|
Post by panini on Dec 30, 2023 9:47:12 GMT
Στο integrated master ξέρετε τι βάζουμε στο πεδίο βαθμός; Καλώς, λίαν καλώς ή άριστα
|
|
|
Post by teo1978 on Dec 30, 2023 19:49:33 GMT
Καλησπέρα παιδια απο την προκυρηξη ειναι τα ακολουθα : Αυτοτελής Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης αποδεκτός από την προκήρυξη για κάθε κλάδο / ειδικότητα. 2 Ενιαίος και αδιάσπαστος τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master). 1
Α. Οι προσαυξήσεις των περ. 1., 2. και 3. υπολογίζονται αθροιστικά για τους/τις κατόχους διδακτορικού και μετα- πτυχιακού τίτλου σπουδών και ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master). Σε περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός διδακτορικών διπλωμάτων ή/και μεταπτυχιακών τίτλων που αναφέρονται ως αποδεκτοί στην προκήρυξη ή/και ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), βαθμολογείται επιπλέον ένας μόνο εξ αυτών των τίτλων και εάν πρόκειται για μη ομοιόβαθμους τίτλους, βαθμολογείται ο υψηλότερος εξ αυτών, λαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση το ήμισυ των μονάδων που αντιστοιχούν στον οικείο τίτλο σπουδών
Αρα στην δηλωση των θεσεων εκει που εχει πληθος μεταπτυχιακων (και λεει να μην καταχωρηθει το integreted ) βαζουμε μεχρι 2
Τι λέτε?
|
|
sky4
Kill Bill
|
Post by sky4 on Jan 1, 2024 23:55:58 GMT
προβληματίζομαι πολύ με τα ενοίκια στην Αθήνα....δεν έχει πολλές θέσεις στην πόλη μου κι στην Αθήνα έχει πολλές αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από περιοχές κτλ αλλά τα ενοίκια είναι φωτιά παντού. ποια περιοχή προτείνεται να βάλω πρώτα σαν προτίμηση στην Αθήνα? να βάλω πιο εκτός κέντρου αρχικά κι μετά τα κεντρικά ή ανάποδα? θεωρώ πως δεν έπρεπε ο ΑΣΕΠ να βάλει πολλές διαφορετικές θέσεις σε μια προκήρυξη..ιδαχ και μόνιμες εννοώ...τα χω κάνει μπαχαλο στην συμπλήρωση
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on Jan 2, 2024 4:45:06 GMT
προβληματίζομαι πολύ με τα ενοίκια στην Αθήνα....δεν έχει πολλές θέσεις στην πόλη μου κι στην Αθήνα έχει πολλές αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από περιοχές κτλ αλλά τα ενοίκια είναι φωτιά παντού. ποια περιοχή προτείνεται να βάλω πρώτα σαν προτίμηση στην Αθήνα? να βάλω πιο εκτός κέντρου αρχικά κι μετά τα κεντρικά ή ανάποδα? θεωρώ πως δεν έπρεπε ο ΑΣΕΠ να βάλει πολλές διαφορετικές θέσεις σε μια προκήρυξη..ιδαχ και μόνιμες εννοώ...τα χω κάνει μπαχαλο στην συμπλήρωση O χάρτης των τιμών των ενοικίων σε όλη την Αττική "Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα προάστια (πίνακες) Στη Βουλιαγμένη το ακριβότερο μέσο ενοίκιο στην Αττική με πάνω από 18 ευρώ ανά τ.μ. Λίγο κάτω από τα 10 ευρώ η μέση τιμή. Αναλυτικοί πίνακες για όλες τις περιοχές. Εφορία: Τα 11 σημεία που πρέπει να προσέξετε εάν ενοικιάζετε το ακίνητό σας" www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/o-chartis-ton-timon-ton-enikion-se-oli-tin-attiki-ta-fthinotera-ke-ta-akrivotera-proastia-pinakes/Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by Mnad197 on Jan 2, 2024 6:20:35 GMT
