|
Post by annavel on Apr 15, 2024 12:03:10 GMT
Το άλλαξα...είχα γράψει λάθη χθες αργά που το ξανακοίταζα.. Ας τσεκάρει και κάποιος άλλος για λάθη ή επιβεβαιώσεις... {το έχω βάλει και στο post στην 1η σελίδα για γρήγορη εύρεση...για να μην το ψάχνετε..}
|
|
|
Post by annavel on Apr 15, 2024 13:22:13 GMT
Eμενα παντως μου συνέβη ακριβως αυτο που περιεγραψε πολυ ευστοχα η Περσεφόνη.Ειμαι τριτεκνη επιτυχουσα στην τελευταια μου προτιμηση εφκα μπηκα στην γενικη καταταξη στην πρωτη κατανομη και με τις αναπληρωσεις ερχεται ατομο με λιγοτερα μορια απο εμενα της ιδιας ειδικης κατηγορίας και καταλαμβανει την δευτερη προτιμηση μου .Μεγαλη αδικια
|
|
|
Post by annavel on Apr 15, 2024 13:31:28 GMT
Eμενα παντως μου συνέβη ακριβως αυτο που περιεγραψε πολυ ευστοχα η Περσεφόνη.Ειμαι τριτεκνη επιτυχουσα στην τελευταια μου προτιμηση εφκα μπηκα στην γενικη καταταξη στην πρωτη κατανομη και με τις αναπληρωσεις ερχεται ατομο με λιγοτερα μορια απο εμενα της ιδιας ειδικης κατηγορίας και καταλαμβανει την δευτερη προτιμηση μου.Μεγαλη αδικια εφοσον ηταν συνδυασμος μοριων και προτιμησεων.Εμεις της α κατανομης τελος
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 13:48:47 GMT
Eμενα παντως μου συνέβη ακριβως αυτο που περιεγραψε πολυ ευστοχα η Περσεφόνη.Ειμαι τριτεκνη επιτυχουσα στην τελευταια μου προτιμηση εφκα μπηκα στην γενικη καταταξη στην πρωτη κατανομη και με τις αναπληρωσεις ερχεται ατομο με λιγοτερα μορια απο εμενα της ιδιας ειδικης κατηγορίας και καταλαμβανει την δευτερη προτιμηση μου .Μεγαλη αδικια Αυτό το είχαμε δει στην 1ΓΒ αλλά στην 2ΓΒ δεν έκατσα να το ψάξω ακόμη... Λέτε ισχύει και εδώ δηλαδή ε....? Δηλαδή άτομο της ίδια ειδικής με εσάς & με λιγότερα μόρια, πήρε θέση που θέλατε και εσείς πήρατε χαμηλότερη προτίμησή σας..? Θα μπορούσε να διορθωθεί αυτό όπως είχα πει απλά (με το να δίνονται στους επιλαχόντες και στους ειδικής πρώτης κατανομής ξανά οι θέσεις αναπλήρωσης και οι θέσεις των πρώτων ειδικής...έτσι εσείς θα μπαίνατε στην 2η και ο επιλαχών σε μία πιο κάτω δικιά σας...) Άρα δυστυχώς δεν διορθώθηκε όπως λέτε...😓
|
|
|
Post by annavel on Apr 15, 2024 13:57:42 GMT
Ακριβως αυτο .
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 14:06:43 GMT
Δυστυχώς τα λέγαμε εδώ από πέρσυ, αλλά το ΑΣΕΠ ή δεν το έψαξε ή δεν το ενδιέφερε καν, να ασχοληθεί να τροποποιήσει τον αλγόριθμο προς την πιο ομαλή λειτουργία του... Αυτό αν γινόταν μόνο ορθότερη κατανομή θα έφερνε στις ειδικές... Αλλά ή δεν το έχουν καταλάβει καν ακόμη ή το είδαν αργά πολύ ή δεν τους νοιάζει καν ή ακόμη χειρότερα τους διευκολύνει η πιθανή μη αποδοχή πολλών και των κενών θέσεων... Δεν με εκπλήσσει, είμαστε συνηθισμένοι πια, οποιοδήποτε από αυτά αν συμβαίνει...
