|
Post by Μαρία on Apr 12, 2024 19:53:23 GMT
Τριτεκνοι για παράδειγμα 28/38 σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ειναι 38 αλλά μπήκαν μόνο 28 ; Αυτο επειδή δεν υπήρχε τριτεκνος που να είχε δηλώσει τις τελευταίες θέσεις;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 12, 2024 20:01:24 GMT
Τριτεκνοι για παράδειγμα 28/38 σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ειναι 38 αλλά μπήκαν μόνο 28 ; Αυτο επειδή δεν υπήρχε τριτεκνος που να είχε δηλώσει τις τελευταίες θέσεις; Ότι βρίσκω , συμπέρασμα κλπ, το συμπληρώνω...όχι υπάρχουν και τρίτεκνοι και πολύτεκνοι όπως βλέπω...
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Apr 13, 2024 2:55:56 GMT
Προσωρινά 2ΓΒ (Διοικητικού): {θα το ανανεώνω σιγά σιγά με ότι βλέπω...} ...................
Αυτό που προσπαθώ να δω τώρα, είναι μήπως και διόρθωσαν την βλακεία που έκαναν στην 1ΓΒ (δηλαδή αναπληρωτής με λιγότερα μόρια να παίρνει θέση που ήθελε υψηλότερα ειδικής 1ης κατανομής με περισσότερα μόρια)...ακόμη δεν βρήκα κάτι τέτοιο, βέβαια έχω βρει ειδικής 1ης, που δεν φαίνεται η θέση τοποθέτησής τους στη λίστα των προτιμήσεών τους, ενώ οι περισσότεροι την έχουν κανονικά...🤔❓❓❓
Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις με παραδειγμα τι ενοείς, ποια είναι η βλακεία στα οριστικά της 1ΓΒ, γιατί δεν το εχω εντοπίσει; Εχεις ακούσει καποιον να παραπονιέται;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 3:06:43 GMT
Προσωρινά 2ΓΒ (Διοικητικού): {θα το ανανεώνω σιγά σιγά με ότι βλέπω...} ...................
Αυτό που προσπαθώ να δω τώρα, είναι μήπως και διόρθωσαν την βλακεία που έκαναν στην 1ΓΒ (δηλαδή αναπληρωτής με λιγότερα μόρια να παίρνει θέση που ήθελε υψηλότερα ειδικής 1ης κατανομής με περισσότερα μόρια)...ακόμη δεν βρήκα κάτι τέτοιο, βέβαια έχω βρει ειδικής 1ης, που δεν φαίνεται η θέση τοποθέτησής τους στη λίστα των προτιμήσεών τους, ενώ οι περισσότεροι την έχουν κανονικά...🤔❓❓❓
Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις με παραδειγμα τι ενοείς, ποια είναι η βλακεία στα οριστικά της 1ΓΒ, γιατί δεν το εχω εντοπίσει; Εχεις ακούσει καποιον να παραπονιέται; esdda2.freeforums.net/post/67066 1ΓΒ Το είχαμε συζητήσει πολύ τότε...υπήρχαν αναπληρωτές ειδικών που πήραν την θέση 612 (7) ενώ 2 ειδικής 1ης κατανομής(με περισσότερα μόρια) την είχαν 1η και 2η επιλογή και πήγαν σε επόμενες επιλογές τους...δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ακόμη αν αυτό ισχύει και σε 2ΓΒ.. Δεν παραπονιέται κανένας από 1ΓΒ γιατί οι διοριστέοι τελικά, μετά από εξετάσεις δεν έχουν καμία σχέση με τα προσωρινά αλλά το βλέπαμε ως παράδειγμα για 2ΓΒ & 3ΓΒ..
|
|
maria1980
Kill Bill
Enter your message here...
|
Post by maria1980 on Apr 13, 2024 5:06:50 GMT
Καλημέρα. Είμαι τριτεκνη και μάλλον δεν μου το προσμετρησανε. Πως μπορώ να τι ξέρω για ένσταση? Δεν μπορώ να βρω πίνακες ειδικών κατηγοριών. Παιδιά τα φώτα σας.
|
|
maria1980
Kill Bill
|
Post by maria1980 on Apr 13, 2024 5:18:51 GMT
Καλημέρα. Είμαι τριτεκνη και μάλλον δεν μου το προσμετρησανε. Πως μπορώ να τι ξέρω για ένσταση? Δεν μπορώ να βρω πίνακες ειδικών κατηγοριών. Παιδιά τα φώτα σας. Επίσης να διευκρινίσω τα παιδιά μου είναι όλα ανήλικα. Είμαι σε κατάταξη κανονικά κι έχω 75 μόρια.
|
|
|
Post by Μαρία on Apr 13, 2024 5:41:01 GMT
75 μορια και τριτεκνη , θα κάνεις ένσταση.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν είχες πολλές επιλογές. Όποιος μπορούσε να δηλώσει παντού με πάνω από 70 μορια δεν νομίζω ότι έμεινε απ έξω.
