|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 11:12:10 GMT
Έχω να μπω κανά 1,5 μήνα λόγω διάφορων θεμάτων και νομίζω ότι έχω βγει λίγο από το κλίμα και από εκεί που είχα φτάσει να προβλέπω το μέλλον τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα χαχαχαχα Μετά τα προσωρινά της 1ΓΒ είχες κάνει μια τέλεια ανάλυση σύμφωνα με την οποία είχαμε καταλήξει πως αν με την 1η κατανομή έχουν διοριστεί πχ οι 100/200 ειδικής που έπρεπε πάμε στις 100 τελευταίους γενικής και κάνουμε την 2η κατανομή σωστα; Το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύτεκνος με 75 μόρια 1η επιλογή Αθήνα και 2η Ηράκλειο να διοριζόταν στο ηράκλειο με την 1η κατανομή και σύμφωνα με τα μόρια του ενώ ένας πολύτεκνος με 72 μόρια κατάφερε να διοριστεί Αθήνα εφόσον συμμετείχε στη 2η κατανομή με τις ειδικές. Έτσι υπήρχε περίπτωση πολύτεκνος πρώτος σε σειρά αναπλήρωσης αν δεν είχε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που δόθηκαν τη 2η κατανομή να μείνει αδιόριστος.. Συνεχίζεις να βλέπεις οτι δουλεύει έτσι το σύστημα;; Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί αυτό συζητούσαμε τελευταία, πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε....
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 11:13:19 GMT
Έχω να μπω κανά 1,5 μήνα λόγω διάφορων θεμάτων και νομίζω ότι έχω βγει λίγο από το κλίμα και από εκεί που είχα φτάσει να προβλέπω το μέλλον τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα χαχαχαχα Μετά τα προσωρινά της 1ΓΒ είχες κάνει μια τέλεια ανάλυση σύμφωνα με την οποία είχαμε καταλήξει πως αν με την 1η κατανομή έχουν διοριστεί πχ οι 100/200 ειδικής που έπρεπε πάμε στις 100 τελευταίους γενικής και κάνουμε την 2η κατανομή σωστα; Το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύτεκνος με 75 μόρια 1η επιλογή Αθήνα και 2η Ηράκλειο να διοριζόταν στο ηράκλειο με την 1η κατανομή και σύμφωνα με τα μόρια του ενώ ένας πολύτεκνος με 72 μόρια κατάφερε να διοριστεί Αθήνα εφόσον συμμετείχε στη 2η κατανομή με τις ειδικές. Έτσι υπήρχε περίπτωση πολύτεκνος πρώτος σε σειρά αναπλήρωσης αν δεν είχε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που δόθηκαν τη 2η κατανομή να μείνει αδιόριστος.. Συνεχίζεις να βλέπεις οτι δουλεύει έτσι το σύστημα;; Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί λέγαμε τελευταία πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Δηλαδή εννοείς ότι ξεκινάει από τον τελευταίο της Γενικής και ανεβαίνει προς τα πάνω, όπως λέγαμε αρχικά;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 11:15:44 GMT
Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί λέγαμε τελευταία πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Δηλαδή εννοείς ότι ξεκινάει από τον τελευταίο της Γενικής και ανεβαίνει προς τα πάνω, όπως λέγαμε αρχικά; Είδα τον διοικητικό (ανεβαίνει στο 10% των τελευταίων θέσεων) όχι πιο ψηλά...
