winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 22, 2024 18:12:08 GMT
Με βάση αυτά που έχουν γραφτεί, τείνω να πιστέψω οτι ο Νοέμβρης είναι το πιο πιθανό καλό σενάριο. Πιθανό σενάριο επίσης, αλλά όχι εξίσου καλό, Ιανουάριος 25. Ως ΠΕ θα πρότεινα και κοινό τμήμα από Δεκέμβρη, αν πάνε όλα με τις ταχύτητες που τάζουν τώρα και έχουμε οριστικά ΠΕ Σεπτέμβρη και ΦΕΚ κατανομής αντίστοιχα με άμεση έκδοση... Προσωπικά δεν πιστεύω με τίποτα οριστικά ΠΕ για Σεπτέμβρη..μόνο η εξέταση ενστάσεων να σκεφτείς..οι ΠΕ είναι πολύ πιο πολλοί από τους ΤΕ
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 22, 2024 18:23:07 GMT
Ως ΠΕ θα πρότεινα και κοινό τμήμα από Δεκέμβρη, αν πάνε όλα με τις ταχύτητες που τάζουν τώρα και έχουμε οριστικά ΠΕ Σεπτέμβρη και ΦΕΚ κατανομής αντίστοιχα με άμεση έκδοση... Προσωπικά δεν πιστεύω με τίποτα οριστικά ΠΕ για Σεπτέμβρη..μόνο η εξέταση ενστάσεων να σκεφτείς..οι ΠΕ είναι πολύ πιο πολλοί από τους ΤΕ Ναι, αλλά αν σκεφτείς ότι έγιναν 5 δεκτές στις 162 στους ΤΕ, άντε να γίνουν 15 δεκτές στις 400 στους ΠΕ... Βγαίνει και πάλι...
|
|
|
Post by asepita on Jun 22, 2024 18:48:17 GMT
Ως ΠΕ θα πρότεινα και κοινό τμήμα από Δεκέμβρη, αν πάνε όλα με τις ταχύτητες που τάζουν τώρα και έχουμε οριστικά ΠΕ Σεπτέμβρη και ΦΕΚ κατανομής αντίστοιχα με άμεση έκδοση... Προσωπικά δεν πιστεύω με τίποτα οριστικά ΠΕ για Σεπτέμβρη..μόνο η εξέταση ενστάσεων να σκεφτείς..οι ΠΕ είναι πολύ πιο πολλοί από τους ΤΕ Κι εγώ το ίδιο πιστεύω με τίποτα δε βγαίνει. Προσωρινά τέλη Ιουλίου μετά προθεσμία ενστάσεων που θ' αγγίξει Αύγουστο. Πότε θα ελεγχθούν οι ενστάσεις? Επίσης παρόλη την πίεση που έχουν δε νομίζω ότι θα κάνουν φοβερή δουλειά το Δεκαπενταύγουστο. Το ιδανικό σενάριο για τους ΠΕ είναι οριστικά Οκτώβριο.
|
|
|
Post by nikosp on Jun 24, 2024 16:19:50 GMT
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κανένας επιτυχών της ΑΑΔΕ (2ΓΒ) την επιστολή σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε μετά το ΦΕΚ κατανομής;Σε άλλους φορείς έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακούγεται.
|
|
|
Post by asepita on Jun 25, 2024 3:23:47 GMT
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κανένας επιτυχών της ΑΑΔΕ (2ΓΒ) την επιστολή σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε μετά το ΦΕΚ κατανομής;Σε άλλους φορείς έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακούγεται. Από εμάς όχι. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα μας στείλουν mail.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 25, 2024 4:32:00 GMT
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κανένας επιτυχών της ΑΑΔΕ (2ΓΒ) την επιστολή σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε μετά το ΦΕΚ κατανομής;Σε άλλους φορείς έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακούγεται. Καλημέρα, αν είσαι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΑΔΕ έχουμε ομάδα viber..αν θες στείλε μου mail να σε προσθέσω. Αναφορικά με τα δικαιολογητικά...εγώ προσωπικά δεν έλαβα τίποτα ακόμη
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 25, 2024 4:32:17 GMT
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κανένας επιτυχών της ΑΑΔΕ (2ΓΒ) την επιστολή σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε μετά το ΦΕΚ κατανομής;Σε άλλους φορείς έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακούγεται. Από εμάς όχι. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα μας στείλουν mail. Καλημέρα, αν είσαι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΑΔΕ έχουμε ομάδα viber..αν θες στείλε μου κινητό να σε προσθέσω.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 25, 2024 4:32:36 GMT
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κανένας επιτυχών της ΑΑΔΕ (2ΓΒ) την επιστολή σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε μετά το ΦΕΚ κατανομής;Σε άλλους φορείς έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακούγεται. Καλημέρα, αν είσαι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΑΔΕ έχουμε ομάδα viber..αν θες στείλε μου κινητό να σε προσθέσω. Αναφορικά με τα δικαιολογητικά...εγώ προσωπικά δεν έλαβα τίποτα ακόμη
|
|
|
Post by sok on Jun 25, 2024 8:17:32 GMT
δε θυμάμαι αν έχει απαντηθεί. η τοποθέτηση στη θέση εργασίας πότε γίνεται; πριν ξεκινήσει το δεύτερο κομμάτι της πρακτικής που είναι πιο εξειδικευμένο; δηλαδή στους 5-7 μήνες;
|
|
|
Post by sok on Jun 25, 2024 8:39:27 GMT
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, η οποία διαρθρώνεται σε τέσσερα (4) διαδοχικά στάδια ως εξής: • Στο στάδιο της θεωρητικής εκπαίδευσης, στο οποίο παρέχονται βασικές γνώσεις των φορολογικών ή των τελωνειακών αντικειμένων, κατά περίπτωση. • Στο στάδιο της γενικής πρακτικής εκπαίδευσης, στο οποίο πραγματοποιείται η εξοικείωση των εκπαιδευομένων με το έργο της υπηρεσίας τοποθέτησης μέσω κυκλικής εναλλαγής στα τμήματα της υπηρεσίας αυτής. • Στο στάδιο της θεωρητικής κατάρτισης σε έναν από τους λειτουργικούς τομείς (κατευθύνσεις) του εφοριακού ή του τελωνειακού κλάδου αντίστοιχα. • Στο στάδιο της σχετικής πρακτικής εκπαίδευσης κατεύθυνσης για την ομαλή ένταξη στη θέση απασχόλησης.
