|
Post by Lina_Admin on Mar 31, 2022 19:31:27 GMT
Καλησπέρα! Για την κατηγορία ΔΕ για την αποδειξη εμπειρίας λέει στην προκήρυξη ότι αν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος πρέπει να κατατεθεί. Έχω εμπειρία σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών την οποία απέκτησα ως ΠΕ και φαίνεται αυτό στην άδεια άσκησης επαγγέλματος. Θα προσμετρηθεί; Επίσης την υπολογίζω με τις μέρες ασφάλισης / 25 ; Πρέπει να φτιάξω παράλληλα και το μητρωο? Ή μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικα και μετα τη λήξη της προθεσμίας Θα σου πω το δικό μου παράδειγμα μήπως και σε βοηθήσω στο ερώτημά σου. Εγώ όταν μπήκα στο δημόσιο ήμουν ΤΕ και μετά έγινα ΠΕ καθώς φοιτούσα ακόμα στην ΑΣΣΟΕ όταν μπήκα το 2002. Κάποια στιγμή το 2014 μας είπαν ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε όλη την προϋπηρεσία μας από τον ιδιωτικό τομέα. Πήγα κι εγώ λοιπόν στο προσωπικό να καταθέσω την προϋπηρεσία μου και μου είπαν ότι επειδή εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα ως ΤΕ ΔΕΝ μπορούν να μου αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία διότι εργαζόμουν από το 2005 ως ΠΕ. Οπότε... δεν ξέρω αν σε αφήσουν να αποδείξεις εμπειρία ως ΠΕ γιατί τότε είναι σαν να τους απέκρυψες το πτυχίο σου.
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Apr 1, 2022 15:04:40 GMT
Καλησπέρα! Για την κατηγορία ΔΕ για την αποδειξη εμπειρίας λέει στην προκήρυξη ότι αν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος πρέπει να κατατεθεί. Έχω εμπειρία σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών την οποία απέκτησα ως ΠΕ και φαίνεται αυτό στην άδεια άσκησης επαγγέλματος. Θα προσμετρηθεί; Επίσης την υπολογίζω με τις μέρες ασφάλισης / 25 ; Πρέπει να φτιάξω παράλληλα και το μητρωο? Ή μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικα και μετα τη λήξη της προθεσμίας AΣEΠ: H KATAΣTAΣH THΣ AITHΣHΣ ΣAΣ ΓIA THN ΠPOKHPYΞH 1Γ/2022 (ΠE) EINAI NEA-ANOIKTH. KATA TO TPEXON ΣTAΔIO H AITHΣH YΠOBAΛΛETAI XΩPIΣ ΔIKAIOΛOΓHTIKA KAI ΣYNEΠΩΣ ΔEN EINAI AΠAPAITHTH H ΣYMΠΛHPΩΣH TOY MHTPΩOY KAI H EΠIΣYNAΨH ΣAPΩMENΩN (ΣKANAPIΣMENΩN) ΔIKAIOΛOΓHTIKΩN EKTOΣ TΩN ΠEPIΠTΩΣEΩN ΠOY ANAΦEPONTAI ΣTH ΔEYTEPH ΔIAΦANEIA TOY EΓXEIPIΔIOY (ΠEPIΠTΩΣEIΣ A & B). ΔEITE TO EΓXEIPIΔIO EΔΩ: files.asep.gr/s/WbdiQtCBWB0NcEF/download HMEPOMHNIA ΛHΞHΣ: 04/04/2022 KAI ΩPA 14:00. Αυτό είναι το μήνυμα που μου ήρθε στο κινητό από το ΑΣΕΠ. Επίσης, και στην προκήρυξη δεν αναφέρεται πουθενά να έχεις έτοιμο το μητρώο. Θα καλέσουν τον κόσμο που έγραψε και περνάει, και το μητρώο θα γίνει στο Β' Στάδιο της όλης διαδικασίας. Αρκεί να έχεις ό,τι χρειάζεται όπως αναφέρει η προκήρυξη, πριν τη λήξη της. Αυτά, για τα υπόλοιπα που ρωτάς εγώ προσωπικά δε γνωρίζω να σου απαντήσω 🙂
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2022 16:23:00 GMT
|
|
|
Post by roula2021 on Apr 2, 2022 10:45:14 GMT
Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά θα την κάνω, στα Μεταπτυχιακά που μετράνε στο ΠΕ Νομικής είχα ανέκαθεν την πεποίθηση ότι προσμετρούνται μονάχα αυτά της ακτεύθυνσης του Δημοσίου Δικαίου (ακόμα δηλαδή και το Μεταπτυχιακό του Εκκλησιαστικού Δικαίου) ,ωστόσο διαβάζοντας την προκήρυξη δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο και έχοντας Μεταπτυχιακό στο Αστικό Δίκαιο (που συμπεριλαμβάνεται και στην λίστα που έχει η προκήρυξη στο τέλος της) σκέφτομαι να το βάλω στα προσόντα πριν οριστικοποιήσω την αίτηση συμμετοχής μου. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Υπάρχει πιθανότητα -ή πρόβλημα- αν το συμπληρώσω και απλά δεν μετρήσει μετέπειτα;
|
|
|
Post by geoman28 on Apr 2, 2022 13:03:26 GMT
ΈΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 14:23:34 GMT
ΈΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Δοκίμασα και έμπαινε κανονικά.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Apr 2, 2022 19:08:14 GMT
Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αλλά θα την κάνω, στα Μεταπτυχιακά που μετράνε στο ΠΕ Νομικής είχα ανέκαθεν την πεποίθηση ότι προσμετρούνται μονάχα αυτά της ακτεύθυνσης του Δημοσίου Δικαίου (ακόμα δηλαδή και το Μεταπτυχιακό του Εκκλησιαστικού Δικαίου) ,ωστόσο διαβάζοντας την προκήρυξη δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο και έχοντας Μεταπτυχιακό στο Αστικό Δίκαιο (που συμπεριλαμβάνεται και στην λίστα που έχει η προκήρυξη στο τέλος της) σκέφτομαι να το βάλω στα προσόντα πριν οριστικοποιήσω την αίτηση συμμετοχής μου. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Υπάρχει πιθανότητα -ή πρόβλημα- αν το συμπληρώσω και απλά δεν μετρήσει μετέπειτα; Βάλε το στη χειρότερη να το απορρίψουν.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Apr 2, 2022 19:09:31 GMT
ΈΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Δυστυχώς το έχει αυτό η σελίδα του ΑΣΕΠ όταν είναι τελευταία μέρα. Μπαίνουν όλοι και πέφτει η σελίδα με αποτέλεσμα παρά πολλές φορές πολλοί να μη λάβουν τελικά μέρος. Να προσπαθείς συνέχεια!
|
|
|
Post by roula2021 on Apr 3, 2022 10:11:53 GMT
Καλησπέρα σας, επειδή μου κολλάει πάαααρα πολύ η αίτηση, μπορεί να μου πει κάποιος εάν στο τέλος της του βγάζει να συμπληρώσει κάποιο κουτάκι σχετικά με την αποδοχή των όρων της αίτησης κλπ; επειδή συνήθως το βγάζει σε άλλες αιτήσεις που έχω κάνει ενώ σε αυτήν δεν μου προχωράει να το ελέγξω εάν υπάρχει και δεν ξέρω κιόλας με σιγουριά εάν υπάρχει ή όχι γιατί κολλάει συνέχεια το σαιτ και με πετάει έξω
|
|
|
Post by niki81 on Apr 3, 2022 11:54:12 GMT
Δε βγάζει κάποιο κουτάκι στο τέλος της αίτησης
|
|
eleni
Pink Panther
|
Post by eleni on Apr 3, 2022 13:14:57 GMT
Δε βγάζει κάποιο κουτάκι στο τέλος της αίτησης Δε ξέρω αν τα κατάφερες, θα σου πρότεινα να ξενυχτήσει λίγο γιατί το βράδυ λειτουργεί συνήθως. Είχα μέρες που την έφτιαχνα και χθες αργά την οριστικοποίησα. Επίσης αν μπαίνεις από chrome, δοκίμασε άλλο πρόγραμμα εγώ chrome δεν έβλεπα καν τις αιτήσεις και στο edge δούλευαν όλα κανονικά.
|
|
|
Post by niki81 on Apr 3, 2022 14:29:44 GMT
Την έκανα την αίτηση, δεν υπάρχει κουτάκι.
|
|
eleni
Pink Panther
|
Post by eleni on Apr 4, 2022 5:02:58 GMT
Την έκανα την αίτηση, δεν υπάρχει κουτάκι. Τη Ρούλα ήθελα να κάνω quote που είχε πρόβλημα με το σάιτ, καταλάθος έκανα το δικό σας ποστ!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Apr 6, 2022 5:04:52 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Apr 6, 2022 5:08:45 GMT
|
|