|
Post by panini on Dec 3, 2023 20:15:51 GMT
Ηλεκτρολόγοι 157 επιτυχόντες για 119 καθαρές θέσεις και λίγες ακόμα κοινές με άλλες ειδικότητες μηχανικών. Οπότε καλά είναι και σε μας.
Επίσης εμείς έχουμε πρόσβαση και στις 297 θέσεις Πληροφορικής αν είχαμε δηλώσει τον αντίστοιχο κωδικό στην αρχή. Εγώ δυστυχώς δεν το έκανα, οπότε κοιτάω μόνο τις θέσεις των Ηλεκτρολόγων.
Αυτή τη βδομάδα θα ζητήσω από τη γραμματεία της σχολής αν δίνει κάποια βεβαίωση/ ενημερωμένο πτυχίο που να αναφέρεται το integrated master. Ειδάλλως με το απλό πτυχίο και το ΦΕΚ αναγνώρισης ως integrated όπως το έχω ξανακάνει. Εσείς τι βάζετε ως integrated master?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 3, 2023 20:31:25 GMT
Ηλεκτρολόγοι 157 επιτυχόντες για 119 καθαρές θέσεις και λίγες ακόμα κοινές με άλλες ειδικότητες μηχανικών. Οπότε καλά είναι και σε μας. Επίσης εμείς έχουμε πρόσβαση και στις 297 θέσεις Πληροφορικής αν είχαμε δηλώσει τον αντίστοιχο κωδικό στην αρχή. Εγώ δυστυχώς δεν το έκανα, οπότε κοιτάω μόνο τις θέσεις των Ηλεκτρολόγων. Αυτή τη βδομάδα θα ζητήσω από τη γραμματεία της σχολής αν δίνει κάποια βεβαίωση/ ενημερωμένο πτυχίο που να αναφέρεται το integrated master. Ειδάλλως με το απλό πτυχίο και το ΦΕΚ αναγνώρισης ως integrated όπως το έχω ξανακάνει. Εσείς τι βάζετε ως integrated master? καλή επιτυχία εύχομαι! Εγώ βάζω βεβαίωση από τη σχολή που αναφέρει για integraded master και Φεκ
|
|
|
Post by nakos01 on Dec 4, 2023 4:54:24 GMT
Ηλεκτρολόγοι 157 επιτυχόντες για 119 καθαρές θέσεις και λίγες ακόμα κοινές με άλλες ειδικότητες μηχανικών. Οπότε καλά είναι και σε μας. Επίσης εμείς έχουμε πρόσβαση και στις 297 θέσεις Πληροφορικής αν είχαμε δηλώσει τον αντίστοιχο κωδικό στην αρχή. Εγώ δυστυχώς δεν το έκανα, οπότε κοιτάω μόνο τις θέσεις των Ηλεκτρολόγων. Αυτή τη βδομάδα θα ζητήσω από τη γραμματεία της σχολής αν δίνει κάποια βεβαίωση/ ενημερωμένο πτυχίο που να αναφέρεται το integrated master. Ειδάλλως με το απλό πτυχίο και το ΦΕΚ αναγνώρισης ως integrated όπως το έχω ξανακάνει. Εσείς τι βάζετε ως integrated master? καλημέρα και καλή επιτυχία! Δεν χρειάζεσαι βεβαίωση από τη σχολή ! Αυτόματα στο παίρνει λόγω 5ετιυς φοιτήσεως βάσει ΦΕΚ ! Κριμα για το λάθος στην αρχική αίτηση ! Καλή επιτυχία και πάλι! Εσείς έχετε θέσεις στη Πόλη σας ; Εγώ Αθήνα μάλλον χάνω τα υπουργεία και θα δηλώσω όλους τους δήμους !
|
|
|
Post by panini on Dec 4, 2023 6:34:45 GMT
Δυο θέσεις υπάρχουν στην πόλη μας και ευελπιστώ ότι είμαι ο δεύτερος και οπότε να πάρω ότι δε διαλέξει ο συνάδελφος. Υπάρχει και η εντοπιότητα οπότε είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
|
|
|
Post by dimit77 on Dec 4, 2023 7:52:26 GMT
Ηλεκτρολογος Αθήνα, συνολικά μορια 81. Καλημερα!
