|
Post by geoman28 on Oct 24, 2022 10:07:22 GMT
Εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν έδωσαν... Θα συμμετείχα ως ΔΕ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά...Αν και επειδή είμαι της θεωρητικής πιστεύω θα δυσκολευόμουν περισσότερο στα μαθηματικά. Λίγες τυψεις τις εχω ωστοσο γιατι ποτε δεν ξέρει κανεις...
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 11:17:45 GMT
Μια φίλη μου που ήταν επιτηρήτρια μου είπε ότι η αποχή ήταν τεράστια ... σε κάθε αίθουσα από 13 παιδιά έδιναν τελικά 3 ή 4.
|
|
|
Post by niki81 on Oct 24, 2022 11:20:40 GMT
Ισχύει. Στην αίθουσα που έδινα ήταν να ήμασταν 16 και ήμασταν 6. Σε άλλα σχολεία άκουσα ότι ήταν οι τρεις από τους δεκαέξι.
|
|
|
Post by kostas70 on Oct 24, 2022 11:44:17 GMT
Δεν νομίζω ότι με αυτά τα θέματα έχει τόση σημασία η αποχή. Όσοι έχουν πιάσει τη βάση θα περάσουν και θα μείνουν και κενές θέσεις.
|
|
eleni
Pink Panther
|
Post by eleni on Oct 24, 2022 11:53:33 GMT
Το θέμα είναι ότι κάποιες δεν ισχύουν καν πλέον επδ είναι τόσο παλιές , έχουν αναθεωρηθεί με νέα ΔΕΠ ! Όποτε είναι επιτρεπτό να βάζουν τέτοια θέματα ; Ποια από αυτές τις ερωτήσεις (που μας έβαλαν) δεν ισχύουν; Δε θεωρώ ότι δεν ισχύουν γιατί ήταν αρκετά "γενικές". Τώρα δε θα διαφωνήσω καθόλου στο ότι θα έπρεπε να βγουν καινούργια θέματα και όχι copy paste η με παράφραση μια δύο λέξεων. Αλλά επειδή διδάσκω για πανελλήνιες και εκεί το ίδιο γίνεται. Ανακύκλωση ερωτήσεων, μικρές διαφορές και πάει λέγοντας. Στο δίκαιο είμαι σίγουρη ότι είδα ερώτηση αυτούσια με μια του 2018 επίσης. Όπως και να έχει, έχοντας πάει και εγώ φροντιστήριο για τον προηγούμενο του 2018 που ελεγκτική ασχολήθηκε ελάχιστα και κυρίως με εσωτερικό έλεγχο πραγματικά το μόνο που μου πρόσφερε ήταν να έχω ήδη υλικό για την λογιστική και μια κατεύθυνση ας το πούμε για το τρόπο διαβάσματος και να ψάχνω τις λεπτομέρειες. Προφανώς και μόνος σου δεν τα βρεις όλα, αλλά ούτε και με φροντιστήριο θα γίνει αυτό. Μόνος σου ίσως έχει περισσότερο χάος και ψάξιμο και ανάλωση χρόνου αλλά προσωπικά ένιωσα πιο σίγουρη με τον εαυτό μου ψάχνοντας μόνη μου τελικά και βγήκα από την αίθουσα με αίσθηση ικανοποίησης για την προσπάθεια μου , ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος. Αυτό που με ξένισε αυτή τη φορά πέρα από τη δυσκολία των θεμάτων (ακόμα και του 2018 ήταν περίπατος μπροστά σε αυτά) είναι το τρελό μέγεθος της ύλης που δεν πιάσαν καθόλου, ούτε μια ερώτηση τίποτα. Δλδ λογιστική τίποτα από ΕΛΠ? Θα Μ πεις στον προηγούμενο είχαμε ύλη ΕΛΠ και μας βάζαμε λογαριασμούς ΕΓΛΣ . Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω δε ξέρεις τι να περιμένεις με αυτούς, δε ξέρεις από πού θα σου έρθει τελικά.
|
|
|
Post by niki81 on Oct 24, 2022 12:12:19 GMT
Κ εγώ όταν βγήκα στη Λογιστική ήμουν ικανοποιημένη γιατί τουλάχιστον το προσπάθησα. Τέλος πάντων θα δείξει.
|
|
eleni
Pink Panther
|
Post by eleni on Oct 24, 2022 12:18:31 GMT
Κ εγώ όταν βγήκα στη Λογιστική ήμουν ικανοποιημένη γιατί τουλάχιστον το προσπάθησα. Τέλος πάντων θα δείξει. Νίκη αυτό έχει σημασία. Πραγματικά κάναμε ο,τι καλύτερο μπορούσαμε. Την προηγούμενη φορά είχε πράγματα που εγώ δεν είχα ξαναδεί και όλο αυτό με πανικοβαλε αρκετά με αποτέλεσμα ίσως και εγώ να έκανα λάθος επιλογές αφήνοντας οσα κενά άφησα πχ και πάει λέγοντας. Διαβάσαμε, προσπαθήσαμε και όλοι είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων για το χρόνο και το διάβασμα που κάναμε. Να έχουμε καλά αποτελέσματα και κάθε εμπόδιο για καλό παιδιά!
|
|
|
Post by riddick on Oct 24, 2022 12:41:01 GMT
Πείτε στα μαθηματικά τι γράψατε όσοι θέλετε.Εγώ πρόλαβα 42 ερωτήσεις και 18 τις άφησα κενές.
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 12:48:24 GMT
Μια φίλη μου που ήταν επιτηρήτρια μου είπε ότι η αποχή ήταν τεράστια ... σε κάθε αίθουσα από 13 παιδιά έδιναν τελικά 3 ή 4. Συνολική αποχή 54%!
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 12:52:14 GMT
Πείτε στα μαθηματικά τι γράψατε όσοι θέλετε.Εγώ πρόλαβα 42 ερωτήσεις και 18 τις άφησα κενές. Ο μεγάλος 'κόφτης' ήταν τα μαθηματικά!Υπολόγισε 80% κάτω από τη βάση!Όποιος περάσει μαθηματικά,μάλλον θα μπει!
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 12:57:26 GMT
Σημειωτέον ότι ο συντελεστής για λεκτικές είναι 1,για θεσμούς και για μαθηματικά 2!
|
|
|
Post by m98153 on Oct 24, 2022 13:01:19 GMT
Εγώ σαν μαθηματικός άφησα 4 γιατί δεν είχα χρόνο. Από τις υπόλοιπες 2-3 με ερωτηματικό. Διάβασμα 1 μήνα αφού τα είχα αφήσει καμία δεκαετία.
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 13:25:50 GMT
Εγώ σαν μαθηματικός άφησα 4 γιατί δεν είχα χρόνο. Από τις υπόλοιπες 2-3 με ερωτηματικό. Διάβασμα 1 μήνα αφού τα είχα αφήσει καμία δεκαετία. Μαθηματικά πρέπει νάσαι από τους πρώτους με τέτοιο 'χαμό' πούγινε!Αν έγραψες το ίδιο καλά και στ΄άλλα,πέρασες σίγουρα!
|
|
|
Post by m98153 on Oct 24, 2022 13:33:34 GMT
Θεσμούς σίγουρα 100. Λεκτικές ψιλό καλά .
|
|
|
Post by mimis on Oct 24, 2022 16:08:50 GMT
59 στα μαθηματικα 2 χ και ισως 2 λαθη στους θεσμους 3 χ και 2-3 αβεβαιες απαντησεις στις λεκτικες παρακολουθω μηνες σαν επισκεπτης το φορουμ και με εχει βοηθησει πολυ στο ξεκινημα
|
|