|
Post by Lina_Admin on Feb 22, 2024 9:38:32 GMT
Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια να παραιτηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιοι θέλουν να φερθούν σωστά και επαγγελματικα και ίσως να εκπαιδεύσουν άλλο άτομο στη θέση τους. Από την ανακοίνωση αποχώρησης, την αγγελία, τις συνεντεύξεις, την επιλογή του ατόμου και τελικά την εκπαίδευση μεσολαβεί ένα εύλογο διάστημα που δεν επαρκεί από την έκδοση του ΦΕΚ μέχρι την ορκωμοσία. Θεωρούμαστε εργαζόμενοι στην ΑΑΔΕ με την έκδοση του ΦΕΚ ή με την ορκωμοσία ;Να υποθέσω το δεύτερο ; Πρακτικά , πότε πρέπει να λυθεί η σύμβαση εξαρτημένης εργασίας με τον εργοδότη μου ; Ορκομωσία ξεκινάνε όλα
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Feb 26, 2024 9:29:41 GMT
Καλημέρα, έχει αλλάξει η κατάσταση στην αναζήτηση του ΚΑΔ. Κι όπως μας μετέφερε η φίλη Γαλάτεια νέες πληροφορίες εκ των έσω, το ΦΕΚ αναμένεται να βγει σήμερα μετά το μεσημέρι και θα είναι το 635. Αναμένουμε λοιπόν
|
|
|
Post by scorpione78 on Feb 26, 2024 9:50:06 GMT
Καλημέρα, έχει αλλάξει η κατάσταση στην αναζήτηση του ΚΑΔ. Κι όπως μας μετέφερε η φίλη Γαλάτεια νέες πληροφορίες εκ των έσω, το ΦΕΚ αναμένεται να βγει σήμερα μετά το μεσημέρι και θα είναι το 635. Αναμένουμε λοιπόν
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! Και στα δικά μας!
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Feb 26, 2024 10:48:04 GMT
|
|
|
Post by dimitrisbas on Feb 26, 2024 10:53:19 GMT
Δεν μου χει ξανατύχει, συγκινήθηκα! Συγχαρητήρια συνάδελφοι!
|
|
madok
Kill Bill
|
Post by madok on Feb 26, 2024 11:01:43 GMT
Καλημέρα και συγχαρτήρια σε όσους διορίζονται. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έκδοση αυτού του ΦΕΚ; Μπορούν ακόμα να αρνηθούν κάποιοι τη θέση ή η έκδοση σημαίνει πως όσους αναφέρει το ΦΕΚ διορίζονται; Με ενδιαφέρει γιατί είμαι στους επιλαχόντες και αναρωτιέμαι αν έχω ακόμα ελπίδα. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by vki on Feb 26, 2024 11:09:22 GMT
Καλημέρα και συγχαρτήρια σε όσους διορίζονται. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έκδοση αυτού του ΦΕΚ; Μπορούν ακόμα να αρνηθούν κάποιοι τη θέση ή η έκδοση σημαίνει πως όσους αναφέρει το ΦΕΚ διορίζονται; Με ενδιαφέρει γιατί είμαι στους επιλαχόντες και αναρωτιέμαι αν έχω ακόμα ελπίδα. Ευχαριστώ Με την προϋπόθεση να γίνουν οι αναπληρώσεις από τους πίνακες των 2ων επιτυχόντων, ναι εννοείται ότι υπάρχει ελπίδα! Κάποιοι αρνούνται τώρα τον διορισμό και κάποιοι ζητάνε παράταση (έως 6 μήνες) και αρνούνται τότε. Απλά υπομονή γιατί μπορεί να σε καλέσουν κι 1 χρόνο μετά.
