|
Post by teoperi on Jun 19, 2024 8:30:09 GMT
Παιδιά καλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σχετικά με το ΦΕΚ κατανομής; Νόμιζα ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός για την έκδοσή του μετά το ΦΕΚ των οριστικών. Αυτό με τον χρονικό περιορισμό είναι σχετικό... Ναι υπάρχει. Και τι θα γίνει αμα δεν τηρηθεί; Θα τους κάνεις μήνυση; Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θα εκδοθούν όταν είναι να εκδοθούν. Μπορεί να είναι στην προθεσμία, μπορεί και όχι.
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 19, 2024 10:56:20 GMT
Παιδιά καλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σχετικά με το ΦΕΚ κατανομής; Νόμιζα ότι υπάρχει χρονικός περιορισμός για την έκδοσή του μετά το ΦΕΚ των οριστικών. Δες 1η σελ. 3ΓΒ νήματος, ΦΕΚ & Διορισμόςγια το ΦΕΚ καταν. το ΥΠΕΣ δεν έχει χρονικό περιθώριο...σε 1Γ (α' & β' φάση και 1ΓΒ) έκαναν 1-2 μήνες....
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 11:17:13 GMT
Καλημερα σε ολους.
Με κάλεσαν από το τμήμα διορισμών της ΑΑΔΕ για να επιβεβαιώσουμε στοιχεία επικοινωνίας. Βασικά επειδή έχω hotmail μου ζήτησαν να τους στείλω gmail ή yahoo.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jun 19, 2024 11:19:59 GMT
Καλημερα σε ολους. Με κάλεσαν από το τμήμα διορισμών της ΑΑΔΕ για να επιβεβαιώσουμε στοιχεία επικοινωνίας. Βασικά επειδή έχω hotmail μου ζήτησαν να τους στείλω gmail ή yahoo. Καλημέρα. Σας ζήτησαν και χαρτιά ή απλά επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας?
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 11:28:37 GMT
Καλημερα σε ολους. Με κάλεσαν από το τμήμα διορισμών της ΑΑΔΕ για να επιβεβαιώσουμε στοιχεία επικοινωνίας. Βασικά επειδή έχω hotmail μου ζήτησαν να τους στείλω gmail ή yahoo. Καλημέρα. Σας ζήτησαν και χαρτιά ή απλά επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας? Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 11:35:58 GMT
Καλημέρα. Σας ζήτησαν και χαρτιά ή απλά επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας? Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι. Τι υπέροχα νέα φίλε μου!!!Αντε ένας ένας να παίρνουμε σειρά...
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 11:41:34 GMT
Καλημέρα. Σας ζήτησαν και χαρτιά ή απλά επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας? Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι. Από τι γράμμα ξεκινάει το επώνυμο σου..να δούμε μήπως καλούν κατ' αλφαβητική σειρά
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 11:47:31 GMT
Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι. Από τι γράμμα ξεκινάει το επώνυμο σου..να δούμε μήπως καλούν κατ' αλφαβητική σειρά Απο Κ
|
|
|
Post by asepita on Jun 19, 2024 11:50:25 GMT
Καλημέρα. Σας ζήτησαν και χαρτιά ή απλά επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας? Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι. Θα τα στείλουν άμεσα τα υπόλοιπα ξέρεις?
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 11:51:36 GMT
Επιβεβαιωση στοιχείων επικοινωνίας ζήτησαν. Τα υπόλοιπα θα μου τα στείλουν. Μπήκε νερό στο αυλάκι. Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι. Θα τα στείλουν άμεσα τα υπόλοιπα ξέρεις? Δεν μου είπε κάτι η γυναίκα που μιλήσαμε πέρα από το να της στείλω ένα άλλο mail.
|
|
|
Post by asepita on Jun 19, 2024 11:53:57 GMT
Θα τα στείλουν άμεσα τα υπόλοιπα ξέρεις? Δεν μου είπε κάτι η γυναίκα που μιλήσαμε πέρα από το να της στείλω ένα άλλο mail. Άρα μήπως και δεν τους καλέσουν για επιβεβαίωση τώρα όλους παρά μόνο όσους δεν έχουν δώσει yahoo gmail. Όποιος άλλος τον καλέσουν γράφει εδώ.
|
|
|
Post by aussie on Jun 19, 2024 12:22:23 GMT
Δεν μου είπε κάτι η γυναίκα που μιλήσαμε πέρα από το να της στείλω ένα άλλο mail. Άρα μήπως και δεν τους καλέσουν για επιβεβαίωση τώρα όλους παρά μόνο όσους δεν έχουν δώσει yahoo gmail. Όποιος άλλος τον καλέσουν γράφει εδώ. Εγώ πάντως έχω Yahoo Mail και το επίθετό μου ξεκινάει από Γ ... αλλά δεν με κάλεσε κανείς...και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...με πνίγει το παράπονο...
|
|
|
Post by tiesel on Jun 19, 2024 12:24:55 GMT
Δεν μου είπε κάτι η γυναίκα που μιλήσαμε πέρα από το να της στείλω ένα άλλο mail. Άρα μήπως και δεν τους καλέσουν για επιβεβαίωση τώρα όλους παρά μόνο όσους δεν έχουν δώσει yahoo gmail. Όποιος άλλος τον καλέσουν γράφει εδώ. Για να λέει για επιβεβαίωση στοιχείων λογικά θα το κάνουν σε όλους. Ότι το mail είναι σωστό, ότι η διεύθυνση κατοικίας είναι η σωστή κτλ.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 19, 2024 12:26:16 GMT
Άρα μήπως και δεν τους καλέσουν για επιβεβαίωση τώρα όλους παρά μόνο όσους δεν έχουν δώσει yahoo gmail. Όποιος άλλος τον καλέσουν γράφει εδώ. Εγώ πάντως έχω Yahoo Mail και το επίθετό μου ξεκινάει από Γ ... αλλά δεν με κάλεσε κανείς...και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...με πνίγει το παράπονο... Θα καλέσουν μόνο όσους δεν έχουν δηλωμένο gmail ή yahoo ...έτσι ειχε συμβεί κ στην 1Γ....και εμένα κάλεσαν λόγω hotmail
|
|
|
Post by tiesel on Jun 19, 2024 12:43:00 GMT
Εγώ πάντως έχω Yahoo Mail και το επίθετό μου ξεκινάει από Γ ... αλλά δεν με κάλεσε κανείς...και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...με πνίγει το παράπονο... Θα καλέσουν μόνο όσους δεν έχουν δηλωμένο gmail ή yahoo ...έτσι ειχε συμβεί κ στην 1Γ....και εμένα κάλεσαν λόγω hotmail Εννοείς σε κάλεσαν σήμερα; Ή στην 1/γ; Γιατί και εγώ έχω Hotmail , αλλά δεν είχα κάποια κλήση.
|
|