προβληματίζομαι πολύ με τα ενοίκια στην Αθήνα....δεν έχει πολλές θέσεις στην πόλη μου κι στην Αθήνα έχει πολλές αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από περιοχές κτλ αλλά τα ενοίκια είναι φωτιά παντού. ποια περιοχή προτείνεται να βάλω πρώτα σαν προτίμηση στην Αθήνα? να βάλω πιο εκτός κέντρου αρχικά κι μετά τα κεντρικά ή ανάποδα? θεωρώ πως δεν έπρεπε ο ΑΣΕΠ να βάλει πολλές διαφορετικές θέσεις σε μια προκήρυξη..ιδαχ και μόνιμες εννοώ...τα χω κάνει μπαχαλο στην συμπλήρωση Μία γενική κατεύθυνση είναι η εξής: Όσο πιο κοντά σε σταθμό μετρό είστε τόσο και υψηλότερα τα ενοίκια ακόμα κι αν η περιοχή δεν είναι πολυτελής. Επίσης κάποια προάστια, βόρεια ή νότια (πχ Μελίσσια, Γλυφάδα κλπ) είναι κατά κανόνα ακριβά. Ισως πρέπει να σκεφτείτε να φέρετε αυτοκίνητο για να μην εξαρτάστε από το μετρό γιατί μία διαμονή κοντά σε σταθμό θα την πληρώσετε ακριβά. Πρέπει βέβαια να σταθμίσετε και τους παράγοντες κόστος καυσίμων και κίνηση. Σίγουρα κάποια πιο απομακρυσμένα προάστια (πχ Δυτική ή Ανατολική Αττική) είναι φθηνότερα οπότε σας συμφέρει να επιλέξετε θέσεις εκεί και να φέρετε αυτοκίνητο.
|
|
sky4
Kill Bill
|
Post by sky4 on Jan 2, 2024 14:34:51 GMT
ειλικρινά είναι πολύ πιθανό να με πάρουν Αθήνα αν κι δεν θέλω, λόγω ακριβειας, κι σκέφτομαι ότι ίσως να μην δηλώσω πολλά μέρη.. αλλά είναι ρίσκο γιατί αν δεν το προσπαθήσω δεν θα μάθω ποτέ αν θα τα κατάφερνα..από την άλλη αν παραιτηθείς από θέση δημοσίου είσαι για 5 χρόνια στον πάγο κι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση...γνωρίζει κάποιος τι ισχύει?
|
|
|
Post by Mnad197 on Jan 3, 2024 5:45:07 GMT
Καλημέρα σε όλους τους μηχανικούς! Ερώτηση: Εγώ δεν έχω μεταπτυχιακό, έχω μόνο integrated, στις σειρές με τις θέσεις προτίμησης δεν υπάρχει αυτό το πεδίο και λέει ακριβώς πάνω στις οδηγίες πως καταχωρούνται σε κάθε επιδιωκόμενη θέση ΜΟΝΟ μεταπτυχιακοί τίτλοι ΕΚΤΟΣ του integrated ώστε να μοριοδοτηθούν. Όμως αυτό μου φαίνεται άτοπο γιατί πώς θα μοριοδοτηθεί το integrated, αν δεν καταγράφεται και εκεί (εκτός από το πάνω πάνω πεδίου που καταγράφουμε τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακά), Εσείς που έχετε 1 μάστερ τι βάαλατε; 1 ή 2; Και όσοι έχετε μόνο integrated σεν κι εμένα δεν βάλατε τιποτα;
|
|
darsy
Pink Panther
|
Post by darsy on Jan 3, 2024 6:34:19 GMT
Καλημέρα σε όλους τους μηχανικούς! Ερώτηση: Εγώ δεν έχω μεταπτυχιακό, έχω μόνο integrated, στις σειρές με τις θέσεις προτίμησης δεν υπάρχει αυτό το πεδίο και λέει ακριβώς πάνω στις οδηγίες πως καταχωρούνται σε κάθε επιδιωκόμενη θέση ΜΟΝΟ μεταπτυχιακοί τίτλοι ΕΚΤΟΣ του integrated ώστε να μοριοδοτηθούν. Όμως αυτό μου φαίνεται άτοπο γιατί πώς θα μοριοδοτηθεί το integrated, αν δεν καταγράφεται και εκεί (εκτός από το πάνω πάνω πεδίου που καταγράφουμε τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακά), Εσείς που έχετε 1 μάστερ τι βάαλατε; 1 ή 2; Και όσοι έχετε μόνο integrated σεν κι εμένα δεν βάλατε τιποτα; Καλημέρα! Συμπληρώνουμε όπως ακριβώς το λέει, δηλαδή μόνο τα μεταπτυχιακά και όχι το integrated master το οποίο θα μοριοδοτηθεί αφού έχει δηλωθεί πιο πάνω. Άρα στη δική σας περίπτωση δε θα συμπληρώσετε κάτι εκεί.