|
|
|
Post by Mnad197 on Dec 4, 2023 8:23:43 GMT
Μία διόρθωση, τα δικά μου μόρια μαζί με τις προσαυξήσεις είναι 81,13.
|
|
|
Post by teo1978 on Dec 4, 2023 9:57:22 GMT
Ηλεκτρολόγοι 157 επιτυχόντες για 119 καθαρές θέσεις και λίγες ακόμα κοινές με άλλες ειδικότητες μηχανικών. Οπότε καλά είναι και σε μας. Επίσης εμείς έχουμε πρόσβαση και στις 297 θέσεις Πληροφορικής αν είχαμε δηλώσει τον αντίστοιχο κωδικό στην αρχή. Εγώ δυστυχώς δεν το έκανα, οπότε κοιτάω μόνο τις θέσεις των Ηλεκτρολόγων. Αυτή τη βδομάδα θα ζητήσω από τη γραμματεία της σχολής αν δίνει κάποια βεβαίωση/ ενημερωμένο πτυχίο που να αναφέρεται το integrated master. Ειδάλλως με το απλό πτυχίο και το ΦΕΚ αναγνώρισης ως integrated όπως το έχω ξανακάνει. Εσείς τι βάζετε ως integrated master? Σου δινει βεβαιωση το τμημα και βαζεις αυτη με το πτυχιο και το ΦΕΚ
|
|
|
Post by panini on Dec 4, 2023 11:15:29 GMT
Ερώτηση (αν γνωρίζει κάποιος): Οι πόροι 6 τοις χιλίοις υπερ ΕΜΔΥΔΑΣ (τους οποίους τόσα χρόνια χρυσοπληρώνω) πηγαίνουν μόνο στους ΠΕ Μηχανικόυς που ασχολούνται με τα Δημόσια Έργα ή σε όλους τους Μηχανικούς που υπηρετούν στο Δημόσιο σε οποιαδήποτε υπηρεσία έστω και άσχετη με το αντικείμενο των Δημοσίων έργων;
|
|
|
Post by bobmastoras on Dec 4, 2023 13:37:19 GMT
Ερώτηση (αν γνωρίζει κάποιος): Οι πόροι 6 τοις χιλίοις υπερ ΕΜΔΥΔΑΣ (τους οποίους τόσα χρόνια χρυσοπληρώνω) πηγαίνουν μόνο στους ΠΕ Μηχανικόυς που ασχολούνται με τα Δημόσια Έργα ή σε όλους τους Μηχανικούς που υπηρετούν στο Δημόσιο σε οποιαδήποτε υπηρεσία έστω και άσχετη με το αντικείμενο των Δημοσίων έργων; Καλησπέρα και από εμένα! Μηχανολόγος Μηχανικός με προτίμηση Θεσσαλονίκη. Σχετικά με αυτό που ρωτάς είχα κάνει μια επικοινωνία με το ΤΕΕ και είχαν απαντήσει οτι πρέπει η θέση να είναι καθαρά μηχανικού για να το λάβεις αυτό το επίδομα, όχι για παράδειγμα αν δουλεύεις ως καθηγητής στο δημόσιο με πτυχίο μηχανικού.