|
|
maria1980
Kill Bill
|
Post by maria1980 on Apr 13, 2024 6:20:59 GMT
75 μορια και τριτεκνη , θα κάνεις ένσταση. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν είχες πολλές επιλογές. Όποιος μπορούσε να δηλώσει παντού με πάνω από 70 μορια δεν νομίζω ότι έμεινε απ έξω. Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Άλλωστε στις θέσεις μέσα στον ΑΣΕΠ στην κατηγορία μου γράφουν γενική. Κι έτσι δεν είμαι στους διοριστεους. Λέτε να υπάρχει πιθανότητα διόρθωσης?
|
|
|
Post by Μαρία on Apr 13, 2024 6:29:38 GMT
Εγώ κατάλαβα ότι αν συνδέεστε με τους κωδικούς σας στην σελίδα ασεπ μπορείτε να δείτε και τις θέσεις των ειδικών. Εγω είμαι ΠΕ οπότε δεν έχω πρόσβαση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δεν γράφει κάπου τριτεκνη ; Αν έγινε λάθος και δεν μετρήθηκε ενώ δηλώσατε την ειδική κατηγορία τότε ναι θα γίνει ξανά έλεγχος μετά από την ένσταση.
|
|
maria1980
Kill Bill
|
Post by maria1980 on Apr 13, 2024 6:53:09 GMT
Εγώ κατάλαβα ότι αν συνδέεστε με τους κωδικούς σας στην σελίδα ασεπ μπορείτε να δείτε και τις θέσεις των ειδικών. Εγω είμαι ΠΕ οπότε δεν έχω πρόσβαση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δεν γράφει κάπου τριτεκνη ; Αν έγινε λάθος και δεν μετρήθηκε ενώ δηλώσατε την ειδική κατηγορία τότε ναι θα γίνει ξανά έλεγχος μετά από την ένσταση. Στην κατηγορία θέσεων μου γράφει γενικές μέσα στον ΑΣΕΠ με κωδικούς. Δεν αναγράφει πουθενά τριτεκνη.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Apr 13, 2024 9:08:14 GMT
Εγώ κατάλαβα ότι αν συνδέεστε με τους κωδικούς σας στην σελίδα ασεπ μπορείτε να δείτε και τις θέσεις των ειδικών. Εγω είμαι ΠΕ οπότε δεν έχω πρόσβαση. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δεν γράφει κάπου τριτεκνη ; Αν έγινε λάθος και δεν μετρήθηκε ενώ δηλώσατε την ειδική κατηγορία τότε ναι θα γίνει ξανά έλεγχος μετά από την ένσταση. Στην κατηγορία θέσεων μου γράφει γενικές μέσα στον ΑΣΕΠ με κωδικούς. Δεν αναγράφει πουθενά τριτεκνη. Θα έλεγα να κανεις ένσταση και να στείλεις την αίτηση με έξτρα οικογενειακή κατάσταση
|
|
alien
Kill Bill
|
Post by alien on Apr 13, 2024 9:33:19 GMT
Προς Persefoni: Νομίζω ότι οι εγγραφές των ονομάτων μας εμφανίζονται στους πίνακες των ειδικοτήτων μας τόσες φορές όσες θέσεις έχει ο φορέας που έχουμε δηλώσει. Πχ 2 θέσεις είχε η Περιφέρεια, 2 φορές το όνομα, 1 θέση το Πρωτοδικείο, μια φορά το όνομα. Δε ξέρω αν σου είναι κάπου χρήσιμο αλλά εσύ είσαι η ειδική σε αυτά! Χιχι
|
|
maria1980
Kill Bill
|
Post by maria1980 on Apr 13, 2024 9:33:35 GMT
Στην κατηγορία θέσεων μου γράφει γενικές μέσα στον ΑΣΕΠ με κωδικούς. Δεν αναγράφει πουθενά τριτεκνη. Θα έλεγα να κανεις ένσταση και να στείλεις την αίτηση με έξτρα οικογενειακή κατάσταση Ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 9:48:33 GMT
Θα έλεγα να κανεις ένσταση και να στείλεις την αίτηση με έξτρα οικογενειακή κατάσταση Ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω. Eμείς οι ΠΕ μόνο το excel μπορούμε να δούμε...εκεί δείχνει αν κάποιος είναι ειδικής ή όχι... Υπάρχουν ειδικής με πολλά μόρια που δεν έχουν θέση (γιατί έχουν λίγες επιλογές, οπότε δεν είναι στις αναπληρώσεις, αυτές γίνονται στο 10% των κάτω θέσεων γενικής) αν μιλάμε για διοικητικού που είδα.... Αν δεν σας δείχνει καθόλου ως ειδική, σε καμία εγγραφή (γιατί στο excel, βρίσκεται ο καθένας σε 1-6 εγγραφές κατά ΜΟ), τότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, χρειάζεται ένσταση γιατί μάλλον δεν μέτρησαν ή δεν ήταν επαρκές το δικαιολογητικό (δεν γνωρίζω τι ακριβώς απαιτείται)...
