|
Post by mlawyer on Feb 26, 2024 17:14:10 GMT
καλησπέρα σας πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις κενές θέσεις που προέκυψαν και την δική μου καταταξη σε σχέση με αυτες;; Δεν νομίζω ότι μπορούν να σου απαντήσουν σε αυτό. Μπορείς μόνος σου να δεις για την ειδικότητά σου, αρχικά πόσοι από όσους ήταν στον πινακα των διοριστέων του ΑΣΕΠ, είναι και στον πίνακα του ΦΕΚ. Έτσι θα εχεις μια πρώτη εικόνα για τα άμεσα κενά θέσεων. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
|
|
|
Post by lawanddisorder on Feb 26, 2024 18:19:58 GMT
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή μας σταδιοδρομία! κι επειδή χωρίς δράμα δεν μπορούμε, ας αρχίσουμε το speculation σχετικά με το πότε θα λάβουμε το ενημερωτικό μέιλ από ΦΟΤΑ σχετικά με τις ημερομηνίες ορκωμοσίας μας, χεχε! Πλάκα κάνω, εννοείται! Τελείωσε αυτή η μακρά και επίπονη διαδρομή ύστερα από αυτόν τον άκρως επεισοδιακό διαγωνισμό. Πάμε γι'άλλα τώρα. Σίγουρα καλύτερα.
|
|
hippo
Pink Panther
|
Post by hippo on Feb 26, 2024 18:31:41 GMT
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή μας σταδιοδρομία! κι επειδή χωρίς δράμα δεν μπορούμε, ας αρχίσουμε το speculation σχετικά με το πότε θα λάβουμε το ενημερωτικό μέιλ από ΦΟΤΑ σχετικά με τις ημερομηνίες ορκωμοσίας μας, χεχε! Πλάκα κάνω, εννοείται! Τελείωσε αυτή η μακρά και επίπονη διαδρομή ύστερα από αυτόν τον άκρως επεισοδιακό διαγωνισμό. Πάμε γι'άλλα τώρα. Σίγουρα καλύτερα. ;-)
|
|
|
Post by michailia84 on Feb 26, 2024 19:02:32 GMT
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή μας σταδιοδρομία! κι επειδή χωρίς δράμα δεν μπορούμε, ας αρχίσουμε το speculation σχετικά με το πότε θα λάβουμε το ενημερωτικό μέιλ από ΦΟΤΑ σχετικά με τις ημερομηνίες ορκωμοσίας μας, χεχε! Πλάκα κάνω, εννοείται! Τελείωσε αυτή η μακρά και επίπονη διαδρομή ύστερα από αυτόν τον άκρως επεισοδιακό διαγωνισμό. Πάμε γι'άλλα τώρα. Σίγουρα καλύτερα. 💪💪💪💪💪
|
|
|
Post by kasimatis on Feb 27, 2024 7:18:41 GMT
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή μας σταδιοδρομία! κι επειδή χωρίς δράμα δεν μπορούμε, ας αρχίσουμε το speculation σχετικά με το πότε θα λάβουμε το ενημερωτικό μέιλ από ΦΟΤΑ σχετικά με τις ημερομηνίες ορκωμοσίας μας, χεχε! Πλάκα κάνω, εννοείται! Τελείωσε αυτή η μακρά και επίπονη διαδρομή ύστερα από αυτόν τον άκρως επεισοδιακό διαγωνισμό. Πάμε γι'άλλα τώρα. Σίγουρα καλύτερα. 💪💪💪💪💪
|
|
|
Post by kasimatis on Feb 27, 2024 7:19:18 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια. Έχει κανείς εικόνα για τις προσλήψεις ? Ευχαριστώ
|
|
|
Post by kasimatis on Feb 27, 2024 7:24:33 GMT
Επίσης αν έρχεται κανείς Χανιά ας στείλει ένα μήνυμα κι ό,τι χρειαστεί είμαι εδώ
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Feb 27, 2024 13:51:57 GMT
Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους. Μια που πλησιάζει η ώρα της ορκωμοσίας, αν οι διοριστέοι μηχανικοί δεν έχετε φτιάξει γκρουπάκι στο Viber, είστε ευπρόσδεκτοι στη δική μας ομάδα των πληροφορικών και δημοσιονομικών. Όποιος είναι διοριστέος χωρίς ΦΟΤΑ λοιπόν, μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει σε pm τα στοιχεία του να τον προσθέσω.
|
|
|
Post by chroniusx on Feb 28, 2024 10:06:54 GMT
συγχαρητήρια σε όλους !!
οι εφοριακοί έχουμε ομάδα στο viber όποιος/α θέλει στέλνει pm
|
|
lion
Kill Bill
|
Post by lion on Feb 28, 2024 12:00:17 GMT
Καλημέρα, συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Μήπως καποιος απ τους παλιούς επιτυχόντες, γνωρίζει το ποσοστό των κρατήσεων του δημοσίου μετα τον πρώτο χρόνο? Δηλαδή αν ειναι πχ 25% ή 28%?
|
|
|
Post by steliosg on Feb 28, 2024 14:16:19 GMT
Καλημέρα, συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Μήπως καποιος απ τους παλιούς επιτυχόντες, γνωρίζει το ποσοστό των κρατήσεων του δημοσίου μετα τον πρώτο χρόνο? Δηλαδή αν ειναι πχ 25% ή 28%? 6,67% για σύνταξη ,2,55% για υγεία, 4,5 % για Μ.Τ.Π.Υ. , 2% ΕΙΔΙΚΉ ΕΙΣΦΟΡΑ Ν.3986/11, 3% ΤΕΑΔΥ, 4% ΤΠΔΥ. 22,72% ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ + ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.......
|
|
lion
Kill Bill
|
Post by lion on Feb 28, 2024 16:48:56 GMT
Καλημέρα, συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Μήπως καποιος απ τους παλιούς επιτυχόντες, γνωρίζει το ποσοστό των κρατήσεων του δημοσίου μετα τον πρώτο χρόνο? Δηλαδή αν ειναι πχ 25% ή 28%? 6,67% για σύνταξη ,2,55% για υγεία, 4,5 % για Μ.Τ.Π.Υ. , 2% ΕΙΔΙΚΉ ΕΙΣΦΟΡΑ Ν.3986/11, 3% ΤΕΑΔΥ, 4% ΤΠΔΥ. 22,72% ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ + ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ....... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 28, 2024 19:16:31 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια. Έχει κανείς εικόνα για τις προσλήψεις ? Ευχαριστώ Σου έχω στείλει pm για την ομαδική στο Buber
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 28, 2024 19:18:00 GMT
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια. Έχει κανείς εικόνα για τις προσλήψεις ? Ευχαριστώ Σου έχω στείλει pm για την ομαδική στο viber
|
|
|
Post by popalex7 on Feb 29, 2024 7:02:26 GMT
σας έχω στείλει pm για να με προσθέσετε στο viber
|
|