|
|
|
Post by Mnad197 on Jan 3, 2024 6:57:10 GMT
Καλημέρα σε όλους τους μηχανικούς! Ερώτηση: Εγώ δεν έχω μεταπτυχιακό, έχω μόνο integrated, στις σειρές με τις θέσεις προτίμησης δεν υπάρχει αυτό το πεδίο και λέει ακριβώς πάνω στις οδηγίες πως καταχωρούνται σε κάθε επιδιωκόμενη θέση ΜΟΝΟ μεταπτυχιακοί τίτλοι ΕΚΤΟΣ του integrated ώστε να μοριοδοτηθούν. Όμως αυτό μου φαίνεται άτοπο γιατί πώς θα μοριοδοτηθεί το integrated, αν δεν καταγράφεται και εκεί (εκτός από το πάνω πάνω πεδίου που καταγράφουμε τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακά), Εσείς που έχετε 1 μάστερ τι βάαλατε; 1 ή 2; Και όσοι έχετε μόνο integrated σεν κι εμένα δεν βάλατε τιποτα; Καλημέρα! Συμπληρώνουμε όπως ακριβώς το λέει, δηλαδή μόνο τα μεταπτυχιακά και όχι το integrated master το οποίο θα μοριοδοτηθεί αφού έχει δηλωθεί πιο πάνω. Άρα στη δική σας περίπτωση δε θα συμπληρώσετε κάτι εκεί. Ευχαριστώ πολύ!!
|
|
|
Post by mkotsi on Jan 3, 2024 23:12:36 GMT
Καλησπέρα σας όλους Έχω μία βεβαίωση από το Τμήμα μου ότι έχω παρακολουθήσει 4 εξαμηνιαια μαθήματα που έχουν σχέση με Πληροφορική και τεκμηριώνουν την γνώση χειρισμού Η/Υ Επειδή είναι από το 2010 και μπορει τα πράγματα να έχουν αλλάξει, ήθελα να ρωτησα αν πρέπει να γραφει και για την γνωση στα τρια γνωστικά αντικείμενα (κειμενα, υπολογιστικά φύλλα, διαδίκτυο).
|
|
|
Post by manosb on Jan 4, 2024 21:38:29 GMT
Καλησπέρα σας όλους Έχω μία βεβαίωση από το Τμήμα μου ότι έχω παρακολουθήσει 4 εξαμηνιαια μαθήματα που έχουν σχέση με Πληροφορική και τεκμηριώνουν την γνώση χειρισμού Η/Υ Επειδή είναι από το 2010 και μπορει τα πράγματα να έχουν αλλάξει, ήθελα να ρωτησα αν πρέπει να γραφει και για την γνωση στα τρια γνωστικά αντικείμενα (κειμενα, υπολογιστικά φύλλα, διαδίκτυο). Και εγώ έχω βεβαίωση από το 2009 και τη δέχτηκαν κανονικά στην 13Κ. Στο ΦΕΚ αναφέρεται: Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ (σελ 3366).