|
|
|
Post by atridim on Apr 13, 2024 10:44:40 GMT
Προσωρινά 2ΓΒ (Διοικητικού): {θα το ανανεώνω σιγά σιγά με ότι βλέπω...} 619 διοριστέοι για 310 θέσεις (έχει διπλοεγγραφές) από τους 1.659 (έχει μέσα όσους διορίστηκαν σε άλλο κλάδο) 1. Τελευταίος διοριστέος έμμεσα με 712. Τελευταίος διοριστέος πολύτεκνος με 64,633. Τελευταίος διοριστέος τρίτεκνος με 64 (last of all)4. Τελευταίος διοριστέος με χρήση εντοπιότητας (+10) είχε 74,75 5. Έμμεσα 17/17 6. Τρίτεκνοι 28/38 (74%) 7. Πολύτεκνοι 32/51 (63%) 8. Τραυμ. Πολέμου 1/2 (50%) 9. Παλλινοστ. 2/2 10. Μουσουλμ. 0/2 - 11. Εθν.Αντιστ. 0/2 - Αρχικά επειδή υπάρχουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι που δεν τοποθετήθηκαν χωρίς να έχουν συμπληρωθεί τα ποσοστά, συμπεραίνουμε σίγουρα πως δεν ανεβαίνει ως πάνω το ψάξιμο... (όπως είπαν πρόσφατα στον σύλλογο από ΑΣΕΠ) Άρα ισχύει αυτό που μας έλεγαν τόσο καιρό, άντε να δούμε τώρα από πού ξεκίνησε το ψάξιμο/αναπληρώσεις, έτσι όπως τα έχουν.... Oι αναπληρώσεις όπως το ψάχνω άρχισαν σίγουρα από το 50% των θέσεων και κάτω....μόλις βρω κάτι πιο σίγουρο λέω.. Ο τελευταίος τρίτεκνος με 64 (αναπληρωτής) λογικά αντικατέστησε τον γενικής με 71,75 (χωρίς την εντοπίοτητα) που την είχε δηλώσει... Αυτός στην 1η κατανομή πρέπει να ήταν 294ος... Ούτε ο 248ος, 252ος, 256ος, 258ος, 261ος, 263ος, 264ος, 268ος, 272ος, 274ος, 278ος...δεν είναι αναπληρωτές, γιατί τις θέσεις τους δεν τις ήθελε κανένας γενικής πιο πάνω που να έμεινε εκτός... Εύρηκα!!!!! Ο 280ος πολύτεκνος με 72,5 πήρε θέση που την είχε δηλώσει γενικής που έμεινε έξω με 73,5.... Ίσως βρέθηκε ο 1ος αναπληρωτής!!!!! Πρέπει πιθανότατα να έγιναν 24 αναπληρώσεις ΜΑΧ: 2 Έμμεσα, 12 Πολύτεκνων, 9 Τριτέκνων και 1 Παλιννοστήσας από 72,5-64. 24/80 ειδικής (30%) ήταν αναπληρώσεις & 34/114 (30%) του συνόλου των ειδικών δεν καλύφθηκαν και δόθηκαν ξανά σε γενικής... Οι αναπληρώσεις έγιναν στο 10% των τελευταίων θέσεων... Βάση γενικής 72,5... ΜΟ προσαυξήσεων διοριστέων (χωρίς εντοπιότητα): 6,10.
Επίσης όποιος βρει τους διοριστέους του Οικονομικού ας μου πει, γιατί με το σβήσε σβήσε τους έχω φτάσει 259 τώρα...αύριο θα τους ξαναδώ..🤷♀️
Έχω να μπω κανά 1,5 μήνα λόγω διάφορων θεμάτων και νομίζω ότι έχω βγει λίγο από το κλίμα και από εκεί που είχα φτάσει να προβλέπω το μέλλον τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα χαχαχαχα Μετά τα προσωρινά της 1ΓΒ είχες κάνει μια τέλεια ανάλυση σύμφωνα με την οποία είχαμε καταλήξει πως αν με την 1η κατανομή έχουν διοριστεί πχ οι 100/200 ειδικής που έπρεπε πάμε στις 100 τελευταίους γενικής και κάνουμε την 2η κατανομή σωστα; Το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύτεκνος με 75 μόρια 1η επιλογή Αθήνα και 2η Ηράκλειο να διοριζόταν στο ηράκλειο με την 1η κατανομή και σύμφωνα με τα μόρια του ενώ ένας πολύτεκνος με 72 μόρια κατάφερε να διοριστεί Αθήνα εφόσον συμμετείχε στη 2η κατανομή με τις ειδικές. Έτσι υπήρχε περίπτωση πολύτεκνος πρώτος σε σειρά αναπλήρωσης αν δεν είχε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που δόθηκαν τη 2η κατανομή να μείνει αδιόριστος.. Συνεχίζεις να βλέπεις οτι δουλεύει έτσι το σύστημα;;
|
|