winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 12:43:48 GMT
Εγώ πάντως έχω Yahoo Mail και το επίθετό μου ξεκινάει από Γ ... αλλά δεν με κάλεσε κανείς...και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...με πνίγει το παράπονο... Θα καλέσουν μόνο όσους δεν έχουν δηλωμένο gmail ή yahoo ...έτσι ειχε συμβεί κ στην 1Γ....και εμένα κάλεσαν λόγω hotmail Πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή..άρα δεν θα αργήσουμε γενικότερα να λάβουμε email όλοι οι υπόλοιποι
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 12:51:09 GMT
Εγώ πάντως έχω Yahoo Mail και το επίθετό μου ξεκινάει από Γ ... αλλά δεν με κάλεσε κανείς...και δεν χτυπάει το τηλέφωνο...με πνίγει το παράπονο... Θα καλέσουν μόνο όσους δεν έχουν δηλωμένο gmail ή yahoo ...έτσι ειχε συμβεί κ στην 1Γ....και εμένα κάλεσαν λόγω hotmail Θυμάσαι μετά από πόσο καιρό ήρθε το πρώτο mail για χαρτιά, δικαιολογητικά κτλ; Εννοώ μετά από αυτή την επικοινωνία.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 13:01:37 GMT
Παιδιά σας μεταφέρω τα λόγια κάποιου από την γενική συζήτηση για 2Γ.. <<Η υπάλληλος στο τμήμα προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών μου είπε ότι το ΦΕΚ Κατανομής για ολόκληρη τη 2ΓΒ θα βγεί αν όχι αύριο,το αργότερο μεθαύριο!!!!!Ουάου!Νομίζω ξεπεράσανε κάθε θετική προσδοκία!Πήρα τηλέφωνο απλά για διευκρίνιση για τα δικαιολογητικά επειδή μου είπε ο φορέας μου να απευθυνθώ στο υπουργείο εσωτερικών.Η υπάλληλος δεν μου απάντησε στην ερώτηση γιατί μου είπε: «Αύριο ή το πολύ μεθαύριο θα ξέρει ο φορέας σας γιατί θα βγει το ΦΕΚ Κατανομής και θα σας ενημερώσει ο φορέας».Ρώτησα «θα βγεί αποσπασματικά όπως έγινε και για κάποιες ειδικότητες-φορείς; «Όχι κύριε.Θα βγει ΦΕΚ Κατανομής για ολόκληρη τη 2Γ>>.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 19, 2024 13:01:49 GMT
Θα καλέσουν μόνο όσους δεν έχουν δηλωμένο gmail ή yahoo ...έτσι ειχε συμβεί κ στην 1Γ....και εμένα κάλεσαν λόγω hotmail Θυμάσαι μετά από πόσο καιρό ήρθε το πρώτο mail για χαρτιά, δικαιολογητικά κτλ; Εννοώ μετά από αυτή την επικοινωνία. Και γω της 2ΓΒ είμαι ....και να σου πω τόσα που έχω διαβασει εδώ στο forum τα έχω ξεχάσει.... Παντως μετά το ΦΕΚ κατανομής μέσα σε 10 μέρες θα μας ειδοποιήσουν
|
|
|
Post by tiesel on Jun 19, 2024 13:12:04 GMT
Εννοείς σε κάλεσαν σήμερα; Ή στην 1/γ; Γιατί και εγώ έχω Hotmail , αλλά δεν είχα κάποια κλήση. ναι σήμερα με κάλεσαν Ίσως με καλέσουν αύριο. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 19, 2024 13:12:50 GMT
Εννοείς σε κάλεσαν σήμερα; Ή στην 1/γ; Γιατί και εγώ έχω Hotmail , αλλά δεν είχα κάποια κλήση. ναι σήμερα με κάλεσαν,ειμαι στους τελωνειακους με επίθετο που ξεκινάει από Μ αν παιζει ρόλο
|
|
|
Post by asepita on Jun 19, 2024 13:15:13 GMT
Θυμάσαι μετά από πόσο καιρό ήρθε το πρώτο mail για χαρτιά, δικαιολογητικά κτλ; Εννοώ μετά από αυτή την επικοινωνία. Και γω της 2ΓΒ είμαι ....και να σου πω τόσα που έχω διαβασει εδώ στο forum τα έχω ξεχάσει.... Παντως μετά το ΦΕΚ κατανομής μέσα σε 10 μέρες θα μας ειδοποιήσουν Είναι βάσει νομοθεσίας αυτό που λες?