|
|
sky4
Kill Bill
|
Post by sky4 on Jan 6, 2024 12:58:40 GMT
παιδιά με ιδαχ κτηματολόγιο κι Αττικό Μετρό και δευα τι παίζει? έχουν δικαίωμα στην κινητικότητα? δεν ξέρω που να τα βάλω....σβήνω γράφω τα χαρτιά συνεχώς με αποτέλεσμα να μην έχω περάσει τίποτα ακόμα μέσα στην αίτηση..ούτε για τις αρχικές επιλογές μου δεν είμαι σίγουρη ..θέλω μεν υπουργεία αλλά οι δήμοι είναι στην πόλη μου...εσείς που δεν είστε από Αθήνα τα υπουργεία τα βάλατε ή μόνο εγώ είμαι η βλαμμενη?☺️
|
|
|
Post by xalia on Jan 6, 2024 13:44:18 GMT
παιδιά με ιδαχ κτηματολόγιο κι Αττικό Μετρό και δευα τι παίζει? έχουν δικαίωμα στην κινητικότητα? δεν ξέρω που να τα βάλω....σβήνω γράφω τα χαρτιά συνεχώς με αποτέλεσμα να μην έχω περάσει τίποτα ακόμα μέσα στην αίτηση..ούτε για τις αρχικές επιλογές μου δεν είμαι σίγουρη ..θέλω μεν υπουργεία αλλά οι δήμοι είναι στην πόλη μου...εσείς που δεν είστε από Αθήνα τα υπουργεία τα βάλατε ή μόνο εγώ είμαι η βλαμμενη?☺️ Πρώτα έβαλα τις θεσεις στην περιοχή μου εννοείται. Τι με νοιάζει η κινητικότητα εάν είμαι στο μέρος που θέλω εξαρχής; ΔΕΥΑ επιτρέπεται σε άλλη ΔΕΥΑ και Αττικό μέτρο συμμετέχει κανονικά.
|
|
|
Post by mkotsi on Jan 6, 2024 20:11:07 GMT
Καλησπέρα σας όλους Έχω μία βεβαίωση από το Τμήμα μου ότι έχω παρακολουθήσει 4 εξαμηνιαια μαθήματα που έχουν σχέση με Πληροφορική και τεκμηριώνουν την γνώση χειρισμού Η/Υ Επειδή είναι από το 2010 και μπορει τα πράγματα να έχουν αλλάξει, ήθελα να ρωτησα αν πρέπει να γραφει και για την γνωση στα τρια γνωστικά αντικείμενα (κειμενα, υπολογιστικά φύλλα, διαδίκτυο). Και εγώ έχω βεβαίωση από το 2009 και τη δέχτηκαν κανονικά στην 13Κ. Στο ΦΕΚ αναφέρεται: Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ (σελ 3366).
Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω οτι ούτε σε σενα γράφει για επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου.
Όταν λες την δεχτηκαν κανονικά στη 13Κ τι εννοείς? Σου την έλεγξαν? Γιατι κι εγώ έκανα χαρτια στην 13Κ αλλά στο μητρώο όλα τα δικαιολογητικά μου τα βγάζει σε κατάσταση "ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ", άρα θεωρώ ότι δεν τα έχει ελεγξει κανεις.
|
|
|
Post by manosb on Jan 6, 2024 22:28:35 GMT
Και εγώ έχω βεβαίωση από το 2009 και τη δέχτηκαν κανονικά στην 13Κ. Στο ΦΕΚ αναφέρεται: Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ (σελ 3366).
Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω οτι ούτε σε σενα γράφει για επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου.
Όταν λες την δεχτηκαν κανονικά στη 13Κ τι εννοείς? Σου την έλεγξαν? Γιατι κι εγώ έκανα χαρτια στην 13Κ αλλά στο μητρώο όλα τα δικαιολογητικά μου τα βγάζει σε κατάσταση "ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ", άρα θεωρώ ότι δεν τα έχει ελεγξει κανεις.
Γράφει μόνο ποια είναι τα μαθήματα που θεωρούνται πληροφορικής. Ναι μου την έλεγξαν γιατί είμαι διοριστέος στις αναπληρώσεις. Τώρα αν θα πάω είναι άλλο θέμα γιατί δεν έχω αποφασίσει.
|
|