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Feb 26, 2024 12:13:20 GMT
Ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια σε όλους! 😄
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Feb 26, 2024 12:17:26 GMT
Καλημέρα και συγχαρτήρια σε όσους διορίζονται. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έκδοση αυτού του ΦΕΚ; Μπορούν ακόμα να αρνηθούν κάποιοι τη θέση ή η έκδοση σημαίνει πως όσους αναφέρει το ΦΕΚ διορίζονται; Με ενδιαφέρει γιατί είμαι στους επιλαχόντες και αναρωτιέμαι αν έχω ακόμα ελπίδα. Ευχαριστώ Καλημέρα. Ευχαριστούμε πολύ. Ακριβώς όπως τα είπε η φίλη vki. Μη το ξεγράψεις, γιατί μπορεί να σε καλέσουν πολύ μετά. 🙂
|
|
|
Post by katdeg on Feb 26, 2024 15:51:22 GMT
Καλησπέρα.μετα την δημοσίευση του Φεκ πόσες κενές θέσεις έχουν μείνει σε ΠΕ και ΤΕ;
|
|
|
Post by xrissim on Feb 26, 2024 15:56:56 GMT
Καλησπέρα και πολλά συγχαρητήρια σε όλους!! Να με συγχωρείτε αν η ερωτηση μου θεωρηθεί αφελής. Η θέση στην οποία διορίστηκε ο καθένας βάσει των οριστικών αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ θα φαίνεται στη διαπιστωτική πράξη ή μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Γιατί το ΦΕΚ διορισμού περιλαμβάνει συγκεντρωτικο πίνακα διοριστέων. Και κάτι επιπλέον. Η δυνατότητα απόσπασης ή μετάθεσης σε άλλο τόπο από τον τόπο διορισμού αλλά στο ίδιο τμήμα ακριβώς που διοριστηκε κάποιος από πότε υφίσταται? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για καθε διευκρίνηση. Καλή εβδομάδα!!
|
|
|
Post by mlawyer on Feb 26, 2024 16:12:57 GMT
καλησπέρα σας πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κενές θέσεις που προέκυψαν και την δική μου καταταξη σε σχέση με αυτες;;
|
|
|
Post by mlawyer on Feb 26, 2024 16:15:34 GMT
Καλημέρα και συγχαρτήρια σε όσους διορίζονται. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έκδοση αυτού του ΦΕΚ; Μπορούν ακόμα να αρνηθούν κάποιοι τη θέση ή η έκδοση σημαίνει πως όσους αναφέρει το ΦΕΚ διορίζονται; Με ενδιαφέρει γιατί είμαι στους επιλαχόντες και αναρωτιέμαι αν έχω ακόμα ελπίδα. Ευχαριστώ Με την προϋπόθεση να γίνουν οι αναπληρώσεις από τους πίνακες των 2ων επιτυχόντων, ναι εννοείται ότι υπάρχει ελπίδα! Κάποιοι αρνούνται τώρα τον διορισμό και κάποιοι ζητάνε παράταση (έως 6 μήνες) και αρνούνται τότε. Απλά υπομονή γιατί μπορεί να σε καλέσουν κι 1 χρόνο μετά. υπάρχει δυνατότητα να ζητήσουν παραταση 6μηνες για να απαντήσουν αν αποδέχονται ή οχι τη θεση; σωστά καταλαβα;
|
|
|
Post by vki on Feb 26, 2024 16:56:10 GMT
Κάποιος μπορεί να ζητήσει παράταση για τον χ, ψ λόγο (δεν θα πει προφανώς γιατί θελει να το σκεφτεί) και με το πέρας της παράτασης να πει ότι δεν αποδέχεται τον διορισμό. Αυτά πριν ορκιστεί φυσικά. Εφόσον ορκιστεί κάποιος και παραιτηθεί μετά, αλλάζει το πράγμα και αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να διοριστεί αλλού για μια 5ετια.
|
|
|
Post by vki on Feb 26, 2024 17:01:50 GMT
καλησπέρα σας πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κενές θέσεις που προέκυψαν και την δική μου καταταξη σε σχέση με αυτες;; Δεν νομίζω ότι μπορούν να σου απαντήσουν σε αυτό. Μπορείς μόνος σου να δεις για την ειδικότητά σου, αρχικά πόσοι από όσους ήταν στον πινακα των διοριστέων του ΑΣΕΠ, είναι και στον πίνακα του ΦΕΚ. Έτσι θα εχεις μια πρώτη εικόνα για τα άμεσα κενά θέσεων.
|
|