|
|
|
Post by bobmastoras on Dec 4, 2023 13:38:12 GMT
Εχει κάποιος άποψη για τις θέσεις ΙΔΑΧ της Αττικο Μετρο στην Θεσσαλονική?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 4, 2023 13:40:53 GMT
Ερώτηση (αν γνωρίζει κάποιος): Οι πόροι 6 τοις χιλίοις υπερ ΕΜΔΥΔΑΣ (τους οποίους τόσα χρόνια χρυσοπληρώνω) πηγαίνουν μόνο στους ΠΕ Μηχανικόυς που ασχολούνται με τα Δημόσια Έργα ή σε όλους τους Μηχανικούς που υπηρετούν στο Δημόσιο σε οποιαδήποτε υπηρεσία έστω και άσχετη με το αντικείμενο των Δημοσίων έργων; Καλησπέρα και από εμένα! Μηχανολόγος Μηχανικός με προτίμηση Θεσσαλονίκη. Σχετικά με αυτό που ρωτάς είχα κάνει μια επικοινωνία με το ΤΕΕ και είχαν απαντήσει οτι πρέπει η θέση να είναι καθαρά μηχανικού για να το λάβεις αυτό το επίδομα, όχι για παράδειγμα αν δουλεύεις ως καθηγητής στο δημόσιο με πτυχίο μηχανικού. το 6 τοις χιλίοις το παίρνει κ ο μηχανικός στο ελληνικό κτηματολογιο; Ή μόνο στους ΟΤΑ κ υπουργεία;
|
|
|
Post by panini on Dec 4, 2023 17:14:19 GMT
Καλησπέρα και από εμένα! Μηχανολόγος Μηχανικός με προτίμηση Θεσσαλονίκη. Σχετικά με αυτό που ρωτάς είχα κάνει μια επικοινωνία με το ΤΕΕ και είχαν απαντήσει οτι πρέπει η θέση να είναι καθαρά μηχανικού για να το λάβεις αυτό το επίδομα, όχι για παράδειγμα αν δουλεύεις ως καθηγητής στο δημόσιο με πτυχίο μηχανικού. το 6 τοις χιλίοις το παίρνει κ ο μηχανικός στο ελληνικό κτηματολογιο; Ή μόνο στους ΟΤΑ κ υπουργεία; Γνωστός μου πάντως που δουλεύει σε Ανεξάρτητη Αρχή το λαμβάνει κανονικά. Άρα λογικά θα ισχύει και στο Κτηματολόγιο. Κυμαίνεται περίπου σε 50-100 ευρώ το μήνα. Από ότι κατάλαβα το λαμβάνουν τα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ. Και σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΜΔΥΔΑΣ παρακάτω, μέλη της γίνονται και τα ΝΠΔΔ και οι ΑΕ, άρα και το Κτηματολόγιο.
|
|
|
Post by manosb on Dec 4, 2023 22:07:53 GMT
Καλησπέρα και από εμένα. Το σκεφτόμουν χθες μήπως έπρεπε να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο topic για να ανταλλάξουμε απόψεις οι μηχανικοί. Μηχανολόγος με προτίμηση μονο Αθήνα. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί έιχα δει στον προγραμματισμό μερικές θέσεις στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι οποίες δεν είναι τελικά στον πίνακα. Προβληματίζομαι λίγο τι θα δηλώσω, είχα πει να αποφύγω Περιφέρειες και Δήμους. Ξέρετε αν το Πανεπιστήμιο Πατρών δίνει βεβαιώσεις για το integrated, στο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται και αρκεί μόνο το ΦΕΚ.
|
|
|
Post by zoumpokop on Dec 5, 2023 4:48:26 GMT
Ξέρετε αν το Πανεπιστήμιο Πατρών δίνει βεβαιώσεις για το integrated, στο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται και αρκεί μόνο το ΦΕΚ. Αυτό είχα καταλάβει και εγώ αρχικά.
|
|
|
Post by dimit77 on Dec 5, 2023 5:21:46 GMT
Καλησπέρα και από εμένα. Το σκεφτόμουν χθες μήπως έπρεπε να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο topic για να ανταλλάξουμε απόψεις οι μηχανικοί. Μηχανολόγος με προτίμηση μονο Αθήνα. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί έιχα δει στον προγραμματισμό μερικές θέσεις στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι οποίες δεν είναι τελικά στον πίνακα. Προβληματίζομαι λίγο τι θα δηλώσω, είχα πει να αποφύγω Περιφέρειες και Δήμους. Ξέρετε αν το Πανεπιστήμιο Πατρών δίνει βεβαιώσεις για το integrated, στο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται και αρκεί μόνο το ΦΕΚ. Γιατι οχι δήμους και περιφερειες;
|
|