|
|
|
Post by atridim on Apr 13, 2024 11:23:14 GMT
Έχω να μπω κανά 1,5 μήνα λόγω διάφορων θεμάτων και νομίζω ότι έχω βγει λίγο από το κλίμα και από εκεί που είχα φτάσει να προβλέπω το μέλλον τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα χαχαχαχα Μετά τα προσωρινά της 1ΓΒ είχες κάνει μια τέλεια ανάλυση σύμφωνα με την οποία είχαμε καταλήξει πως αν με την 1η κατανομή έχουν διοριστεί πχ οι 100/200 ειδικής που έπρεπε πάμε στις 100 τελευταίους γενικής και κάνουμε την 2η κατανομή σωστα; Το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύτεκνος με 75 μόρια 1η επιλογή Αθήνα και 2η Ηράκλειο να διοριζόταν στο ηράκλειο με την 1η κατανομή και σύμφωνα με τα μόρια του ενώ ένας πολύτεκνος με 72 μόρια κατάφερε να διοριστεί Αθήνα εφόσον συμμετείχε στη 2η κατανομή με τις ειδικές. Έτσι υπήρχε περίπτωση πολύτεκνος πρώτος σε σειρά αναπλήρωσης αν δεν είχε δηλώσει κάποια από τις θέσεις που δόθηκαν τη 2η κατανομή να μείνει αδιόριστος.. Συνεχίζεις να βλέπεις οτι δουλεύει έτσι το σύστημα;; Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί αυτό συζητούσαμε τελευταία, πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς....
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 11:28:38 GMT
Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί αυτό συζητούσαμε τελευταία, πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Σαν εμένα ναι εσύ συνάδελφε. Δήλωσα ότι υπήρχε από Διεκπεραίωση. Εκτός από Προξενικό. Σε κανένα νησί θα βρεθούμε με το καλό
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 11:29:11 GMT
Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί αυτό συζητούσαμε τελευταία, πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Και εδώ έμειναν εκτός & τα ποσοστά δεν καλύφθηκαν (ενώ υπήρχαν επιλαχόντες αναπληρωτές)...μείνε ήσυχος...
|
|
|
Post by atridim on Apr 13, 2024 11:54:09 GMT
Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Σαν εμένα ναι εσύ συνάδελφε. Δήλωσα ότι υπήρχε από Διεκπεραίωση. Εκτός από Προξενικό. Σε κανένα νησί θα βρεθούμε με το καλό Όχι εντάξει δεν τα έβαλα όλα, μόνο όσα θα πήγαινα έστω με την ελπιδα να φύγω σε μια 10ετία...και αν τύχω σε νησί θα είναι πιθανότητα για την Επιθεώρηση οπότε θα πω ας έρθει!!
|
|
|
Post by billy on Apr 13, 2024 12:08:13 GMT
Λοιπόν, έκανα μίνι έρευνα και τα γράφω εδώ μήπως βοηθήσουν κάπου, καθώς βλέπω ότι ασχολείστε σε βάθος!!! Στη 2ΓΒ στις θέσεις Διοικητικού (που διεκδικούνταν από όλους) υπήρχαν 48 θέσεις στον ΕΦΚΑ Αθηνών (κωδικός 824). Φυσικά καλύφθηκαν όλες. Αντίστοιχες θέσεις υπάρχουν και στην 3ΓΒ, είναι 102 θέσεις στον κωδικό 705, δηλαδή 11% των θέσεων 407. Με βάση τους πίνακες που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ και με την επιφύλαξη λάθους, καταλήγω στα εξής: α) Οι 34 θέσεις δόθηκαν βάσει βαθμολογίας (βάση διορισμού 72,75) (προφανώς σε αυτούς τους 34 υπάρχουν και πολύτεκνοι κλπ.) β) Οι 14 θέσεις αντικαταστάθηκαν με υποψηφίους ειδικής (έχουν "υπερπηδήσει" άτομα με μεγαλύτερο βαθμό που μείναν αδιόριστα παρότι είχαν δηλώσει την 824)
Από αυτές τις 14: 1 θέση είναι στο 72,75. "Υπερπήδησε" δηλαδή άλλους 3-4 ισοβαθμούντες. 9 θέσεις είναι στο εύρος 71,38-72,63. Κοντά-κοντά, το σύστημα τους τσίμπησε τους ειδικής σύντομα. 3 θέσεις κινούνται μεταξύ 67-71. Αυτοί οι 3 φαίνεται να έχουν υπερπηδήσει πάρα πολλούς υποψηφίους. Από τις 48 συνολικά θέσεις οι 38 πήγαν σε ΤΕ Οικονομικού.
