nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Feb 21, 2024 9:51:21 GMT
Κάποιος που περνάει ΦΟΤΑ αν ζητήσει παράταση, θα μείνει στον αέρα μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη εκπαιδευτική σειρά. Έχεις δίκιο. Πάντως το ΦΕΚ αναμένεται την επόμενη Τετάρτη-Πέμπτη.
|
|
|
Post by marilia on Feb 21, 2024 9:55:20 GMT
Κάποιος που περνάει ΦΟΤΑ αν ζητήσει παράταση, θα μείνει στον αέρα μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη εκπαιδευτική σειρά. Έχεις δίκιο. Πάντως το ΦΕΚ αναμένεται την επόμενη Τετάρτη-Πέμπτη. Το ξέρουμε έγκυρα αυτό ή κάνουμε υποθέσεις?
|
|
nnt
Pink Panther
|
Post by nnt on Feb 21, 2024 10:01:47 GMT
Κάποιος που περνάει ΦΟΤΑ αν ζητήσει παράταση, θα μείνει στον αέρα μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη εκπαιδευτική σειρά. Έχεις δίκιο. Πάντως το ΦΕΚ αναμένεται την επόμενη Τετάρτη-Πέμπτη. Καλημέρα! Αυτό προκύπτει απο πρόσφατη επικοινωνία με την ΔΔΑΔ ή είναι απλή μαντεψιά βάσει λογικής ?
|
|
bast
Kill Bill
|
Post by bast on Feb 21, 2024 10:29:55 GMT
Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια να παραιτηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιοι θέλουν να φερθούν σωστά και επαγγελματικα και ίσως να εκπαιδεύσουν άλλο άτομο στη θέση τους. Από την ανακοίνωση αποχώρησης, την αγγελία, τις συνεντεύξεις, την επιλογή του ατόμου και τελικά την εκπαίδευση μεσολαβεί ένα εύλογο διάστημα που δεν επαρκεί από την έκδοση του ΦΕΚ μέχρι την ορκωμοσία. Άλλο πράγμα ανακοινώνω ότι θα αποχωρήσω σε ένα εύλογο διάστημα για να κάνει ο εργοδότης τις απαιτούμενες ενέργειες και άλλο παραιτούμαι. Παραιτούμαι όταν έρχεται η ώρα του διορισμού.
|
|
|
Post by marilia on Feb 21, 2024 10:46:03 GMT
Ωραία θα το θέσω αλλιώς αφού κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ο ιδιωτικός τομέας χωρίζεται σε παράδεισο και κόλαση. Δεν δουλεύουν όλοι στον παράδεισο.
|
|
namnat
Pink Panther
|
Post by namnat on Feb 21, 2024 17:23:05 GMT
Θα ήταν καλύτερο να μην ξαναμπουμε στη διαδικασία να λέμε πότε έπρεπε και πότε όχι να παραιτηθεί ο καθένας. Ο καθένας πράττει όπως κρίνει ανάλογα με την δουλειά και την θέση την οποία είχε, τα χρόνια προϋπηρεσίας του, το εργασιακό του περιβάλλον, τις σχέσεις με τους εργοδότες του, την υπόλοιπη ζωή του κλπ. Εγώ πχ έδωσα 3 μηνες προειδοποίηση στον εργοδότη μου λογω καλων σχεσεων κ θεσης ευθύνης και έχω άλλους 3 μήνες από την παραίτηση γιατί προτίμησα να αφοσιωθώ στο μεταπτυχιακό μου κ να αδειασει το μυαλό μου σπο τα αγχη της δουλειάς που ειχα. Ο καθένας όπως θέλει. Ας μας ενδιαφέρει μόνο η έκδοση του φεκ κ το μεηλ που θα λάβουμε γιατί θα έχουμε προετοιμασίες μπροστά μας σε πολλά επίπεδα. Αντε, δεν αργούμε!!!
|
|
|
Post by diesdda on Feb 21, 2024 18:53:43 GMT
Παιδιά, σε επικοινωνία με ΔΔΑΔ είπαν την επόμενη εβδομάδα το ΦΕΚ, 21/3 (ή 22/3, δε θυμάμαι) και 29/3 ορκωμοσία εφοριακών, 4/4 (ή μάλλον 5/4, δε θυμάμαι) ορκωμοσία τελωνειακών. Μην μου αγχώνεστε, οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες και λογικά έχουν ήδη δεσμευτεί στην ακαδημία.