|
|
|
Post by tiesel on Jun 19, 2024 13:15:38 GMT
ναι σήμερα με κάλεσαν,ειμαι στους τελωνειακους με επίθετο που ξεκινάει από Μ αν παιζει ρόλο Και εγώ τελωνειακός είμαι, αλλά με επώνυμο προς το τέλος της αλφαβήτου. Αν δεν έχω κάποια κλήση από αυτούς αύριο θα σου στείλω μήνυμα για να μου πεις από που σε κάλεσαν για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Σε ευχαριστώ πολύ.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 19, 2024 13:20:31 GMT
Και εγώ τελωνειακός είμαι, αλλά με επώνυμο προς το τέλος της αλφαβήτου. Αν δεν έχω κάποια κλήση από αυτούς αύριο θα σου στείλω μήνυμα για να μου πεις από που σε κάλεσαν για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Σε ευχαριστώ πολύ. Στην ομάδα στο viber που έχουμε κάνει για τους τελωνειακούς είσαι μέλος;αν όχι κ θέλεις στείλε μηνυμα το τηλ να σε προσθεσω
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 13:22:00 GMT
Υπάρχει αντιστοιχη ομάδα viber και για τους εφοριακούς;
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 19, 2024 13:22:12 GMT
Παιδιά ερώτηση ψιλοχαζή, αλλά επειδή το σκεφτόμουν από καιρό... Όσους σαν έχουν πάρει τηλ. ( και οι παλιοί της 1Γ ), σας καλούν από τον φορέα τοποθέτησης (πχ. επαρχία) ή από κεντρικά όλους Αθήνα...? Επίσης, τα δικαιολογητικά συστημένα, πάνε στην περιφέρεια που θα τοποθετηθεί ο καθένας πχ. ή και αυτά όλα μαζί σε κεντρική υπηρεσία Αθηνών..?
|
|
|
Post by kardim on Jun 19, 2024 13:43:28 GMT
Παιδιά ερώτηση ψιλοχαζή, αλλά επειδή το σκεφτόμουν από καιρό... Όσους σαν έχουν πάρει τηλ. ( και οι παλιοί της 1Γ ), σας καλούν από τον φορέα τοποθέτησης (πχ. επαρχία) ή από κεντρικά όλους Αθήνα...? Επίσης, τα δικαιολογητικά συστημένα, πάνε στην περιφέρεια που θα τοποθετηθεί ο καθένας πχ. ή και αυτά όλα μαζί σε κεντρική υπηρεσία Αθηνών..? Εμένα από κεντρικά Αθήνας με κάλεσαν και μένω Κρήτη. Εν το μεταξύ νόμιζα ότι είναι πάλι για προσφορά σε ρεύμα ή τηλέφωνο. Όταν μου είπε ΑΑΔΕ λέω "Ωπα μας την πέσανε".🤣🤣🤣 Η αλήθεια είναι οτι χθες κάλεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο και σήμερα με κάλεσαν. Όσο να ναι παραξενεύτηκα.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jun 19, 2024 13:44:34 GMT
Παιδιά ερώτηση ψιλοχαζή, αλλά επειδή το σκεφτόμουν από καιρό... Όσους σαν έχουν πάρει τηλ. ( και οι παλιοί της 1Γ ), σας καλούν από τον φορέα τοποθέτησης (πχ. επαρχία) ή από κεντρικά όλους Αθήνα...? Επίσης, τα δικαιολογητικά συστημένα, πάνε στην περιφέρεια που θα τοποθετηθεί ο καθένας πχ. ή και αυτά όλα μαζί σε κεντρική υπηρεσία Αθηνών..? [bra Κάλεσαν κι εμένα από Νίκης 10. Αθήνα λοιπόν. Είχα δηλώσει το mail της δουλειάς και ήθελαν gmail. Θα μας στείλουν ένα έγγραφο με οδηγιες είπαν. Ζήτησαν απλά απο το νέο ή το παλιό mail να τους στείλω το κειμενάκι οτι το νέο μου (ή το άλλο mail μου) εινα το…. κλπ
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 19, 2024 13:45:26 GMT
Παιδιά ερώτηση ψιλοχαζή, αλλά επειδή το σκεφτόμουν από καιρό... Όσους σαν έχουν πάρει τηλ. ( και οι παλιοί της 1Γ ), σας καλούν από τον φορέα τοποθέτησης (πχ. επαρχία) ή από κεντρικά όλους Αθήνα...? Επίσης, τα δικαιολογητικά συστημένα, πάνε στην περιφέρεια που θα τοποθετηθεί ο καθένας πχ. ή και αυτά όλα μαζί σε κεντρική υπηρεσία Αθηνών..? Εμένα από κεντρικά Αθήνας με κάλεσαν και μένω Κρήτη. Εν το μεταξύ νόμιζα ότι είναι πάλι για προσφορά σε ρεύμα ή τηλέφωνο. Όταν μου είπε ΑΑΔΕ λέω "Ωπα μας την πέσανε".🤣🤣🤣 Η αλήθεια είναι οτι χθες κάλεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο και σήμερα με κάλεσαν. Όσο να ναι παραξενεύτηκα. Καλά έκανες και μας το είπες γτι κι εγώ οπότε βλέπω Αθήνα/Σαλαμίνα δεν το σηκώνω..χι
|
|
|
Post by athina1977 on Jun 19, 2024 14:37:14 GMT
Και εγώ τελωνειακός είμαι, αλλά με επώνυμο προς το τέλος της αλφαβήτου. Αν δεν έχω κάποια κλήση από αυτούς αύριο θα σου στείλω μήνυμα για να μου πεις από που σε κάλεσαν για να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους. Σε ευχαριστώ πολύ. Στην ομάδα στο viber που έχουμε κάνει για τους τελωνειακούς είσαι μέλος;αν όχι κ θέλεις στείλε μηνυμα το τηλ να σε προσθεσω Μπορείτε να προσθέσετε κι εμένα στην ομάδα των τελωνειακών; 6938139719 Καλογήρου Μιχαήλ ΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ Ευχαριστώ
|
|