winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 9:08:01 GMT
Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφουςκαι επισήμωςπλεον!Συγχαρητήρια σε όλους!Μας εύχομαι τα καλύτερα πλέον!Εφοριακων εγω😊
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 6, 2024 9:10:56 GMT
Συνάδελφοι!!!!!!!!!! Ποιοι είμαστε οριστικά εδώ? Συγχαρητήρια σε όλους! Παρούσα!Εφοριακός
|
|
|
Post by aussie on Jun 6, 2024 9:16:55 GMT
Συνάδελφοι!!!!!!!!!! Ποιοι είμαστε οριστικά εδώ? Συγχαρητήρια σε όλους! Παρούσα!Εφοριακός Εφοριακός Παρούσα!!!
|
|
|
Post by Esteban on Jun 6, 2024 9:16:57 GMT
Μπράβο παιδια. Πολυ ωραια ιδέα το νήμα αυτό! Συγχαρητήρια σε όλους! Εφοριακών και εγω
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 9:24:51 GMT
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους. Να υποθεσω οι Τελωνειακοι ειμαστε σχετικα λιγοι ετσι? Συγχαρητήρια συνάδελφε😃 Συγχαρητήρια σε όλους!!! Ραντεβού στην Αθήνα 🙂 Επίσης! Άντε να δούμε πότε θα μας καλέσουν για την ορκωμοσία.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 6, 2024 9:39:19 GMT
Συγχαρητήρια συνάδελφε😃 Συγχαρητήρια σε όλους!!! Ραντεβού στην Αθήνα 🙂 Επίσης! Άντε να δούμε πότε θα μας καλέσουν για την ορκωμοσία. Τελωνειακός εγώ ..δεν το διευκρίνισα πριν!!
|
|
|
Post by asepita on Jun 6, 2024 9:41:02 GMT
Βλέπω το ζωντανέψαμε το threadάκι μας παιδιά! Συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους!
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on Jun 6, 2024 10:15:42 GMT
Συγχαρητήρια σε όλους Τελωνειακών και εφοριακών !!! Δεν επηρεαστήκαμε τελικά απότ ις ενστάσεις. Πολύ ωραία
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 10:18:43 GMT
Συγχαρητήρια σε όλους Τελωνειακών και εφοριακών !!! Δεν επηρεαστήκαμε τελικά απότ ις ενστάσεις. Πολύ ωραία Εντάξει εγώ δεν είχα τόση αγωνία γιατί ήμουν και στην 1η μου επιλογή, και να με περνούσαν κάποιος/οι, αντί για Τελωνειακός θα πήγαινα Εφοριακός.
|
|
mogo
Beekeeper
|
Post by mogo on Jun 6, 2024 10:25:47 GMT
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους. Να υποθεσω οι Τελωνειακοι ειμαστε σχετικα λιγοι ετσι? Συγχαρητήρια κι απο μένα!! Κι εγώ τελωνειακών είμαι. Πειραιά συγκεκριμένα
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 10:26:43 GMT
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους. Να υποθεσω οι Τελωνειακοι ειμαστε σχετικα λιγοι ετσι? Συγχαρητήρια κι απο μένα!! Κι εγώ τελωνειακών είμαι. Πειραιά συγκεκριμένα Αδερφέ καλή αρχή. Εγώ πιο βόρεια είμαι.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 6, 2024 10:39:09 GMT
Συγχαρητήρια κι απο μένα!! Κι εγώ τελωνειακών είμαι. Πειραιά συγκεκριμένα Αδερφέ καλή αρχή. Εγώ πιο βόρεια είμαι. Να οργανωθούμε να κάνουμε ομάδα στο viber κάποια στιγμή εμείς οι λίγοι τελωνειακοί αν θέλετε!!!
|
|
|
Post by johna on Jun 6, 2024 10:55:23 GMT
Καλησπέρα! Συγχαρηττηρια σε ολους! ΤΕ Τελωνειακών, Θεσσαλονικη
|
|
fayp
Kill Bill
|
Post by fayp on Jun 6, 2024 10:58:24 GMT
Χαίρεται! Εφοριακων Αθήνα κεντρικός τομέας!
|
|
|
Post by tiesel on Jun 6, 2024 10:58:38 GMT
Καλησπέρα! Συγχαρηττηρια σε ολους! ΤΕ Τελωνειακών, Θεσσαλονικη Συγχαρητήρια αδερφέ.
|
|