pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Jul 30, 2024 9:26:36 GMT
H συζυγος ως υψηλότερη σε βαθμολογία πήρε πρώτη την θέση προς αναπλήρωση, απο αυτές που αρχίζουν απο κάτω προς τα πάνω, στην συνέχεια ο αλγόριθμος ψάχνει να βρεί υποψήφιο ειδικής για την πιο πάνω στην κατάταξη θέση, αυτός / αυτή σίγουρα θα έχει μικρότερη βαθμολογία απο την σύζυγο και αυτό συνεχίζεται μέχρι ο αλγόριθμος να 'προσπαθήσει' να αναπληρώσει ορισμένο αριθμό θέσεων. ΤΙ; Δεν ακουγεται αξιοκρατικό ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ λογικό;
είναι λογικό μεταξύ ίδιων ειδικών κατηγοριών να διορίζεται κάποιος με χαμηλότερη βαθμολογία από εσένα σε θέση που έχεις ψηλότερα στις προτιμήσεις σου από αυτή που σε κατέταξαν;
αυτά τα ωραία συμβαίνουν όταν εφαρμόζεις αλγόριθμο φτιαγμένο για τους Κ όπου υπάρχουν προκαθορισμένες θέσεις προς αναπληρωση, σε ένα διαγωνισμό με ΜΗ προκαθορισμένες θέσεις προς αναπληρωση, είναι 1000% αναξιοκρατικο σύστημα, και η λογική που "προσπαθεί" να ακολουθήσει είναι αυτή της λιγότερης αντίστασης από τους υποψηφίους γενικής, μέσω της μείωσης των αναπληρωσεων.
|
|
|
Post by vasilis1990 on Jul 31, 2024 11:08:18 GMT
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στους διοριστέους. Η θέση που με ενδιέφερε και είχα δηλώσει έχει δωθεί σε ειδική κατηγορία πολυτέκνων. Αν αυτός δεν την δεχθεί πάει στον επιλαχόντα πολύτεκνο? Ή επιστρέφει στις γενικής?
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 2, 2024 12:43:20 GMT
Μια ερώτηση κι από εμένα. Μπήκα χωρίς τη βοήθεια της ειδικής ενώ στην προηγούμενη επιλογή από αυτή που διορίζομαι μπήκαν δύο άτομα με μικρότερη βαθμολογία από εμένα. Σε περίπτωση που γίνει καταμπολα εγώ πάω στην παραπάνω επιλογή μου αφού έχω περισσότερα μόρια ή στην επόμενη κι αν?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 7, 2024 13:49:10 GMT
Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν το στόχο τους και σε όσους δώσανε αυτό τον αγώνα!! Απορία ;! η σύζυγος πέρασε στη 53 επιλογή της ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ/ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ , υπάρχουν άτομα σε 7 προ άρχουσες επιλογές της με βαθμό μικρότερο αυτής ως ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ βεβαίως και ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ/ΤΕΚΝΑ ΠΟΛ κάποιοι από αυτούς. πως συμβαίνει κάτι τέτοιο ; στέκει ; Αυτό το είχαμε δει και στους 2ΓΒ... Είχαμε καταλήξει πως αυτό συμβαίνει στους διορ. ειδικών 1ης κατανομής... Δηλαδή έστω ότι στον κλάδο δόθηκαν οι 120 τελευταίες θέσεις γενικής για αναπλήρωση σε ειδικής με 80 και κάτω μόρια... Στις 150 τελευταίες του πίνακα όμως υπήρχαν από 1η κατανομή 30 ειδικής με μόρια 80++... Αυτοί δεν πειράζονται, με αποτέλεσμα να τύχει κάποιος αναπληρωτής με 78 να πήρε θέση από αυτές τις 120,που για τους 30 δεν ήταν διαθέσιμη αρχικά γιατί την είχε γενικής με 82 πχ. ενώ ο αρχικά πολυτ. από τους 30 που την είχε δηλώσει είχε 81... Ελπίζω να εξήγησα...
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Aug 21, 2024 15:19:41 GMT
Τελικά εκανε κανεις ένσταση για να παρει γραπτη απαντηση επι των αδικιών, ή έχει ξεκινήσει κατι με δικηγόρο;
|
|