|
|
|
Post by atridim on Apr 13, 2024 12:21:15 GMT
Λοιπόν, έκανα μίνι έρευνα και τα γράφω εδώ μήπως βοηθήσουν κάπου, καθώς βλέπω ότι ασχολείστε σε βάθος!!! Στη 2ΓΒ στις θέσεις Διοικητικού (που διεκδικούνταν από όλους) υπήρχαν 48 θέσεις στον ΕΦΚΑ Αθηνών (κωδικός 824). Φυσικά καλύφθηκαν όλες. Αντίστοιχες θέσεις υπάρχουν και στην 3ΓΒ, είναι 102 θέσεις στον κωδικό 705, δηλαδή 11% των θέσεων 407. Με βάση τους πίνακες που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ και με την επιφύλαξη λάθους, καταλήγω στα εξής: α) Οι 34 θέσεις δόθηκαν βάσει βαθμολογίας (βάση διορισμού 72,75) (προφανώς σε αυτούς τους 34 υπάρχουν και πολύτεκνοι κλπ.) β) Οι 14 θέσεις αντικαταστάθηκαν με υποψηφίους ειδικής (έχουν "υπερπηδήσει" άτομα με μεγαλύτερο βαθμό που μείναν αδιόριστα παρότι είχαν δηλώσει την 824) Από αυτές τις 14: 1 θέση είναι στο 72,75. "Υπερπήδησε" δηλαδή άλλους 3-4 ισοβαθμούντες. 9 θέσεις είναι στο εύρος 71,38-72,63. Κοντά-κοντά, το σύστημα τους τσίμπησε τους ειδικής σύντομα. 3 θέσεις κινούνται μεταξύ 67-71. Αυτοί οι 3 φαίνεται να έχουν υπερπηδήσει πάρα πολλούς υποψηφίους. Από τις 48 συνολικά θέσεις οι 38 πήγαν σε ΤΕ Οικονομικού. Όπόοοοοτε καταλήγουμε πάλι στο να βγει σωστή η Περσεφόοονη που έλεγε για αναπληρώσεις διοικητικου στην Αθήνα!! Έχω αρχίσει και παρακαλάω να μη διοριστώ με τα μόρια μου γιατί θα βρεθώ σε ΟΤΑ....και να πάω σε αναπλήρωση...
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 12:33:04 GMT
Λοιπόν, έκανα μίνι έρευνα και τα γράφω εδώ μήπως βοηθήσουν κάπου, καθώς βλέπω ότι ασχολείστε σε βάθος!!! Στη 2ΓΒ στις θέσεις Διοικητικού (που διεκδικούνταν από όλους) υπήρχαν 48 θέσεις στον ΕΦΚΑ Αθηνών (κωδικός 824). Φυσικά καλύφθηκαν όλες. Αντίστοιχες θέσεις υπάρχουν και στην 3ΓΒ, είναι 102 θέσεις στον κωδικό 705, δηλαδή 11% των θέσεων 407. Με βάση τους πίνακες που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ και με την επιφύλαξη λάθους, καταλήγω στα εξής: α) Οι 34 θέσεις δόθηκαν βάσει βαθμολογίας (βάση διορισμού 72,75) (προφανώς σε αυτούς τους 34 υπάρχουν και πολύτεκνοι κλπ.) β) Οι 14 θέσεις αντικαταστάθηκαν με υποψηφίους ειδικής (έχουν "υπερπηδήσει" άτομα με μεγαλύτερο βαθμό που μείναν αδιόριστα παρότι είχαν δηλώσει την 824) Από αυτές τις 14: 1 θέση είναι στο 72,75. "Υπερπήδησε" δηλαδή άλλους 3-4 ισοβαθμούντες. 9 θέσεις είναι στο εύρος 71,38-72,63. Κοντά-κοντά, το σύστημα τους τσίμπησε τους ειδικής σύντομα. 