|
|
|
Post by annavel on Apr 15, 2024 14:27:44 GMT
Δυστυχώς τα λέγαμε εδώ από πέρσυ, αλλά το ΑΣΕΠ ή δεν το έψαξε ή δεν το ενδιέφερε καν, να ασχοληθεί να τροποποιήσει τον αλγόριθμο προς την πιο ομαλή λειτουργία του... Αυτό αν γινόταν μόνο ορθότερη κατανομή θα έφερνε στις ειδικές... Αλλά ή δεν το έχουν καταλάβει καν ακόμη ή το είδαν αργά πολύ ή δεν τους νοιάζει καν ή ακόμη χειρότερα τους διευκολύνει η πιθανή μη αποδοχή πολλών και των κενών θέσεων... Δεν με εκπλήσσει, είμαστε συνηθισμένοι πια, οποιοδήποτε από αυτά αν συμβαίνει... ακριβως αυτο συμβαινει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω ενσταση επι αυτου
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 14:51:53 GMT
Δυστυχώς τα λέγαμε εδώ από πέρσυ, αλλά το ΑΣΕΠ ή δεν το έψαξε ή δεν το ενδιέφερε καν, να ασχοληθεί να τροποποιήσει τον αλγόριθμο προς την πιο ομαλή λειτουργία του... Αυτό αν γινόταν μόνο ορθότερη κατανομή θα έφερνε στις ειδικές... Αλλά ή δεν το έχουν καταλάβει καν ακόμη ή το είδαν αργά πολύ ή δεν τους νοιάζει καν ή ακόμη χειρότερα τους διευκολύνει η πιθανή μη αποδοχή πολλών και των κενών θέσεων... Δεν με εκπλήσσει, είμαστε συνηθισμένοι πια, οποιοδήποτε από αυτά αν συμβαίνει... ακριβως αυτο συμβαινει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω ενσταση επι αυτου Δυστυχώς επειδή το ΦΕΚ επιτρέπει να κινηθούν έτσι (είναι δηλαδή νομότυπο αν και όχι δικαιότερο το σύστημα), με την ένσταση δεν νομίζω να διεκδικηθεί κάτι, σίγουρα το έχουν πάθει κι άλλοι ειδικής 1ης κατανομής που βρίσκονταν στο 20% των κάτω θέσεων... Η δικαστική προσφυγή πάλι δεν ξέρω τι νομική δύναμη θα είχε και πάλι (γιατί το ΑΣΕΠ σίγουρα καλύπτεται νομικά βάσει ΦΕΚ)... Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο, αλλά δυστυχώς το σύστημα του αλγορίθμου και αυτό το "πρόβλημα" έπρεπε για 'μένα να διορθωθεί πριν μπει σε λειτουργία καν.... Τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι, αυτό θα άλλαζε τελείως τα προσωρινά σε όλους, θα έβγαιναν νέοι πίνακες μετά από μήνες, γιατί λογικά αν διορθωθεί για έναν θα πρέπει εξίσου να διορθωθεί και για τους υπολοίπους με το ίδιο θέμα κι ας μην έχουν προσφύγει...😓🤷♀️ Φυσικά δεν αποτρέπω κανένα να κάνει ένσταση... {απλά λέω τις πιθανότητες δικαίωσης}
|
|
|
Post by billy on Apr 15, 2024 17:05:25 GMT
Δυστυχώς τα λέγαμε εδώ από πέρσυ, αλλά το ΑΣΕΠ ή δεν το έψαξε ή δεν το ενδιέφερε καν, να ασχοληθεί να τροποποιήσει τον αλγόριθμο προς την πιο ομαλή λειτουργία του... Αυτό αν γινόταν μόνο ορθότερη κατανομή θα έφερνε στις ειδικές... Αλλά ή δεν το έχουν καταλάβει καν ακόμη ή το είδαν αργά πολύ ή δεν τους νοιάζει καν ή ακόμη χειρότερα τους διευκολύνει η πιθανή μη αποδοχή πολλών και των κενών θέσεων... Δεν με εκπλήσσει, είμαστε συνηθισμένοι πια, οποιοδήποτε από αυτά αν συμβαίνει... ακριβως αυτο συμβαινει και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω ενσταση επι αυτου Έχεις κάποια τοποθέτηση από πλευράς ΑΣΕΠ στο ζήτημα;
|
|
|
Post by Μαρία on Apr 15, 2024 17:08:54 GMT
Eμενα παντως μου συνέβη ακριβως αυτο που περιεγραψε πολυ ευστοχα η Περσεφόνη.Ειμαι τριτεκνη επιτυχουσα στην τελευταια μου προτιμηση εφκα μπηκα στην γενικη καταταξη στην πρωτη κατανομη και με τις αναπληρωσεις ερχεται ατομο με λιγοτερα μορια απο εμενα της ιδιας ειδικης κατηγορίας και καταλαμβανει την δευτερη προτιμηση μου .Μεγαλη αδικια Αυτό το είχαμε δει στην 1ΓΒ αλλά στην 2ΓΒ δεν έκατσα να το ψάξω ακόμη... Λέτε ισχύει και εδώ δηλαδή ε....? Δηλαδή άτομο της ίδια ειδικής με εσάς & με λιγότερα μόρια, πήρε θέση που θέλατε και εσείς πήρατε χαμηλότερη προτίμησή σας..? Θα μπορούσε να διορθωθεί αυτό όπως είχα πει απλά (με το να δίνονται στους επιλαχόντες και στους ειδικής πρώτης κατανομής ξανά οι θέσεις αναπλήρωσης και οι θέσεις των πρώτων ειδικής...έτσι εσείς θα μπαίνατε στην 2η και ο επιλαχών σε μία πιο κάτω δικιά σας...) Άρα δυστυχώς δεν διορθώθηκε όπως λέτε...😓 Δεν είναι τόσο απλό γιατι μπορεί ο επιλαχών να μην είχε δηλώσει καμία άλλη θεση της Annavel . Οχι που δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν και μια εντολή ελέγχου στο πρόγραμμα τουλάχιστον να κάνουν την αλλαγή στις περιπτώσεις που υπάρχει κοινή θέση αλλά προσωπικά δεν εκπλήσσομαι που δεν το έκαναν έτσι όπως τους ξέρουμε..