βέβαια και η πρώτη πρακτική γίνεται στην υπηρεσία τοποθέτησης. οπότε κάπως θα πρέπει να είναι γνωστή από την αρχή.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 25, 2024 10:28:30 GMT
Όχι, την θέση εργασίας την μαθαίνεις κατα την ανάληψη καθηκόντων στην τοποθέτηση. Σε εμάς βέβαια δεν έχει τεθεί ζήτημα, όλοι πάνε στις θέσεις της προκήρυξης. Η πρακτική (Α' και Β') γίνεται στον τόπο συμφερόντων (διαμονής) μας εκτός αν ο διορισμός είναι στον ίδιο νομό, οπότε πάμε υποχρεωτικά απευθείας στην μονάδα. Μπορείς φυσικά να επιλέξεις να κάνεις πρακτική στην τοποθέτηση σου ακόμα και αν είναι μακριά, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Στην πρακτική κάνεις rotation απ ολα τα τμήματα, ανα βδομάδα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζεις την θέση σου. Και στην Β' Θεωρία που είναι η εξειδίκευση μας ενημέρωσαν οτι θα επιλεχθεί ένας κλάδος (πχ Διαδικασίες, ή πχ Δικαστικό) και θα εκπαιδευτούμε όλοι σε αυτό, ασχέτως της θέσης μας.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 25, 2024 10:45:26 GMT
Ήρθε το πολυπόθητο mail...και βασικά νομίζω σε όλους σήμερα θα αποσταλεί, αν δεν έχει ήδη αποσταλεί..
|
|
|
Post by asepita on Jun 25, 2024 10:48:57 GMT
Ήρθε το πολυπόθητο mail...και βασικά νομίζω σε όλους σήμερα θα αποσταλεί, αν δεν έχει ήδη αποσταλεί.. Όντως ήρθε...ευχαριστούμε winter !!
|
|
|
Post by sok on Jun 25, 2024 12:19:35 GMT
Όχι, την θέση εργασίας την μαθαίνεις κατα την ανάληψη καθηκόντων στην τοποθέτηση. Σε εμάς βέβαια δεν έχει τεθεί ζήτημα, όλοι πάνε στις θέσεις της προκήρυξης. Η πρακτική (Α' και Β') γίνεται στον τόπο συμφερόντων (διαμονής) μας εκτός αν ο διορισμός είναι στον ίδιο νομό, οπότε πάμε υποχρεωτικά απευθείας στην μονάδα. Μπορείς φυσικά να επιλέξεις να κάνεις πρακτική στην τοποθέτηση σου ακόμα και αν είναι μακριά, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Στην πρακτική κάνεις rotation απ ολα τα τμήματα, ανα βδομάδα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζεις την θέση σου. Και στην Β' Θεωρία που είναι η εξειδίκευση μας ενημέρωσαν οτι θα επιλεχθεί ένας κλάδος (πχ Διαδικασίες, ή πχ Δικαστικό) και θα εκπαιδευτούμε όλοι σε αυτό, ασχέτως της θέσης μας. Εσείς δηλαδή έχετε τοποθετηθεί ήδη στις θέσεις της προκήρυξης ή θα τοποθετηθείτε μετά στις θέσεις της προκήρυξης;
|
|
|
Post by sok on Jun 25, 2024 12:20:57 GMT
επίσης η τοποθετηση στο γνωστικό αντικείμενο της β θεωρίας δε θα γίνει με βάση τη θέση; θα γίνει τυχαία; η με βάση τη εμλλοντική τοποθέτηση;
|
|