3 θέσεις κινούνται μεταξύ 67-71. Αυτοί οι 3 φαίνεται να έχουν υπερπηδήσει πάρα πολλούς υποψηφίους. Από τις 48 συνολικά θέσεις οι 38 πήγαν σε ΤΕ Οικονομικού. Μια διόρθωση: η 824 είναι διοικητικού, οπότε δεν μπορούν οι 38/48 της να πήγαν σε Οικονομικό... Αν βρεις πόσοι είναι οι διοριστέοι Οικονομικού πες μου...έχω βρει 259/261 και νομίζω μπορεί να έχω φάει 2.. Όντως 9/24 αναπληρωτές πήγαν 824-ΕΦΚΑ Αθηνών
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 12:36:53 GMT
Τότε τι έλεγε ο Πρόεδρος στο Σύλλογο;
Μήπως ο νέος τρόπος εφαρμοστεί στον 3ΓΒ για πρώτη φορά;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 12:39:33 GMT
Τότε τι έλεγε ο Πρόεδρος στο Σύλλογο; Μήπως ο νέος τρόπος εφαρμοστεί στον 3ΓΒ για πρώτη φορά; Τα έλεγε η διευθύντρια νομίζω όπως μεταφέρθηκε... Και όχι φυσικά, δεν μπορεί να κάνουν άλλες αναπληρώσεις (κενές θέσεις ειδικών σε 2ΓΒ) και άλλες σε 3ΓΒ και να πάνε ψηλά...δεν γίνονται αυτά... Άσε που σε μας λόγω 3πλάσιων υποψηφίων θα γίνει πιο εύκολα η πλήρωση των ποσοστών τους..
|
|
|
Post by billy on Apr 13, 2024 12:43:21 GMT
@ατριντίμ Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του... Προφανώς οι ειδικές κατηγορίες θα πάρουν πολλές θέσεις στην Αθήνα, διαφορετικά δε θα διοριζόταν σχεδόν κανείς με τα μόρια του εκτός Αθηνών...
@περσεφόνη οι 38 από τους 48 είναι στον πίνακα ΤΕ Οικονομικού (και παράλληλα και στη Βαβυλώνα του Διοικητικού)... Έχω ζαλιστεί, για σήμερα δεν το ψάχνω άλλο, το έκαψα. Ο πίνακας οικονομικού έχει ενδιαφέρον γιατί είχε μεγάλο ανταγωνισμό γενικά (θεωρητικά!).
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 12:55:08 GMT
@ατριντίμ Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του... Προφανώς οι ειδικές κατηγορίες θα πάρουν πολλές θέσεις στην Αθήνα, διαφορετικά δε θα διοριζόταν σχεδόν κανείς με τα μόρια του εκτός Αθηνών... @περσεφόνη οι 38 από τους 48 είναι στον πίνακα ΤΕ Οικονομικού (και παράλληλα και στη Βαβυλώνα του Διοικητικού)... Έχω ζαλιστεί, για σήμερα δεν το ψάχνω άλλο, το έκαψα. Ο πίνακας οικονομικού έχει ενδιαφέρον γιατί είχε μεγάλο ανταγωνισμό γενικά (θεωρητικά!). Εννοούσες ότι οι 38/48 του 824 ήταν ταυτόχρονα και στον πίνακα του Οικονομικού....? Αν έλεγες αυτό, οκ...δεν το έπιασα..
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Apr 13, 2024 13:31:41 GMT
Στον ΑΣΕΠ νομιζουν οτι είμαστε χαζοί και δεν ξερουμε να μετράμε. Αν δεν συμπληρωθουν τα ποσοστά των ειδικών με αναπληρώσεις, όπως προβλέπει ο νομος, θα γινει χαμουλης..
|
|