|
|
|
Post by marilia on Feb 21, 2024 20:38:08 GMT
Θα ήταν καλύτερο να μην ξαναμπουμε στη διαδικασία να λέμε πότε έπρεπε και πότε όχι να παραιτηθεί ο καθένας. Ο καθένας πράττει όπως κρίνει ανάλογα με την δουλειά και την θέση την οποία είχε, τα χρόνια προϋπηρεσίας του, το εργασιακό του περιβάλλον, τις σχέσεις με τους εργοδότες του, την υπόλοιπη ζωή του κλπ. Εγώ πχ έδωσα 3 μηνες προειδοποίηση στον εργοδότη μου λογω καλων σχεσεων κ θεσης ευθύνης και έχω άλλους 3 μήνες από την παραίτηση γιατί προτίμησα να αφοσιωθώ στο μεταπτυχιακό μου κ να αδειασει το μυαλό μου σπο τα αγχη της δουλειάς που ειχα. Ο καθένας όπως θέλει. Ας μας ενδιαφέρει μόνο η έκδοση του φεκ κ το μεηλ που θα λάβουμε γιατί θα έχουμε προετοιμασίες μπροστά μας σε πολλά επίπεδα. Αντε, δεν αργούμε!!! Ακριβώς αυτό, ο καθένας κρίνει τι θα κάνει με τη δουλειά και τη ζωή του. Το επιπλέον άγχος που μας γεμίζουν προτάσεις του τύπου "δεν παραιτείται κανείς χωρίς ΦΕΚ" κλπ καλό είναι να μην εκφράζονται, τουλάχιστον όχι τόσο επιτακτική. Για συμπαράσταση ερχόμαστε στο φόρουμ, όχι για να μαλώνουμε.
|
|
|
Post by marilia on Feb 21, 2024 20:38:33 GMT
Παιδιά, σε επικοινωνία με ΔΔΑΔ είπαν την επόμενη εβδομάδα το ΦΕΚ, 21/3 και 29/3 ορκωμοσία εφοριακών, 4/4 ορκωμοσία τελωνειακών. Μην μου αγχώνεστε, οι ημερομηνίες είναι πολύ συγκεκριμένες και λογικά έχουν ήδη δεσμευτεί στην ακαδημία. Πέμπτες θα είναι οι ορκωμοσίες δηλαδή??
|
|
|
Post by michailia84 on Feb 21, 2024 20:39:43 GMT
Όχι 22/3, 29/3, 5/4 δηλαδή;
|
|
|
Post by diesdda on Feb 21, 2024 22:02:56 GMT
Όχι 22/3, 29/3, 5/4 δηλαδή; Α, μπορεί να είναι και αυτές, δεν τις σημείωσα και μπορεί να έκανα λάθος κατά μία ημέρα για την πρώτη και την τρίτη.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Feb 21, 2024 22:32:38 GMT
Θα ήταν καλύτερο να μην ξαναμπουμε στη διαδικασία να λέμε πότε έπρεπε και πότε όχι να παραιτηθεί ο καθένας. Ο καθένας πράττει όπως κρίνει ανάλογα με την δουλειά και την θέση την οποία είχε, τα χρόνια προϋπηρεσίας του, το εργασιακό του περιβάλλον, τις σχέσεις με τους εργοδότες του, την υπόλοιπη ζωή του κλπ. Εγώ πχ έδωσα 3 μηνες προειδοποίηση στον εργοδότη μου λογω καλων σχεσεων κ θεσης ευθύνης και έχω άλλους 3 μήνες από την παραίτηση γιατί προτίμησα να αφοσιωθώ στο μεταπτυχιακό μου κ να αδειασει το μυαλό μου σπο τα αγχη της δουλειάς που ειχα. Ο καθένας όπως θέλει. Ας μας ενδιαφέρει μόνο η έκδοση του φεκ κ το μεηλ που θα λάβουμε γιατί θα έχουμε προετοιμασίες μπροστά μας σε πολλά επίπεδα. Αντε, δεν αργούμε!!! Ακριβώς αυτό, ο καθένας κρίνει τι θα κάνει με τη δουλειά και τη ζωή του. Το επιπλέον άγχος που μας γεμίζουν προτάσεις του τύπου "δεν παραιτείται κανείς χωρίς ΦΕΚ" κλπ καλό είναι να μην εκφράζονται, τουλάχιστον όχι τόσο επιτακτική. Για συμπαράσταση ερχόμαστε στο φόρουμ, όχι για να μαλώνουμε. Έτσι είναι παιδιά! Το πως κανείς λογαριάζει τη ζωή του είναι δικαίωμα του κι εγώ πρώτα παραιτήθηκα μετά από δυο μήνες βγήκε το ΦΕΚ διορισμού και μετά από έξι μήνες παρουσιάστηκα.
