|
Post by asepita on Jun 6, 2024 11:02:41 GMT
Είναι κανεις εδώ Πληροφορικής? Είμαστε και λίγοι αλλά την προσπάθεια την κάνουμε.
|
|
sundy
Pink Panther
|
Post by sundy on Jun 6, 2024 11:13:53 GMT
καλησπέρα και απο εμένα ΤΕ εφοριακών Θεσσαλονίκη . πολύ ωραία η ιδέα να κάνουμε ξεχωριστό thread . Να λέμε τα νέα , την πορεία και τις εξελίξεις . Σε αναμονή λοιπόν
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 11:21:30 GMT
Και όλοι εμείς κάποια στιγμή θα βρεθούμε Αθήνα?!τι όμορφα!θα ανταμώουμε!και δεν θα είμαστε η "winter", ο "tiesel" κλπ αλλά η Βασιλική, ο Γιάννης κλπ😁
|
|
|
Post by asepita on Jun 6, 2024 11:37:50 GMT
καλησπέρα και απο εμένα ΤΕ εφοριακών Θεσσαλονίκη . πολύ ωραία η ιδέα να κάνουμε ξεχωριστό thread . Να λέμε τα νέα , την πορεία και τις εξελίξεις . Σε αναμονή λοιπόν Εμ το λέγατε το λέγατε και πήρα την απόφαση κατόπιν προτροπής - έγκρισης της Λίνας. Πολύ χαίρομαι που μαζευτήκαμε, περιμένουμε και τους ΠΕ για ακόμα πιο πολλές σελίδες.
|
|
fux
Beekeeper
|
Post by fux on Jun 6, 2024 11:51:22 GMT
Καλησπέρα σε όλους!ΤΕ Εφοριακών!
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 6, 2024 12:04:23 GMT
Συγχαρητήρια σε όλους! Με το καλό οι τοποθετήσεις μας! ΤΕ Εφοριακών και εγώ!
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 12:17:17 GMT
Τωρα πρεπει να δουμε σε ποιες υπηρεσιες θα μας τοποθετησουν...... Και ποτε θα το μαθουμε, πριν την ΦΟΤΑ ή μετα?
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 12:30:40 GMT
Τωρα πρεπει να δουμε σε ποιες υπηρεσιες θα μας τοποθετησουν...... Και ποτε θα το μαθουμε, πριν την ΦΟΤΑ ή μετα? Τι εννοείς σε ποια υπηρεσία θα σε τοποθετήσουν?Δεν γράφει σε ποια ΔΟΥ τοποθετείσαι?εμένα γράφει ΔΟΥ Αλεξ/πολης
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 12:34:24 GMT
Τωρα πρεπει να δουμε σε ποιες υπηρεσιες θα μας τοποθετησουν...... Και ποτε θα το μαθουμε, πριν την ΦΟΤΑ ή μετα? Τι εννοείς σε ποια υπηρεσία θα σε τοποθετήσουν?Δεν γράφει σε ποια ΔΟΥ τοποθετείσαι?εμένα γράφει ΔΟΥ Αλεξ/πολης Οχι. Στην Θεσσαλονικη οι Τελωνειακοι εχουν 3 θεσεις, και οι Εφοριακοι 7. Τις δηλωναμε υποχρεωτικα ολες μαζι ( Εννοω ενα ''πακετο'' οι 7 της εφοριας, αλλο ΄΄πακετο΄΄ οι 3 του Τελωνειου) , αλλα η κατανομη τους δεν εχει γινει ακομα. Δηλαδη δεν ξερουμε σε ποιο Τελωνειο θα μπουμε η σε ποια Εφορια. Νομιζω για Εφοριες, 2 θεσεις εχει η Καλαμαρια, 2 η ΦΑΕ , και 3 η Αμπελοκηπων. Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος συναδελφος.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 12:48:37 GMT
Τι εννοείς σε ποια υπηρεσία θα σε τοποθετήσουν?Δεν γράφει σε ποια ΔΟΥ τοποθετείσαι?εμένα γράφει ΔΟΥ Αλεξ/πολης Οχι. Στην Θεσσαλονικη οι Τελωνειακοι εχουν 3 θεσεις, και οι Εφοριακοι 7. Τις δηλωναμε υποχρεωτικα ολες μαζι ( Εννοω ενα ''πακετο'' οι 7 της εφοριας, αλλο ΄΄πακετο΄΄ οι 3 του Τελωνειου) , αλλα η κατανομη τους δεν εχει γινει ακομα. Δηλαδη δεν ξερουμε σε ποιο Τελωνειο θα μπουμε η σε ποια Εφορια. Νομιζω για Εφοριες, 2 θεσεις εχει η Καλαμαρια, 2 η ΦΑΕ , και 3 η Αμπελοκηπων. Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος συναδελφος. Α κατάλαβα!Ελπίζω να τοποθετηθείς εκεί που σε βολεύει περισσότερο
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 12:54:33 GMT
Διάβασα στο κεντρικό φόρουμ, νομίζω, ότι ο Πρόεδρος είπε ότι οι διοριστέοι θα είναι στις θέσεις τους τον Σεπτέμβριο..Να φανταστώ αυτό δεν ισχύει για εμάς της ΑΑΔΕ καθώς είχα διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ ότι ο νέος κύκλος εκπαιδεύσεων θα ξεκινήσει Ιανουάριο ή Δεκέμβριο
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 6, 2024 12:55:27 GMT
Τωρα πρεπει να δουμε σε ποιες υπηρεσιες θα μας τοποθετησουν...... Και ποτε θα το μαθουμε, πριν την ΦΟΤΑ ή μετα? Είναι καθαρά θέμα προϊσταμένου. Με ποια κριτηρια, δεν γνωρίζω. Αν γίνει η πρακτική εκπαίδευση στην υπηρεσία διορισμού, πιθανόν να γίνει γνωστή η θέση σε κάποιον πριν ολοκληρωθει η ΦΟΤΑ. Εάν κάποιος κάνει την πρακτική στον τόπο κατοικίας του, λογικά μολις πάει και αναλάβει υπηρεσία στον τόπο διορισμού, θα το μαθει τότε.
