πλήρωσαν λίγο πριν τις εξετάσεις ως ΣΟΣ γιατί μπορεί ναι μεν να ήταν τα θέματα ελεύθερα στο διαδίκτυο από το 2006 αλλά δεν θα μπορούσε ο καθένας να το γνωρίζει ότι τα συγκεκριμένα είναι σε εκείνο το σημείο ένα και ότι θα πέσουν δύο αφού είναι παλιές ερωτήσεις μη επικαιροποιημένες.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2022 8:00:48 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2022 8:08:54 GMT
Αν πραγματικά και αυτές οι ερωτήσεις έπεσαν αυτολεξί τότε υπάρχει πρόβλημα. Από ότι φαίνεται οι συγκεκριμένοι καθηγητές είναι εκείνοι που έβαλαν τα θέματα... ίσως δεν ήθελαν να μπουν και σε μεγάλο κόπο για να γράψουν καινούριες ερωτήσεις... και έβαλαν τις παλιές που είχαν από το πανεπιστήμιο.
Αν είναι όμως έτσι... ας βγάζει το ΑΣΕΠ από πριν ποιοι καθηγητές βάζουν τα θέματα.. να κάνουμε κι εμείς την έρευνά μας... για να δούμε τι θέματα έχουν από παλιά και να διαβάζουμε μόνο αυτά... λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα φτάνει.
|
|
|
Post by vicky74 on Oct 25, 2022 8:11:20 GMT
attachment.doc (43.5 KB)Δεν το ανοίγει, το κατεβάζει κατευθείαν. ή αντιγράψτε αυτό και θα το βρείτε: Η εμπορική τράπεζα Α έχει δεχθεί καταθέσεις αξίας 8000 και διατηρεί διαθέσιμα ύψους 1200. Εάν το ποσοστό υποχρεωτικών διαθεσίμων είναι 10% τότε η τράπεζα διατηρεί και εδώ μπορείτε να το δείτε: eclass.aueb.gr/modules/document/?course=LOXR108
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 25, 2022 8:17:36 GMT
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους!! Σκέφτεται κανείς να κινηθεί νομικά για αυτό που έγινε; Εμένα περισσότερο με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν ήταν επικαιροποιημενα τα θέματα. Ήμασταν υποχρεωμένοι να διαβάσουμε όλη την νομοθεσία ακόμα και αν έχει αλλάξει;
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 25, 2022 8:25:39 GMT
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους!! Σκέφτεται κανείς να κινηθεί νομικά για αυτό που έγινε; Εμένα περισσότερο με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν ήταν επικαιροποιημενα τα θέματα. Ήμασταν υποχρεωμένοι να διαβάσουμε όλη την νομοθεσία ακόμα και αν έχει αλλάξει; Θα το συνιστούσα!Μπορεί μέχρι και ν' ακυρωθεί η διαδικασία!
|
|
|
Post by polyzos1 on Oct 25, 2022 8:31:54 GMT
Ας ακυρωθούν οι συγκεκριμενες ερωτησεις.Για ποιο λογο να ακυρωθει ο διαγωνισμος; Απο οτι εχω καταλαβει ολη η φασαρια γινεται για αυτες τις ερωτησεις.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 25, 2022 8:36:39 GMT
Ας ακυρωθούν οι συγκεκριμενες ερωτησεις.Για ποιο λογο να ακυρωθει ο διαγωνισμος; Απο οτι εχω καταλαβει ολη η φασαρια γινεται για αυτες τις ερωτησεις. Οι ερωτήσεις δεν είναι δύο με τρεις... είναι τουλάχιστο οι μισές στη λογιστική. Δυσκολάκι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο μην ανησυχείς... Και πέρσι που έγινε ένας χαμός με τα αγγλικά και τα προφορικά της ΕΣΔΔΑ δεν συνέβη τίποτα... πέρασαν τους περισσότερους και το θέμα έληξε εκεί.
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 25, 2022 8:47:56 GMT
Ας ακυρωθούν οι συγκεκριμενες ερωτησεις.Για ποιο λογο να ακυρωθει ο διαγωνισμος; Απο οτι εχω καταλαβει ολη η φασαρια γινεται για αυτες τις ερωτησεις. Οι ερωτήσεις δεν είναι δύο με τρεις... είναι τουλάχιστο οι μισές στη λογιστική. Δυσκολάκι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο μην ανησυχείς... Και πέρσι που έγινε ένας χαμός με τα αγγλικά και τα προφορικά της ΕΣΔΔΑ δεν συνέβη τίποτα... πέρασαν τους περισσότερους και το θέμα έληξε εκεί. Λίνα, θεωρείς ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι; Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει αλλά εμένα με θίγει το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν νομοθεσία του 2006 ενώ βρισκόμαστε στο 2022. Δεν μπήκαν καν στον κόπο έστω να προσαρμόσουν τα θέματα. Δλδ αυτή τη στιγμή η ΑΑΔΕ χρησιμοποιεί τη νομοθεσία του 2006 ή του 2022;
|
|