|
|
bast
Kill Bill
|
Post by bast on Feb 22, 2024 7:56:45 GMT
Ακριβώς αυτό, ο καθένας κρίνει τι θα κάνει με τη δουλειά και τη ζωή του. Το επιπλέον άγχος που μας γεμίζουν προτάσεις του τύπου "δεν παραιτείται κανείς χωρίς ΦΕΚ" κλπ καλό είναι να μην εκφράζονται, τουλάχιστον όχι τόσο επιτακτική. Για συμπαράσταση ερχόμαστε στο φόρουμ, όχι για να μαλώνουμε. Έτσι είναι παιδιά! Το πως κανείς λογαριάζει τη ζωή του είναι δικαίωμα του κι εγώ πρώτα παραιτήθηκα μετά από δυο μήνες βγήκε το ΦΕΚ διορισμού και μετά από έξι μήνες παρουσιάστηκα. Αγαπητή Λίνα, εγώ το λέω γιατί μου φαίνεται παράλογο να επιλέξει να μείνει κάποιος άνεργος και να περιμένει για μήνες τον επικείμενο διορισμό. Πολύς κόσμος έχει πρόβλημα επιβίωσης και δεν έχει τέτοια πολυτέλεια. Εγώ σε αυτό τον κόσμο απευθύνομαι ώστε να τον προειδοποιήσω να μην κάνει βιαστικές κινήσεις, και βρεθεί εκτεθειμένος, γιατί το φόρουμ αυτό το επισκέπτονται πολλοί. Εννοείται ότι αν έχεις την άνεση, παραιτείσαι όποτε θέλεις και δεν περιμένεις την τελευταία στιγμή. Συγγνώμη αν φάνηκα υπερβολικός!
|
|
bibi8
Kill Bill
|
Post by bibi8 on Feb 22, 2024 9:16:26 GMT
Παιδιά, σε επικοινωνία με ΔΔΑΔ είπαν την επόμενη εβδομάδα το ΦΕΚ, 21/3 (ή 22/3, δε θυμάμαι) και 29/3 ορκωμοσία εφοριακών, 4/4 (ή μάλλον 5/4, δε θυμάμαι) ορκωμοσία τελωνειακών. Μην μου αγχώνεστε, οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες και λογικά έχουν ήδη δεσμευτεί στην ακαδημία. Μήπως σας ανέφεραν και για τους χωρίς ΦΟΤΑ?
|
|
|
Post by socrates1980 on Feb 22, 2024 9:34:25 GMT
Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια να παραιτηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιοι θέλουν να φερθούν σωστά και επαγγελματικα και ίσως να εκπαιδεύσουν άλλο άτομο στη θέση τους. Από την ανακοίνωση αποχώρησης, την αγγελία, τις συνεντεύξεις, την επιλογή του ατόμου και τελικά την εκπαίδευση μεσολαβεί ένα εύλογο διάστημα που δεν επαρκεί από την έκδοση του ΦΕΚ μέχρι την ορκωμοσία. Θεωρούμαστε εργαζόμενοι στην ΑΑΔΕ με την έκδοση του ΦΕΚ ή με την ορκωμοσία ;Να υποθέσω το δεύτερο ; Πρακτικά , πότε πρέπει να λυθεί η σύμβαση εξαρτημένης εργασίας με τον εργοδότη μου ;
|
|