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 6, 2024 13:01:03 GMT
Διάβασα στο κεντρικό φόρουμ, νομίζω, ότι ο Πρόεδρος είπε ότι οι διοριστέοι θα είναι στις θέσεις τους τον Σεπτέμβριο..Να φανταστώ αυτό δεν ισχύει για εμάς της ΑΑΔΕ καθώς είχα διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ ότι ο νέος κύκλος εκπαιδεύσεων θα ξεκινήσει Ιανουάριο ή Δεκέμβριο Δεν το είπε ο πρόεδρος, αλλα ο ΓΓ του υπουργείου εσωτερικών. Παιδιά ό,τι ήταν να κάνει το ΑΣΕΠ, το έκανε. Τελειώσαμε με αυτό. Από εδώ και πέρα, είναι καθαρά θέμα του υπουργείου, πόσο γρήγορα θα τρέξει τη διαδικασία με τα αντίστοιχα ΦΕΚ. Ναι ειπώθηκε για Δεκ - Ιαν, αλλά πρίν λίγες μέρες έγραψε κάποιος/ια, οτι προτίθενται απ την ΑΑΔΕ, να ξεκινήσουν τμήματα το Νοε, εάν το υπουργείο εσωτερικών, ολοκληρώσει γρήγορα τις διαδικασίες.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 13:15:25 GMT
Διάβασα στο κεντρικό φόρουμ, νομίζω, ότι ο Πρόεδρος είπε ότι οι διοριστέοι θα είναι στις θέσεις τους τον Σεπτέμβριο..Να φανταστώ αυτό δεν ισχύει για εμάς της ΑΑΔΕ καθώς είχα διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ ότι ο νέος κύκλος εκπαιδεύσεων θα ξεκινήσει Ιανουάριο ή Δεκέμβριο Δεν το είπε ο πρόεδρος, αλλα ο ΓΓ του υπουργείου εσωτερικών. Παιδιά ό,τι ήταν να κάνει το ΑΣΕΠ, το έκανε. Τελειώσαμε με αυτό. Από εδώ και πέρα, είναι καθαρά θέμα του υπουργείου, πόσο γρήγορα θα τρέξει τη διαδικασία με τα αντίστοιχα ΦΕΚ. Ναι ειπώθηκε για Δεκ - Ιαν, αλλά πρίν λίγες μέρες έγραψε κάποιος/ια, οτι προτίθενται απ την ΑΑΔΕ, να ξεκινήσουν τμήματα το Νοε, εάν το υπουργείο εσωτερικών, ολοκληρώσει γρήγορα τις διαδικασίες.
Μακάρι! Σημασία έχει ότι πετύχαμε..1 μήνα πριν 1 μήνα μετά μικρή σημασία έχει
|
|
sundy
Pink Panther
|
Post by sundy on Jun 6, 2024 13:44:11 GMT
Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη ( όπως και Αθήνα) η κεντρικό ποίηση των ΔΟΥ σε κέντρα είναι σε εξέλιξη. Όταν θα αναλάβουμε εμείς υπηρεσία δεν θα υπάρχουν οι ΔΟΥ με τη μορφή που είναι σήμερα. Θα είναι ΥΦΕ δηλαδή υπηρεσίες φορολογικής εξυπηρέτησης, τύπου φορολογικά ΚΕΠ με λίγο κόσμο. Οι υπηρεσίες κεντρικό ποιούνται . Όπως ο έλεγχος έχει φύγει από όλες τις ΔΟΥ Θεσσαλονίκης και πήγε στο 1ο και 2ο Ελκε, έτσι και η είσπραξη θα πάει στο ΚΕΒΕΙΣ , το κεφάλαιο στο ΚΕΦΟΚ και το εισόδημα στο ΚΕΦΟΔΕ. Όλα τα κέντρα είναι ( και εν εξελίξει γίνονται) δυτικά της Θεσσαλονίκης
|
|