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 17:42:29 GMT
Μαρία Το πιο σωστό βάσει αυτού του αλγορίθμου ούτε πιο πάνω κλπ, θα ήταν όπως έλεγα μήνες εδώ, να δίνονταν όλες των ειδικών 1ης και όλες των αναπληρώσεων σε όλους τους ειδικής ξανά...έτσι θα λυνόταν το θέμα, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα, μόνο καλό θα έκανε... Φανταζόμουν ότι θα γινόταν έτσι τελικά...αλλά δεν....
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 15, 2024 18:01:52 GMT
Μαρία Το πιο σωστό βάσει αυτού του αλγορίθμου ούτε πιο πάνω κλπ, θα ήταν όπως έλεγα μήνες εδώ, να δίνονταν όλες των ειδικών 1ης και όλες των αναπληρώσεων σε όλους τους ειδικής ξανά...έτσι θα λυνόταν το θέμα, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα, μόνο καλό θα έκανε... Φανταζόμουν ότι θα γινόταν έτσι τελικά...αλλά δεν.... Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγάλο "αγκάθι" των αναπληρώσεων, που δεν το πίστευα όταν το είδα στην 1ΓΒ. Προκύπτουν αδικίες.
Περσεφόνη, από ότι είδες δεν διορθώθηκε και δεν πρόκειται να διορθωθεί αλλάζοντας τον τρόπο κατανομής των θέσεων από προκήρυξη σε προκήρυξη, όπως πίστευες. Το θεωρούσα σίγουρο γιατί αν συνέβαινε αυτό, θα προέκυπταν άλλα θέματα.
|
|
|
Post by annavel on Apr 15, 2024 18:58:50 GMT
Μαρία Το πιο σωστό βάσει αυτού του αλγορίθμου ούτε πιο πάνω κλπ, θα ήταν όπως έλεγα μήνες εδώ, να δίνονταν όλες των ειδικών 1ης και όλες των αναπληρώσεων σε όλους τους ειδικής ξανά...έτσι θα λυνόταν το θέμα, χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα, μόνο καλό θα έκανε... Φανταζόμουν ότι θα γινόταν έτσι τελικά...αλλά δεν.... Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγάλο "αγκάθι" των αναπληρώσεων, που δεν το πίστευα όταν το είδα στην 1ΓΒ. Προκύπτουν αδικίες.
Περσεφόνη, από ότι είδες δεν διορθώθηκε και δεν πρόκειται να διορθωθεί αλλάζοντας τον τρόπο κατανομής των θέσεων από προκήρυξη σε προκήρυξη, όπως πίστευες. Το θεωρούσα σίγουρο γιατί αν συνέβαινε αυτό, θα προέκυπταν άλλα θέματα.
Εγώ πιστεύω ότι δεν το έχουν καταλάβει η πιθανολογουν ότι εμείς δεν το καταλάβαμε θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους για ότι απαντήσουν θα ενημερώσω και ένσταση θα κάνω θα την στηρίξω στον συνδυασμό βαθμολογίας και σειρά προτίμησης.Δεν είναι λογικό να τοποθετηθω στην τελευταία μου επιλογή και την δεύτερη μου επιλογή να την παίρνει ο άλλος της ίδιας ειδικής με λιγότερα μορια
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 19:09:35 GMT
Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγάλο "αγκάθι" των αναπληρώσεων, που δεν το πίστευα όταν το είδα στην 1ΓΒ. Προκύπτουν αδικίες.
Εγώ πιστεύω ότι δεν το έχουν καταλάβει η πιθανολογουν ότι εμείς δεν το καταλάβαμε θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους για ότι απαντήσουν θα ενημερώσω και ένσταση θα κάνω θα την στηρίξω στον συνδυασμό βαθμολογίας και σειρά προτίμησης.Δεν είναι λογικό να τοποθετηθω στην τελευταία μου επιλογή και την δεύτερη μου επιλογή να την παίρνει ο άλλος της ίδιας ειδικής με λιγότερα μορια Πες μας την απάντηση please!!!!!!!!!!!! Αν δεν είναι σαφής κλπ και υπάρξει πιθανότητα αλλαγής στα οριστικά ή νέοι προσωρινοί ακόμη θα έχουμε άλλα θέματα πάλι όπως λέει ο ασεπ2050.... Τρέμω για την απάντησή τους....😱
|
|
|
Post by Μαρία on Apr 15, 2024 19:12:12 GMT
Εγω νομίζω ότι το εχουν καταλάβει από την αρχη. Το ΦΕΚ τους καλύπτει. Δεν είναι βέβαια λογικό και δεν είναι και καθόλου δίκαιο . Το ίδιο πράγμα μπορώ να πω για το ποσοστό των ειδικών που δεν συμπληρώνεται ενώ μένουν άτομα που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες απέξω. Μια χαρά και πονηρά το ξέρουν,
|
|